Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UTA in Cupa Romaniei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Marţi 18 septembrie s-a stabilit programul de desfăşurare a meciurilor din cadrul ''şaisprezecimilor'' de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, care vor avea loc săptămâna viitoare, în zilele de marţi, miercuri şi joi.

Marţi şi joi vor avea loc câte trei meciuri, iar grosul partidelor se vor juca miercuri (10 la număr), toate într-o singură manşă, pe terenul formaţiilor mai slab cotate. Iată programul partidelor:

(...)

miercuri 26 septembrie:

CS Sănătatea Servicii Publice Cluj - FCM UTA Arad (15,30, stadion ''Victoria Someşeni'')

ACU Arad (III) - Dacia Mioveni (15,30, stadion ''Motorul'')

(...)
sursa: prosport
Sa fim seriosi,cu astia un antrenament util si o victorie la 2-3 goluri,fara cartonase si accidentati,e tot ce astept. M-am uitat pe site-ul lor,sint de buni simt,dar n-or sa se lase fara lupta. Daca nici acum ,cind ?
Gata, stimati jucatori si antrenori, ati scapat de o pacoste. Era prea mare efortul din Cupa, nu-i asa? Apropo..., v-ati primit primele pentru victoria de la Craiova si egalul cu Steaua?

Si noi, suporterii forumisti, multumim pentru faptul de a ne scuti de efortul discutiei asupra parcursului UTA-ei in Cupa Romaniei. Topic inchis![smilie=mylove.gif]:occasion5:
Cand este meciul cu Sebis si la ce ora ?
maine ( cred ) .. si ora .. pe la 4-5 ( cred ) :icon_cheesygrin:
marti la ora 16:30
Sunt sigur ca vom invinge.Pe Chirila se pare ca il intereseaza Cupa Romaniei.Eu zic ca vom bate fara mari probleme cu 2-0 :).
chirila o zis ca vrea sa ajunga anu asta in uefa pe calea cupei romaniei.
se joaca pe uta sau la sebis?
4-0 !! fara griji.. :icon_cheesygrin:
La Sebis se joaca :).100 de km pana acolo :D.
100 is pana la Moneasa.. deci numai vreo 80-85 :toothy7:
Sigur la Sebis va fi antrenament cu public,nu pot crede (mai bine sa mor) in repetarea episodului "Sanatatea",cu actorul Marius Becali fost antrenor la UTA. Asta nu inseamna ca astept ca localnicii sa stea in genunchi,dar nici nu pot accepta "accidente" ,tocmai la Sebis. Asa ca la o bere si cu cativa mititei,vom fi la Sebis,ca e frumos acolo. Tot ce vreau ,in plus e sa nu fie alte accidentari.In rest va doresc Sanatate ! (fara cea de la Cluj !)
va fi meci greu...
Meci greu dar asteptat de sebiseni ca doar joaca UTA nu? UTA-Sebis 3-1
Sebisul, fara manusi cu UTA
Scris de Manager
Monday, 08 September 2008

Maine si miercuri, de la ora 16,30, Federatia Romana de Fotbal a programat faza a patra a Cupei Romaniei. In competitie au intrat si cele doua formatii aradene din Liga a II-a, care, teoretic, nu ar trebui sa aiba probleme in a trece in turul urmator. Oricum, meciul celor de la ACU, in fata lui FC Bihor se anunta mult mai echilibrat, decat „descinderea” UTA-ei la Sebis.

