29-03-2009, 02:44 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
29-03-2009, 02:59 PM
(29-03-2009 02:36 PM)Red_Alin Wrote: [ -> ]Cum sa fie orange??:))))
Incredibil.
Asta in caz ca nu mi-a modificat careva.
Dar ma mai mir ca ma faci tu pdli-ist ca doar m-ai facut si stelist mai demult cand lucram la gelateria Venetia din Miicalaca si mi-ai vandut bilete la Steaua-UTA(partida disputata la Oradea).Asa ca nu ma mai mira nimic..
tu esti ma "chelnerule"!!!!!!!!!!. tu care vroiai sa vii in SUR numai ca sa primesti bilet la meciul cu steaua ???? si care pe urma ne injurai pe noi ca suntem "pseudoutisti" si de fapt stelisti??? spune mai porti lantul peste tricou jmechere ????? hai ca imi dau seama acum ca te-am bagat prea mult in seama.....cum zicem noi bucurestenii PA.
si acuma ti-ai schimbat semnatura (sau ti-a schimbat-o altcineva ;) fiindca era oranj ca si siropul pe care il turnai in cupe....pffffffff.....si cat ma chinuiam eu sa aflu cine ii "EROUL NOSTRU"....
ps. scuze pt off-topic :))))
29-03-2009, 03:10 PM
Cred ca ma confunzi atunci.
Si te rog nu mai abera atata.
Scuze de offtopic.
Si te rog nu mai abera atata.
Scuze de offtopic.
29-03-2009, 03:27 PM
Probabil ati vazut si voi ieri mai bine zis auzit, calitatea sunetului pe stadion.... De toata jena! Chit ca am vazut ca s-au schimbat 2 sau 4 goarne stricate cu altele noi, la Tribuna 2 s-a auzit extrem de slab, aproape ca banuiam ce vroia sa zica....Hamza la microfon!
Chiar nu se poate remedia situatia sa mearga toate cele 10 sau 12 difuzoare cate sunt in total??? Sau sa dea volum mai tare la ele, ca ne facem de ras...
FORZZA UTA!
Chiar nu se poate remedia situatia sa mearga toate cele 10 sau 12 difuzoare cate sunt in total??? Sau sa dea volum mai tare la ele, ca ne facem de ras...
FORZZA UTA!
29-03-2009, 03:48 PM
din pacate la tribuna a doua sunt doar un microfon la stalp ,nici macar nu sunt la fel ca in celelalte zone ,cite doua pe salp,din pacate calitatea lor e jenanta ,e incredibil ,nu sunt in stare sa puna nici macar o instalatie de sonorizare pe stadion,avem un stadion si nici pe ala nu sunt in stare sa il aduca la standarde cit mai inalte,e o bataie de joc la adresa cetatenilor aradului ,a celor care au fost ieri la meci
p.s.acum sa-i aud pe acei care zic ,ca nu avem nevoie de stadion mai mare,ieri au ramas afara o gramada de oameni veniti multi dintre ei de prin judet,si care habar nu aveau ca biletele s-au epuizat
p.s.1 oare cine la pus pe hamza ,crainic la stadion,omul asta ne-a mincat zilele la info tv si acum cu tot respectul ,dar a fost penibil aseara ,nu inteleg de ce nu mai prezinta utu echipele pentru ca o facea mult mai bine
p.s.acum sa-i aud pe acei care zic ,ca nu avem nevoie de stadion mai mare,ieri au ramas afara o gramada de oameni veniti multi dintre ei de prin judet,si care habar nu aveau ca biletele s-au epuizat
p.s.1 oare cine la pus pe hamza ,crainic la stadion,omul asta ne-a mincat zilele la info tv si acum cu tot respectul ,dar a fost penibil aseara ,nu inteleg de ce nu mai prezinta utu echipele pentru ca o facea mult mai bine
29-03-2009, 09:25 PM
Hai mai terminati, chiar nu stiti sa apreciati ca s-a facut "ceva"?! Serios vorbind, daca aude nea caisa ala, dugaesescu pe numele lui, data viitore lasati-ne sa venim cu torte si brichete pe stadion daca tot aprindeti nocturna abia in momentul in care abia se mai vede de la o poarta la alta. In concluzie, lumina cu zgarcenie, stadion mic si neingrijit, statie de sonorizare de toata jena iar tabela "clipeste" deja in ultimul hal. Deci, chiar si in privinta stadionului, ramane cum am stabilit: "Ghita Falca esti o mizerie!"
