Bara se intalneste cu moldovenii
Scris de Manager
Wednesday, 16 January 2008
Intrevederea dintre Nicolae Bara si Bobby Paunescu a cazut deocamdata, deoarece fostul finantator al UTA-ei se va intalni cu delegatia de la Sheriff Tiraspol. Moldovenii si-au anuntat venirea la Bucuresti pentru aceasta seara, iar Bara a fixat o intrunire cu ei in jurul orei 19. "Am crezut de cuviinta sa ma intalnesc mai intai cu oaspetii din Republica Moldova, despre care nu stiu exact cat au de gand sa stea in Romania. Pe Bobby il voi suna maine, cu conditia sa nu trebuiasca sa-i insotesc pe cei de la Tiraspol la Arad." - ne-a declarat Bara. Vom incerca sa va oferim amanunte de la intalnirea dintre fostul presedinte al UTA-ei si delegatia de peste Prut dupa ora 21.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
Falca - garantii pentru Tiran
Scris de Manager
In aceasta seara, Virgil Tiran a ajuns si in biroul primarului Gheorghe Falca (foto). Insotit de Traian Constantin Igas si reprezentanti ai Suporter Club UTA, omul de afaceri din Chicago a aflat despre planurile primului edil cu privire la fenomenul fotbal, respectiva echipa fanion a Aradului. "I-am comunicat domnului Tiran tot ceea ce inseamna investitii din partea Primariei la UTA. De la plata utilitatilor la stadion, nocturna, tabela, pana la infrastructura de la terenurile ICRTI si Sega, toate i le-am expus unui om care mi s-a parut foarte interesat de echipa, dar care a spus ca mai trebuie sa se gandeasca pana sa ia o decizie finala privind implicarea sa." - ne-a declarat de cateva minute Gheorghe Falca.
Asadar, in cele trei zile de cand se afla in Romania, Virgil Tiran a adunat toate informatiile necesare pentru a-si face o imagine clara despre ceea ce inseamna preluarea "Batranei Doamne". Probabil, raspunsul omului de afaceri de peste Ocean il vom afla vineri.
Un investitor maghiar a vrut sa prea UTA(el detine 60 % din tot ceea ce inseamna benzinariile mol din Romania).In momentul in care Bara si Sandu Ion a renuntat la echipa,investitorul maghiar a fost interesat sa preia UTA . In acest scop a avut niste discutii cu primarul Aradului si cu reprezentantul Errea Florin Balan.Primarul a vrut ca primaria sa aiba o participatiune de 50 % iar investitorul strain tot atata.Baza de plecare a fost de aprox 5-6 mil de euro.Insa dupa ce investitorul sa interesat de conditiile din Romania, acesta a considerat ca este o mizerie prea mare in fotbalul nostru si nu merita sa-is risipeasca banii!!!
sursa Fotbal Vest.
Eu nu cred ce scrie fitzuica aia. Ar vrea ungurii sa aiba echipa in ro, plus publicitatea la mol. Mizerie nemizerie dar aveam fotbalul mult peste ei.
adymax Wrote:Eu nu cred ce scrie fitzuica aia. Ar vrea ungurii sa aiba echipa in ro, plus publicitatea la mol. Mizerie nemizerie dar aveam fotbalul mult peste ei.
fara suparare, nici eu nu cred ce scrii tu!
PS, si ca sa nu fiu chiar pe linga... subiect, eu nu cred ca americanu va prelua echipa!
Discutiile cu Tiraspol se prelungesc
Scris de Manager
Delegatia moldovenilor de la Tiraspol au ajuns la intalnirea cu Nicolae Bara in jurul orei 20, cele doua parti neintrand inca in "miezul" problemei. "Vom mai discuta si in aceasta seara, dar am convenit sa ne revedem si maine pentru a vorbi la concret ce inseamna preluarea unei echipe ca UTA in acest moment." - ne-a marturisit fostul presedinte al "alb-rosiilor" in urma cu cateva minute.
In ceea ce-l priveste pe Virgil Tiran, acesta trebuie sa cantareasca foarte bine alegerea ce o va lua. In primul rand, preluarea "Batranei Doamne" de catre el si asociatul sau din SUA reprezinta un important efort financiar, dar, omul de afaceri din Chicago mai ia in calcul un incoveninent. El va fi nevoit sa stea prea mult timp departe de familia sa si asta in conditiile in care nici in prezent nu are prea mult timp liber. Din informatiile noastre, Tiran ar dori sa aplice la UTA "reteta" Chicago Storm. In echipa de fotbal in sala de peste Ocean s-au pompat in doi de zile aproximativ 4 milioane de euro, in prezent gruparea ajungand la stadiul in care - practic - se autofinanteaza.
