Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Care e cel mai bun fotbalist din lume?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
expunati-va parerea in privinta celui mai bun jucator din lume la ora actuala!!!daca am omis vreun jucator important scrieti voi in postari!!!

http://blog.mysport.ro/beleaua/2007/07/1...omentului/
aici postez un clasament facut de un ziarist de la THE TIME!nu e asa relevant,lipsesc multi fotbalisti care ar merita sa intre in acest top dar nu sunt!
alegerea mea e Kaka,cel mai bun marcator al ultimei editii de UEFA Champions League
Eu propun un nume care din pacate nu se regaseste pe lista aceea: PAOLO MALDINI
scuze dar nu puteam sa ii bag pe toti!!!simpatizez pe AC Milan si fi sigur ca l-as fi pus si pe Maldini,nu uitam de Seedorf,Gatussso!!!m-am bazat mai mult pe lista aceea,de aceea am zis sa scrieti jucatori care va plac si nu se afla pe lista!e mai bine asa parerea mea decat sa facem un pool de 25 de jucatori!
Kaka mi se pare de departe cel mai complet fotbalist la ora actuala. Poate fi si jucator de echipa, tragind la jug pentru ceilalti, poate fi si letal de unul singur.
Sub el sunt cele 2 genii, Henry si Messi.
Henry a fost de departe cel mai bun fotbalist francez in ultimii 10 ani. Doar mediatizarea excesiva a lui Zidane a umbrit acest adevar.
Despre Messi ce sa mai zic? E fotbalistul meu favorit. Si nu doar de acuma. Uneori ma uit la el si ma gandesc ca n-ar fi cinstit sa apara asa repede cineva care sa-l "concureze" pe cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, Maradona.

red11

eu l-am votat pe Cristiano:smile:

bineinteles ca mai erau multi fotbalisti care trebuiau sa apara pe acea lista , daca ma gandesc acum repede iti spun un Raul Gonzalez sau un Ryan Giggs...ce nu inteleg eu este ce cauta Dani Alves?!, nu are deocamdata ce cauta langa ceilalti:smile:
Mie mi-a placut un SUPER JUCATOR : Alan Shearer , pacat ca s-a retras de vreo 2 ani ...
daca nu ar fi asa incapatanat cred ca Ibrahimovic ar fi the best
Heineken, ce zici de Paul Gascoine ?
Ce sa mai vorbim de Hagi, Pixi Stoijkovic, Mihajlovic, Zola, Vialli, Cantona, Pancev, Matthaus, Klinsmann, Weah, Romario, Del Piero, Baggio, Mijatovic ...
Pe vremea cand eram eu mic erau parca mai buni fotbalistii...
C. Ronaldo
C.Ronaldo , Kaka , Ronaldinho , Messi nu prea ma pot decide dintre astia 4 , dar inclin catre Ronaldinho care are si tehnica exceptionala si niste scheme originale si care joaca din dragoste pentru ca un jucator cu adevarat MARE se vede in meciurile MARI cu miza MARE si cu un adversar MARE si l-am vazut in mai multe meciuri cruciale cum a carat toata Barcelona in spate . Chiar daca acum e intr-un moment de umbra , cred ca asta se datoreaza oboselii si lui mass-media , care l-a mediatizat prea tare si lucra asta e prea daunator . Apoi cred ca pe locul 2 se afla Kaka , aici bazandu-ma pe meciul dintre Manchester - AC Milan in care nici nu eram sigur ca , Cristiano Ronaldo e pe teren , in schimb Kaka a incantat si a dus echipa singur in urmatoarea faza a competitiei . Apoi pe 3 sa zicem ca e Messi , pustiul teribil care calca pe urmele lui Maradona si care deja de la varsta pe care o are se anunta ca o stea stralucitoare . Pe 4 Cristiano Ronaldo chiar daca multi il pun pe primul loc , nu e jucator exceptional , e doar bun si consider ca cei enumerati mai sus sunt mai buni ca el . Tin sa mentionez ca n-am nici un fel de simpatie fata de FC Barcelona sau de Messi (pe care nu prea il plac ca s-a folosit de mana lui Dracu' ) . Eu tin cu Real Madrid si cred ca si Rubinho ar avea loc pe acolo pe undeva . Jucatorii mei preferati alltime raman Ronaldo , care e singurul Ronaldo pentru mine Luis Nazario Ronaldo (brazilianul) si Maradona care era magic si cred ca e cel mai bun jucator de fotbal care s-a vazut vreodata . La acestia 2 tin foarte mult si ei inseamna fotbalul adevarat pentru mine .
Rooney, C.Ronaldo sau Kaka
C.Ronaldo cred ca este cel mai bun la ora actuala!
Mi se pare mai bun Kaka.
Eu tot la Gerard ramin.

red11

Excelent jucator , nu se omoara cu impresia artistica la fel ca Ronaldinho sau Cristiano Ronaldo dar e un jucator exceptional
eu l-am votat pe Henry, e un jucator ajuns la deplina maturitate, se afla in varful carierei, are toate calitatile pe care le au ceilalti plus una care le lipseste in majoritatea cazurilor sudamericanilor: seriozitatea. o exceptie ar fi Kaka dar cred ca el inca nu a aratat tot ce poate si ce stie, dar il vad viitorul numar 1 in preferintele mele. iar daca ar fi sa nominalizez un jucator care imi place foarte mult dar care nu a fost trecut in "lista" acela ar fi Andrea Pirlo.
Dupa parerea mea Zidane ramane cel mai mare fotbalist din toate timpurile.
henry clar !:smt050
Kaka ! :) are o tehnica foarte buna , mie mi se pare un jucator complex mai ales ca e tanar si are ce sa arate pe viitor
Pages: 1 2 3
Reference URL's