La Timisoara avem mare nevoie de toti 3: Varga, Todea si Radu Marginean. Un derby al vestului se castiga doar cu daruinta si mult suflet. Dumnezeu sa iti dea sanatate cat mai multa si sa te faci bine cat mai repede. Suntem alaturi de tine.
PS: de frişca de Alexa am scapat :icon_cheesygrin:
Mare pacat :(.Sa vedem daca se va reface pana la meciul cu Poli :).
Sezon incheiat pentru Varga
Vesti cat se poate de proaste pentru "Batrana Doamna". Norbert Varga a recidivat la antrenamentul de ieri dupa-amiaza si de data aceasta nu va mai scapa de operatie la genunchiul piciorului drept.
Accidentat inca din toamna anului trecut, cu ocazia partidei de Cupa cu Sanatatea Cluj, mijlocasul de 27 de ani a "driblat" de fiecare data interventia chirurgicala si pentru ca meniscul nu i s-a rupt decat partial si nici ligamentele incrucisate nu au fost afectate in intregime. De fiecare data cand resimtea dureri, Varga a apelat la kinetoterapie, cu asistentul medicului Marza de la Spiatul Clinic Municipal, dar, de data aceasta va ajunge la "cutit". "Din pacate, nu prea mai am de ales. Am incercat sa revin de cateva ori si sa-mi ajut echipa, dar, se pare ca nu prea am avut noroc. Vineri voi pleca in Ungaria, unde ma voi opera, cel mai probabil la Clinica din Bekescsaba." - ne-a marturisit fotbalistul, pentru care sezonul 2007-2008 va lua, astfel, sfarsit.
Finantatorul Nicolae Bara stia ca utistul va ajunge aici mai repede sau mai tarziu. "Au fost medici care i-au recomandat sa se recupereze prin terapie, altii sa se opereze, inclusiv medicul nationalei Pompiliu Popescu. Baiatul a vrut neaparat sa joace pentru UTA, mai ales ca nici sezonul trecut nu a prea avut ocazia sa o faca tot din cauza unei probleme medicale. E previzibil si in acelasi timp trist diagnosticul final, dar acum nu se mai poate face nimic. Oarecum, noi am prevazut acest necaz, astfel ca l-am adus pe Marginean langa Todea, la mijlocul terenului." - ne-a declarat Nicolae Bara despre fotbalistul imprumutat la UTA de la Wisla Cracovia pana in vara.
sursa: sportarad.com
:((.Mare pacat numai are sanse.Important este Hora il putem considera si pe el un aradean.
Un jucator talentat dar aproape tot timpul e accidentat... pacat... :)
VARGA e u jucator de care UTA are mare nevoie acum, dar din pacate e accidentat. SA REVII CAT MAI REPEDE PE TEREN!!!
declaratie norbert varga in Arad express:"as ramine la UTA si in liga secunda ,dar vreau sa tragem la promovare si sa avem stabilitate la nivelul conducerii"
Imi pare rau de Varga dar m-a dezamagit, inteleg sa isi ceara drepturile dar de aici pana a conditiona asta de dezlegarea lui Hidisan este cale lunga. Ce treaba are una cu alta, ii da Hidisan sa manance sau faptul ca s-au pregatit de doua separat ii face frati de cruce?
Asteptam mai multe de la tine Norbi insa din pacate ai dezamagit.
Varga: „Dezlegarea lui Hidişan am cerut-o să am şi eu ceva la mână”
Norbert Varga a dorit să-i ofere o replică lui Chirilă, fostul utist exprimându-şi punctul său de vedere în legătură cu litigiul său cu UTA: „Nu am chef să mă cert cu Chirilă, pentru că toată lumea îl cunoaşte deja. Vreau doar să transmit că am avut o discuţie cu domnul Bara legată de dezlegerea lui Hidişan, ca garanţie a faptului că îmi voi primi banii, dacă sunt de acord cu amânarea. Domnul Bara a fost de acord din prima, dar probabil pe Chirilă l-a deranjat că în toată povestea a apărut numele lui Hidişan, pe care el nu îl suportă. Nu am vrut să mă îmbogăţesc, erau banii mei pe care îi aştept de şase luni, iar dezlegarea lui Hidişan am cerut-o să am şi eu ceva la mână. Chirilă mi-a spus joi seara că mă înţelege, aşa că nu pricep de ce am devenit cârpa lui şi mai ales de ce nu mai sunt utist acum. UTA nu are problemele pe care le are din cauza mea şi nu se va desfiinţa din cauza lui Varga.”
Norbi ramane un jucator simbol pt noi si ar fi pacat sa-l judecam prea dur pt chestia asta , mie sincer imi pare rau ca a fost mai mult accidentat si nu a prea jucat in ultima perioada petrecuta la noi pt ca at cand a jucat a adus un plus echipei!
imi pare rau ca a acceptat ca numele lui sa fie asociat cu jigodia de hidisan !!!
Simbol nu e, simbol e Todea iar legendar este Petschovschi.
daca e adevarat ceea ce a facut(sau ceea ce a declarat ,mai bine zis),ar trebui inchis acest topic!
avand in vedere ca Varga, acum nu este in lotul UT-ei, nu stiu de ce nu inchidem topicul acesta...daca trebuie vorbit de el, apelam la topicul cu jucatorii ex-UT-ei
am fost inteles gresit , Norbi nu este simbolul nostru m-am exprimat eu gresit el este un jucator care atat cat a evoluat pt noi a facut-o exemplar si aici ma refer mai mult la prima perioada cat a evoluat pt noi pt ca in ultima cat a fost imprumutat a evoluat foarte putin !
si eu cred ca ar trebui inchis acest topic !!!