Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Fotbalul german
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Stii cum e prietene, si de Hertha se spunea sezonul trecut ca la ce echipa au... sa vedem. Totusi, la Schalke e Gazprom, nu cred ca lasa rusii situatia asa. Eu doar am spus ca e de urmarit.
Credeam ca nu-l suporti, mi se pare acida si ironica reactia ta legat de el.
pai Hertha anu trecut..chiar nu stiu cine "spunea" ca ce echipa au..fara Voronin or fost pe nicaieri in atac,la fel si Voronin fara Bundesliga..Hertha o avut sezonul trecut 3-4 jucatori cu nume..faptul ca in urma cu 2 sezoane s-au batut la titlu,a fost o intamplare fericita si de durata,la fel cum acum,in cazul lui Schalke este o intamplare nefericita..si de durata 1
Punctul forte al echipei din Gelsenkirchen a fost apararea in sezonul trecut, iar in vara i-au pierdut pe Bordon, Westermann si Rafinha. Jucatorii noi inca nu s-au acomodat, dar nu cred ca Schalke va avea emotii cu retrogradarea.
se joaca domle, ati vazut Hoffenheim -- Bayern??? frumos meci, asa DA!
@Xtreme: frumos da..Hoffenheim mult schimbata in bine,muuuuult schimbata in bine,chiar si fara vedeta Carlos Eduardo..un campionat care a inceput frumos,cu multe revelatii,sa vedem care dintre Mainz,Kaiserslautern sau St. Pauli va confirma in continuare..sau de ce nu,Hoffenheim..sa confirme,dar la un alt nivel 1 cat despre Bayern..asta-i iesirea din impas
Schalke - Stuttgart 2:2
...si gluma se cam ingroasa pentru ambele. Antrenorul celor de la VfB sustinea dupa etapa trecuta ca forma slaba e datorata bugetului redus din cauza proiectului stadionului. Totusi, de la mijloc in sus nu arata rau. Cand ai un Kuzmanovic, Gebhart, Elson, Camoranesi, Pogrebniack, Cacau sau Marica nu poti spune ca nu ai "material". In plus vin dupa cel mai bun retur din istorie, fara modificari majore de lot.
Asadar, locul 18 Stuttgart cu 4 puncte, si 16 Schalke cu 5 puncte, dupa 8 meciuri jucate. Ambele pe pozitii retrogradabile.
Au mai ramas 22 de meciuri, dar in ritmul asta....
S-au mai linistit putin apele pt cele doua echipe (Schalke si Stuttgart). Stuttgart a obtinut o victorie importanta impotriva celor de la St Pauli, care au cel mai bun start din istorie in prima liga. Schalke a obtinut un punct care nu o scoate din zona "fierbinte" dar o mentine cu sanse reale. Surpriza pozitiva continua sa fie Mainz, care dupa cele 9 runde ramane lider. Bayern nu se regaseste in continuare in campionat.
Desi am o simpatie pentru VfB, sezonul acesta sper sa fie al celor din Dortmund. Mi-a placut echipa aia din '96 cu Klos, Sammer, Riedle, Moller, Chapuisat, Heinrich, Sousa. In plus peluza lor e senzationala! Poate gresesc, dar e cea mai mare din lume.
26.10.10,19.00 SC Victoria Hamburg - VfL Wolfsburg 1:3 (0:1)
26.10.10,19.00 TuS Koblenz - Hertha BSC Berlin 2:1 (0:0)
26.10.10,19.00 1. FC Köln - 1860 München 3:0 (0:0)
26.10.10,19.00 Greuther Fürth - FC Augsburg 2:4 (1:0)
26.10.10,20.30 Kaiserslautern - Arminia Bielefeld 3:0 (2:0)
26.10.10,20.30 Energie Cottbus - SC Freiburg 2:1 (1:0)
26.10.10,20.30 FSV Frankfurt - Schalke 04 0:1 (0:1)
26.10.10,20.30 Bayern München - Werder Bremen 2:1 (1:1)
27.10.10,19.00 Hallescher FC - MSV Duisburg 0:3 (0:2)
27.10.10,19.00 Eintracht Frankfurt - Hamburger SV 5:2 (3:1)
27.10.10,19.00 1899 Hoffenheim - FC Ingolstadt 1:0 (0:0)
27.10.10,19.00 Alemannia Aachen - FSV Mainz 05 2:1 (1:0)
27.10.10,20.30 Kickers Offenbach - Borussia Dortmund 4:2 (0:0)
27.10.10,20.30 SV Elversberg - 1. FC Nürnberg 0:3 (0:1)
27.10.10,20.30 Chemnitzer FC - VfB Stuttgart 1:3 (0:0)
27.10.10,20.30 Mönchengladbach - Bayer Leverkusen 6:5 (0:0)

rezultate surpriza in cupa germaniei!
A recunoscut că a primit 100.000 € pentru a truca meciuri în Germania

Un fost fotbalist profesionist german a mărturisit că a primit bani pentru a truca meciuri, într-un interviu acordat săptămanalului Stern, care va fi publicat miercuri.