In alta ordine de idei, in cantonamentul de la Baile Felix al "Batranei Doamne" vor ajunge trei jucatori sarbi. In prezent, ei sunt liberi de contract si evolueaza exact pe posturile considerate deficitare de antrenorul Marin Barbu: fundas central, mijlocas central si atacant. "Magiun" a sugerat ca cei trei fotbalisti, ultima oara la echipa sarba de prima liga Bezanija sa fie adusi la echipa pentru amicalel cu Beius si Lotus Felix, dar ei ar putea sosi si mai repede.
Pot sa va spun ca vestile sunt imbucuratoare si suntem foarte aproape sa batem palma cu cei de la Tiraspol, mai multe o sa aflam maine.
Doamne ajuta!
The_Kid,am pus berea la rece pt tine deja!
tot dau refresh pe sportarad sa vad ce s-a mai intimplat!daca afli maine ceva,scrie pe forum cat de repede!
Doamne ajuta, mie deja mi-au expirat si berea si sucurile de cand le tot tin si astept, da asta sa fie cel mai mare bai cumparam altele!!!
Hai UTA!
NU vreau sa vorbesc pana nu stiu nimic concret insa pastram si noi legatura cu cei ce sunt la intalnirea de la Bucuresti si semnalele sunt cat se poate de bune.
De indata ce aflu ceva concret va anunt chiar daca este si 3 dimineata.
tot respectul si aprecierea pentru sponsorul american insa daca cei de la tiraspol vin la UTA s-ar putea sa vorbim din nou despre titlul de campioana la Arad ,si nu la trecut ci la viitor si inca unul foarte aproape de noi!!!
DOAMNE AJUTA!
In primul rand sa vina cei de la Tiraspol, sa ne salvam anul acesta de la retrogradare si apoi vom vedea ce va fi si cu campionatul :smile: Stiu ca este greu dar sa incercam sa ne mai pastram putin calmul :smile:
Nu stiu voi, dar eu n-am mai avut asa emotii de ani de zile. Dar-ar zeii sa avem ce sarbatori weekendul asta!
Pentru mine ca suporter al UTEi pot sa zic ca acest moment poate fi cel mai decisiv de cand sunt alaturi de UTA.
Sper ca cei de la Tiraspol sa preia echipa mea de suflet si sa ne duca iar unde ne este locul acolo sus sa am si eu bucuria sa o vad pe UTA pe primul loc la sfarsitul unui campionat sa pot sa traiesc si eu clipele alea frumoase care cativa dintre noi le-au trait pana acum.
Dupa atata cer innorat sper sa vina soarele si pe strada noastra mult iubita !
baieti,sunteti extraordinari(fara falsa modestie ma adaug si pe mine!!!)...asteptam cu sufletul la gura ce se intampla cu UTA noastra...suntem cei mai adevarati...imi place sa vad solidaritatea asta....felicitari tuturor carora le bate inima pentru UTA!!!!
Si pentru mine ca suporter Nu conteaza cine va prelua pe UTA !!Important este ca treaba sa pus in miscare !!
HAI U T A !!!!
eu cred ca maine avem un castigator....nu stiu daca va spune i love UTA sau ia liubliu UTA....important e sa faca treaba, temeinic si profesionist...
Redpunk_One Wrote:tot respectul si aprecierea pentru sponsorul american insa daca cei de la tiraspol vin la UTA s-ar putea sa vorbim din nou despre titlul de campioana la Arad ,si nu la trecut ci la viitor si inca unul foarte aproape de noi!!!
DOAMNE AJUTA!
Hai sa lasam timpul sa decida asta! Iarasi ne facem sperante ...
"
Cristi Todea, în pericol!
