Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Terenuri de antrenament
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Discutii despre bazele de antrenament in general, iar momentan despre denumirea celor doua terenuri de antrenament.
NU, deoarece numele este mult prea important pentru un simplu teren de antrenament.
Putem opta pentru un Coco Dumitrescu, Cibi Braun, Zoltan Farmati sau oricare alta glorie a UTA-ei dar nu Petschovschi.
nu.aceeasi motivatie ca si a lui The_Kid.Zoltan Farmati mi s-ar parea mai potrivit
Asteptam propuneri pentru eventuale denumiri...

red11

Eu am o mica nedumerire:smile:....am inteles ca stadionul se va numi in curand Francisc Neumann...cel care se va construi intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat se vrea a i se pune numele Petchovschi?...pt ca daca raspunsul este da , atunci nu vad rostul acestei discutii...
Deocamdata nu putem discuta despre denumirea unui stadion nou, atata timp cat nu exista intentia construirii lui. E adevarat ca stadionul actual se va numi peste cateva luni Francisc Neumann, probabil ca acest lucru va coincide cu primul meci in nocturna al utei. Ideea e ca deja se vede din avion ca nu vrea nimeni ca un teren de antrenamet sa se numeasca Petchovschi, dar trebuie sa venim cu propuneri pentru a gasi un nume adecvat
Poate asa ar fi si normal: actualul stadion - Francisc Neumann, viitorul (daca va fi) stadion - Iosif Petchovschi, iar terenurile de antrenament, dupa cum zicea si The Kid - denumite dupa alte glorii ale UTA-ei.

red11

Pai e clar Calin...se vor alege doua nume dintre celelalte glorii ale UTA-ei ca doar n-o sa-i puna denumirea de Helmut sinumaistiucum:P...

Coco Dumitrescu si Zoltan Farmati sunt propunerile mele

cristi_

nu mi se pare deloc o idee buna.
oare chiar nu vede nimeni ca Falca a inceput deja campania electorala si se va folosi cat poate de Suporter Club UTA pentru asta?
ce rost are sa-i dai nume unui cacat de teren de antrenament? doar ca sa vina televiziunile si sa scrie cateva zile in ziare despre asta...

fostii mari jucatori ai echipei pot fi omagiati prin cu totul alte mijloace.
Sunt de parere ca un teren de antrenament nu ar trebui sa poarte numele nici unei foste glorii ale UTA-ei, cu atat mai putin numele lui Petschovschi.
Cei mai reprezentativi jucatori pe care i-a avut UTA, cu exceptia lui Petchovschi sunt:L. Bonyhadi, G. Vaczi, Z. Farmati, N. Dumitrescu, L. Brosovszky, G. Cornea. Pe Domide l-am exclus pentru ca este inca in viata. Propun sa facem un poll pe topicul dedicat SCU pt ca membrii sa voteze.
Am editat chestionarul, si am introdus mai multe variante de raspuns, desi poate nu suficiente. Daca aveti si alte variante, va rog sa le propuneti. Nu am mutat chestionarul la sectiunea "Suporter Club UTA" deoarece desi invitatia a fost facuta catre SCU, consider ca asupra acestui aspect ar trebui sa se pronunte cit mai multi suporteri. Vedem astfel si masura in care actiunile asociatiei sint reprezentative pentru suporteri.
SUNT PERFECT DE ACORD CU CRISTI. NISTE TERENURI DE ANTRENAMENT SA LE DENUMESTI DUPA FOSTE GLORII ALE UTA-EI ARATA CAT DE PUTIN INTELEGE DIN SPORTUL ACESTA SI DIN FENOMENUL CARE ESTE UTA ACEST pRIMAR!!!!

NU POT SA CRED INSA CA VOI V-ATI APUCAT SA FACETI SONDAJE DE OPINIE SI ALTE CACATURI CAND ACEST LUCRU TREBUIA SA VA DERANJEZE DIN PRIMA. CUM SA ASOCIEZI NUMELE LUI COCO DUMITRESCU, FARMATI, BONYHADI, PETCHOVSCHI, SAU ALTE GLORII ALE UTA-EI CU NISTE BANALE TERENURI DE ANTRENAMENT. HAIDETI SA DENUMIM DUPA ACELASI CONSIDERENT TERENUL DIN SPATELE TRIBUNEI A DOUA FARMATI, TURNUL DIN FATA STADIONULUI BONYHADI, VESTIARELE COCO DUMITRESCU SI CA BATAIA DE JOC SA FIE COMPLETA NOILE GRUPRI SANITARE(INVESTITIE CU CARE fALCA SE LAUDA SI ACUMA) PETCHOVSCHI!!!! ESTE STRIGATOR LA CER SI DACA SIMTITI SI VOI LA FEL CA CEVA POATE NU ESTE IN REGULA CU ACEST DEMERS NU CRED CA POATE EXISTA ALT VOT DECAT " NICIUNUL DIN TERENURILE DE ANTRENAMENT ALE UTA-EI NU TREBUIE SA POARTE NUMELE UNEI FOSTE GLORII PENTRU SIMPLUL MOTIV CA SUNT PREA MICI CA SI IMPORTANTA FATA DE NUMELE PE CARE AR TREBUI SA LE POARTE"
Tot pe acelasi considerent sunt sigur ca o pozitie asemanatoare ar trebui sa ia si Suporter Club UTA fata de demersul primariei, iar orice "sarada" cu iz de campanie electorala care ar presupune implicarea numelui UTA ar trebui boicotata!!!

