02-09-2007, 11:58 AM
02-09-2007, 12:14 PM
bravo Norbi nu numai pentru meciul acesta ci pentru toate din acest inceput de campionat. Tu si Cristi ne mai faceti sa credem ca cei de pe teren chiar sunt UTA nu doar niste indivizi imbracati in tricoul EI!
02-09-2007, 12:16 PM
Norbi e unul dintre jucatorii pe care nu-i pot suspecta niciodata de nimik. Decat cu mercenarii din echipa, mai bine cu juniorii care pot creste in jurul lui si a lui Todea !
02-09-2007, 09:44 PM
Doar atat..
Nota 10
Nota 10
02-09-2007, 09:57 PM
EXCELENT. Foarte Bun :UTA:
02-09-2007, 10:24 PM
cand expira imprumutul lui Varga ca nu stiu exact? ori acuma in pauza asta cand joaca nationala ori la sfarsitul turului.
03-09-2007, 03:31 AM
cand am fost cativa aici de am spus ca ii vrem pe Varga si pe Todea inapoi am stiut ce vorbim.prefer de 1000 de ori sa ii vad pe astia doi jucand prost decat pe Baltoi,Tudor si altii cu nume jucand prost pentru ca sunt indolenti.
Vlad_SUR
03-09-2007, 04:23 AM
la meciul cu movii s-a vazut patriotismul local, cine e cu sufletul alaturi de UTA si cine ar da totul pentru ea...ceilalti mai bine ma abtin....FELICITARI NORBY!!!
03-09-2007, 10:11 AM
E drept ca la Norbi se vede ca pune suflet. Mi-a placut inclusiv pumnul ce i l-a tras lui Alexa, de s-a dus fraireul ala sa-l parasca la arbitru.
Sper sa ramana la UTA si dupa expirarea imprumutului si, mai ales, ma bucur ca a depasit problemele medicale.
Dar trebuie sa spun si ca ar mai putea sa slabeasca un pic si sa lucreze la viteza. Si spun asta cu tot respectul posibil, pentru ca ma bucur ca Norbi e al nostru.
Sper sa ramana la UTA si dupa expirarea imprumutului si, mai ales, ma bucur ca a depasit problemele medicale.
Dar trebuie sa spun si ca ar mai putea sa slabeasca un pic si sa lucreze la viteza. Si spun asta cu tot respectul posibil, pentru ca ma bucur ca Norbi e al nostru.
03-09-2007, 01:22 PM
Felicitari lui Norbi pentru ceea ce a aratat in teren,se vede ca este aradean si s-a zbatut!Sper sa o tina tot asa de acum in colo,sa lupte pana la capat!
03-09-2007, 07:10 PM
eu sper sa ramana la uta si din sezonul viitor...parca ii imprumutat numa...nu?
08-09-2007, 05:22 PM
26-09-2007, 07:31 PM
Varga, suspect de ruptura de ligamente
Pe langa rusinea eliminarii din Cupa Romaniei, in dauna Sanatatii Cluj, UTA Arad ar putea pierde doi jucatori extrem de importanti dupa acest meci. In primul rand, este vorba de Norbert Varga, care a iesit de pe teren urland de durere si calcand apoi doar pe piciorul stang.
"Mi-a trosnit genunchiul de doua ori. In cel mai bun caz am entorsa, dar mi-e frica sa nu-mi fie afectate ligamentele. Asta se va vedea de abia dupa RMN."- ne-a marturisit dupa meci mijlocasul de 27 de ani. "Sunt foarte suparat si pentru accidentarea mea, dar si pentru eliminarea rusinoasa. Nu avem scuze, in ciuda unui teren cum nu am mai vazut. Nici la juniori nu am jucat pe un teren atat de prost, cu nisip, tare si smocuri in loc de iarba." - a adaugat Varga, care a parasit terenul pe targa in minutul 27, fiind inlocui cu Bumbac.
