E un turneu mai putin mediatizat in Europa dar unele dintre meciuri sunt foarte spectaculoase si mai putin tacticizate. Turneul de anul acesta este considerat cel mai frumos din istoria de 91 de ani a competitiei si are parte de o finala pe masura: Brazilia - Argentina.
Meciul tocmai a inceput si Brazilia a inscris un gol senzational prin Baptista. Argentina trece pe langa egalare si cel mai bun jucator al turneului ( Riquelme ), nimereste bara dupa o faza foarte frumoasa.
Pe scurt, un meci Brazilia-Argentina merita vazut oricand dar cu atat mai mult cu cat se joaca in finala cupei continentului unde fotbalul este o religie.
p.s. sper sa castige Brazilia :smile:
Excelent meci, oricum zic eu ca vor bate argentinenii, sunt mai buni si chiar merita trofeul, in plus de asta sunt mult mai patrioti decat brazilienii care sunt cam ingamfati (vezi refuzul lui Ronaldinho si Kaka de a participa la aceasta editie a competiei pe motiv ca sunt obositi).
Acesti "brazilieni" cred ca nu constientizeaza ce privilegiu au,ce onoare.Pentru ei doar banii conteaza.nu si-a permis marele Pele sa nu se prezinte la lotul Braziliei si isi permit acesti 2 mucosi.Nu isi dau seama ca joaca pentru cea mai mare nationala a tuturor timpurilor.Este o onoare sa joci pentru Brazilia si intr-un meci cu o echipa de liga a 4 a,daramite intr-o finala de Copa America cu Argentina.Vedete de 2 lei care nu isi dau seama ca trece timpul pe langa ei si ei refuza niste experiente nemaipomenite si peste 10 ani se vor uita in urma si vor regreta acest meci.
Brazilia-Argentina 2-0 :)
Inainte sa-i blamam, sa nu uitam ca Ronaldinho si Kaka joaca 50-60 de meciuri pe sezon, si asta de sezoane bune... si ei sunt oameni, si ei au dreptul la odihna, mai ales ca ne incanta ochiul cand evolueaza...
P.S. Felicitari pt Brazilia, a demonstrat ca poate face performanta si fara cei 2 mai sus amintiti, asta in conditiile in care a inceput competitia cu stangul si toata lumea ii critica.
P.S.S. oare UTA de ce nu a avut vreun trimis sa urmareasca aceste meciuri, sau la turneele finale de tineret... (sambata am vazut finalul meciului de la C.M. U20 Austria-SUA 2:1 dupa prelungiri, si atat la austrieci cat si la americani am vazut niste jucatori buni, care nu cred ca ar fi prea scumpi...)
Brazilia-Argentina 3-0...nu am vazut niciodata o echipa a Braziliei cu un joc atat de tacticizat , joc defensiv excelent...faulturi repetate la 30-35 m de poarta de unde sa nu se poata executa direct iar la jocul aerian fiind net superiori argentinienilor , contraatacuri excelent purtate
Imi pare rau de Argentina care a fost si favorita mea dar prea s-au bazat doar pe jocul lui Riquelme si Messi , in aparare avand probleme in a oprii contraatacurile brazilienilor
Pana in finala argentinienii au 'batut' tot , brazilienii au pierdut un joc si au facut un egal...in finala Brazilia a castigat fara drept de apel
Copa America este o competitie de traditie in America de Sud (cea mai veche competitie de gen din lume), iar refuzul celor 2 de a participa a fost clar o lipsa de respect fata de brazilieni si fata de coechipieri. Finala de aseara a demonstrat ca Brazilia poate fi o echipa redutabila si fara cei 2. (sau mai multi: Ronaldo, Adriano, etc). Hai sa zicem ca la Cupa Confederatiilor ar fi fost trecuta cu vederea absenta, dar aici...vorba lui Wagner Love: "cei doi vor trebui sa munceasca pentru a reintra in echipa".
Despre meci, ritmul a fost destul de scazut , poate din cauza caldurii. Brazilia a meritat victoria, Argentina parand ca o echipa lipsita total de chef. Mai bine absenta si Veron...8)
Brazilia a jucat foarte bine in aparare si pe contraatac, aici spunandu-si cuvantul Dani Alves. Una peste alta, aceasta competite trebuie urmarita neaparat de scouteri...
Dupa jumatea primei reprize au cam inceput sa adoarma argentinienii.. zanetti-expirat, ayala-brazilian, veron/cambiasso-i.am recunoscut doar dupa chelie, tevez-lenes.. cert e ca brazilienii au meritat victoria
Miki, spuneai despre ronaldinho si kaka ca sunt obositi.. de kaka nu stiu nimic, dar ronaldinho merge la antrenamente doar ca ii e dor de iarba, iar la fiecare inceput de saptamana aud despre el ca si.a petrecut weekendu prin nu stiu ce discoteci..
primele meciuri
1.07.11 Argentina-Bolivia
2.07.11 Costa Rica-Columbia
(25-06-2011 12:41 PM)Sebastian Wrote: [ -> ]primele meciuri
1.06.11 Argentina-Bolivia
2.06.11 Costa Rica-Columbia
Nu cumva 1.07.11 si 2.07.11?

primul rezultat
Grupa A
Argentina - Bolivia 1-1
PS: nu stiti unde se pot urmari meciurile pe ce program ?
o finala pe placul lui Gabi Biro: Uruguay - Paraguay!!!!