Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ma mira ca nu a existat acest thread. Bundesliga este un campionat frumos si surprinzator (dovada ca VfB Stuttgart au reusit castigarea trofeului).
Teoretic, in Bundesliga, Bayern Munchen ar trebui sa "defileze"! Poseda de departe cel mai valoros lot, prin investitile din aceasta vara. Deocamdata au jucatori, ramane de vazut daca ei vor reusi sa formeze in timp util o echipa.
Celelalte cotracandidate sunt obisnuitele Werder Bremen si Scahlke 04. Campioana en-titre este celebra prin fluctuatile sale de forma, deci prefer sa ma abtin.
Hamburg SV si Hertha BSC au si ele jucatori foarte buni in lot.
Totusi, Germania a ramas mult in urma la capitolul investitii, de aceea nici in Europa echipele germane nu mai sunt "sperietori"... competitia interna ramane insa foarte interesanta.
Anul asta 100% Bayern ia campionatul.
de aceeasi parere,anul acesta Bayern va lua titlul si o vad si candidata la Cupa UEFA,dupa achizitiile facute
Stati linistiti ca nu este sigur ca v-a lua Bayern campionatul!Mie Bundesliga mi se pare un campionat in care se pot intampla multe surprize,si se pot intampla multe pana la finalul campionatului!
Cam in toate campionatele se pot intampla surprize :) Da oricum la achizitiile pe care le-a facut ar trebui sa castige campionatul.
Sezonul actual incepe cu un mic scandal. Premiere, televiziunea de tip pay-TV, detinatoarea drepturilor TV pt suma de 220 milioane de euro pe sezon, doreste "o exclusivitate si mai mare". Adica: nicio televiziune sa nu transmita nicio imagine din Liga pana la ora 22! Problema este ca postul national ARD difuzeaza mai devreme emisiunea "Sportschau" cu imagini din campionat, pt care platea 100 de milioane de euro.
"Sportschau la ora 22 e de neconceput" spune Steffen Simon, principalul redactor al emisiunii. "Bundesliga (emisiunea de pe Premiere) se poate compara cu un stadion adevarat, iar cei care platesc la Premiere cu cei din loje" a mai adaugat el."Emisiunea noastra este pentru toti, mai ales pentru cei de la peluze, adevaratii fani". Sportschau a avut in medie 5,67 milioane de telespectatori, in timp ce doar 1.1 milioane sunt abonati la Premiere. Presedintele federatiei, Theo Zwanziger (are o bere din partea mea cine stia cum il cheama!!!) a dat cel mai "diplomat" raspuns: "Decizia finala o va lua Liga. Cred ca totusi se va ajunge la un compromis". Ca in Romania :lol::lol:
Televiziunea distruge fotbalul !!! Ne vedem in peluze ;)
Sursa: Fotbal Vest
Astazi Bayern a spulberat in cupa ligii (Ligapokal) pe Werder Bremen cu 4-1! Intr-un meci frumos Bayern a demonstrat ca este o serioasa candidata la titlu. Deasemenea noile achizitii au demonstrat ca au valoarea asteptata, cel putin Ribery este un fotbalist exceptional nu doar prin faptul ca a jucat bine dar si datorita celor 2 goluri marcate. Sa vedem ce ne asteapta pe viitor :smile:
Da, intr-adevar a jucat bine Bayern, si-au batut joc de Werder. Cu lotul asta ar trebui sa castige campionatul.
La ce echipa are Bayern ar trebui sa conduca tot 3 la pauza "ca si Craiova ":lol:
Dar daca ii lasa Marica pe toti masca si face un campionat superb si devine golgheterul bundesligii castigand si titlul cu Stuttgart!
Rezultatele primei etape din Bundesliga:
VFB Stuttgart - Schalke 2-2
Bayern - Hansa Rostock 3-0
Leverkusen - Cottbus 0-0
Bochum - Werder 2-2
Hannover - Hamburger 0-1
Eintracht - Hertha 1-0
Wolfsburg - Bielefeld 1-3 (golul gazdelor a fost inscris de S. Radu)
Nurnberg - Karlsruher 0-2
Borussia - Duisburg 1-3
-Campioana Stuttgart egal acasa,Bayern victorie previzibila.Cred ca e anul lui Bayern in Germania anul acesta!