29-03-2009, 10:34 PM
Ieri am ramas un pic mirat cand am vazut cata lume a fost...cand am intrat eu..erau niste oameni la portile stadionului care ziceau ca nu au mai gasit bilete.
Cum a zis si PSV...alti au venit din judet si nu au putut intra la meci.
Nu cred ca sunt fantezist daca as fi instare sa pariez ca de am avea un stadion modern de 25 de mii de locuri..si ar juca nationala mare meciuri importante la Arad s-ar umple...daca la tineret au venit 7000 si mai veneau daca mai erau locuri si bilete...si nici macar nu a fost meci cu miza.
Sau daca UTA ar fi in cupele europene iarasi sunt convins s-ar umple.
Asa ca ieri s-a cam dovedit ca nu e inutil sau absurd sa avem un stadion cu o capacitate mare la Arad.
Chiar daca orasul nu e cat Timisoara, Cluj, Constanta, lumea se aduna la meciurile importante si nu vin doar din municipiu.
Cum a zis si PSV...alti au venit din judet si nu au putut intra la meci.
Nu cred ca sunt fantezist daca as fi instare sa pariez ca de am avea un stadion modern de 25 de mii de locuri..si ar juca nationala mare meciuri importante la Arad s-ar umple...daca la tineret au venit 7000 si mai veneau daca mai erau locuri si bilete...si nici macar nu a fost meci cu miza.
Sau daca UTA ar fi in cupele europene iarasi sunt convins s-ar umple.
Asa ca ieri s-a cam dovedit ca nu e inutil sau absurd sa avem un stadion cu o capacitate mare la Arad.
Chiar daca orasul nu e cat Timisoara, Cluj, Constanta, lumea se aduna la meciurile importante si nu vin doar din municipiu.
29-03-2009, 10:46 PM
Si eu am ramas surprins de numarul mare de spectatori dar m-am si enervat, la UTA nu se aduna 2000 si bine ca ieri a fost plin. Maine presimt ca ma voi enerva din nou.
In legatura cu stadion de 25000 e fantezie, sa ne bucuram daca vom avea peluze noi si 12000 de locuri in urmatorii 3 ani.
In legatura cu stadion de 25000 e fantezie, sa ne bucuram daca vom avea peluze noi si 12000 de locuri in urmatorii 3 ani.
29-03-2009, 10:52 PM
Aia 2000 care vin la UTA fac diferenta. Jenant a fost!La imn se uitau mirati cum cantam. De covorul de seminte ramas in urma lor,nu mai zic nimic.
Din tot sufletul sper sa nu mai vad asa atmosfera
Din tot sufletul sper sa nu mai vad asa atmosfera
29-03-2009, 11:05 PM
(29-03-2009 10:46 PM)tobo` Wrote: [ -> ]In legatura cu stadion de 25000 e fantezie, sa ne bucuram daca vom avea peluze noi si 12000 de locuri in urmatorii 3 ani.
Eu am zis ca nu ar fi fantezie sa umplem un stadion de 25 de mii de locuri daca ar exista unu ...cat despre constructia lui..da..e fantezie din pacate.
Si...m-a enervat si pe mine cand am vazut ca ieri s-a umplut stadionu si cand joaca UTA nu se umple...frustrant...probabil lumea e prea satula de atatia ani de B..dar asta nu e scuza...cand in Anglia sunt pline stadioanele si in liga a 4 a.
29-03-2009, 11:26 PM
Or sa ma injure multi dar... decat aia 7000 de sambata mai bine cei 2000 ai nostri. Si eu imi doresc stadion plin la UTA dar uneori chiar e mai bine calitate decat cantitate.
29-03-2009, 11:36 PM
Nu cred ca te injura nimeni!
29-03-2009, 11:42 PM
UTA nu are doar 2000 de suporteri...hai sa nu fim asa pesimisti...in tur au fost si 4-5 mii, si totusi in B...si nu cred ca au venit sa vada pe "FCM Ramnicu Sarat" sau se se minuneze pe becurile de la nocturna.
Ca nu toti sunt membri de galerie, membri SCU sau ca nu au toti abonamente...si nu sunt integralisti cand vine vorba de prezenta la meciuri, asta nu inseamna ca nu utisti.
Ca nu toti sunt membri de galerie, membri SCU sau ca nu au toti abonamente...si nu sunt integralisti cand vine vorba de prezenta la meciuri, asta nu inseamna ca nu utisti.