Rene Schnitzler, fost atacant al echipei FC St. Pauli, din Hamburg, în perioada în care aceasta evolua în liga a doua germană, a declarat pentru Stern că a primit 100.000 de euro de la o persoană denumită "Paul" pentru a manipula rezultatele a cinci meciuri pe parcursul anului 2008. El a afirmat că a evoluat în doar două din cele cinci meciuri.

Fotbalistul acum legitimat la o echipă regională din Germania a mai declarat că suferă de o dependenţă de jocurile de noroc: "De la vârsta de 18 ani, nu a trecut o zi în care să nu fi jucat".

Purtătorul de cuvânt al clubului St. Pauli, Christian Boenig, s-a declarat "şocat şi complet surprins de aceste dezvăluiri". "Ştiam că îi plac jocurile de noroc. Am încercat să-l aducem pe drumul cel bun, însă nu am reuşit", a spus Boenig.

Pe 6 octombrie 2010, în Germania a început procesul a patru persoane implicate într-o reţea de pariuri trucate în fotbalul european, cea mai mare de acest gen din istorie. Cei patru bărbaţi sunt acuzaţi că au cheltuit 370.000 de euro pentru a corupe jucători şi arbitri în scopul de a influenţa rezultatele a 32 de meciuri disputate în Germania, Belgia, Slovenia, Ungaria şi Elveţia.

MEDIAFAX

( http://www.prosport.ro/fotbal-extern/cam...ia-7862177 )
Un retur mai bun pentru Stuttgart? 3 victorii consecutive, si urmeaza doua meciuri importante, cu Wolfsburg si Bremen. Sa fie adevarat mesajul clubului "VfB Niemals 2 Bundesliga"?
Sper sa nu fie...eu as vrea sa se salveze Mönchengladbach
Degeaba ai avatar cu bannerul "SUR", ca te-ai tradat acum :))
na esti multumit....:))?

sa nu fiu off

Greuther Fürth vs Hertha Berlin 0-2 meci jucat aseara , Hertha este din ce in ce mai aproape de reintoarcerea in Bundesliga
Eu ma refeream la altceva, nu de gladbach :))
@Burebista vezi cum e sa fi "pe langa" subiect ? :)))

@Sebastian : Burebista se referea la asta

http://www.europeanultras.com/phpbb2/vie...1&start=15

(vezi in josul paginii cu cine sunt infratiti cacanarii aia din Germania)
multumesc de informatie Redpunk_One chiar nu stiam , mie imi place echipa la felul cum se prezinta in teren chiar nu stiam de suporterii iei...oricum voi urmari meciurile in continuare a celor de la gladbach insa nu in acelasi mod ca pana acum..iar despre poze nu stiu ce sa zic sper nu mai umreze si altele impreuna cu "aia"! :))

@Burebista. scuza-ma , dar chiar n-am stiut la ce te referi .
Hahahaha, am crezut ca te-am desconspirat :)) e ok
(15-03-2011 04:45 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]@Sebastian : Burebista se referea la asta

http://www.europeanultras.com/phpbb2/vie...1&start=15

(vezi in josul paginii cu cine sunt infratiti cacanarii aia din Germania)

ahahaaa... de unde stiu astia de poli???

pana una alta retrogradarea e aproape sigura cu un asemenea portar :)

http://www.youtube.com/watch?v=FZ2tc2GQ_EI
Poate careve dintre aia o fi venit la schimb de experienta cu faculta in timisoara, ca vad ca tot mai multi straini care vin in exchange printre curve, devin curve. De exemplu erau 3 veniti de la napoli care erau tot timpul cu fularele cu napoli la gat, iar dupa 2 saptamani, unu o ramas cu napoli, 2 erau cu fc timisoara. Si exemplele pot continua cu studenti din Lyon, Munchen, Karlsrue, etc .... indienii si pakistanezii nu i-am calculat ca nush ce fotbal au acolo :)
Unul dintre liderii peluzei de la Gladbach este svab din Timisoara. Asa s-au stabilit contactul intre ei si ulterior relatiile de prietenie. Acum insa haideti sa ne intoarcem la FOTBALUL GERMAN.

Etapa 27:
M'gladbach - K'lautern 0:1 (0:0)
Freiburg - Bayern 1:2 (1:1)
Nürnberg - Werder 1:3 (1:1)
Hannover - Hoffenheim 2:0 (1:0)
Hamburg - Köln 6:2 (4:0)
Frankfurt - St. Pauli 2:1 (1:1)
Dortmund - Mainz 05 1:1 (1:0)
Leverkusen - Schalke So, 15:30 Uhr
Stuttgart - Wolfsburg So, 17:30 Uhr
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's