Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri suporteri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Fanii Pao il urmaresc pe arbitrul meciului Olympiakos-Pao (2-1). In 20 decembrie 30 de suporteri PAO au intrerupt un meci din liga a 3a arbitrat de Dimitris Kalopoulos, iar acum au intrerupt alt meci arbitrat de el, agresandu-l.

asta-i cea mai tare, unde or ajuns cu comparatia :))))))))))))))))))

http://www.rtv.net/radiografia-terorii-c...10858.html

" În absenţa unor găşti de cartier organizate în comiterea constantă de infracţiuni şi cu teancuri de dosare la Poliţie, refulările celor care strigă pe stadion şi se bat înainte şi după meci şi-au găsit exprimarea perfectă în protestul de la Universitate "
Suporterii nu ies la protest?
hahahaha

Quote:Danish fan has to pay 250 000Euro (1,9 million Danish Kroner) after he tried to attack the referee during a match in 2007.

It was in the European Championship qualifier between Denmark and Sweden the Danish support invaded the pitch. Score was 3-3 at this moment and referee had just given Sweden a penalty. The Danish supporter ran straight towards the referee, but never managed to hit him or injure anyone.

As a result the referee abandoned the match for safety reasons (!?), and Sweden were awarded a 3-0 win.

Later UEFA (=mafia) fined the Danish FA and banned them for playing in Copenhagen's Parken in the next two qualifiers.

The fan had appealed against a 2009 decision by the Copenhagen City Court which had ordered him to pay 900 000 Danish Kroner, but the High Court doubled the amount, and now he have to pay 1,9 million Danish Kroner, or about 250 000euro!

Reason for the huge fine is the Danish FA who sued him for loss of earnings after their next two matches had to be played in a smaller stadium.

As of 250 000euro was not enough, he also stayed 20 days in jail.

ce ar mai fi de spus... :(
Vasile Dancu: Nu trageti in suporteri!

http://ultras.sportlocal.ro/vasile-dancu...rteri.html
vreo 80 de morti la un meci in egipt 109
http://ultras-tifo.net/news/688-egypt-ov...riots.html
se pare ca politiia a cam lasat sa se intample toate astea,au fost putini si nu iar fi protejat deloc pe fanii oaspeti din cauza implicari lor in protestele din egipt
"the game shouldnt be played, the govermant dont care about people lifes, they only care about money. the security didnt protected us, one of the fans died in locker room next to me" marturia unui fotbalist
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...kWGxb6Q88#
ce a ajuns lumea asta frate....
in egipt dupa revolutia lor, armata a pus stapanire pe tara insa protestatarii au continuat revoltele impotriva noii dictaturi. se pare ca erau si politisti in civil printre "fani" care au lovit exact in inima celui mai mare grup al oaspetilor . acestia, oaspetii, au fost printre cei mai activi in randul revoltelor din cairo.

la fel ca si la noi (sau greci,sau unguri) fanii echipelor de fotbal (suporteri,ultrasi,huligani cum vrei sa ii numesti) au fost in primele randuri la miscarile stradale impotriva dictatorilor sau politicienilor din tarile lor.
Un parlamentar egiptean, care reprezintă locuitorii din Port Said, spune că forţele de ordine sunt de vină pentru ce s-a întâmplat. "Oamenii lui Mubarak (n.r. fostul preşedinte al Egiptului) încă sunt la conducere. Capul regimului a căzut, dar toţi ceilalţi sunt încă la putere. Unde e securitatea? Unde e guvernul?", s-a întrebat retoric Albadry Farghali.
Fraţii Musulmani au acuzat susţinătorii fostului preşedinte Hosni Mubarak de a fi responsabili de violenţele care s-au soldat cu cel puţin 73 de morţi şi sute de răniţi miercuri seară pe stadionul din Port-Said (nord), relatează AFP.
CNN scrie că pe străzile din Cairo au ieşit protestatari care strigă "Jos cu dictatura militară!" şi "Mâine venim să dăm jos armata".
[Image: Akp8TA3CEAAMmJo.jpg]
[Image: deadyf.jpg]
trenul cu suporterii plecati in deplasare asteptat de prieteni si familii
[Image: article-2095316-118F5E7A000005DC-605_964x643.jpg]
Momentan doar câteva fragmente din emisiunea de aseară, de pe Analog TV. Înregistrarea integrală a emisiunii va fi disponibilă în seara asta sau cel târziu mâine dimineaţă.

http://www.youtube.com/watch?v=pnh8bqlqZ...AAAAAAADAA
Suporterii nu-i mai vor! Mesajul fanilor către Mircea Sandu: "Ne întâlnim, dar tot vrem să pleci!"

