Se simte din acel articol faptul ca joaca fotbal din placere!:smile: Sper sa nu avem probleme cu Sanatatea...:?
Virusii Verzi :lol::lol::lol: Hai ca asta o fost tare :lol:
Cei mai meseriasi virusi. :smile:
imbucurator ca la un asemenea nivel vin la meciuri cu fumigene... chiar merita felicitati. oare jandarmii stiu ?? :eek::lol::lol::?
albrosu Wrote:![[Image: virusiiverzijs8.th.jpg]](http://img81.imageshack.us/img81/8611/virusiiverzijs8.th.jpg)
Cei mai meseriasi virusi. :smile:
Vai numa batrani si femei acolo!Tineri 2-3 am vazut pe acolo!Oricum bv lor ca au galerie in liga a 3 a!
Se vor baga cu fundu-n poarta, atacantii nostri nu sunt in stare sa dea gol si ne elimina la penalty-uri.
C.S. SANATATEA SERVICII PUBLICE Cluj-Napoca
Adresa: Cluj-Napoca, str. Pascaly, nr.7/11, jud. Cluj, 400191
Registrul Comertului: RO 14586580
Banca: SanPaolo IMI Bank
Cont: RO83 WBAN 2511 0000 1360 0365
Telefon: 0264 418 678, Fax: 0264 418 676
Persoane de contact: Dr. Aurelian Ghisa - Presedinte, Dr. Zaharie Ioan Sechel - Director Executiv, Ovidiu Ratiu - Antrenor Principal (0744 434 706), Gheorghe Soldea - Antrenor Secund (0723 781 744), Cristian Huiet - Director Relatii Media (0723 62140), Calin Serban - Sef Galerie (0788 174 248),
Mihai Szabo - Director Imagine (0722 274 642)
Adresa Web:
http://www.cssanatatea.ro, E-mail: office@cssanatatea.ro
Noul sponsor al echipei in anul 2005 este firma SanPaolo IMI Bank.
Baieti,puteti sa-i sunati cu incredere!:smile:
Au si ei cativa jucatori care au mai trecut pe la "U"Cluj, CFR CLUJ si altele...dar...ORICUM ii batem :lol:
Nu imi fac probleme...le dam 5 sau 6 :P
FORZA UTA!!!!
@sergiuarad: tocmai, au jucatori care au trecut pe la "U" sau CFR si repede au zburat de acolo.Sa fim seriosi, asta nu se poate numi echipa de fotbal. Nu imi fac probleme deloc.
Anticipez 2 victorii aradene in turul asta 8)
nici nu ma gandesc la altceva decat la victorie in meciul UTA-ei din cupa!ACU cred ca nu prea are sanse sa treaca mai departe!sansele UTA-ei sa piarda sunt egale cu sansele lu ACU sa castige!!!
edsonlove, stai asa... tu vrei sa zici ca dau aia gol ? :lol:
ce tot atata hai ca sant simpatici bla bla................poate va umfla odata pe unde va prind sa vezi ce va viruseaza...........:lol::lol::lol::lol::lol:
UTA nu va avea probleme insa ACU cred ca ar putea face o figura frumoasa cu mult noroc
lol au acelasi sponsor pe echipament ca si noi,daca ne scot astia ma voi tunde cu penseta..
aurel Wrote:lol au acelasi sponsor pe echipament ca si noi,daca ne scot astia ma voi tunde cu penseta..
vrea sa asist la operatiune, in cazul in care ne scot "sanitarii priceputi" :P