Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Adrian Drida
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Nu sunt fan Drida, ba chiar am postat de cateva ori nemultumiri legate de jocul sau.

Dar il feliciti pentru ce a spus in acest interviu. Si sper, pentru el, ca aceste vorbe sa le aibe si in minte. Permanent.

Povestea lui e similara cu a majoritatii fotbalistilor.
Nu stiu daca va mai ajunge la nivelul care l-a dus in probe la Steaua (chiar juca bine atunci). Ii va fi mai greu pentru ca, asta e, e mai in varsta si nu-l mai ajuta organismul ca acum 5-7 ani.

Dar, oricum, succes Drida! Mai ales in incercarea de indreptare a atitudinii!
chiar a dat dovada de maturitate si bun simt in interviul asta!

bravo!
Si mie imi place Drida din ultima vreme si sunt dispus sa ii iert greselile tineretii.
Bravo Drida,
Tot timpul am avut incredere in el si stiam ca nu am sa ma insel.
Drida, esti idolul meu !!!
Tu esti nevasta lui Drida?
nevasta de sex masculin a lui drida...
Drida, amintiri frumoase şi urâte despre UTA – FC Baia Mare

Acum exact opt ani de zile, actualul căpitan al „Bătrânei Doamne” a marcat unul dintre cele mai importante goluri din cariera sa. Se întâmpla pe 13 aprilie 2002, în derby-ul Diviziei B, dintre UTA şi FC Baia Mare. Golul lui Adrian Drida din ultimul minut de joc avea să conteze decisiv la finalul acelui sezon, deoarece gruparea „textilistă” promova în Liga 1 ca urmare a rezultatelor directe superioare în disputele cu formaţia din „Dealul Florilor”. După opt ani, mijlocaşul utist rememorează cu plăcere acel moment special. „Ţin minte că aveam o întindere musculară şi nea’ Ionuţ m-a ţinut pe bancă. Baia Mare a marcat în prima repriză prin Bilaşco şi ne îndreptam spre o înfrângere dureroasă. Am intrat pe teren pe final şi în ultimul minut de joc am înscris unul dintre cele mai frumoase şi importante goluri din cariera mea. Am primit un balon la marginea careului, nu am stat pe gânduri, am tras cu stângul şi mingea s-a dus lângă bară. Am fost în al noulea cer atunci, ţin minte că am primit şi un medalion cu UTA de la Duckadam pentru golul meu”, povesteşte Adi Drida.

Pe de altă parte, însă, fotbalistul arădean are şi amintiri mai puţin plăcute de la un meci UTA- FC Baia Mare, încheiat la egalitate: 0-0. Interesant era că şi la acea dată, UTA avea încă şanse la promovare, iar băimărenii se chinuiau de pe o zi pe alta. În săptămâna ce a urmat confruntării din primăvara anului 2005, Drida, împreună cu alţi cinci „grei” din lotul „textilist” au fost daţi afară de celebrul Ilie Stan. „Eram operat de menisc şi nu-mi revenisem complet, dar la antrenamente participam alături de colegi. Am făcut o şedinţă de pregătire fără Ilie Stan, iar apoi conducerea clubului influenţată de antrenor ne-a informat că nu se mai contează pe noi. Majoritatea am ajuns să jucăm mai sus. Panin, la CFR Cluj, eu şi Luca, la Jiul Petroşani, iar Marius Popescu la Universitatea Cluj. Dacă nu era acel episod imprevizibil nu cred că aş fi plecat de la UTA, echipa la care m-am lansat şi la care mi-am dorit atât de mult să revin”, rememorează Drida.

Aşadar, amintiri frumoase şi urâte pentru căpitanul „textiliştilor”, care ar dori să marcheze din nou în poarta moroşenilor după opt ani de zile. „Mi-ar plăcea să înscriu, dar mai importantă e victoria echipei. Nu contează cine marchează, poate fi şi un autogol, atâta timp cât luăm cele trei puncte”, a concluzionat Adrian Drida.
SportArad.com
Sper ca schimbarea de atitudine sa nu fie doar la nivel de declaratii [cu totii stim ce declaratii dadea acum cativa ani...]
Eu nu il inghit si recunosc asta, ramane sa demonstreze DE CE OARE poarta banderola de capitan...
Vocea „capitanului"…
Adrian Drida: „Am fost mici la toate capitolele!"

Rep.: Ce faci, capitane?

A.D.: Sunt liber, in vacanta, pe-acasa.

Rep.: Si cat tine vacanta?

A.D.: Nu stiu! E nelimitata. Am vorbit cu ceilalti colegi, nu stie nimeni. Vom fi anuntati telefonic cand va fi reunirea, cine dintre noi se va prezenta la reunire, dar pana acum nu stiu nimic.

Rep.: Esti la final de contract. Ti-a spus cineva de la UTA sa ramai in continuare sau sa-ti cauti echipa?

A.D.: Pana acum, nu. Depinde ce va fi la club. Situatia este foarte grea.

Rep.: De cate luni nu v-ati primit salariile?

A.D.: Sunt trei luni in care nu ne-am primit drepturile financiare. Pana la urma, sunt drepturile noastre, am muncit pentru acesti bani.

Rep.: Si daca situatia se prelungeste?

A.D.: Daca ne vom gasi alte echipe, cred ca este normal sa ne depunem memorii pentru a ne primi acesti bani. Deocamdata, asteptam sa vedem ce se intampla. Am discutat si cu nea' Ionut (n.r. - Ionut Popa), dar nimeni nu stie ceva concret la ora actuala.

Rep.: Ce zici de campionatul recent incheiat?

A.D.: Am fost acolo, sus, pana in ultimele cinci, sase etape. Pacat ca nu am reusit sa promovam, poate alta era situatia acum…

Rep.: De ce s-au pierdut tocmai meciurile cele mai importante?

A.D.: Poate am prins zile mai proaste cu FCM Targu Mures, cu „U" Cluj. Nu cred ca au avut echipa mai buna decat UTA, dar in meciurile directe noi am fost mai slabi.

Rep.: S-a spus ca „U" Cluj si Targu Mures trebuiau sa promoveze in acest an…

A.D.: S-a auzit cam demult. De Targu Mures nu stiu, dar „U" Cluj a avut o forta financiara puternica. Au si castigat multe meciuri la „masa verde", cu 3-0. Noi am fost prea mici sa ne comparam cu ei. De fapt, am fost mici la toate capitolele.

Rep.: Oferte de la alte echipe ai avut pana acum?

A.D.: Au fost niste discutii.

Rep.: Din „A", din „B"?

A.D.: Din ambele divizii, dar si din strainatate, din Ungaria.

Rep.: Si?

A.D.: Deoamdata stau sa vad ce se intampla la UTA.

Rep.: Unde mergi in vacanta?

A.D.: Mai intai sa vad daca am cu ce. Daca incasam niste bani zilele astea, vom merge cinci zile in Italia, la Lignano Sabbiadoro. Am mai fost acolo cu Rubinacci, in cantonament, e o zona frumoasa, la mare.

Rep.: O ultima intrebare: pe cine vezi favorita la „mondiale"?

A.D.: Imi place mult Spania, dar si Argentina are trupa buna. Iar o surpriza placuta, pana acum, este Uruguay…

http://www.fotbalvest.ro
Pages: 1 2
Reference URL's