06-09-2011, 08:45 PM
06-09-2011, 08:50 PM
(06-09-2011 08:45 PM)R-1946 Wrote: [ -> ]din pacate noi nu suntem cu propunerile,dar daca totusi suntem nu ne baga nimeni in seama,noi suntem cu papagalu aici pe forum
Nu trebuie sa fi suparat...sa sti ca suntem cativa cu 10-le sau 100-le cu pareri si propuneri..mereu este bine sa ne dam cu parerea ....macar noi sa fim o Familie
06-09-2011, 09:34 PM
(06-09-2011 08:50 PM)Tofu Wrote: [ -> ](06-09-2011 08:45 PM)R-1946 Wrote: [ -> ]din pacate noi nu suntem cu propunerile,dar daca totusi suntem nu ne baga nimeni in seama,noi suntem cu papagalu aici pe forum
Nu trebuie sa fi suparat...sa sti ca suntem cativa cu 10-le sau 100-le cu pareri si propuneri..mereu este bine sa ne dam cu parerea ....macar noi sa fim o Familie
nu sunt suparat deloc,insa nu pot accepta mediocritatea,ba nu acceptarea mediocritatii in loc sa spunem adevarului pe nume. incepe meciul Tricolorilor HAI ROMANIA!!!
06-09-2011, 11:05 PM
Jucatorii? Maimute flamande din cocotieri........cu banana in mana.
Elodia a fost declarata moarta, pe UTA o cautam inca......
Offtopic:
SĂNĂTATEA CLUJ - ARIEŞUL TURDA 5-1..................astia ce dracu manca?
Offtopic:
07-09-2011, 12:05 AM
(06-09-2011 11:05 PM)Remb Wrote: [ -> ]Jucatorii? Maimute flamande din cocotieri........cu banana in mana.
Offtopic:
turda a jucat cu juniorii
07-09-2011, 01:07 AM
(06-09-2011 09:34 PM)R-1946 Wrote: [ -> ](06-09-2011 08:50 PM)Tofu Wrote: [ -> ](06-09-2011 08:45 PM)R-1946 Wrote: [ -> ]din pacate noi nu suntem cu propunerile,dar daca totusi suntem nu ne baga nimeni in seama,noi suntem cu papagalu aici pe forum
nu sunt suparat deloc,insa nu pot accepta mediocritatea,ba nu acceptarea mediocritatii in loc sa spunem adevarului pe nume. incepe meciul Tricolorilor HAI ROMANIA!!!
bine omule...spun eu adevarul.....NE REPREZINTA DOAR "I S T O R I A" in rest nimica.....suntem de locurile 3-8(sper) CAND O SA VINA "BANII" o sa fim ceva...pana atuncia ....pisati in ploaie .....ASTA E ADEVARU...NO MONEY....NO PERFORMANCE.....
(06-09-2011 11:05 PM)Remb Wrote: [ -> ]Jucatorii? Maimute flamande din cocotieri........cu banana in mana.
Offtopic:
daou in p..a pe elodia...UTA sa isi revina...macar pe teren propriu
07-09-2011, 02:43 AM
noi sa ne revenim sa avem puterea sa venim la urmatorul meci..ce e cu elodia ma doare drept in varfu steagului....mai bine ziceai si tu de Bubulina....Cata seminte a vandut aia la stadion nu o sa avem noi copii...pe bune la meciul urmator trebuie sa strangem randurile dar SERIOS NU GLUMA...
07-09-2011, 08:33 AM
(07-09-2011 12:05 AM)drucker Wrote: [ -> ]turda a jucat cu juniorii
Cam asa a jucat si Luceafarul...
07-09-2011, 01:29 PM
Un meci slab, dar parca m-am obisnuit deja cu meciurile foarte slabe facute de UTA. Era clar ca nu putem sa marcam altfel decat printr-o faza fixa sau o greseala a amatorilor de la Luceafarul. Cu Hidisan in teren, UTA a mai schimbat cateva pase la mijloc si a avut om care sa bata foarte bine loviturile fixe. Odata cu iesirea lui, s-a rupt tot. Nu avem jucatori sub 21 de ani da' nici cu Miron nu mai se poate continua, nu am nimic cu baiatu' asta, dar chiar nu e jucator, nu stiu ce a cautat in probe la firenze!!! Am vazut meciul de la Vojvodina, am vazut si meciurile din campionat/cupa si nu-mi explic cum poate exista asa o prapastie intre felul cum au jucat la sarbi si meciurile in care nu jucam nimic (asta se mira si jucatorii, uau)! La finalul meciului au venit jucatorii la gard, unii cu regrete (Smaranda), altii ( Calvin, Purece) mai ca ne certau ei pe noi!!!, restul nepasatori. Au venit si Gio si Roly, Gio negru de suparare, a promis ca azi!!! da afara 5 jucatori. Roly vizibil afectat (pentru ca lui, spre deosebire de altii ii pasa de UTA si o iubeste), aproape cu ochii in lacrimi, a spus ca la antrenamente sunt aceleasi tactici ca si sezonul trecut, ca poate echipa are nevoie de un soc si el e primul care trebuie sa plateasca (nu cred ca se pune cazul unei demisii) si ca alti juniori nu are. Cert e ca daca jucam tot asa luam peste 3 goluri la Oradea sambata.
