Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UTA in Cupa Romaniei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
ii clar si gata 4-2
jucatorii niste pisati
si in plus astia de la luceafarul nici nu au jucat cu primul 11 adevarat , au avut un jucator si de 17 ani....
adio cupa!!
sa ma f*t in el minut 87
sa va fie rusine!
da, sa le fie rusine!
...........................
din pacate doar noi ne stresam, pe ei ii doare fin in pla
sunt curios de declaratiile de dupa meci........
din pacate Roly e depasit de situatie si nu vad cum o mai poate redresa
oooooo super... chiar si-au luat revansa pentru meciul cu valcea....!
Obiectivul impus de suporteri pt. acest sezon este ratat, suntem eliminati de o echipa ce a venit din div. C si care a jucat cu echipa a doua, este inadmisibil, cred ca este momentul unei schimbari...Roly, Roly lasa-ne...
final
Asa ceva nu se mai poate. Probabil ne-a furat arbitrul dar nu e permis sa pierzi impotriva unei echipe de divizia C! E clar ca s-a gresit ceva in pregatire, nu avem vitamine, nu avem antrenor, nu stiu ce nu mai avem. Sambata luam 4 la 0.
gata sfarsit.....mai pierde si Romania si frumos..........
gata, am scapat de meciurile de cupa. Felicitari baieti...
da, ar trebui un soc la echipa , dar nu vad de unde ar putea veni!
trebuie schimbat ceva,...gazonul,sau poate bancile de rezerve...gardul de pe margine,....sau poate totusi antrenorul?nuuu da de unde,cine sta la UTA pe bani astia? sau, Roli n-a parasit echipa la greu....mai bine schimbam gazonul!!!
Iti spun eu! S-a simtit oboseala acumulata, a fost sufocant de cald, arbitru a luat decizii impotriva noastra, soarele ne-a batut din fata si ne-a grabit caderea fizica! Urmeaza sa uitam aceste meciuri pierdute si sa ne concentram sa reparam greselile, mobilizandui pe baietii pt meciurile din campionat!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Reference URL's