Da, numai ca singur ii va fi foarte greu sa fie peste tot si sa se ocupe si de UTA. Pentru asta exista oameni specializati, scouteri. Ca finantator, in loc sa arunci cu banii pe salarii umflate la jucatori dezumflati, mai bine platesti cativa scouteri care sa scoata la suprafata acesti jucatori. Asa cum trebuie sa platesti si un preparator fizic ca sa nu-ti stea jucatorii pe tusa la orice contact cu cate-un fir de iarba mai inalt. Dar asta e deja alta poveste...
Robbert_ro Wrote:mah...avem in Arad o groaza de jucatori tineri....numa' ca singura prostie ii ca...acesti jucatori tineri nu sunt monitorizati si in judetz...eu va dau numa un simplu exemplu ce am observat eu...la curtici sunt o groaza de jucatori, toti curticieni...care majoritatea au intre 18 si 20 ani(iar locul in clasament pe care il ocupa ii destul de bun)....macar unu cred ca ar putea face fatza la UTA....la grupa de copii sunt 2 jucatori care sunt monitorizati de barcelona....
oricum chirila se pare ca urmareste mai nou si meciurile din judetz si cred ca ii un lucru bun
daca la 20 de ani joaca in judet inseamna ca sunt deja ratati...un jucator tanar talentat trebuie sa joace la maxim 17 in div. B. altfel pierdem vremea...ca or fi si exceptii, nu zic nu, dar ele doar confirma regula
Ghost Wrote:Ratat in ce sens?
Adica o trecut mingea pe langa el..
Ratat de fetele de pe strand..
Ce e asa de greu de inteles?
cip_leo Wrote:daca la 20 de ani joaca in judet inseamna ca sunt deja ratati...un jucator tanar talentat trebuie sa joace la maxim 17 in div. B. altfel pierdem vremea...ca or fi si exceptii, nu zic nu, dar ele doar confirma regula
da...dar daca acesti jucatori de 20 ani joaca la echjipa de vre-o 6 ani...si nu i-a vazut nime cu ce sunt ei devina? oricum....o fii bine
Cip_Leo are dreptate, daca pana la 20 de ani nu i-a vazut nimeni in judet probabil ca nici n-a fost mare lucru de vazut pentru marea performanta.
De ce sa nu adoptam si noi modelul CFR? Baietii care vin de afara nu prea stiu ce e ala blat sau dat la o parte!
In primul rand trebuie sa-i gasesti pe acei baieti, dar cine sa-i gaseasca, ca daca mai trimiti pe cineva in Portugalia de ex. ca si pe Barbu(te duci Barbu si vii vaca), atunci nu am facut nimic.
Inca odata: CFR a promovat in prima liga cu jucatori romani!!! Dupa primul an de liga I au inceput transferurile externe. Daca tot apelam la modele macar sa avem referinte corecte despre ele. Parerea mea e ca in liga I se merita intr-adevar sa aduci jucatori straini daca iti doresti performanta pentru ca preturile alor nostri sunt mult umflate. Pentru liga a II-a insa, si mai ales pentru o reconstrucite de jos cu tineri cred ca nu iti trebuie un buget foarte mare. Cred ca sunt foarte foarte multi jucatori tineri si de perspectiva pe la echipe sarace si anonime care nu cer o caruta de bani pe ei. Doar ca trebuie cineva cu ochi si dragoste de meserie care sa-i caute. Pentru nivelul nostru actual cred ca e riscant cu juctori straini pentru ca daca in Liga I ii mai convingi sa vina, nu stiu ce jucator de valoare sau de perspectiva iti vine in esalonul secund al unui campionat mediocru si intr-o tara cu un nivel economic si de imagine care se afla departe de cel al tarilor Uniunii Europene. Sigur, ramane pista Africa unde vorba aia "are balta peste" insa cu jucatorii veniti de acolo e o adevarata loterie. E adevarat ca se pare ca am nimerit-o cu Ibeh insa nu cred ca ne putem face o strategie pe aceasta directie.