04-12-2007, 01:17 AM
Pages: 1 2
04-12-2007, 12:35 PM
Hutan e depasit de ce se joaca in prima liga. Experienta moldava la stricat.
Marne si Tudor sunt 5 clase peste el.
Marne si Tudor sunt 5 clase peste el.
04-12-2007, 12:41 PM
micutu ai ceva cu moldovenii ??? :?
04-12-2007, 01:20 PM
Eu ma refeream la experienta lui de peste Prut. Nu am nimic cu ei dar fotbalul de acolo e mult mai slab ca la noi. In plus de asta a evoluat la o echipa de top care nu avea probleme sa castige in campionat, fiind mult superioara restului. Deci implicit Hutan nu a prea fost solicitat in meciuri. Meciurile in care are de lucru, intretine forma unui portar. Daca in marea majoritate a meciurilor el sta la linia de 16 a careului propriu, nu are cum sa creasca in valoare.
Acum ai inteles?
Acum ai inteles?
04-12-2007, 01:23 PM
@micutu: am inteles mai mult decat crezi, si sunt total deacord cu tine !! din pacate cam ai dreptate
04-12-2007, 02:12 PM
cred ca cel mai valoros ii sebastian dar cu prea multe ifose si cu vreo 10 kg in plus,tudor e cel mai experimentat dar nu stiu cat si ce simte el pt UTA,marius e omul momentului deci as merge pe mana lui pana la sfarsitul anului iar in pauza competitionala l-as relansa pe sebastian pt ca acest ,,copil" credeti-ma are un potential f mare si e unul dintre cei mai buni portari care apara in liga I!
FORZZZA UTA!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZZZA UTA!!!!!!!!!!!!!!!!
04-12-2007, 03:27 PM
Sincer sa fiu eu in poarta pana la finalul turului l-as baga pe Tudor.Marne se pare ca a luat 3 goluri in Groapa din cauza ca era tot timpul iesit.
04-12-2007, 10:03 PM
Marne cred ca e cel mai in forma, Hutan rezerva iar Tudor nu stiu daca unul dintre cei 2 se accidenteaza poate fi rezerva.
05-12-2007, 01:22 AM
Dupa ce o luat 4 boabe cu dinamo ma gandesc ce in forma ii.
Cand a venit Hutan ziceam ca avem cel mai bun lot de portari cu 3 portari de valoare acum stam chiar prost la acest capitol, si singurul care este cat de cat ok este Tudor , numa mai tranteste si el niste meciuri cand tie lumea mai draga
Cand a venit Hutan ziceam ca avem cel mai bun lot de portari cu 3 portari de valoare acum stam chiar prost la acest capitol, si singurul care este cat de cat ok este Tudor , numa mai tranteste si el niste meciuri cand tie lumea mai draga
05-12-2007, 08:48 PM
Poate ca primul gol i se poate reprosa putin lui Marne in meciul cu dinamo,dar si la acea faza era mascat de Chirita care mi se pare ca a fost si cel care a respins complet aiurea in acea faza!In rest nu i se poate reprosa nici un alt gol din cele primite,mai ales ca a avut in fata lui simple jaloane care-si spuneau fundasi!
05-12-2007, 09:56 PM
cu marne am batut rapidul si singura victorie a lui barbu.....am incredere si sperante ca marne o sa puna umarul la o noua victorie...
06-02-2008, 06:03 PM
tene 10 Wrote:Sa mai ramana si Marne ca el a gresit cel mai putin dintre toti
Asa mi se pare si mie! Desi pe foaie este considerat rezerva certa, nu a dezamagit cand a intrat pe teren, ba chiar a scos acel Penalty !!! Felicitari inca odata Marius!
Tudor are experienta insa gafeaza cand te astepti mai putin... si asta nu imi place deloc! Sper sa isi rezolve problemele, sau sa fie vandut pe bani frumosi.
Hutan are talent insa trebuie sa-si regaseasca forma... inca astept sa isi imbunatateasca prestatiile.
06-02-2008, 09:10 PM
Eu cred ca Tudor da cea mai multa siguranta fundasilor ,un lucru care nu trebuie trecut cu vederea.Are cea mai multa experienta si un reflex peste al celorlalti doi.Strict personal nu ma intereseaza locul de nastere atita timp cit un jucator are caracter si se daruieste in mod exemplar echipei.
06-02-2008, 10:08 PM
Am mare incredere in SEBASTIAN dar mai trebuie si el sa doreasca sa redevina ce a fost candva sau chiar mai mult!TUDOR e un portar de certa valoare pe care ne putem baza returul asta si poate chiar campionatul viitor!MARNE e un portar bun care de cate ori sa apelat la el si-a facut cu brio datoria!
una peste alta e greu de ales cine apara si cred ca cel mai bine ar fi sa apere cel mai bine pregatit si cel mai in forma in momentul meciului!
FORZZZA UTA!!!
una peste alta e greu de ales cine apara si cred ca cel mai bine ar fi sa apere cel mai bine pregatit si cel mai in forma in momentul meciului!
FORZZZA UTA!!!
06-02-2008, 10:27 PM
eu personal l-as pune pe Marne...a dovedito de nenumarate ori ca are valoare si merita sa fie titular...
Pages: 1 2