Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Real Madrid castiga campionatul in Spania,dupa ce in ultima etapa pe teren propriu impotriva echipei Mallorca a fost condusa pana in minutul 67 cu scorul de 1-0!Reyes(67),Diarra(80) si din nou Reyes(83) au intors rezultatul si au adus titlul pe Santiago Bernabeu!Barcelona a invins pe Tarragona 5-1 insa au pierdut titlul in ultima etapa ei aflandu-se la egalitate de puncte cu Real inaintea disputarii partidelor
Felicitari Real Madrid. Pentru mine insa marea castigatoare a acestui sezon este Sevilla o echipa care a fost in stare sa castige Cupa Uefa al doilea an la rand, sa se tina scai de Real si Barca cu sanse la titlu pana in ultima etapa, si sa ajunga in fazele superiaore din Copa del Rey. Tot respectul pentru acesti profesionisti care de 3 ani la rand au adoptat tactica de a tace si a face.
mare dreptate ai!daca la ei se poate sigur se poate si la noi,poate reuseste o data UTA sa faca acest lucru,doar are exemplu pe CFR!Sevilla acum este una din marile echipe ale Europei!!!bv Sevilla
Cu cine va juca Sevilla fina Copa Del Ray ?? si cand
23.06. 22:00 Seville - Getafe
finala
Uite nici nu stiam ca joaca si finala. Cine era Sevilla acum 4 ani?? Sa nu uitam ca va juca vara asta si Supercupa Europei. Nu am nici o treaba cu ei, dar merita felicitati pentru aceste rezultate.
sevilla a castigat si cupa in spania scor 1-0 contra echipei lui contra getafe!
transfer bomba la barca-henry!c atac au astia de la barca acum,iti vine sa iti dai coape
Getafe - Barcelona 2-0.Am pierdut si l-a pariuri pe Barcelona.Ce meci cum sa pierzi cu 2-0 de la o echipa de pe ultimele locuri.
aia inseamna campionat cu nivel ridicat.. ;) sa piarda primul loc la ultimul loc.
Barcelona va lua campionatul cu siguranta.Real or fi ei "galactici" dar adev. Galaxie este Camp Nou nu Bernabeu
Sunt suporter al lui Real Madrid, dar mi-a fost rusine de modul in care am luat acest puct cu Mallorca. Arbitrul le-a refuzat un gol absolut valabil gazdelor, la 0-0 si apoi a refuzat un 11 metri, tot gazdelor la 1-1. Realul a jucat slab in repriza a doua dar a avut noroc. Coroborat cu insuccesul lui Viareal si semiesecul Barcei eu zic ca a fost un weekend bun pentru Real.
Un autentic spectacol,a avut loc pe Vicente Calderon unde Atleti a invins cu 6-3 dar ma intreb, daca Almeria ar fi jucat in 11 si nu in 9(mai bine de o ora)altul ar fi fost rezultatul.Inca de la inceputul campionatului ma impresionat aceeasta echipa.De retinut numele antrenorului,Emery,cu siguranta vom auzi toti de el.Desi a pierdut ,un sicer BRAVO pt curajul punerii in practica a unui joc interesant ,cu idei bine definite.
Valencia este la a 14-a pardida cand nu marcheaza(record istoric).
Zaragosa a pierdut categoric (cu ce echipa!!!!)
Barcelona a avut un mare ghinion,trei bare incluse,scor 0-0 cu Geta...
sevilla a snopit Villareal-ul cu2-0,un meci doinat cap coada de sevillieni,mai ales pe banda dreapta(alves,navas).
Si mie imi place Real Madrid si nu cred ca va pierde campionatul desi presedintele clubului ii este frica sa nu fie parasit de ¨divinitatile protectoare¨ :) Hala madrid!
Clasificación 1ª división
1 R. Madrid 66
2 Villarreal 59
3 Barcelona 59
4 Atlético 53
5 Racing 50
6 Sevilla 48
7 Espanyol 45
8 Athletic 43
9 Almería 42
10 Betis 41
11 Mallorca 41
12 Getafe 40
13 Deportivo 40
14 Valencia 39
15 Valladolid 38
16 Osasuna 37
17 Recreativo 36
18 Zaragoza 33
19 Murcia 29
20 Levante 19
1ª Div. Jornada 32 R. MADRID 1-0 MURCIA
ALMERÍA 0-0 VILLARREAL (neterminat)
VALLADOLID 1-1 ATLÉTICO
BETIS 0-1 LEVANTE ???
