dute dracului chirila de prost ce esti cum dracu poti sal bagi pe marne care nu ajucat nici un minut si sal scoti pe todea esti varza Chirila dute dracului de la UTA si lasane in pace
da,dar cine ne-a umilit echipa adunata cu 2 saptamini inainte de inceperea campionatului,nu pot sa concep ca ne pot bate ceferisti aia,sunt dezamagit total,si efectiv nu stiu ce se intimpla cu marius a aparat extrordinar atunci cand a fost folosit in liga 1 in fata unor adversari mult mai valorosi iar acum face gafa dupa gafa ,ceva nu este in regula cu el,dar cine sa se ocupe de el,cine ?
Remb Wrote:Ii batem pentru ca suntem UTA..........
Doamne ce credul pot sa fiu......
Deja Vu? Sanatatea Cluj?
Jucatori neplatiti, de antrenor nemultumiti, se gandesc a protesta, in picioare UTA a o calca, cu un joc penibil.......?
Oare chiar asa de slaba e echipa asta la orele 11.00 si 16.00, sa joace bine numai acasa si la ora 20.00 numai pe nocturna?
Din cate am auzit baietii au jucat penibil...CFR a fost mult peste noi azi...asta e:)
trebuie sa privim si partea buna a lucrurilor, avem un lot cu multi accidentati si nu am fi facut fata si in campionat si in cupa cu aceasi, asa e mai bine, trebuie sa ne concentram pe campionat si sa ne clasam cat mai sus posibil.
Hai sa privim si faptul ca ne plangem de lipsa de jucatori cand Rada, azi la Cfr Timisoara, fost junior al Utei , un copil foarte talentat si tehnic , impreuna cu coechipieri sai le-au dat-o utistilor.
P.S. Rada are 18 ani (parca) si e din Bujac.
nu a mai avut loc pentru ca si-a adus chirila "copiii" Ilin si M. Gheorghe
@Remb
Rada a fost la Atletico, nu a fost juniorul UTA-ei.Oricum e aradean,si trebuia adus si el,asa cum a fost adus Toc.
DaRiuS Wrote:Din cate am auzit baietii au jucat penibil...CFR a fost mult peste noi azi...asta e:)
penibil e putin spus. nici o faza de poarta. nici un sut pe poarta. nimic. apararea a gafat in lant, marne a aparat bine spre f bine, pana la golul 2 ne-a salvat de alte 3-4 clare, dar golul e de cascadorii plansului, mijloc varza ilin nu a existat gheorghe a incercat dar fara consistenta, ibeh impertinent (mi-a amintit de edson din perioada de "glorie"), zero absolut
am folosit prima echipa, degeaba si aiurea iar schimbarile au fost de tot rasul. mda, stiu, nu avem altii...
cfreii joaca inca pe salarii minuscule in raport cu ale noastre. oare asta sa fie secretul pentru a pune osul si a arata ca vrei sa castigi sau macar sa vrei sa joci?
minuscule, dar le primesc...
nu-i plinge burebista ca ei iau in doua campionate cit iau a nostri in 3 luni,dar sa nu vezi o minima de dorinta macar pentru acesti suporteri minunati care poate si-au pus serviciul in pericol doar ca sa vada o victorie la timisoara,am inteles ca momentan nu se poate cu fc dar nici cu cfr ,e de-a dreptul penibil ,te bate o echipa adunata cu 2 saptamini inainte de inceperea campionatului,dar noi nu, ne pastram aceasi nesimtire care ne-a caracterizat si sezonul trecut,ca doar deh ne-am pastrat nucleul de baza ca mari realizari am avut cu ei!
p.s.la turda ar trebui du-si cu personalul ca poate tragem si noi un sut la poarta ,ca gol in deplasare nu cred ca dam turul asta
Pe mine nu rezultatul, cat jocul penibil ma nemultumeste si ma intristeaza! Daca o sa continuam sa "jucam" tot asa, nu o sa fie deloc bine... Nu stiu ce sa mai cred... Am vazut si meciuri in care baietii au jucat frumos, chiar daca au castigat greu, am vazut dorinta, am vazut faze...
Azi... NIMIC... ZERO...
Pacat....
La finalul partidei de la Timisoara, Ionut Chirila a precizat ca este exclus ca evolutia jucatorilor sa fie influentata de instabilitatea financiara despre care se tot vorbeste la gruparea fanion a Aradului. „Maine se vor vira salariile pe luna iulie si prima de joc cu Salonta si asta in conditiile in care prima cu International Pitesti s-a incasat deja. La UTA sunt bani, nu sunt probleme in acest sens”, a declarat managerul „alb-rosiilor”. Intrebat care sunt sursele de bani ale „Batranei Doamne”, Chirila a raspuns sec: „clubul”.
...
nu conteaza cupa...
campionatul e important...
Despre ceea ce a aratat UTA pe Bega nu pot sa spun decat PENIBIL!!!!!!!!!!! Daca vom juca asa in continuare trebuie schimbat obiectivul!!!EVITAREA RETROGRADARII!!!!!!!!!!
Sunt foarte dezamagit de modul in care a evoluat UTA azi, in mod normal cefereul trebuia eliminat fara prea multe batai de cap.
Chirila a facut niste schimbari total anapoda, mai putin introducerea lui Drida, care, la cele 100 de kile ale lui, a aratat ca stie jocul. Pacat ca era prea tarziu si nu prea mai avea cu cine. Nu-mi venea sa cred ca "Napoleon" a putut sa-i pastreze pe banca pe Mircea Ilie si Florin Dan in conditiile in care trebuia sa fortam egalarea cu orice pret. Ar trebui sa lase deoparte orgoliile astea prostesti de liceean teribilist, echipa e in pioneze si el isi permite sa tina pe tusa jucatori cu zeci de meciuri in Liga 1
Felicitari baietilor care au facut deplasarea si au incurajat echipa
gata , inchideti topicul pana la editia 2009-2010 :sad:
am jucat(daca se poate spune ca am jucat )infect azi!meciul de azi candideaza clar la cel mai slab meci facut de UTA din cate am vazut eu!
chirila a fost depasit clar de evenimente , a facut schimbari total contra cursului jocului!
pana la urma asta e , a fost un meci de cupa care conteaza mai putin dar daca vom juca asa si in campionat vom sta departe de promovare!
Parerea mea e ca trebuia sa jucam cu juniorii, pierdeam 5-0, 6-0 asta era si gata. Acum doamne fereste sa pierdem la Turda ,ca o sa zica chirila ca nu putem juca sambata miercuri samba. Va da vina pe oboseala, dar in halul in care au jucat nu stiu cat de obositi pot fi.