Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cine sa fie portarul titular al echipei in meciurile urmatoare?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
M-am gandit sa centralizam putin discutiile despre portarii echipei. Care din ei credeti ca ar trebui folosit in meciurile urmatoare, si de ce.

Eu sincer cred in Seba Hutan. Si in rezerva Marius Marne. Desi putem spune ca Hutan a gresit la primul gol galatean, cred ca daca ar avea mai multe meciuri in picioare ar da randament maxim. Chiar daca avem portari de valori apropiate, unul trebuie sa apere constant, nu la prima greseala sa fie mazilit.
Cred ca ar trebui titularizat Hutan .Faptul ca a avut unele greseli nu i se datoreaza numai lui ci si stafului tehnic care nu ii da incredere.Iar Marius Marne rezerva .
un + pt hutan...a aparat f bine samabata, este aradean si cunoaste ce ii aici la Arad si cum spuneau si comentatorii meciului...nu degeaba a fost portarul nationalei de tineret...are el niste calitati acolo si cu mai multe meciuri in picioare at o sa ajugna la o forma mai mare
Sper sa nu mai fie scos Hutan din poarta!Este aradean,nu a avut vina la niciunu din golurile primite la Galati si nu vad de ce ar trebui scos deoarece pana acum nu a dezamagit!
ai pus portarii la pool in ordinea valorii ;)
Dau credit la Tudor...inca
Nu, i-am pus in ordine alfabetica. Ca aceasta coincide cu cea a valorii, ramane de discutat. :smile:
fan TUDORICA, imi place cum " le da indicatii" coechipierilor in timpul meciului, mi se pare ca are o experienta mai mare si UTA ar avea nevoie de el mai mult in aceasta perioada.
Sincer cred ca Seba ar merita mai mult credit din partea lui Lacatus.In primul rand este singurul care a aparat in nationala Romaniei fie ea si de tineret.In al doilea rand este mai tanar ceea ce inseamna ca este mai agil, mai abil, reflexe mai bune si tot ceea ce tine de meseria lui.In ultimul rand este cel mai tanar, este si acum de perspectiva si cred ca are o dorinta de afirmare mai mare ca si Tudor sau Marne.Cred ca ar fi cel mai indicat sa apere dar nu depinde de noi totusi.Depinde de antrenor si de forma pe care o va arata in urmatoarele meciuri.Rezerva ar trebui sa fie totusi Marne pentru ca sincer m-am cam saturat de mercenari.

UTA FOREVER!!!!!!!!!!!Mereu te vom iubi!!!!!!!!!!!!
un jucator nu trebuie apreciat, in cazul in care discutam despre oportunitatea prezentei in teren, functie de varsta, de locul nasterii de culoarea parului, etc. trebuie apreciat functie de valoare, forma si caracter. in functie de forma eu cred ca in momentul asta niciunul dintre cei 3 nu sunt in forma cea mai buna. in functie de valoare diferentierea se poate face greu, totusi dupa parerea mea ordinea este Tudor, Hutan si Marne. dupa caracter nu ma pot pronunta.
pentru meciul cu Poli recunosc ca nu stiu cu cine as incepe meciul. fara gafa cu "u" as fi inceput cu Tudor. Marne are avantajul meciului din returul campionatului trecut. Totusi, cred ca as incepe cu Hutan...parerea mea
Dupa evolutia de la Galati, Hutan fara doar si poate, nu il blamez pe Tudor dupa gafa facuta, chiar i-am luat apararea insa am o slabiciune in plus fata de Seba si mai mult de atat incepe sa isi revina la forma care l-a consacrat.
Eu las prefera pe Tudor.Si rezerva Hutan.Antrenorul decide.Eu cred ca Tudor si-a invatat lectia.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Parerea mea,Hutan este unul dintre cei mai buni portari din Romania si spun asta nu pt ca joaca la UTA sau ca este aradean,ci ma bazez pe faptul ca acum 2-3 ani pe cand apara in nationala de tineret era un portar intens curtat de steaua si de alte echipe din strainatate.Iar cu meciuri in picioare,la ce portari avem in Romania,in cativa ani poate prinde nationala.In concluzie,echipa ar trebui sa inceapa cu Hutan.Nu ii contrazic pe cei care il prefera pe Tudor sau Marne,fiecare cu parerea lui.Stima si respect
De acum incolo mai vreo 4-5 meciuri Tudor se va remarca,iar cind ne vom astepta mai putin o va comite din nou,asa procedeaza un portar la 30 si ceva de ani,pina va pleca,la Urziceni ca Stelea e cam gata.Stati sa joace cu echipe "care se mobilizeaza" !
Am urmarit topicul asta si se pare ca nu putem cadea de acord asupra portarului titular. Parerile sint impartite. Asta e bine, insemna ca avem portari aproape egali ca valoare. In cazul asta, cred ca diferenta o va face numarul de meciuri jucate. Pur si simplu cel care va juca mai multe meciuri isi va intra in mina.
Eu il aleg dintre ei pe Marius Marne
si eu il prefer pe Marne, el este in forma
eu il prefer pe tudor, marne rezerva; sau mai bine zis unul dintre acesti 2 titular, dar as opta pt tudor, cand asta ar comute ... altul
Eu l-as mai lasa pe Marne si in meciul cu Vaslui.
Sa mai ramana si Marne ca el a gresit cel mai putin dintre toti
Pages: 1 2
Reference URL's