Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cine/ce v-a enervat astazi ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
E un topic mai aparte.
Hai sa vedem daca merge. :smile:

Pe mine m-a enervat colegul meu fiindca are glume de copil de gradinita. De fapt ma enerveaza in fiecare zi cu aceleasi glume si intrebari. Stati linistiti ca nu o sa postez in fiecare zi treaba asta. :lol:

Voi? Vre-un nervos, ceva, pe aici? :smile:
Pe mine ma enerveaza faptul ca m-am trezit
azi dimineata si am vazut ca lacatus inca e antrenor la UTA ...
as putea vorbi o zi intreaga subiectul asta!
ieri o batrana s-a pisat fara rusine in gradina mea! :eek: se uita maicamea pe geam si striga la ea!nici nu o baga in seama! :(
Pe mine in dimineata asta m-a enervat faptul ca m-am trezit fara bani si fara tigari!Jaleeee pe capul meu
pe mine azi m-o enervat faptul ca nu am mai gasit benzina cu plumb pt Ticozaurul meu.
La dracu cu benzinariile astea !!!
pe mine ma enerveaza faptul ca m`am culcat sanatos si m`am trezit racit
pe mine ma enerveaza acelasi lucru de doua luni: e cald! foarte cald!! mult prea cald!!! iar la noi, ca in orice oras din Romania e ingrozitor de mult praf si mult prea putina verdeata.
Azi m-a enervat (cam in fiecare zi o face numai ca azi m-a enervat intr-un mod mai special) presa romana care este de cacat cu sdr-u lor, numa dinamo, numa steaua !
PS : M-a mai enervat si un prieten care ii tinea partea lui Lacatus si nu vroia sa inteleaga nicicum ca "maestrul" nu este antrenor...
Eu dorm dimineata si cand suna telefonul , interfonul si dupaia ma striga cineva la geam.Am inchis geamul , am inchis telefonul si dupaia interfonul.Lol.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Ma inerveaza ca la antena 1 vorbesc doar de dinamo iar la protv doar de steaua si in primul rand ca mor fotbalisti adevarati care pun mult suflet si mai ales inima in fotbal. Adio Antonio Puerta...
gaby1525 Wrote:Ma inerveaza ca la antena 1 vorbesc doar de dinamo iar la protv doar de steaua si in primul rand ca mor fotbalisti adevarati care pun mult suflet si mai ales inima in fotbal. Adio Antonio Puerta...

Aceste lucruri nu isi mai au rostul,toata mass media din Romania e infectata cu virusul sdr si mai nou Poli Timisoara!nu mai merita sa te enervezi pentru aceste chestii,eu m-am enervat de mult si am reusit sa trec peste asta!Niste gunoaie de oameni asta sunt!auzi tu 7777 de stiri despre Lazio-Dinamo,8888 de stiri despre Bate-Steaua!!!!vai si amar
Azi ma enervat sefu,
hmmm sefu meu ma enerveaza in fiecare zi ,
el nu are nici un tel in viata
baaaa are sa imi f*** mie nervi si sa duca bani la banca,
mance-l betesugul
si mai mai enervat cineva, aa da Andone,
si mai cativa care sustineau ca Ganea nu tre exclus din footbal
si ma mai enerveaza faptul ca e mai mult pana Sambata
si ma mai enerveaza si nevasta mea ca cica
"tre sa ne culcam"
si ma mai enerveaza si ceasul care sigur o sa sune, si o sa sune pana ma scol si ma duc sa ma ia dracu iara la seful ala care sigur ma va enerva iara si iara.....si tot asa
dar.....nu e bai pt. ca Sambata joaca UTA, da ma UTA , batrana doamna si va juca cu Poli, da ma POli o vesnica fecioara care in fiecare an isi face lifting, si adopta alt nume si vine la Arad sa o defloreze de 2 ori EDSON.

2,3,4,5, cine mai sta sa numere cate "deflorari " o sa fie?

HAI UTAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe mine ma enerveaza ca am piciorul in ghips.

Oricum Samabata sunt la meci, orice ar fi !
Pe mine ma enerveaza topicul asta. :smile:
Pe mine ma enerveaza ca am meci sambata de la 5,si o sa lipsesc.............da nu de la Uta-poli,stati linistiti.....si ma(ne) mai enerveaza mamamea pe mine si pe tata spunandu-ne ca altceva in afara de fotbal nu avem nimic in cap toata ziua......si ma mai enerveaza si Doru'(cainele meu)ca o rupt lantu' aseara pe cand am venit acasa si era sa ma rupa.....

Evident

Ady_Tuning Wrote:Memoriile UTA-ei, ignorate
Luni, 27 August 2007
Cele doua sesizari depuse de UTA la FRF au fost tratate cu indiferenta. Alb-rosiii au protestat la adresa arbitrajului din meciul cu Otelul Galati, cerand si suspendarea lui Salif Nogo, cel care i-a rupt piciorul lui Radovanovici. "Ma deranjeaza ca memoriile noastre sunt tratate cu indiferenta. Daca Marius Martis a primit nota 8 de la observatorul Marcel Lica, nu mai e nimic de spus. In ceea ce priveste cazul lui Nogo, ni s-a spus ca nu exista nimic in regulament pe baza caruia sa poata fi suspendat. Asta in timp ce jucatorul nostru sta cu piciorul rupt. Sunt foarte suparat", a spus presedintele Nicolae Bara.

http://www.sportarad.com/sportarad/conte.../10884/27/

ma enerveaza astfel de comportamente, liga lu mitica e o bataie de joc fata de fotbalul adevarat. Lipsa competitiei adevarate si-a aratat si in aceasta seara efectele nefaste. Pacat, mare pacat...

PS: aici se poate si injura?8)
Remb Wrote:Azi ma enervat sefu,
hmmm sefu meu ma enerveaza in fiecare zi ,
el nu are nici un tel in viata
baaaa are sa imi f*** mie nervi si sa duca bani la banca,
mance-l betesugul
si mai mai enervat cineva, aa da Andone,
si mai cativa care sustineau ca Ganea nu tre exclus din footbal
si ma mai enerveaza faptul ca e mai mult pana Sambata
si ma mai enerveaza si nevasta mea ca cica
"tre sa ne culcam"
si ma mai enerveaza si ceasul care sigur o sa sune, si o sa sune pana ma scol si ma duc sa ma ia dracu iara la seful ala care sigur ma va enerva iara si iara.....si tot asa
dar.....nu e bai pt. ca Sambata joaca UTA, da ma UTA , batrana doamna si va juca cu Poli, da ma POli o vesnica fecioara care in fiecare an isi face lifting, si adopta alt nume si vine la Arad sa o defloreze de 2 ori EDSON.

2,3,4,5, cine mai sta sa numere cate "deflorari " o sa fie?

HAI UTAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bine zis.E foarte tare postul..
:))
albrosu Wrote:Pe mine ma enerveaza topicul asta. :smile:
:lol: asta e foarte bine, inseamna ca isi are rostul :lol:
Ma enerveaza ca nu am suc.......si nici bani:(
Ia vedeti cum faceti sa nu transformati acest topic in OFFTOPIC 2, pai ce sunt tampeniile astea care le debitati aici, sau ce facem noi aici cu acest topic? Poate ar trebui intitulat in "Sunt frustrat, nu am ce sa fac".
Pages: 1 2
Reference URL's