Sandu împarte în două lumea suporterilor, după ce i-a invitat pe liderii de galerie din ţară la o întâlnire la Casa Fotbalului. Asociaţia Suporterilor Români a declinat deja propunerea preşedintelui FRF, dar, cu toate acestea, la întâlnirea cu Sandu vor veni reprezentanţi ai galeriilor mari din Liga I.
Contestat pe stadioanele din ţară, Mircea Sandu a făcut o mişcare abilă în relaţia cu fanii! Preşedintele a trimis invitaţii către mai multe galerii din Liga I şi a II-a pentru o întâlnire care are ca scop "dinamizarea, prin idei şi iniţiative, a activităţii Fan Clubului echipei naţionale, dar şi să supună dezbaterii problematica unei atmosfere civilizate şi normale pe stadioane. Atât la meciurile echipei naţionale, cât şi la jocurile din campionatul intern". Prima reacţie la sugestia federală a venit din partea Asociaţiei Suporterilor Români, care a pus şapte condiţii în care această întâlnire ar putea avea loc. Unele foarte greu de îndeplinit de către Mircea Sandu:
Şi totuşi vor veni...
În ciuda poziţiei ferme a ASR, organism de care aparţin doar o parte dintre grupările de suporteri din ţară, la întâlnirea cu Mircea Sandu vor fi prezenţi mai mulţi lideri de galerie din ţară. Steaua, prin vocea lui Gheorghe Mustaţă, şi-a anunţat deja prezenţa, la fel şi Rapid sau, surprinzător, Poli Timişoara.
"Încă sunt discuţii interne în cadrul asociaţiei, dar cel mai probabil va avea loc, până la urmă, o întâlnire cu Mircea Sandu. Din ce am înţeles, el ar fi de acord să discute cu noi toate cele şapte probleme punctate. Dacă ne vom întâlni, o vom face doar în prezenţa presei, nu în spatele uşilor închise", a punctat Sebastian Novovici, liderul Peluzei Sud de la Timişoara. Chiar dacă au acceptat să se vadă cu preşedintele Federaţiei, suporterii susţin că acest lucru nu le-a schimbat convingerile: "Mergem, vedem despre ce este vorba, dar asta nu înseamnă că nu vrem ca el şi Dragomir să plece", a spus şeful de galerie al campioanei Oţelul.
"Nu vedem rostul acţiunii"
Singura mare echipă din ţară care a anunţat că nu va onora invitaţia preşedintelui FRF este Dinamo. Şefii grupărilor de suporteri ai alb-roşilor au explicat motivul deciziei: "Am fost ignoraţi prea mult timp şi acum nu vedem rostul unui astfel de gest". Conform informaţiilor primite din Ştefan cel Mare, nicio facţiune a "câinilor" nu va participa miercuri, 14 martie, la întâlnirea cu Mircea Sandu.

Vinovaţii trebuie să plătească. Asta nu înseamnă că vrem să plătească oamenii din FRF care au greşit împotriva lui Poli, ci chiar şi conducătorii clubului nostru, dacă se dovedeşte că sunt vinovaţi
Sebastian Novovici, lider Peluza Sud Poli Timişoara

Vom merge la întâlnirea cu Mircea Sandu, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu el. Vrem ca această campanie a ProSport să aibă succes, iar Sandu şi Dragomir să plece de la cârma fotbalului românesc
Dan Neculcea, şef galerie Oţelul

