01-07-2007, 08:39 PM
06-08-2007, 06:11 PM
na ki tud kozulettek magyarul??probaljunk beszelgetni es velemenyeket cserelni mas magyarorszagi szurkolokkal vagy magyar drukerekkel..CSAK AZ UTA SZAMIT..SEMMI MAS
09-08-2007, 01:02 AM
Tofu Wrote:na ki tud kozulettek magyarul??probaljunk beszelgetni es velemenyeket cserelni mas magyarorszagi szurkolokkal vagy magyar drukerekkel..CSAK AZ UTA SZAMIT..SEMMI MAS
Gondolom nem a debreceni szurkolokra gondoltal. :))
10-08-2007, 09:08 AM
Robert157 Wrote:Tofu Wrote:na ki tud kozulettek magyarul??probaljunk beszelgetni es velemenyeket cserelni mas magyarorszagi szurkolokkal vagy magyar drukerekkel..CSAK AZ UTA SZAMIT..SEMMI MAS
Gondolom nem a debreceni szurkolokra gondoltal. :))
en mesze vagyok Aradtol es banom hogy nem voltam ott....adtam volna a fejukre ne fej te attol..fele magyar vagyok de azert a szivem ROMAN LESZ MINDEG...es csak az UTA VAN BENNE..A DOLOG ARROL SZOLT HOGY DUMALJUNK MAGYAR RENDES DRUKKEREKKEL CSAK NEM lila majmokal mint az ujpestiek...valami Fradistakkal...mindig csak az UTA A SZIVEMBE..UTA NEVER ALONE
08-09-2007, 03:00 PM
Hat sajnos nem nagyon megy itt a duma. Vagy nem nagyon akarnak vagy nem nagyon mernek irni magyarul... Azert batran probaljatok meg! Tisztelet azoknak akik mar irtak valamit! ;)
08-09-2007, 03:04 PM
Rog pe cei care cunosc aceste limbi sa si traduca ceea ce se vorbeste .
08-09-2007, 06:02 PM
Pei eventual sa traduca cei care scriu. Hai ca imi incerc eu norocul:
Tofu 06.08.2007: "Na, cine stie dintre voi stie ungureste? Hai sa incercam sa vorbim si sa schimbam ( aici nu stiu, e vb de cuvantul velemenyeket) cu alti suporteri maghiari sau drukeri maghiari...DOAR UTA CONTEAZA, NIMIC ALTCEVA
Robert 157: Sper sa nu te-ai gandit la suporterii lui Debrecen...
Tofu: Eu sunt departe de Arad si imi pare rau ca nu am fost acolo..le dadeam eu la cap, nu-ti fie frica...sunt pe jumatate maghiar dar inima VA FI INTOTDEAUNA ROMANA...si doar UTA EXISTA IN EA. Ma refeream la faptul ca am ajuns sa vorbim si cu drukeri maghiari normali (obisnuiti, ok), numai nu cu maimute liliachii cum sunt cei de la Ujpest...cu cativa de la Fradi (Ferencvaros Budapesta)..intotdeauna doar UTA IN INIMA MEA. UTA NEVER ALONE
utista: Din pacate nu prea mult, aici e problema. (aici nu sunt sigur) Sau nu prea vor sau nu prea reusesc sa scrie in maghiara...De aceea puteti sa incercati. (nu stiu sigur ce inseamna batran , verbul este la pers a II a). Felicitari (cred) celor care deja au scris ceva.
La tradus din romaneste si mai ales la scris nu prea ma (mai) pricep.:smile:
Tofu 06.08.2007: "Na, cine stie dintre voi stie ungureste? Hai sa incercam sa vorbim si sa schimbam ( aici nu stiu, e vb de cuvantul velemenyeket) cu alti suporteri maghiari sau drukeri maghiari...DOAR UTA CONTEAZA, NIMIC ALTCEVA
Robert 157: Sper sa nu te-ai gandit la suporterii lui Debrecen...
