Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Numerele de pe tricourile jucatorilor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
am deschis acest thread pentru a ne da cu parerea despre numerele de pe tricou pe care le vor purta jucatori in noul campionat(am vazut ca pe toate forumurile echipelor tari de afara exista un asemenea thread,sper ca moderatori vor fii de acord cu el)
deci sa incep eu:2.Codreanu
3.Vasiljevic
4.Buican
5.Chita
6.Chirita
7.Fl.Dan
8.Edson
9.Radovanovic
10.L.Todea
11.Hidisan
12.Mirne
13.Melinte
14.Vasaie
15.Hora
16.Furdean
17.Mihut
18.C.Todea
19.Baltoi
20.Simao
21.Roszel
22.M.Ilie
23.Varga
24.Bumbac
25.Balan
26.Stefan
29.Pascovici
30.Tudor
31.Miu
40.Hutan
sincer c mi-as dori eu ar fi cam asta:
7-Fl.Dan
9-Radovanovic
10-Hora
11-Edson
2.Codreanu
3.Vasiljevici
4.Miu
5.Chita
6.Chirita
7.Roszel
8.Edson
9.Radovanovici
10.Fl. Dan
11.Hidisan
12.Mirne
13.Melinte
14.Furdean
15.Hora
16.Bumbac
17.Mihut
18.C.Todea
19.Baltoi
20.Simao
21.Vasaie
22.M.Ilie
23.Varga
24.Buican
25.Balan
26.Iul.Stefan
29.Pascovici
30.Tudor
40.Hutan
E cam devreme sa ne dam cu parerea pe acest subiect...dar nah, este unul interesant pt amatorii de contabilitate.:smile:

Principala mea dorinta, pe care am mai scris-o, ar fi ca Hutan sa preia numarul 1, pe care dealtfel l-a mai avut la UTA...

In rest, pot exista o multime de combinatii. Daca vrea Edson numarul 9?

Si inca o chestie, sper ca numerele sa fie mici, adica avem 30 de jucatori in lot, sa fie numerele de la 1 la 30. Nu suport numere de genul: 99, 86, 44, 77, etc
69 nu-si alege nimeni???
poate Miu..
Nu cred ca ar conta cine ce numar poarta... :-)
Sa faca ei treaba pe teren!

Forzza UTA!!!
Iata lotul complet al UTA-ei pentru acest tur de campionat:

#2- Codreanu
#3- Vasilievici
#4- Buican
#5- Fl. Dan
#6- Chirita
#7- L.Todea
#8- Edson
#9- Baltoi
#10-Hidisan
#11-M. Ilie
#12-Marne
#13-liber
#14-Melinte
#15-Hora
#16-Chita
#17-Mihut
#18-C.Todea
#19-liber, in asteptarea lui Danalache:P
#20-Simao
#21-Miu
#22-Roszel
#23-Varga
#24-Vasaie
#25-Balan
#26-I.Stefan
#27-Furdean
#28-Bumbac
#29-Pascovici
#30-Tudor
#33-Radovanovic
#40-Hutan
I 929 Wrote:
    #19-liber, in asteptarea lui Danalache:P

S-au speriat toti de tricoul ala cand au vazut ce "bine" a jucat Danalache cu el anu trecut:lol:!Probabil si tricoul o fii fost de vina...ca doar Dana "is the best":lol::lol:!
era pregatit pt tucho...il asteapta .....
nu, eu cred ca la fel ca in cazul oricarui mare jucator a fost retras. :lol:
asta-i tare :lol:... da-i cea mai logica explicatie :lol:

Oare nu exista meciuri de retragere a unui tricou???
eu cred ca il asteapta pe Dana inapoi la echipa,el fiind doar imprumutat!ma rog la Dumnezeu sa joace cat mai bine la Urziceni sa luam niste bani pe el si sa nu mai aiba parte de tricoul asta pentru ca nu il merita!!!
Pai daca va juca foarte bine pentru Urziceni, ar fi normal sa-l vrem inapoi nu sa dorim sa-l vindem. Mi se par putin exagerate reactiile astea anti-Danalache.
@albrosu: cum sa fie exagerate reactiile astea anti-danalache ????? te stiu un fin-cunoscator al fenomenului si un mare utist... sa nu-mi spui ca tu ai fost multumit, daca nu satisfacut, de randamentul acelui "fotbalist"
scuze de off-topic
un jucator care si-a batut joc de nervii nostri si care nu a aratat nimic cat timp a fost la noi nu prea cred!mai ales la atacantii pe care ii avem acum in echipa,doar nu ii va scoate Danalache pe vreunul dintre ei!si in plus de asta din cate am inteles eu exista in contract o clauza care specifica faptul ca daca va juca bine acolo va ramane la ei!nu am nimic personal cu el dar mi s-a parut un jucator care astepta salarul si altceva nimic!asta e parerea mea si nu trebuie sa coincida cu a tuturor!sunt pareri pro si contra si asa e si normal
Miki Wrote:@albrosu: cum sa fie exagerate reactiile astea anti-danalache ????? te stiu un fin-cunoscator al fenomenului si un mare utist... sa nu-mi spui ca tu ai fost multumit, daca nu satisfacut, de randamentul acelui "fotbalist"
scuze de off-topic

Mai citeste inca o data ce am scris.
Mai lasati`l in pace pe Danalache,bine ca am scapat de el si sper sa nu mai vina inapoi pe aici!Ar fii bine sa luam ceva bani pe el,si ii urez tot norocul din lume cat mai departe de UTA(scz de off-topic)!
Ok, haideti sa terminam cu discutiile despre Danalache la acest topic, pentru a nu mai trebui sa va scuzati apoi pentru off-topic.8)
Pages: 1 2 3
Reference URL's