Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Revista SUPORTER
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pt. cei ce nu stiti sau nu ati auzit de aceasta revista va spun ca este o revista dedicata ultrasilor romani.

Mai am 9 numere din nr.1 si 2 numere din nr.2, cei ce sunteti interesati de oricare din cele doua numere, sa ma contacteze pe privat. Le dau GRATIS pt. ca oricum nu au costat nimic.
Pt. nr.3 am facut comanda la 50 de buc, dar de data asta revista va costa 1 RON din pricina cheltuielilor care au aparut din lipsa sponsorizarii.
cand apare revista luna asta?sau a aparut deja..?
Kid-ule pentru mine pune una deoparte. :D
Am primit ieri nr-ul 5 al revistei SUPORTER, costa 3 RON iar cine il doreste sa ma contacteze.
The Kid de ce nu punem toti bani si sa editam revista UTA Magazin ?? cum au toate echipele cu pretentii
Sau sa vorbim cu conducerea despre un UTA Magazin.... ar fi o revista frumoasa si s-ar vinde bine ... Am face o rubrica despre actuala UTA si alta despre vechea UTA si legendele ei .... si ar fi o semi reeditare a cartilor despre UTA si despre legendele ei ! Nu v-ar place sa treceti pe langa chioshcuri si sa vedeti in vitrina UTA Magazin sau Revista UTA sau si mai frumos .... Red Legend Magazine
Va rog sa postati la subiect, chestia asta cu UTA Magazin se poate discuta deocamdata la OFF-Topic.
Reference URL's