Eu altceva am inteles din comunicatul ASR...
eu nu inteleg nimic.
pe de-o parte ASR-ul emite un comunicat cu cele 7 puncte pe care-l credeam facut la bascalie ca raspuns ironic la invitatia sandului dar care se pare ca e facut la modul serios ceea ce imi lasa impresia ca autorii lui au o problema la mansarda. lasand la o parte faptul ca asr-ul e constituit din mai multe asociatii, SCU , din cate stiu eu, nu a fost consultat cu privire la invitatia sandului si mi-e greu sa cred ca CD-ul asociatiei ar fi acceptat un astfel de comunicat.
pe de alta parte , unele asociatii membre ale asr , fie ca si-au insusit fie ca nu comunicatul, accepta intalnirea cu sandu din diverse motive indiferent daca cele 7 puncte vor fi puse in practica sau nu.
dpmdv cu o persoana sau grup de persoane carora le ceri demisia si te afli pe pozitii total antagoniste nu poti avea nici un fel de dialog decat dupa ce acesta/acestea demisioneaza.
pana atunci: mitica la brutarie, sandu la oncologie
Deocamdata ASR-ul e mai mult o idee si inca nu functioneaza ca un bloc unitar si coerent. Sper totusi ca se va ajunge acolo iar "balbaielile" astea sa fie doar inerente inceputului.
Nu dati cu pietre ca e greseala ziaristilor! ASR a dat un comunicat si timisorenii au spus ca "daca" se va lua decizia sa se mearga, se va merge doar cu presa de fata si , oricum decizia e una comuna.

Eu sunt de acord sa se mearga la intalnire cu presa de fata , fiindca exista riscul ca mustata sau corsicanu sa zambeasca frumos la camere si sa zica sandu ca " totul e in regula cu suporterii". Se stie ca nordul de la Steaua sau Rapid au "legaturi stranse cu clubul" ca sa fiu cat mai diplomat posibil , si nu fac parte din ASR .

Deci , cum ziceam , nu sariti cu piatra la orice articolas din presa sau la orice zvon publicat cu caracter de stire.
Nu se poate merge la negocieri cu cineva caruia ii ceri demisia neconditionat. E ca si cum cei din Piata Universitatii ar fi mers la negocieri cu Basescu. E chestie de principiu. Sau cel putin asa vad eu lucrurile.
ASR trebuie sa explice faptul ca nu orice galerie sau grup de suporteri reprezinta ASR-ul, asta pentru a nu se face confuzia intre membri asociatiei si grupuri precum cele pe care le-ai amintit.
Da , dar daca vor aparea sandu&co cu "galeria ceahlaului si a concordiei chiajna" sau mai stiu eu ce "galerii" mai inventeaza pana sapt viitoare, carora li se mai adauga aia doi de mai sus poti sa tot dai tu comunicate ca "armistitiul pentru binele fotbalului" va fi platit cu bani grei sa apara peste tot in presa ind etrimentul comunicatului tau.

Parerea mea e ca trebuie facuta o delegatie care sa predea/ discute personal doleantele expuse in acel comunicat in fata groparilor fotbalului romanesc insa doar cu presa prezenta.

Un comunicat-reactie la aceasta intalnire va fi mult mai putin mediatizat.
Da, dar nu cand vrea Mircea Sandu ci cand vor suporterii. Daca e sa plateasca cu bani grei un articol sau un comunicat oricum acesta va aparea chiar daca il inventeaza, nu cred ca asta e un motiv sa iti modifici strategia dupa a lor cu riscul de a deveni incoerent si la un moment dat necredibil. Mie mi se pare ca lucrurile sunt simple, atata timp cat ASR-ul care reuneste suporteri ai celor mai importante cluburi anunta ca nu are ce discuta cu Sandu & Mitica, pot acestia ulterior sa se afiseze cu tspe mii de cheijneni ca nu are nicio greutate o asemenea intalnire indiferent cum se termnia ea. In schimb, prezenta la aceeasi masa, cu atat mai mult cu cat el te-a chemat la el in curte, nu face altceva decat sa il legitimeze.
parerea mea e ca acel comunicat e o laba trista daca e unul serios si e o ironie fina daca e unul ironic.
deci...ce sa negociezi cu sandu??????? demisia lui sau ce??? pai ori demisioneaza ori nu. nu e nimic de negociat...
orice participare a suporterilor la o intalnire cu sandu ii intareste pozitia facandu-l un partener si nu o persoana ce se doreste indepartata. ca sunt grupuri de suporteri care pupa poala popii si vor declara ca sandu si dragomir sunt cei mai frumosi si destepti conducatori de frf/lpf nu intereseaza o asociatie/ federatie care se declara in razboi cu ei.
dpmdv s-a gresit emitandu-se acel comunicat. in locul sau trebuia un raspuns simplU: ASR E DISPUSA SA PARTICIPE LA ORICE DIALOG CU VIITORUL PRESEDINTE AL FRF, altul decat sandu.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's