Chirila anunta schimbari in echipa

„Cupa e un prilej pentru UTA sa-si faca imagine si de aceea nici nu ne gandim sa nu trecem mai departe. Nu mai avem voie sa retraim rusinea de anul trecut”, a spus managerul Ionut Chirila, referindu-se la eliminarea „Batranei Doamne” in fata celor de la Sanatatea Cluj. Dovada a faptului ca trateaza cat se poate de serios intalnirea cu Sebisul, „alb-rosii” au intrat de azi in cantonament la Hotelul „Maxim”. Chirila a programat doua antrenamente, unul dintre ele doar cu fotbalistii care nu au evoluat deloc cu Inter Pitesti, dar, din care, este posibil sa se aleaga cativa dintre titularii cu „bancarii” pregatiti de Dan Oprescu. „Cred ca voi face ceva schimbari in echipa fata de sambata. Mircea Ilie, Drida, Turcus, Pascariu au sanse sa evolueze in Cupa”, a recunoscut antrenorul „textilistilor”. „Cupa e o intrecere a surprizelor si tocmai de aceea trebuie sa o tratam cu maxima seriozitate. Stiu ca Sebisul formeaza o echipa buna, ce nu e intamplator in fruntea clasamentului Ligii a 3-a. Mi-ar fi placut sa-i vad la lucru, dar nu am avut cand”, a adaugat Chirila.

„Bancarii”, montati sa incurce UTA

Cu siguranta, pentru orasul de pe Crisul Alb, disputarea unui meci oficial impotriva „Batranei Doamne” a fotbalului romanesc este o onoare si motiv de sarbatoare. Pe teren, insa, „bancarii” anunta ca nu vor fi prea ingaduitori cu „alb-rosii” si doresc sa-i lase fara Cupa inca din aceasta faza a intrecerii. „Cu toate ca, pentru mine personal, este mai importanta partida din campionat, de vineri, decat meciul cu UTA, imi doresc victoria. Vrem sa mergem mai departe in Cupa Romaniei si pentru asta vom da totul pe teren. Voi utiliza cel mai bun unsprezece de care dispunem la ora meciului“, avertizeaza antrenorul Dan Oprescu, care este pe cale sa se impace si cu Porumboiu, mai ales ca experienta fostului utist s-ar putea dovedi decisiva astazi. Determinarea cu care vor evolua, astazi, sebisenii, transpare si din declaratia primarului Sebisului, Gheorghe Feies: „Iubim UTA, este echipa noastra de suflet, insa vrem sa o invingem.”

Formatii probabile:

Sebis: Mersca - Crisan, A. Lengyel, Jurca, Lacatus – Fl. Galca, Dragu, Porumboiu, Hutanu - A. Mihai, Burian.

UTA: Marne – Turcus, Pascariu, Buican, Vasaie – Drida, Puie, Fl. Dan, Dumitru – M. Ilie, Negru.

Arbitri: Gabriel Mocean (Campia Turzii) – Horea Bochis (Dej), Monica Rigo (Cluj). Observator FRF: Grigore Macavei (http://www.sportarad.com)
ar trebui sa ne concentram pe cupa...au fost cazuri in care echipe din divizia B au ajuns pna prin sferturi asa ca sa ne jucam sansa...si poate avem noroc sa dam de poli in tururile urmatoare...imi e dor de un meci cu ei.
noahh, haidati la seebis!!!!
ii transmis la radio ? :)
Sebis - UTA, formatii oficiale
Scris de Manager
Tuesday, 09 September 2008

Marti, ora 17, stadion „National” din Sebis, gazon acceptabil, vreme calduroasa, spectatori 200.

Sebis: Mersca - Crisan, A. Lengyel, Jurca, Lacatus – Fl. Galca, Bulzan, Porumboiu, Hutanu - A. Mihai, Cozea. Pe banca: Marinca - Feies, Verisan, Plesescu, Ponta, Burian, Oprescu.

UTA: Hutan – Turcus (foto), Toc, Buican, Melinte – Ilin, C. Todea, Balan, M. Gheorghe – Ibeh, Roszel. Pe banca: Ciornei - Puie, L. Todea, Dumitru, M. Ilie, Drida, Gavrila.

Arbitri: Gabriel Mocean (Campia Turzii) – Horea Bochis (Dej), Monica Rigo (Cluj). Observator FRF: Grigore Macavei (http://www.sportarad.com)
11 -

Balonul a circulat snur pe traseul Ibeh - Roszel - Mircea Gheorghe, acesta din urma trimitand un sut la coltul lung, din 14 metri, fara sperante pentru Mersca
Sebis - UTA 0-1
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Reference URL's