ma bucura decizia asta de a moderniza stadionul, de a face peluze noi mai incapatoare!
sper doar ca sa se rezolve cat mai urgent si situatia asta groaznica de la club , pt ca altfel va fi totul o pala consolare!
UTA are nevoie de un stadion modern ,dar in liga 1 ,ACOLO UNDE-I ESTE LOCUL!
FORZZA UTA!!!!
ideea e ca incepind din iarna aceasta se pare ca se vor demola peluzele concomitent si nu pe rind cum personal credeam initial,asa ca daca ajuta dumnezeu sa ne rezolvam problema aceasta groaznica de la echipa,va trebui sa ne c-am ingesuim in tribuna a-2-a
astazi in timp ce se faceau ultimele preparative pentru mars am avut curiozitatea sa port o discutie cu un muncitor care sapa de zor la santurile din fata stadionului,iar respectivul mi-a confirmat ca acele santuri se sapa pentru a introduce cablurile de curent pentru stilpi de la nocturna,in consecinta se pare ca in sfirsit sa demarat fizic lucrarile de montare a instalatiei de nocturna,printre altele am mai aflat ca lucrarile de la peluze vor demara in 12 decembrie
are cineva idee ce firma a prins contractu' pentru lucrarile de demolari si reconstructie? sunt curios
de ce am un presentiment ca va incepe cu P mare firma respectiva
@PSV,
Ma cam indoiesc sincer sa fiu si dat fiind situatiei actuale.
da ,the kid dar ma gindesc ca numai asa poate fi scos sandu din ecuatie si am un presentiment ca si falca se gindeste la varianta asta
as ruga pe cineva care are posibilitatea sa faca niste poze la vestiare sa vedem si ce-i care nu avem posibilitatea cam ce conditii au baieti,as fi tare curios cum arata vestiarele.multumesc
sunt ok, eu am fost la oaspeti,nu sunt lux, dar e ok
Nu a mai auzit nimeni nimic,incep s-au nu lucrarile de demolare a peluzelor in 12 decembrie
Mai stiti ceva de lucrarile la stadion ? Se va monta tabela in intersezon, vor incepe lucrarile la nocturna ?
cat timp nu vad ca la stadion se darama pt a se construi ceva, sau sa vad inaltandu-se un picior de nocturna, eu cred ca toate aceste vorbe sunt vorbe-n vant!
se stia din vara ca peluzele se vor darima,punerea scaunelor in peluze a fost doar o masura temporara deoarece sau luat niste angajamente fata de viorel duru,care trebuiau respectate,conducerea ute-i de multe poate fi acuzata dar in faza cu punerea scaunelor in peluza pentru jumate de an chiar nu are nici o legatura,stadionul este al municipiului ,deci cam tot ce-a ce se face se face de municipiu
nu cred ca se lucreaza pentru nocturna deoarece aceasta trebuie montata in exterior probabil se face loc ptr tabela electronica.
Pentru stalpii nocturnei s-au decoperatat cele patru colturi ale peluzei, 100%. Se stia ca vor trebui sa sparge cele 4 colturi pentru stalpi, oricum nu conteaza atat de mult pentru ca peluzele vor fi reconstruite de la 0 in spatele portilor eliminandu-se astfel pista aia inutila care oricum nu avea dimensiunile necesare unei piste de atletism omologate.
Mai mult de atat, arenele de fotbal (cum sunt in Anglia) sunt mult mai frumoase si pot gazdui o atmosfera mult mai frumoasa in dauna stadioanele olimpice (vezi Roma, vechiul Olympia Stadium din Munchen, Olympia Stadium Berlin, chiar si vechiul Lia Manoliu era construit de comunisti sa respecte cat decat cerintele unui stadion olimpic), deoarece tribunele si peluzele sunt mai aproape de teren, presiunea e mai mare, acustica este mai buna.
stilpi se vor monta in interiorul actualelor peluze ,acum s-a darimat doar portiunile unde vor fi montati stilpi,dar peluzele vor fi darimate complect,si se vor ridica din spatele portilor,astfel incit in noua forma a peluzele stilpi de nocturna vor ramine in spatele(lateralu) peluzelor.
p.s red ultra vest studiaza si tu putin pozele si vei vedea ca toate colturile peluzelor sunt sparte,deci n-are cum sa fie montata tabela in toate colturile peluzelor
Da aveti dreptate din moment ce sunt toate cele patru colturi sparte inseamna ca sunt pentru nocturna.Imi cer scuze ca nu am fost atent.