Si celalalt fotbalist utist ce a iesit accidentat, Alexandru Baltoi, are probleme tot la piciorul drept. La prima vedere, atacantul aradenilor a suferit o leziune fibrila si ar putea lipsi de pe gazon cel putin doua saptamani.
http://www.sportarad.com
:eek: Pe langa rusinoasa eliminare, ramanem si fara jucatori importanti... :|
Pe langa rusinea eliminarii din Cupa Romaniei, in dauna Sanatatii Cluj, UTA Arad ar putea pierde doi jucatori extrem de importanti dupa acest meci. In primul rand, este vorba de Norbert Varga, care a iesit de pe teren urland de durere si calcand apoi doar pe piciorul stang.
"Mi-a trosnit genunchiul de doua ori. In cel mai bun caz am entorsa, dar mi-e frica sa nu-mi fie afectate ligamentele. Asta se va vedea de abia dupa RMN."- ne-a marturisit dupa meci mijlocasul de 27 de ani. "Sunt foarte suparat si pentru accidentarea mea, dar si pentru eliminarea rusinoasa. Nu avem scuze, in ciuda unui teren cum nu am mai vazut. Nici la juniori nu am jucat pe un teren atat de prost, cu nisip, tare si smocuri in loc de iarba." - a adaugat Varga, care a parasit terenul pe targa in minutul 27, fiind inlocui cu Bumbac.
Si celalalt fotbalist utist ce a iesit accidentat, Alexandru Baltoi, are probleme tot la piciorul drept. La prima vedere, atacantul aradenilor a suferit o leziune fibrila si ar putea lipsi de pe gazon cel putin doua saptamani.
http://www.sportarad.com
:eek: Pe langa rusinoasa eliminare, ramanem si fara jucatori importanti... :|
26-09-2007, 08:03 PM
Baiat bun,jucator bunicel,sufletist,dar..prea fragil, prea des se accidenteaza si din aceasta cauza nu poti pune baza pe el,a jucat rar si putin,iar azi avem nevoie de oameni tari la articulatii,muschi si oase,astia sint de nadejde,tip Todea. E neplacut ce spun.dar adevarat
26-09-2007, 08:59 PM
Si p..a ala de antrenor cand stie ca are un jucator asa fragil de ce ma-sa il baga pe un astfel de teren? Scuzati-mi limbajul... ba nu mi-l scuzati... in legatura cu astfel de oameni mi-as bate joc de cuvintele frumoase ale limbii romane folosindu-le!
29-09-2007, 07:21 AM
nasol, 2 fotbalisti avem si noi, Todea si Varga, acum mai avem unul....:(
29-09-2007, 12:46 PM
Varga revine abia la anul
UTA Varga este din nou indisponibil pentru o perioada lunga
Accidentarea mijlocasului este mai grava decât s-a crezut initial, când fotbalistul a fost diagnosticat cu o entorsa la genunchi.
Varga (foto) a suferit si o ruptura a ligamentelor încrucisate si va reveni abia anul viitor. “Nu m-a lovit nimeni, m-am accidentat din cauza terenului. Mi-a intrat piciorul într-o groapa si m-am rasucit, iar genunchiul a cedat. Mi s-a confirmat astazi (n.r. - ieri) ca am suferit o ruptura partiala a ligamentelor încrucis ate, ceea ce înseamna ca voi fi operat. Mi-e ciuda ca am jucat, mi-e ciuda ca m-am accidentat, dar nu mai am ce sa fac acum“, a declarat fotbalistul.
Oficialii clubului aradean au trimis rezultatele investigatiilor medicale la clinica din Bologna si asteapta concluziile echipei medicale care se va ocupa de caz. De asemenea, la începutul saptamânii viitoare Varga va merge în Ungaria pentru un nou consult. “In mod normal trebuie sa astept circa patru luni, înca nu stiu exact, sa vedem ce spun medicii din Ungaria si Italia“, a completat fotbalistul.
http://www.prosport.ro
UTA Varga este din nou indisponibil pentru o perioada lunga
Accidentarea mijlocasului este mai grava decât s-a crezut initial, când fotbalistul a fost diagnosticat cu o entorsa la genunchi.
