Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Hub UTA pentru DC++
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
S-a infiintat un HUB al utistilor pe DC++ adresa este
fcm-uta-Arad.no-ip.info
Asa ca va asteptam pe noul HUB al utistilor

PS: Realizatorul HUB-lui este Dudi_Rudi
Multumesc robitzi.Sper sa va placa.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
CEL MAI TARE HUB EVER TOT CE VREI INTRA IN ATMOSFERA CU fcm-UTA-Arad.no-ip.info. Pentru Noi Doar UTA Conteaza!!!
Ok.acum te poti linistii.
am shi eu o intrebare...chiar dupa ce se conecteaza hubul... la sectiunea      • Siteuri cu UTA Arad : http://www.uta-Arad.ro & http://www.redfighters.cabanova.ro
ce cauta www.redfighters.cabanova.ro acolo?!?!shi pe langa asta pe pagina de start apare emblema celor de la sur....cine imi explica?!?!
Pai nu este numai al meu hubul si nu eu l-am facut ci altcineva.Site-ul nu stiu al cui ii.

nsh ce se intampla la mine , nu se conecteaza...ma ajuta cineva?
pt cel care este proprietarul site-ului redfighters.cabanova. De ce apare in dreptul emblemei SUR "The Hooligans"?
S-ar putea sa fie cva pusti teribilist care nu poate face diferenta intre ultrasi si huligani.
Dudi are dreptate Ciuxy e cam aiurea site-ul; ala si cam strica imaginea HUB-ului.
Pai da stiu am vorbit cu prietenul meu si am hotarat sa stergem site-ul ca ii aiurea si i-am zis sa-i zica la ala a cui ii site-ul sa-l stearga.

Cu placere si intrati pe el.Deja avem 200 de useri.Nu stiu ce are dar la toti le-au mers hubul.

numa de UTA nu se vorbeste pe HUB.....:(
Din cate ati vazut hubul este deschis non-stop.Cei care aveti Dc ++ va rog frumos sa intrati.Multumesc.

Am inteles sa traiti :d nice hub :p
salut
nu mai am adresele dc++, protocoale, alea alea
va rog sa ma ajutati, aici sau pe privat, pt conectare
pe linga UTA, multa muzica rock de calitate...
mersi anticipat
S-a infiintat un nou hub al echipei UTA!!Sper sa se adune cati mai multi utisti ca sa promovam imaginea echipei noastre iubite!!
Se poate juca si Trivia!!

Adresa: UTA-campioana-provinciei.no-ip.org:1001
Cei care doresc sa faca reclamatie in legatura cu hubul UTA-ei UTA-campioana-provinciei.no-ip.org:1001 ma pot contacta in privat pe mine Ady_Tuning!Orice puteti reclama:banari,utilizatori care v-au suparat absolut orice si va voi anunta in legatura cu decizia luata!
As dori sa reamintesc tuturor ca hubul UTA-ei functioneaza!!Nu`i greu cei care aveti dc++ sa bagati hubul la favorite pentru a ne aduna cat mai multi!!

Adresa : UTA-campioana-provinciei.no-ip.org:1001
Auzi Ady ? Care ii asa impresar si mi-a dat ban permanent ? Chiar nu am facut nimic.
Hub UTA Wrote:*** Connecting to UTA-campioana-provinciei.no-ip.org:1001...
*** Connected
< UTA-Campioana-Provinciei> YnHub version: 1.033 produced by Yoshi and Nev.
<-Sefu' Tau Suprem-> Current user count: 99 after 1:02:47:11 uptime
<-Sefu' Tau Suprem-> Current sharesize is: 1.40 TiB
< UTA-Campioana-Provinciei> YnHub 1.033 _atk_Mascatu
< UTA-Campioana-Provinciei> Curent user count: 99 after 1:02:47:11 uptime
< UTA-Campioana-Provinciei> Current sharesize is: 1.40 TiB
< UTA-Campioana-Provinciei> •¤• LØAÐING......10%... 30%... 50%... 70%... 90%... 100% .......Enjoy Here •¤•
< UTA-Campioana-Provinciei> Ai fost Banat de pe acest Hub de catre _atk_
*** Disconnected
*** Connecting to HAHAHAHAHAHA AI DOUA SANSE UNA E SA SUGI p**a CEALALTA Multa m..e !!!!!!!!!!!! BAN PERMANENT ;)...
*** The requested address is not valid in its context.

Ce naiba?
Reference URL's