DEPORTIVO 3-0 ATHLETIC
ESPANYOL 0-1 OSASUNA
MALLORCA 2-3 SEVILLA
GETAFE 0-0 ZARAGOZA
RECREATIVO 2-2 BARCELONA
VALENCIA 1-2 RACING
tot citesc de doua pagini si abia inteleg o stire insa doar daca o coroborez cu ce stiam din alte surse!!!
tigrule_bengalez posteaza stirile cum trebuie fiindca e obositor sa citesc conversatiile tale imaginare cu franturi de cuvinte si stiri partiale!!!!!!!!
"PFFFIII pai astia de la gazeta chiar ca-s cretini...cica Manchester nu vrea sa-l vanda nici pentru 120000000 euro....bah taticu ReaL apus pe masa negocierilor un cec in alb..REPET!!1 un cec in alb exact cum a facut-o si cu Zidane...si dupa cum vad ca se ¨misca ¨lucrurile sa-r putea sa vina chiar in anul acesta in Spania..."
ce ai vrut sa zici aici si despre cine vorbeai???
"@reptor,legat de plmaresele celor doua echipe,Villarreal si Castellon si sa vezi cine era ¨sefa¨in zona pana nu de mult, fa o comparatie de palmarese d pe site-ul oficialwww.echiposdeprimera.com:).numai bine si hai UTA!!!"
inutil sa amintesc reptor sau raptor ,cum este nickul lui de fapt ,nu scrisese nimic inaintea postului tau !!!!
"Cu riscul de a supara pe multi,pot spune ca Real Zaragosa,cu echipa pe care o are ar fi putut lua lejer campionatul Romaniei :)"
pe cine crezi ca superi??? sau cu cine vorbeai???
oricum nu vreau sa polemizez prea mult. am vrut doar sa iti demonstrez ca ti-am urmarit postarile si cel putin la topicul asta esti f.f.f.obositor!!!
daca vei incerca sa postezi stiri concrete si sa eviti dialogurile imaginare asa cum te-am rugat/sfatuit ai sa vezi ca IMPOSIBILUL(dupa exprimarea ta) nu e chiar asa de greu de realizat!!!
Si noi de unde stim care din tigrii scrie acum??? Daca ceilalti tigrii continua sa posteze cu userul acesta iar tu ramai la fel de ingaduitor cu ei, poate n-ar fi rau ca dupa fiecare mesaj sa apara un p.s. cu semnatura:
-tigrul bengalez
-tigrul siberian
-tigrul de Sumatra
-tigrul calugar
-s.a.m.d. :smile:
@albrosu sugestia ta e super tare :)) .imi voi monitoriza fiecare postare,si de va aparea vreo postare al altui ¨tigru¨ va fi ultima te asigur.Valencia-Getafe a luat sfarsit cu scorul de 3-1.Valencia castiga a sapte-a Cupa ,iar ,ca o curiozitate, Koeman castiga a patra finala din cele cinci disputate ca si antrenor(a mai antrenat pe Vitesse,Ajax,PSV si Benfica).
Conform
http://www.marca.com Berlusconi,presedintele clubului A.C.Milan,si viitor sef de guvern,insista in incorporarea jucatorului Barcelona-ei, Ronaldinho ,pentru viitorul sezon in echipa sa,confirmand in acelasi timp ca jucatorul deja ia transmis dorinta sa de a fi transferat in lotul italian.¨Ronaldinho vrea sa vina la Milan!Este convins din trei motive:
1.pentru ca este vorba de campioana lumii;
2.pentru ca in echipa mai sunt alti 3 jucatori brazilieni;
3.pentru ca toata lumea stie cum ii tratam pe jucatorii nostrii.¨a zis Berlusconi intrun interviu luat de SKY...
P.s.Ronaldinho a fost ¨marginalizat¨din lotul Barca-ei pentru desele sale descinderi prin cluburile de noapte care generau chiuliri nemotivate de la antrenamente si bineinteles ¨greata¨ si lehamitea de vedeta care la apucat de la o vreme.Daca se perfecteaza vre-un contract intre cele doua parti sper ca italienii sa-l recupereze.Daca mai pot.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14