Varga (foto) a suferit si o ruptura a ligamentelor încrucisate si va reveni abia anul viitor. “Nu m-a lovit nimeni, m-am accidentat din cauza terenului. Mi-a intrat piciorul într-o groapa si m-am rasucit, iar genunchiul a cedat. Mi s-a confirmat astazi (n.r. - ieri) ca am suferit o ruptura partiala a ligamentelor încrucis ate, ceea ce înseamna ca voi fi operat. Mi-e ciuda ca am jucat, mi-e ciuda ca m-am accidentat, dar nu mai am ce sa fac acum“, a declarat fotbalistul.
Oficialii clubului aradean au trimis rezultatele investigatiilor medicale la clinica din Bologna si asteapta concluziile echipei medicale care se va ocupa de caz. De asemenea, la începutul saptamânii viitoare Varga va merge în Ungaria pentru un nou consult. “In mod normal trebuie sa astept circa patru luni, înca nu stiu exact, sa vedem ce spun medicii din Ungaria si Italia“, a completat fotbalistul.
http://www.prosport.ro
29-09-2007, 01:13 PM
Marelui antrenor ii era frica sa nu piarda si a jucat cu majoritatea titularilor pe un gazon foarte greu. Ma mir ca nu l-a convocat si pe Radovanovic.
Varga a fost unul dintre putinii jucatori care dadeau totul pe teren.
Varga a fost unul dintre putinii jucatori care dadeau totul pe teren.
29-09-2007, 05:39 PM
nu, putem spune ca Lacatus chiar a simtit poate pericolul si a bagat titularii pt a fi sigur de calificare; nu putem sa-l acuzam pt accedentarea lui Varga
13-10-2007, 08:57 AM
Ca si cum "Batrana Doamna" nu ar avea destule probleme, miercuri, la Federatie, s-ar putea decide suspendarea terenului din Calea Aurel Vlaicu pentru confruntarea cu Poli Iasi.
Si asta, deoarece Norbert Varga a patruns pe teren la finalul intrecerii cu Ceahlaul Piatra Neamt si l-a bruscat pe asistentul Zoltan Szekely. Arbitrii au specificat acest lucru in raport, iar Comisia de Disciplina l-a citat pe fotbalistul aradean, alarturi de delegatul clubului (Marcel Coras) miercuri, la Casa Fotbalului.
Deoarece este accidentat, Varga ar putea evita chiar deplasarea in Capitala daca-si scoate certificat medical, insa ar putea fi suspendat cateva etape in lipsa. Asta in cel mai bun caz si Federatia nu va inchide portile stadionului UTA pentru cel putin o runda.
asta ne mai lipsea acuma; acum ma intreb si eu: il credeam pe Norbert Varga un om cu caracter, de treaba, dar acum... dupa incheierea meciului de ce s-a dat si el rotund, de a mers sa-si faca dreptate in fata arbitrului? acum e mai bine? daca UTA va fi suspendata, atunci sincer il acuz pe Varga de chestia asta!!!!:x:x:x
Si asta, deoarece Norbert Varga a patruns pe teren la finalul intrecerii cu Ceahlaul Piatra Neamt si l-a bruscat pe asistentul Zoltan Szekely. Arbitrii au specificat acest lucru in raport, iar Comisia de Disciplina l-a citat pe fotbalistul aradean, alarturi de delegatul clubului (Marcel Coras) miercuri, la Casa Fotbalului.
Deoarece este accidentat, Varga ar putea evita chiar deplasarea in Capitala daca-si scoate certificat medical, insa ar putea fi suspendat cateva etape in lipsa. Asta in cel mai bun caz si Federatia nu va inchide portile stadionului UTA pentru cel putin o runda.
asta ne mai lipsea acuma; acum ma intreb si eu: il credeam pe Norbert Varga un om cu caracter, de treaba, dar acum... dupa incheierea meciului de ce s-a dat si el rotund, de a mers sa-si faca dreptate in fata arbitrului? acum e mai bine? daca UTA va fi suspendata, atunci sincer il acuz pe Varga de chestia asta!!!!:x:x:x
![[Image: norbertvargajf8.th.jpg]](http://img125.imageshack.us/img125/5555/norbertvargajf8.th.jpg)