Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Branko Radovanovic
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Am deschis acest topic ca sa vorbim despre Branko Radovanovic care se anunta un atacant exponential pentru UTA in acest sezon.

ColoniaUTA

Daca suma de transfer este cea vehiculata de presa din Romania,atunci Radovanovici TREBUIE sa convinga conducerea si pe suporteri ca a meritat investitia facuta in el.Un lucru suspect la el este faptul caci nu prea face performanta adevarata unde joaca.Sezonul si ...alta echipa.Sa vedem .....:?
Chiar daca suma a fost umflata da presa,sunt convins ca pretul lui Radovanovici a fost imens pentru fotbalul romanesc.Tocmai de aceea toata lumea are pretentii foarte mari de la acest jucator,si el va fi fortat sa joace chiar daca e iesit din forma,pentru a se justifica investitia facuta in el...Cand ma gandesc ca au vrut sa dea un milion pentru Tucho,un jucator de care nu a auzit absolut nimeni!!!
din ce am vazut in meciurile cu Roselare si cu Vaslui,nu se misca rau
Are un fizic impunator,si in ciuda acestui aspect,este si tehnic si are si viteza buna(cea mai concludenta dovada o avem la golul marcat la vaslui)
Eu zic,parerea mea,ca in acest sezon va fi golgeterul UTA-ei
Sper cu vreo 15 boabe
Sper sa fie bun,sa nu ne para rau ca am dat atatia bani pe el!Potential am vazut ca are,acuma ar trebui sa si vrea sa joace!Poate sa dea multe goluri in liga 1 si sa se impuna ca titular,mai ales ca il ajuta si fizicul!
este un atacant care promite multe goluri sezonul acesta,nici nu vad altfel situatia avand in vedere banii cheltuiti pe el!!!are viteza,cat de cat tehnica,marcheza goluri(lucru vazut in meciul de prezentare si la vaslui),protejeaza extraordinar de bine mingea in miscare si ce e cel mai important s-a atasat de noi suporterii!!!
Haideti sa nu ne entuziasmam prea tare. Intradevar, Branko, ca si orice jucator din tara sa, are talent. Urmeaza sa-l gestioneze in mod folositor, deoarece, ca orice jucator sarb, are acel ceva care cand in face divin cand e un jucator sub-mediocru. Pe ce se bazeaza afirmatia mea? Uitati-va numai cate echipe a schimbat si cate goluri a marcat la fiecare... Sper sa se schimbe la UTA.
Dupa parerea mea nu Edson ci Radovanovici poate ajunge unul dintre cei mai buni atacanti ai campionatului. La fizicul sau si la buna viteza de reactie (vezi bara din meciul de pregatire cu belgienii) poate fi principala arma a UTA-ei. Se descurca bine atat in situatiile unui atac pozitional unde il avantajeaza fizicul cat si in situatiile de contraatac unde il avantajeaza fuleul. Sper insa sa fie un mare caracter si sa continue la UTA cat mai multe sezoane.

FORZA UTA
Inca un gol si imi i-au tricou cu Radovanovic :))
Prea ne-am hazardat cu laude la adresa lui Branko.Sa fim sinceri si la vaslui si cu mioveniu a jucat modest la vaslui a dat gol asa ca nu ai ce sa-i zici dar daca nu dadea golu ala si ramanea doar curatarea aia imensa nu as fi vrut sa fiu in pielea lui.Parerea mea e ca el joaca titular in principal deoarece alearga mai mult ca Edson + niste polite intre Edson si lacatus.Acuma nici nu trebuie sa-iluam capu ca a fost eliminat a fost o eliminare gratuita,nu am vazut bine poate ca chiar a fost un pic jenat si nici vorba de simulare
Eu cred ca a fost eliminat prea usor si sper sa-i fie anulata suspendarea!Ne poate fii de mare folos,am vazut si in meciul cu Vasluiul cand a dat gol!Sper sa-l vad in teren in meciul cu Bistrita!
atata timp cat exista contact nu poate fi vorba de simulare!ca el a fortat putin e altceva!sper sa il vedem in jocul cu gloria,daca nu,e bine ca are cine sa il inlocuiasca,eu am incredere si in Edson si in M.Ilie.
pentru simulare (daca a fost ! ) putea da galben in cazul in care era PRIMUL galben ... dar nu poti elimina un jucator pentru simulare , e prea de tot
in orice caz ,fata de ceilalti atacanti care s`au perindat pe la echipa noastra si care inca se perinda .. Radovanovici mi se pare ca e cel mai complet ... si mai ales imi place faptul ca e sufletist ! :)
Mai avea un galben din prima repriza.
E clar ca Branko a fost jenat , probabil ca a si fortat putin , dar trebuia ca arbitul sa vada ca jucatorul pur si simplu a cazut si nu sa ridicat apoi repede sa gesticuleze si sa ceara 11m , cred ca eliminarea a fost fortata dar , ordinarii aia au arbitrat oricum la fragmentarea jocului tot meciul
Altfel e clar ca Branko este un atacant de valoare chiar daca deocamdata nu are foarte multe reusite deocamdata
singurul lucru de care are Branko nevoie este un strop de maturitate si concentrare in rest totul mi se pare ok
micutu Wrote:Mai avea un galben din prima repriza.

dap stiu , dar chiar aia ziceam ... sa dai al doilea galben si deci eliminare pentru o presupusa simulare e prea de tot ...
e clar  ca arbitrul ne-a tot piscat pe parcusul meciului si a speculat la maxim orice eroare a noastra.... ce sa-i faci firma netoiu nu doarme fiti siguri. Al doilea galben mi s-a parut la limita.... totusi.
cand il scoatem la o bere pe branko, sarbule? dupa concediu?
Mda.. dupa desi sunt cam reticent acum dupa experienta cu bietu Stoianovic... da incercam
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's