p.s. poate v-ar ajuta sa aflati ca primarul nu a trimis , chiar si dupa discutia avuta sapt trecuta in fata presei, noul protocol clubului UTA! situatia se poate inflama asadar cu cateva zile inaintea meciului oficial si asta doar din indolenta si nepasarea cu care este tratat clubul UTA de catre primarie!!!!!

cristi_

pai tocmai asta era ideea.
astea 2 sunt niste terenuri care trebuiau facute de ani de zile si nu e un merit ci o obligatie a primariei.
Ghita bagabontu, cum sa lase sa treaca neobservat asa un "eveniment" cand poate face o inaugurare fastuoasa cu botez si tot tacamul, pe care sa o si treaca la CV anul viitor.

deci, ce nume le punem? ca sa nu fim acuzati de discriminare, propun ca unul dintre terenuri sa fie fetita.
Pentru ce sa dam nume la terenurile de antrenament cand deja ele au niste nume? Toata lumea stie de Sega si I.C.R.T.I !!! Era clar ca numai cineva care cauta sa-si faca imagine pe seama legendelor UTA-ei ar putea sa vina cu ideea stupida de a denumi un teren de antrenament.Chestie asta nici macar ca si gluma nu e buna!!!
Redpunk_One Wrote:SUNT PERFECT DE ACORD CU CRISTI. NISTE TERENURI DE ANTRENAMENT SA LE DENUMESTI DUPA FOSTE GLORII ALE UTA-EI ARATA CAT DE PUTIN INTELEGE DIN SPORTUL ACESTA SI DIN FENOMENUL CARE ESTE UTA ACEST pRIMAR!!!!

NU POT SA CRED INSA CA VOI V-ATI APUCAT SA FACETI SONDAJE DE OPINIE SI ALTE CACATURI CAND ACEST LUCRU TREBUIA SA VA DERANJEZE DIN PRIMA. CUM SA ASOCIEZI NUMELE LUI COCO DUMITRESCU, FARMATI, BONYHADI, PETCHOVSCHI, SAU ALTE GLORII ALE UTA-EI CU NISTE BANALE TERENURI DE ANTRENAMENT. HAIDETI SA DENUMIM DUPA ACELASI CONSIDERENT TERENUL DIN SPATELE TRIBUNEI A DOUA FARMATI, TURNUL DIN FATA STADIONULUI BONYHADI, VESTIARELE COCO DUMITRESCU SI CA BATAIA DE JOC SA FIE COMPLETA NOILE GRUPRI SANITARE(INVESTITIE CU CARE fALCA SE LAUDA SI ACUMA) PETCHOVSCHI!!!! ESTE STRIGATOR LA CER SI DACA SIMTITI SI VOI LA FEL CA CEVA POATE NU ESTE IN REGULA CU ACEST DEMERS NU CRED CA POATE EXISTA ALT VOT DECAT " NICIUNUL DIN TERENURILE DE ANTRENAMENT ALE UTA-EI NU TREBUIE SA POARTE NUMELE UNEI FOSTE GLORII PENTRU SIMPLUL MOTIV CA SUNT PREA MICI CA SI IMPORTANTA FATA DE NUMELE PE CARE AR TREBUI SA LE POARTE"

Crezi ca folosirea majusculelor in postari iti face opinia mai convingatoare ? :lol:

Nu cred ca cineva dintre noi are intentia de a compara legendele UTA-ei cu niste terenuri de antrenament. Este imposibila o asemenea comparatie. Chiar daca respectiva baza de antrenament ar fi cea mai moderna din lume tot nu ar fi putea fi folosita ca si termen de comparatie cu ceea ce a insemnat un om pentru o echipa, pentru suporteri si pentru un oras.

