Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Doamne ajuta ! Sper ca arabul sa se tina cuvant si sa intram in normalitate.UTA nu va muri niciodata !!!
raptor Wrote:Chirila a negat faptul ca in spatele acestui „balon de oxigen” s-ar afla arabul Saeed Bahjat Saeed, asociatul lui Fatih Taher, patronul Rapidului, la Electroputere Craiova, dar a spus ca intr-o viitoare conferinta de presa va face cunoscute numele noilor investitori.

deci nu e arabu???:rolleyes:
oare ce ar trebui facut sa taca chirila? macar cateva saptamani sa-si vada de echipa...
cip_leo Wrote:oare ce ar trebui facut sa taca chirila? macar cateva saptamani sa-si vada de echipa...

De ce spui asta?
pentru ca in dat din gura e foarte priceput: cantonament in germania, franta, elvetia - in realitate amicale loco, nevanzarea lui hidisan- in realitate disperare de a fi vandut in ultima saptamana, mari investitori seriosi - in realitate, caciuleala la "potentii" Aradului si speranta in ceasul al 12-lea dinspre bucuresti, deocamdata neconcretizata, constituirea unei echipe de conducere in club - in realitate, heirupism pur romanesc.
de asta zic, ca mai bine ar face si pe urma sa vorbeasca decat sa tot vorbeasca si sa nu se faca mai nimic...
Pai n-are niste sefi care sa-i inchida gura? :icon_cheesygrin::icon_cheesygrin::icon_cheesygrin:
ACUM E PE CAI MARI... sper sa nu i se accidenteze....
Ai perfecta dreptate...dar tot de la el spera lumea sa afle pe mana cui va ajunge clubul
Deci saptamana asta aflam cine sunt noii invesitotri sau conferinta asta de presa va avea loc in 2200??
http://www.observator.info/sport-2/uta-s...-prelungit

UTA: Suspans prelungit
21 august 2008 18:36
Ziua de joi n-a adus în conturile utiştilor mult aşteptatele salarii pe luna iunie, existând posibilitatea ca banii să fie plătiţi vineri. „Am discutat în cursul după-amiezii cu Ionuţ Chirilă şi m-a informat că aşteaptă confirmarea virării banilor sau confirmarea unui termen fix în care vor intra în club. Deci, nu m-a anunţat că ar fi probleme sau că ar fi intervenit ceva. Cum am spus, discuţiile de miercuri seara, de la Bucureşti, s-au învârtit în jurul redresării situaţiei clubului, a virării unor bani care să liniştească apele la Arad, fiind legate evident şi de viitor. Nu au fost ezitări, nu am dedus nici o secundă că oamenii stau încă pe gânduri, ci că vor acţiona. Tot cum am spus, pentru mine, primul semn bun va fi când voi fi anunţat că s-au virat primii bani în club”, a declarat Nicolae Bara. Fostul patron al Bătrânei Doamne a participat la întâlnirea de miercuri seara şi este singurul dispus să dezvăluie câte ceva din ce s-a discutat.
O plata in valuta se face in minim doua zile in sistemul bancar romanesc, cu urgenta intr-o zi. Poate le trimite arabul banii prin Western Union. :icon_cheesygrin:
lucid Wrote:
raptor Wrote:Chirila a negat faptul ca in spatele acestui „balon de oxigen” s-ar afla arabul Saeed Bahjat Saeed, asociatul lui Fatih Taher, patronul Rapidului, la Electroputere Craiova, dar a spus ca intr-o viitoare conferinta de presa va face cunoscute numele noilor investitori.

deci nu e arabu???:rolleyes:

e arabu 100%, personajul despre care se tot vorbea ca va prelua UTA,din cite se pare daca lucrurile vor merge in directia buna , bara va continua sa investeasca la UTA insa in limita acelui 20% pe care il detine in noul SA.
continua suspansul ....
ai emotii? :smile:
Eu chiar nu mai inteleg nimic...
cip_leo Wrote:ai emotii? :smile:

nu mai inteleg nimic din aceasta situatie ba e arabul, ba va cumpara Borcea, nu stiu ce sa mai cred
Unde ai citit tu ca va cumpara Borcea? Nu mai alimentati zvonuri aiurea.
Kidu Wrote:Unde ai citit tu ca va cumpara Borcea? Nu mai alimentati zvonuri aiurea.

aici http://www.gooolsport.ro/17-08-2008/Borc...t-UTA.html
:smt021:smt068:smt067:smt071 gooolsport.
daca am ajuns sa citim si sa credem ce zici situri de care numa unu'din noi a auzit atunci ii bai mare...gooolsport :))
hai mah ca o fii bine :)
Reference URL's