-Cat despre S. Radu il las pe Piturca sa ne spuna cum de confirma in continuu si nu este convocat,atat el cat si Vlad Munteanu
Etapa a 2-a:
Karlsruhe - Hannover 1:2
Schalke - Dortmund 4:1
Bremen - B. München 0:4
H. Berlin - Stuttgart 3:1
Bielefeld - Frankfurt 2:2
Rostock - Nürnberg 1:2
Duisburg - Wolfsburg 1:3
Hamburg - Leverkusen 1:0
Cottbus - Bochum 1:2
Bayern spulbera din nou! Cu un Ribery SENZATIONAL, Bayern face spectacol peste tot unde joaca:
http://www.myvideo.de/watch/2164580
Stuttgart cu Marica integralist a pierdut in fata celor din Berlin. Marica s-a miscat bine insa a fost ineficient nereusind sa puncteze decisiv. Mai bine s-a descurcat Sergiu Radu care a marcat pentru prima victorie a lui Wolfsburg in acest sezon:
http://www.prosport.ro/index.php?section...x&id=54532
M-am uitat si eu la Werder-Bayern...Spectacol total oferit de bavarezi in fieful unei echipe care an de an trage la titlu ! Daca vor continua asa nu stiu cine le poate tine piept anul asta...
Non-Phixion Wrote:Daca vor continua asa nu stiu cine le poate tine piept anul asta...
sunt deacord cu tine ! la inceput nu credeam ca se vor intelege perfect de la inceput... dar se pare ca nu le va sta nimeni in cale... Bundesliga, DFB Pokal si UEFA Cup anul acesta vor fi cucerite de Bayern... :(
DE LA STADION, DIRECT LA CIMITIR
SV Hamburg pregateste cimitirul suporterilor!
SV Hamburg, fosta adversara a Rapidului din Cupa UEFA, de acum doi ani, a gasit o metoda inedita de a-si pastra suporterii aproape chiar si dupa ce acestia nu mai sunt in viata. Ei au inceput lucrarile la un cimitir pentru suporterii lui Hamburg, care va fi situat in apropierea arenei din Hamburg.
Anuntat in urma cu un an, constructia primului cimitir de acest tip din Europa a stranit deja mult interes. Potrivit unui responsabil al clubului german, Christian Reichert, 15 suporteri au ales acest loc de veci inainte sa cunoasca tarifele.
"Este vorba de o alee din cimitirul Altona, unde ar incpea intre 300 si 500 de morminte. Acesta se afla la 50 de metri de tribuna de vest a stadionului", a explicat Reichert.
Reichert a precizat ca in cimitirul microbistilor nu vor fi vopsite mormintele in culorile clubului si nici nu vor fi impodobite cu esarfe sau alte produse specifice suporterilor. "S-ar putea in schimb ca la inmormantare sa fie cantate melodii ale suporterilor sau ca sicriele sa aiba simbolul clubului", a spus acesta. "Clubul nu vrea sa castige bani cu aceasta prestatie", a precizat germanul.
Potrivit lui Reichert, clubul argentinian Boca Juniors, din prima divizie, ar fi lansat deja un proiect similar.
Singurul club care a evoluat in Bundesliga de la crearea acesteia, in 1962, Hamburg SV este cunoscut si datorita entuziasmului fanilor sai, care formeaza unul din cel mai pasionat public din Germania
http://www.sport.ro
Echipa naţionala de fotbal feminin a Germaniei a învins duminică Brazilia, cu scorul de 2-0, în finala Campionatului Mondial din China, păstrându-şi titlul de campioană mondială.
O ramura sportiva fata de care interesul creste de pe o zi pe alta.
Ca si asa tot nu trece din amaraciune, va propun sa va uitati acum pe SPORTKLUB la Borussia Dortmund - Bayern Munchen, un meci care tot timpul a fost spectaculos atat in teren cat si in tribune.
Am vaz meciu..ce suporteri are Borusia.. dar cat ii si stadionu.. pff! Superb. Si suporterii lui Besiktas imi plac.. ce spectacol or facut la meciul din CHL.. cu Liverpool
Din gandirea lui Otmar Hitzfeld: "De-abia astept sa jucam din 3 in 3 zile. Avem enorm de invatat din acea perioada". Comparati-o cu gandirea "oamenilor de fotbal" de la noi.
Marica pe faras la VfB Stuttgart !
"Cand lupti sa prinzi un loc in echipa, trebuie sa profiti la maximum in astfel de meciuri, cu adversari de mana a doua (Marica a ratat 3 mari ocazii de gol in prelungirile meciului de cupa cu Padeborn). El si Ewerthon n-au facut-o si ma intreb cand oare se vor mai intalni cu o asemenea ocazie. Nu mai avem accidentati, lotul e aproape complet, asa ca pentru aceia care nu-si fac temele vor veni vremuri grele" a spus managerul Horst Heldt.
"Ocaziile pe care le-a avut erau imposibil de ratat" a zis la finalul meciului antrenorul Armin Veh, eu i-as sugera sa ia o caseta cu Edson....
"i-a luat o vesnicie sa se intalneasca pentru prima oara cu balonul, pentru ca in prelungiri sa iroseasca cu seninantate trei excelente opurtuniti" l-a laudat si cotidianul Stuttgarer Zeitung...
previziune: Sa vedeti ca Marica va fi in vara golgeterul C.E.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10