Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Ex-Utisti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Wisla set on landing Varga
Wisla president Ludwik Mietta-Mikolajewicz has confirmed Wisla will try to land Norbert Varga, a Romanian midfielder who was tested during the preparation camp in Turkey. The talks are being held by Dan Petrescu who is in his home country to finalize the transfer of Michael Thwaite too.
02/01/06
Se pare ca norocul i-a suras lui Adrian Pit, acesta ajungand la formatia din Serie A, Ascoli.
Ma bucur f mult pt acest baiat. A dovedit tuturor ca daca ai ambitie si stii cu adevarat ce vrei, reusesti.
Nice!-daca i-am strange pe toti fosti Utisti am fii in UEFA..asa ne zbatem in mizerie!
nu chiar in UEFA dar macar am fii in DIVIZIA A.................FORZA UTA
Nu stiu daca doar luati ca individualitati ar fi toti asa de buni precum sunt la echipele la care evoluiaza acum. Sa tinem con ca fac parte dintr-un angrenaj fara de care, poate, nu ar mai da randamentul pe care-l au acum. Variabilele sunt multe. Deci nu are rost sa ne hazardam.
Nu cred ca trebuie sa ne gandim la readucerea fostilor utisti, deoarece, la situatia noastra nu este posibil asa ceva, si au si ei o cariera, si trebuie sa si-o urmeze asa cum este normal... Noi trebuie sa aducem jucatori, pe care sa-i crestem, si sa-i facem capabili sa devina ce au devenit si cei care au plecat (ex Pitz, Ianu etc.)
Petrus Manta e la F.C. National. Era bun acuma la noi exact ce ne lipseste un atacant inalt si solid. Mama ce cuplu era cu N'Jock. Se impresionau toti
Multi l-au tot contestat dar parca atunci aveam altceva mai bun. Iar acuma....

cristi_

cei care l-au contestat stiu foarte bine de ce l-au contestat.
pe el si pe restul jucatorilor adusi de Netoiu.

n-aveau nici un interes pentru performanta. asta era buba cea mare...
Niciodata nu mi-a placut de Petrus Manta. Il durea undeva de echipa avand doar propriu interes. Nu degeaba l-a dat Boruga afara. Cat timp a fost la UTA a dat 10 goluri si a primit 1 miliard. S-a facut o afacere proasta si cu acest jucator
[quote]Erou la Mons-Bergen
Jeremie Njock, carismaticul atacant camerunez care
Ce echipa avea UTA in urma cu 3 ani :cry: Se vede dupa prestatiile jucatorilor si cam pe unde sunt toti acuma :o
Pacat de accidentarea lui Pit, probabil a ratat transferul la Ascoli... :cry: , dar oricum e bine ca ceilalti utisiti se descurca al echipe din vestul Europei. Cel mai rau imi pare de Hutan ca s-a afundat prin Moldova, sau Rusia, nu mai stiu unde e acuma. Mai bine ar reveni in Romania undeva(in afara de poli aek), ca sa ramana pe langa nationala si cand va trece de varsta pt tineret.( si asa nu prea avem destui portari buni romani). :?
Cu toate ca noi il apostrofam pe Manta, se pare ca Boruga a apelat la servicile acestuia, Manta insa refuzand oferta, nedorind sa se intoarca in Arad. De obicei Boruga are ochi pentru fotbalisti; sa aibe Manta valoare ?
N-are :D

petschovschi

Manta n-are valoare nici cit Bad ! Un bucurestean nesimtit si indolent venit la UTA dupa bani. Ce plasa am luat cu el!
Demian, transferat la S
AMIN ! :lol:
Portarul reprezentativei de tineret a Rom
..despre Marius Cioara cred ati auzit si voi :?

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=96470
E cam de plans nu de ras chestia asta...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Reference URL's