Pe acest considerent n-ar mai trebui sa existe nici un nume de strada care sa aminteasca de Mihai Eminescu, sali de concerte care sa aminteasca de Enescu si ca sa merg si mai departe nu si-ar avea sensul nici icoanele pentru ca prin simple picturi nu poti reprezenta divinitatea.
  Dar totusi oamenii se folosesc de simboluri, de analogii pentru a perpetua imaginea (sau perceptia ) unor fiinte, entitati, locuri cu semnificatii aparte.

E adevarat ca sunt doar niste terenuri de antrenament dar e la fel de adevarat ca Aradul nu este Londra pentru a-si permite sa denumeasca 20 de stadioane cu numele fostelor glorii. Din contra, am avut doar 3 stadioane cu tribune dintre care 2 s-au demolat. Nu stiu daca avem nici macar 2 strazi care sa ne aminteasca de ei. Iar inafara celor care i-au vazut jucand, sunt foarte putini suporteri care sa cunoasca macar 3 nume de foste glorii ale UTA-ei.
   Sau vi se pare ca au loc atat de multe 'actiuni de omagiere' a fostelor glorii? Dati-mi un singur exemplu semnificativ si de impact din ultimii 10 ani.

In acest context, nu mi se pare revoltator sa denumesti o baza sportiva cu numele unei foste glorii a UTA-ei, chiar daca acest lucru a fost anuntat de primarul Falca. Cu singura observatie ca inainte trebuie sa vedem cum arata acea baza sportiva.
   Acum 2 seri am precizat foarte clar ca vom accepta invitatia doar daca va fi prezent si un oficial al clubului pentru ca la urma urmei principalul beneficiar al acestor terenuri va fi clubul UTA. In plus nu dorim ca o prezenta a noastra alaturi de primar sa fie interpretata in alt mod. ( cu toate ca am convingerea ca lumea a inteles foarte clar ca suntem independenti si apolitici )

p.s. Aceasta este doar una dintre posibilitatile de promovare a imaginii celor care au ridicat UTA. Noi avem printre obiective si tiparirea de publicatii, programe de meci, memoriale, imprimare de tricouri etc. E nevoie doar de putina rabdare si de mai multa unitate.
Eu sunt de aceeasi parer cu cristi si redpunk_one. insa, redpunk zicea sa nu se denumeasca stalpi si grupuri sanitare! corect, dar am putea denumi o tribuna dupa numele unui mare jucator sau antrenor. terenuri de antrenament in niciun caz !!!
Cred ca ar trebui sa-i dam un raspuns inteligent, civilizat si diplomat lui falca. Si sunt de acord ca e bine sa evitam prezentele mediatice alaturi de una sau de alta dintre tabere (Falca sau Bara). Putem spre exemplu sa lansam un sondaj mai larg in randul suporterilor prin interemediul mass-media prin care sa-i chestionam in acest mod:

Daca in Arad se va construi un nou stadion, sunteti de acord ca acesta sa poarte numele de Iosif Petchovschi ?

Sunteti de acord ca terenurile de antrenament Sega si IRCTI sa poarte numele unei foste glorii a UTA-ei ?

In definitiv sa nu uitam ca reprezentam suporterii si ca inainte de a raspunde unei solicitari de asemenea importanta sa intrebam oamenii ce cred. Doar in numele lor vorbim. Astfel nimeni nu va putea spune ca SCUTA sustine pe falca sau pe x sau y partid. Pastrarea legaturii cu suporterii si dezvoltarea ideei de participare la decizie in sanul SCUTA mi se pare de 1000 de ori mai esentiala ca orice emisiune TV (calin crt sa nu ma intelegi din nou gresit nu am nimic cu tine). Daca intr-o zi se va spune despre SCUTA ca tine cu vreun politician sau partid se va compromite o idee frumoasa si nobila si tragedia e ca un al doilea SCUTA nu va mai putea exista.
in cazul in care e vorba de doua baze de antrenament cochete si moderne personal nu cred ca e nimic jignitor in a le da numele unor foste glorii ale clubului. cred ca in Arad si mai ales in club ar trebui sa "dam cu nasul" la tot pasul de numele acestor legende pentru ca poate atunci vom intelege ca trecutul obliga.
am votat pentru Zoltan Farmati si mi s-ar parea interesant ca celalalt teren sa poarte numele lui Moise Vass pentru ca am inteles ca erau niste "gemeni" de fier ai aprararii. de fapt si in interviurile pe care le-au dat s-au referit destul de mult unul la celalalt.
motivul pentru care am evitat numele lui Petschovschi este acela ca poate ar fi bine sa il tinem "rezervat" pentru viitorul stadion care odata si odata tot se va face.
off topic: poate e de viitor si ideea unui demers pentru ca strada pe care a locuit "Peci baci" sa-i poarte numele.
Pages: 1 2 3
Reference URL's