Salut fratilor in alb si rosu. Imi pare rau de momentele prin care treceti. Locul vostru este in A. Sunteti cea mai galonata echipa romaneasca, din afara Bucurestiului.
V-as invita si la noi pe site :
http://www.dinamomania.net sa discutam anumite lucruri si poate sa punem bazele unei colaborari.
Apropo, ultimul meci a lui Floretin Petre in tricoul alb -rosu a lui Dinamo va fi miercuri la Timisoara, pe DP. In afara de cei 18 ani petrecuti la Dinamo, in Romania Petre a jucat doar la UTA.
Va urez multa bafta si va asteptam sa ne intoarceti vizita si la noi pe site.
nush ce sa zic......eu nu simpatizez miticii !!! oricum salutari si mai bine ne vedem peste 3 ani in A nu acuma fuzionand cu ungurii :( !!
Ritza Wrote:nush ce sa zic......eu nu simpatizez miticii !!! oricum salutari si mai bine ne vedem peste 3 ani in A nu acuma fuzionand cu ungurii :( !!
Nu-ti plac miticii? Nici mie... :D, dar vei gasi prea putini dintre acestia printre suporterii lui Dinamo. "Miticii" este o categorie care se gaseste peste tot in Romania.
Da, chestia cu fuzionarea implica probabil renuntarea la o parte a identitatii lui UTA, lucru care este cel mai de pret pentru UTA.
Asteptam sa ne returnati vizita..
poate din pricina rivalitatii fata de tm principalii nostri dusmani de moarte :) !!
Ritza Wrote:poate din pricina rivalitatii fata de tm principalii nostri dusmani de moarte :) !!
Este si acela un argument , dar sunt mai multe motive, printre care aveti si voi aceleasi culori ca si noi, sau poate ca avem noi ca voi, tinand cont de anul de infiintare. ;-)
Plus noi apreciem ca la voi a jucat Florentin Petre, adevarat pentru o perioada scurta.
Si pana la urma, Batrana Doamna este echipa activa cea mai galonata din Romania in afara lui Dinamo si Steaua.
Noi respectam traditia fotbalistica si atasamentul fata de culori.
uta are culorile alb - rosii deoarece Baronul Newman simpatiza pe Arsenal Londra si de acea si stadionul a vrut sa fie o copie a celebrei arene Highbury iar dupa si cei de la Dinamo neam imitat dar lor lea iesit mai bine deoarece a avut cine sa bage bani in el !!
Asa este, tocmai de asta respectam traditia voastra.
La noi, traditia s-ar lega de Unirea Tricolor, infiintat de un grup de liceeni din zona Tei a Bucurestiului (OBOR)- echipa cea mai iubita din Bucuresti, echipa sprijinita de clasa de mijloc si micii negustori. Dar comunistii ne-au amestecat cu Ciocanul, fosta Maccabi, echipa care Carol al II--lea simpatizantul lui Unirea o interzise fiindca reprezentau o anumita minoritate. Apoi, se stie am fost sub tutela MAI. Imediat dupa 89 a fost o discutie de revenire la denumirea de Unirea Tricolor, dar s-a renantat, suporterii fiind atasati de numele Dinamo. Dupa '90 se pare ca incet, incet ne intoarcem spre faptul ca echipa este iubita de tinerii care au studii superioare si o situatie cat de cat stabila. Mai e mult pana departe insa.
Pana la urma conteaza sa ai niste sponsori/finantatori potenti. SI noi cat ii injuram pe BBNC,ne dam seama ca fara aportul financiar fie ar fi foarte greu.
Miercuri avem un adversar comun pulii timisoara :D
sper sa batem sa le oferim macar o mica bucurie celor de la UTA...imi pare rau de situatia echipei din Arad in momentul de fata..dar decat ca poli rocar bragadiru in "A" ... :lol: :lol: :lol:
Va asteptam in "A"!
Ca si voi si noi avem aceeasi conducere de kkt! Macar ati plecat cu ONOARE din divizia B ceea ce rar vezi. Pentru asta aveti parte de RESPECT!
Da foarte frumos cu spurcati. Bafta miercuri sper sa le dati vreo 2-3 si ms despre vorbele frumose :(
Daca vreti puteti sa veniti si voi cu noi :D
bafta miercuri..degeaba avem noi onoare,daca mizeriile din conducere n-au...in cazul unei fuziuni noi nu prea am avea ce face,numa sa nu sustinem echipa...
nu postam aici pentru a chema galeria echipei UTA la meci, ci doar sa discutam despre situatia echipei care dupa steaua si Dinamo are cel mai bogat palmares...si acum e in "C" ...in vreme ce poli aek rocar bragadiru e in "A" :roll:
Uite ca mai exista oameni de onoare...
Multumim, baieti, e frumos sa veniti cu o vorba buna acum. Fireste, asta nu schimba cu nimic istoria, modul in care jucatorii de la UTA erau luati cu japca la echipele din Bucuresti pe linie de partid si toate celelalte. Dar e un inceput bun, mai ales ca avem aceleasi culori.
Ba da ce atatia caini pe aici!
Va e frica ca nu prindeti Europa?
Noi nu va putem ajuta!
Pentru noi doar UTA conteaza!
@El Che,
Noi nu vrem sa ne ajutati cu nimic. Ne-am expus doar punctul de vedere si disponibilitatea sa va ajutam daca doriti. Postul de aici n-are legatura cu meciul de la TM ci cu situatia in care se afla UTA.
Daca putem sa va ajutam, ne puteti comunica. Exista diferite modalitati in care ne-am putea implica, dar cel mai important e sa va implicati chiar VOI.
Este bine ca sunteti doar cu UTA. Ar fi excelent daca fiecare oras si-ar sustine propria-i echipa. Tocmai de asta am apreciat UTA, pe langa palmares si pentru faptul ca sunt mai multi putin suporteri ai altor echipe la voi in oras in comparatie cu alte orase. Ganditi-va la TM ce manifestatii de bucurie erau chiar in centrul orasului, pentru o calificare europeana a unei echipe din Bucuresti. Rameneti alaturi de echipa si aveti RESPECTUL nostru.
Doua culori mereu in inima noatra: alb si rosu.
Nu ti se pare curios ca ai postat aici numai inaintea meciului cu poli?
Nu avem nimik cu voi sau cu vreuna din bucuresti.
Culorile sunt o coincidenta , nu puteam fi doar noi alb-rosii!
La noi exista un singur derby ! Cel cu poli !
Si voi il aveti doar pe cel cu steaua !