cuma a zis Chivorchian pe tvr 2 la emisiunea "in prelungiri" ca vor sa faca un cuplaj de la 17:30 resita- poli de la 20:30 noi , ambele pe dan paltinisanu :D:D:D
Adica sa ii duca pe Resita sa joace la Timisoara cand meciul e clar Scolar Resita - Timisoara? Dar cine se cred astia? Ar fi prosti conducatorii Resitei daca ar accepta. Din pacate nici in Resita nu mai exista acel sentiment al patriotismului local. Cei de acolo sunt polisti, stelisti, dinamovisti etc. Pacat!
da, au zis ca sunt in tratative cu cei de la Resita... acuma sa vedem ce se v'a intampla.
Pana la urma nu va mai fii niciun cuplaj. Jucam doar noi pe stadionu mov de la 20:30.
Sa fim in numar cat mai mare la stadion si sa obtinem victoria...DOAR UTA CONTEAZA!!!
Naghi va juca-din nou- falimentarul 1-3-5-2,l-a bagat pe Ignea,in locul lui Chindris,si pe nepregatitul Balan,in locul lui Calvin.Dinspre Poli se anunta ajutoare,de la prima echipa,citeva rezerve,cel mai cunoscut e Mera.Meci la care mergem,ca la Timisoara,orice meci e accesibil,dar prevad ca-in formula asta aiuristica-vom avea probleme mari,pe margini.Hai UTA !
Eu nu inteleg ceva, daca tot joaca sistemul asta, de ce nu-l duce pe Nadaban in dreapta si sa joace Siminic in stanga! Merita si el o sansa, sa arate ce poate.
Ca prastia jucam. Cu echipa asta ne batem la retrogradare.
ce naiba il tine pe Draghici ala in teren???????
Fotbalul e asa simplu si noi il complicam.
Suntem rusinos de slabi! Sper totusi sa castigam inainte de penalty-uri, altfel suntem ca si eliminati!
Nu pot sa cred ce rau jucam!
Vom castiga pana la urma!
Hai baietiiii!!!!!!!!!!!!
Gol nr 27 cine e? ...sunt la servici nu am sonor!
retrag ce am spus de Draghici!!!!!!!!
1-1 Pocuca sau cine-i ala dormea in ghete.
Poate asa trebuie sa suferim ca sa avem o sarbatoare mai frumoasa.
Hai Smaranda!!!!!!!
Gata ..am invins la ruleta.
Noroc cu Smaranda care a aparat 3 din 3.
Asa cum spuneam. In tot raul este si un bine !
Bravo Smaranda!!!!!!!!!
Smaranda - noul Voiculet.