07-09-2011, 02:22 PM
Singurul de care imi pare rau e Roly, din pacate roata nu se mai invarte si vesnic cel care plateste pentru asta e antrenorul.
07-09-2011, 02:56 PM
Mai dar nu se gaseste nimeni sa-i aplice o corectie fitosului asta de Purece sa-i scoata fumurii din cap??!! Deja se crede si asta fotbalist???!!!
07-09-2011, 03:04 PM
(07-09-2011 02:56 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]Mai dar nu se gaseste nimeni sa-i aplice o corectie fitosului asta de Purece sa-i scoata fumurii din cap??!! Deja se crede si asta fotbalist???!!!
Ba....NOI..la antrenament pe i.c.r.t.i. c-am zilnic acolo au antrenament....mergem???? .............N O M O N E Y.....N O P E R F O R M A N C E .......... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
(07-09-2011 01:29 PM)dedei Wrote: [ -> ]Un meci slab, dar parca m-am obisnuit deja cu meciurile foarte slabe facute de UTA. Era clar ca nu putem sa marcam altfel decat printr-o faza fixa sau o greseala a amatorilor de la Luceafarul. Cu Hidisan in teren, UTA a mai schimbat cateva pase la mijloc si a avut om care sa bata foarte bine loviturile fixe. Odata cu iesirea lui, s-a rupt tot. Nu avem jucatori sub 21 de ani da' nici cu Miron nu mai se poate continua, nu am nimic cu baiatu' asta, dar chiar nu e jucator, nu stiu ce a cautat in probe la firenze!!! Am vazut meciul de la Vojvodina, am vazut si meciurile din campionat/cupa si nu-mi explic cum poate exista asa o prapastie intre felul cum au jucat la sarbi si meciurile in care nu jucam nimic (asta se mira si jucatorii, uau)! La finalul meciului au venit jucatorii la gard, unii cu regrete (Smaranda), altii ( Calvin, Purece) mai ca ne certau ei pe noi!!!, restul nepasatori. Au venit si Gio si Roly, Gio negru de suparare, a promis ca azi!!! da afara 5 jucatori. Roly vizibil afectat (pentru ca lui, spre deosebire de altii ii pasa de UTA si o iubeste), aproape cu ochii in lacrimi, a spus ca la antrenamente sunt aceleasi tactici ca si sezonul trecut, ca poate echipa are nevoie de un soc si el e primul care trebuie sa plateasca (nu cred ca se pune cazul unei demisii) si ca alti juniori nu are. Cert e ca daca jucam tot asa luam peste 3 goluri la Oradea sambata.
Dedei credema Roly nu are nici o vina asa cum zici si tu....de il demit sau pleaca el de la club vai si amar de capu nostru....pe jucatorii astia de petii ii putem si noi antrena....astia nu sunt fotbalisti...astia sunt prieteni cu fotbalistii....toata echipa Uta este varza rau de tot..exceptie Smaranda.....restu praf si pulbere.....
07-09-2011, 04:52 PM
Cum sa joace cand nu le pasa de antrenor , tin minte ca am fost la cinema la film, veneau si jucatorii impreuna cu Dan Stupar , Purece cu Calvin tot isi bateau joc stai sa vina si ASTA MOURINHO si tot aiurea vorbeau despre el.Asta e doar un exemplu dar la altii chiar le pasa gen Hidisan cum ii se adresa pe acolo Domnule Antrenor si cuvinte dinastea. Acestea sunt doar niste exemple de aia nu le pasa de UTA ca sunt lasati sa faca ce vor si nu sunt sanctionati.
07-09-2011, 06:02 PM
la 18 au antrenament pe UTA!
07-09-2011, 07:10 PM
(07-09-2011 01:29 PM)dedei Wrote: [ -> ]Un meci slab, dar parca m-am obisnuit deja cu meciurile foarte slabe facute de UTA. Era clar ca nu putem sa marcam altfel decat printr-o faza fixa sau o greseala a amatorilor de la Luceafarul. Cu Hidisan in teren, UTA a mai schimbat cateva pase la mijloc si a avut om care sa bata foarte bine loviturile fixe. Odata cu iesirea lui, s-a rupt tot. Nu avem jucatori sub 21 de ani da' nici cu Miron nu mai se poate continua, nu am nimic cu baiatu' asta, dar chiar nu e jucator, nu stiu ce a cautat in probe la firenze!!! Am vazut meciul de la Vojvodina, am vazut si meciurile din campionat/cupa si nu-mi explic cum poate exista asa o prapastie intre felul cum au jucat la sarbi si meciurile in care nu jucam nimic (asta se mira si jucatorii, uau)! La finalul meciului au venit jucatorii la gard, unii cu regrete (Smaranda), altii ( Calvin, Purece) mai ca ne certau ei pe noi!!!, restul nepasatori. Au venit si Gio si Roly, Gio negru de suparare, a promis ca azi!!! da afara 5 jucatori. Roly vizibil afectat (pentru ca lui, spre deosebire de altii ii pasa de UTA si o iubeste), aproape cu ochii in lacrimi, a spus ca la antrenamente sunt aceleasi tactici ca si sezonul trecut, ca poate echipa are nevoie de un soc si el e primul care trebuie sa plateasca (nu cred ca se pune cazul unei demisii) si ca alti juniori nu are. Cert e ca daca jucam tot asa luam peste 3 goluri la Oradea sambata.subscriu! si mai adaug ca purece ala e un mare nesimtit.