Căpitanul Bătrânei Doamne este neliniştit din cauza faptului că, teoretic, poate fi extras din lotul UTA-ei şi pus la dispoziţia altei grupări de către Clubul elveţian Bellinzona. Gruparea arădeană are datorii în valoare de 125.000 de euro către Bellinzona în contul transferului lui Cristian Todea. Elveţienii au reclamat datoria arădenilor la UEFA şi dacă UTA nu plăteşte în scurt timp, apare riscul ca Todea să redevină jucătorul elveţienilor. „Mi s-a spus că pot fi redirecţionat spre un alt club de către cei de la Bellinzona şi chiar nu vreau să plec. Nu vreau nici măcar să se ajungă în situaţia de-a redeveni jucătorul elveţienilor. Am venit acasă, am revenit la Arad, am acum alte planuri şi îmi doresc să rămân la UTA. Nu ştiu ce se va întâmpla, n-am idee, dar nici nu vreau să mă gândesc că aş putea să fiu luat de la UTA”, a declarat Cristi Todea.
Utistul a mărturisit că a avut o discuţie cu fostul preşedinte al clubului, Nicolae Bara, pentru a se informa vizavi de situaţia sa şi mai ales asupra riscului de-a nu mai fi jucătorul Bătrânei Doamne. „Domnul Bara mi-a spus să mă pregătesc, să-mi văd de treabă, pentru că există şanse foarte mari ca situaţia de la UTA să se normalizeze, Mai multe nu ştiu în momentul de faţă”, a declarat Cristian Todea. (S.Ş.)"
http://www.observator.info
Oare exista vreun jucator transferat pe care conducerea UTA-ei sa-l fi platit integral ?......Jenant....
UN TIRAN AMERICAN CUMPARA UTA!
Joi, 17 Ianuarie 2008
SALVARE Cea mai titrata echipa din provincie e pe cale sa fie preluata de un investitor de peste Ocean.
Omul de afaceri si-a învaluit în mister vizita în România, dar este posibil ca pozitia sa fata de UTA s-o cunoastem azi.
Cetateanul american de origine româna Virgil Tiran a facut un adevarat tur de forta în ultimele trei zile. Luni a fost la Arad, unde a aflat problemele “Batrânei Doamne” de la conducatorii clubului si de la membrii Suporter Club, cei care l-au chemat. Apoi, Tiran a avut o întrevedere lunga cu Nicolae Bara, fostul presedinte al gruparii. Ieri, afaceristul care administreaza un imperiu imobiliar la Chicago a tinut sa-i cunoasca pe fotbalistii “Batrânei Doamne” si s-a deplasat de urgenta la Baile Felix, unde aradenii se pregatesc centralizat. Având în vedere ca se va întoarce în Statele Unite în cursul zilei de mâine, este foarte posibil ca astazi sa-si precizeze intentiile.
Tiran nu e singura solutie pentru UTA. Reprezentanti ai clubului Sheriff Tiraspol au sosit seara trecuta la Bucuresti si au început discutiile cu Nicolae Bara. De asemenea, familia Paunescu are în derulare o afacere de proportii în Arad, iar Bara afirma ca azi va trata si cu reprezentantul acesteia.
Sursa:prosport
O nouă zi plină pentru UTA
Virgil Tiran, cetăţeanul american interesat de preluarea Clubului UTA, şi-a încheiat aseară turul de forţă dedicat Bătrânei Doamne. În cursul dimineţii i-a cunoscut pe jucătorii şi antrenorii utişti, vizitându-i în cantonamentul de la Felix, iar după-amiază a avut o întrevedere cu primarul Gheorghe Falcă. Apoi, a urmat o nouă vizită la club, însă americanul a evitat să-şi puncteze poziţia. Din informaţiile pe care le deţinem, deşi multiplele întâlniri l-au determinat să-şi completeze imaginea despre UTA, fără să fie speriat de datoriile şi costurile clubului, Tiran ezită să anunţe ce-a decis din cauza pistelor Sheriff Tiraspol şi Bobby Păunescu, de asemenea rămase valabile, ca posibile variante. De altfel, în cursul serii, la Bucureşti, Nicolae Bara s-a întâlnit cu un reprezentant al clubului din Tiraspol, trimis al patronilor societăţii Sheriff. Discuţia s-a prelungit până după ora închiderii ediţiei, însă nu s-a luat nici în capitală vreo decizie clară. „Virgil Tiran mi s-a părut un om foarte hotărât. Este posibil, indiferent de variantă, ca în câteva zile să se clarifice totul. Semnalele sunt pozitive”, a declarat Nicolae Bara, care mai are un as în mânecă, deocamdată nefolosit. (S.Ş.)
Sursa:observator