Tofu: Eu sunt departe de Arad si imi pare rau ca nu am fost acolo..le dadeam eu la cap, nu-ti fie frica...sunt pe jumatate maghiar dar inima VA FI INTOTDEAUNA ROMANA...si doar UTA EXISTA IN EA. Ma refeream la faptul ca am ajuns sa vorbim si cu drukeri maghiari normali (obisnuiti, ok), numai nu cu maimute liliachii cum sunt cei de la Ujpest...cu cativa de la Fradi (Ferencvaros Budapesta)..intotdeauna doar UTA IN INIMA MEA. UTA NEVER ALONE
utista: Din pacate nu prea mult, aici e problema. (aici nu sunt sigur) Sau nu prea vor sau nu prea reusesc sa scrie in maghiara...De aceea puteti sa incercati. (nu stiu sigur ce inseamna batran , verbul este la pers a II a). Felicitari (cred) celor care deja au scris ceva.
La tradus din romaneste si mai ales la scris nu prea ma (mai) pricep.:smile:
09-09-2007, 05:51 PM
Atentie: Voi ati inteles gresit aceste threaduri, scopul lor nu este sa discutati voi in ungureste/ engleza s.a.m.d, scopul lor este sa ne ajute sa dialogam cu un utilizator strain care nu poate vorbi in romaneste dar in schimb poate vorbi intr-una din limbile mentionate pentru ca avem utilizatori pe forum care ii pot raspunde dupa caz.
Nu se mai tolereaza discutii inutile, intelegeti foarte clar mai ales ca am mentionat asta de la bun inceput.
Nu se mai tolereaza discutii inutile, intelegeti foarte clar mai ales ca am mentionat asta de la bun inceput.
09-09-2007, 05:57 PM
The_Kid Wrote:Atentie: Voi ati inteles gresit aceste threaduri, scopul lor nu este sa discutati voi in ungureste/ engleza s.a.m.d, scopul lor este sa ne ajute sa dialogam cu un utilizator strain care nu poate vorbi in romaneste dar in schimb poate vorbi intr-una din limbile mentionate pentru ca avem utilizatori pe forum care ii pot raspunde dupa caz.
da sefu...sa traiti..
09-12-2007, 01:39 PM
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy van a csapatotok fórumának ilyen része is.
Úgy gondolom, hogy ha ide írok, az nem bánt meg senkit, illetve mégis csak jobban kitudom fejezni azt, amit szeretnék. :)
Köszönöm a linket, amit kaptam az english topicban, de már én is nézelődtem és azt megtaláltam, írtam is erről pár szót egy labdarúgással foglalkozó oldal ránk vonatkozó részében.
Azt látom, hogy elég sok meccset játszott nálatok, de sajnos azon kívül nem sok minden derül ki róla. :(
Kíváncsi lennék, hogy hány cm és hány kiló... :eek:
Illetve, hogy miért nem játszott a Rapidnál? Miért igazolt el tőletek? :)
És ami a legfontosabb az-az, hogy Ti, szurkolók miként emlékeztek rá, jó volt, vagy rossz? Hogyan viselkedett, mint átlagos ember? Közvetlen volt-e?
Hogyan ítélitek meg, mint játékost? Erősítést volt, akkor amikor nálatok játszott... Stb.-stb. ...
Előre is köszönöm!
P. Péter
Most vettem észre, hogy van a csapatotok fórumának ilyen része is.
Úgy gondolom, hogy ha ide írok, az nem bánt meg senkit, illetve mégis csak jobban kitudom fejezni azt, amit szeretnék. :)
Köszönöm a linket, amit kaptam az english topicban, de már én is nézelődtem és azt megtaláltam, írtam is erről pár szót egy labdarúgással foglalkozó oldal ránk vonatkozó részében.
Azt látom, hogy elég sok meccset játszott nálatok, de sajnos azon kívül nem sok minden derül ki róla. :(
Kíváncsi lennék, hogy hány cm és hány kiló... :eek:
Illetve, hogy miért nem játszott a Rapidnál? Miért igazolt el tőletek? :)
És ami a legfontosabb az-az, hogy Ti, szurkolók miként emlékeztek rá, jó volt, vagy rossz? Hogyan viselkedett, mint átlagos ember? Közvetlen volt-e?
Hogyan ítélitek meg, mint játékost? Erősítést volt, akkor amikor nálatok játszott... Stb.-stb. ...
Előre is köszönöm!
P. Péter
13-12-2007, 04:36 PM
ezelott egy 5 han nem tobb eve tavozott aradrol....eleg jo jatekos volt akkor.a rapidnal nem tudom miert nem jatszot....gondolom nem egyeztek meg a penzel kapcsolatos dolgokkal....mint atlagos emebr nem tudom hogy hogyan viselkedett mert nem vagyok detektiv hogy utana nezzek...:)