Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Italiano
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Discussions in italian language.
qui non ci sonno italiani :P
Daca nu traduceti mesajele pe care le postati sau daca nu faceti un rezumat fie si in cateva idei esentiale atunci nu are rost sa mai postati in aceasta sectiune cu atat mai putin cu cat ironiile si si mistourile nu isi au locul aici,
articole scrise de gazzetta italiana despre esecul italienilor contra olanda....
Kidu Wrote:Discussions in italian language.

Pai de ce ati mai facut topicul in limba italiana ??? :banghead: Doar de dragul de a deschide noi topicuri sau de a astepta cativa ani pana un italian ajunge pe forumul UTA-ei? Daca doriti traduceri, schimbati denumirea in dictionar italiano-roman sau invers. Am citit in Gazzetta dello Sport un articol bun si l-am postat aici. Daca cineva il intelege, e ok, daca nu, nu vad care e catastrofa. Nu stiu care dintre noi are timp sa traduca articole intregi cu atat mai mult cu cat suntem mai cu totii in timpul serviciului. In plus, limba italiana e cea mai accesibila pentru romani, cred ca majoritatea putem pricepe cate ceva chiar daca nu stapanim limba. Poti sterge si linkurile, ca nici ele si nici continutul nu sunt traduse.

p.s. si incet-incet topicul devine 'Discussions in romanian language".
Mai "ogoaie-te" cu lamentarile astea si scuza-ne ca nu stapanim toti limba italiana, eventual poate ne dai si vreo doua palme pentru ca nu stapanim toti limba lui da Vinci.
S-a specificat de la bun inceput ca este de bun simt sa se traduca cateva idei atunci cand se posteaza aici pentru a stii si restul muritorilor de rand despre ce este vorba si mai mult de atat, da, aceasta sectiune este exact pentru acei utilizatori care se "ratacesc la noi pe forum" si care nu pot vorbi in romaneste insa pot purta o discutie intr-una din aceste limbi sau nu numai si nicidecum pentru a arata celorlalti ca putem posta si in limbi straine, pentru astfel de indeletniciri sunt convins ca poti sa gasesti suficiente forumuri unde poti discuta in italiana, de altfel problema asta s-a mai discutat si la topicul destinat englezei.
Stai linistit ca nu eu sunt cel care da palme pe forumul asta. :smile: Acest topic e deschis de 11 luni si in tot acest timp nu s-a postat nimic; am citit un articol bun, l-am postat aici, nu inteleg care e marele bai, Burebista s-a gasit sa isi dea cu parerea ca de obicei, tu ai decis sa-l stergi pentru ca...nici tu nu stii de ce. :banghead:
Pentru ca nu e topicul potrivit pentru asa ceva. Ce e asa de greu de priceput?
Reference URL's