ce bere considerati a fi cea mai pe gustul dumneavoastra?
Rhyordian Wrote:Heineken:P
Buna bere!
Mie imi placea foarte mult Hopfen Konig, dar in ultimul timp nu am mai gasit niciunde :((
Hai sa ma dau si eu cu parerea ... aaa ... TIMISOREANA !!!!
glumeam ... HEINEKEN rulzzz ...:occasion5:
Heineken rulzzzzz!!!!! ;)
hehe, toata lumea Heineken! Aveti $$$ nu gluma:P
Golden Brau nu mai merge ? :))
Tuborg, Becks, Carlsberg, DAB. Ordinea e aleatoare.
Variante de rezerva: Goesser, Skol.
Fara alcool (mda, am facut si lucruri rele in viata): Bergenbier, Stella
Timisoreana o folosesc pe post de medicament cand sunt constipat.
Arbema era superba, o regret sincer (mai putin varianta neagra).
Carlsberg, probably the best beer in the world.
Heineken-ul de cand e produs la noi nu mai are acelasi gust, e mult mai nasol, in schimb Carlsberg e tot Carlsberg.
Va recomand bere cu cimbru si mar verde. Nu prea se gaseste la noi, dar e ceva fantastic.
Later edit: Pilsner Uruquel....una din cele mai bune
DAB excelenta bere dar cam piparata :(
Heineken - o bere care este usoara, intra multa si parca nici nu ma imbat asa tare de ea.
Becks - era berea mea preferata, mai ales cand a intrat la noi pe piata avea un rapot pret/calitate foarte buna, acum din pacate nu mai este la fel de bun.
Holsten - o bere bunicica, in special cea la draft la OLP.
Stela Artois - mi se pare prea dulceaga, nu este genul meu de bere dar asta nu inseamna ca nu este o bere buna.
Stejar - este o surpriza placuta pentru mine, este "strong", exact pe gustul meu.
Paulaner (weiss bier) - este o bere care o beam in Germania, efectiv m-a fermecat, este bere nefiltrata cu un gust deosebit cui ii place, este febletea mea, pacat ca la noi este destul de scumpa.
eu prefer Calsberg.Heineken-ul nostru nu are nici un gust si din pacate si Stella se cam pierde.Am mai gasit si o bere olandeza - Grolsch(asa cred ca se scrie) - bunicica.
btw, am vazut intr-un "hypermarket" cva bere cu lamaie si tot felu de chestii.Oare e buna?
TEQUILLA !!!
:smt039:smt039:smt039:smt039:smt039
cristi_ Wrote:TEQUILLA !!!
:smt039:smt039:smt039:smt039:smt039
Unu' care prefera bere ... de prune ! :) interesant
la distilate nu ma (mai) bag :))
De acord cu Kidul cu Paulaner.
Va recomand Asahi (japoneza).
Si regret Arbema Premium...n-am stiut ca nu se mai face...de ce ? Dar Kaiser ?
Nici Kaiser nu se mai face. Brau Union mi se pare ca a cumparat fabrica, astfel am ramas fara berea noastra buna. Chestia asta se intampla acum vreo 10 ani cu aproximatie, daca nu ma insel. :(
Heineken,Peroni si Becks astea sunt berile care le consum eu!era sa uit Ursus care este dupa mine cea mai buna bere romaneasca
DAB la cutie. e din import (made in Germany) si costa 3 lei si ceva, depinde de unde o iei
de departe cea mai buna bere blonda