30-03-2009, 01:30 AM
Niciodata nu m-am simtit asa de strain pe stadion ca si la meciul de sambata seara. Daca e nevoie de stadion nou, in primul rand e nevoie pentru UTA, nu pt un meci al nationalei ca sa aiba loc toti cocalarii Aradului.
30-03-2009, 07:24 AM
(30-03-2009 01:30 AM)albrosu Wrote: [ -> ]Niciodata nu m-am simtit asa de strain pe stadion ca si la meciul de sambata seara. Daca e nevoie de stadion nou, in primul rand e nevoie pentru UTA, nu pt un meci al nationalei ca sa aiba loc toti cocalarii Aradului.
:)) pai logic ca te simteai strain,era plin de pitzipoance.ro si cocalari.ro pe stadion :)) macar s-au adunat niste bani la club in urma vanzarilor de bilete
30-03-2009, 04:03 PM
@Cristi_86_UTA: pot sa cred in utistul care mananca seminte, pot sa cred in utistul care injura, pot sa cred in utistul care cere vede fotbalul intr-un mod diferit insa nu cred in utistul care nu a fost in tribuna la meciul cu Minerul Lupeni, in utistul care nu va veni in tribuna azi la meciul cu FCM Targoviste. Excluzandu-i pe cei care din motive obiective nu pot veni la meci, ramane o diferenta de 2-3.000 de oameni intre numarul spectatorilor din tur si a celor din retur. Acei 2-3.000 sunt cei care vin doar cand UTA joaca bine, trage la promovare sau joaca cu un adversar important. Nu, pe aia eu nu-i consider utisti ci doar simpatizanti.
30-03-2009, 04:24 PM
(30-03-2009 04:03 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]@Cristi_86_UTA: pot sa cred in utistul care mananca seminte, pot sa cred in utistul care injura, pot sa cred in utistul care cere vede fotbalul intr-un mod diferit insa nu cred in utistul care nu a fost in tribuna la meciul cu Minerul Lupeni, in utistul care nu va veni in tribuna azi la meciul cu FCM Targoviste. Excluzandu-i pe cei care din motive obiective nu pot veni la meci, ramane o diferenta de 2-3.000 de oameni intre numarul spectatorilor din tur si a celor din retur. Acei 2-3.000 sunt cei care vin doar cand UTA joaca bine, trage la promovare sau joaca cu un adversar important. Nu, pe aia eu nu-i consider utisti ci doar simpatizanti.
pai tu cum crezi ca se umple stadioane de 20, 30 chiar 40 mii de locuri??? pai majoritatea sunt spectatori, si in tarile cu traditie sunt spectatori cu pretentii!
It's all about the benjamins!
30-03-2009, 04:32 PM
Probabil asa o fi, unii sunt doar simpatizanti. Dar performanta echipei ii poate transforma din simpatizanti in utisti...poate nu i-a prins inca microbul atat de tare...unii poate sunt "incepatori" :biggrin: .
Oricum cred ca azi va fi mai multa lume decat la meciul cu Minerul Lupeni...din cauza orei la care se joaca.
Sambata la 11:00 unii abia atunci se spala pe ochii, altii sunt la cumparaturi etc...bine pentru un suporter impatimit astea nu-s scuze sa lipseasca de la meci...dar asta e realitatea...seara se aduna mai multa lume decat dimineata.
Oricum cred ca azi va fi mai multa lume decat la meciul cu Minerul Lupeni...din cauza orei la care se joaca.
Sambata la 11:00 unii abia atunci se spala pe ochii, altii sunt la cumparaturi etc...bine pentru un suporter impatimit astea nu-s scuze sa lipseasca de la meci...dar asta e realitatea...seara se aduna mai multa lume decat dimineata.
31-03-2009, 05:03 PM
De acord, respect si utistii si simpatizantii, poate m-am exprimat gresit, vroiam doar sa fac diferenta intre cele doua categorii, nu neaparat sa ii incriminez pe cei din a doua categorie. Din pacate, multi dintre cei care au fost sambata la meciul nationalei de tineret n-au fost nici suporteri, nici simpatizanti si nici macar spectatori ocazionali ci niste mascarici figuranti si bagatori in seama, veniti pe stadion ca "hai ca e cool sa-mi scot pitzipoanca la meci sa vada fraierii ce jmecher is io"
13-04-2009, 09:18 PM
se mai stie ceva nou legat de reconstructia peluzelor?