nu cred ca asta e planul lui fiindca nu il impiedica nimic sa vina deja ca si mare salvator fara a mai duce clubul in aceasta situatie!!! omul a dovedit de mai multe ori ca nu se pricepe, este si paranoic pe deasupra asa ca nu ne putem astepta al nimic bun din partea lui. sa speram doar la seriozitatea intentiilor uneia dintre cele 3 parti implicate pana acum la stadiul de zvonuri la UTA si anume moldovenii de la tiraspol, bobby paunescu sau americanul/aradean de la chicago!
"Serifii" si-au anuntat venirea
Scris de Manager
Thursday, 10 January 2008
Nicolae Bara a primit astazi confirmarea ca moldovenii de la Sheriff Tiraspol nu si-au pierdut interesul fata de "Batrana Doamna". La orele dupa-amiezii, un apropiat al lui Victor Gusan i-a comunicat fostului presedinte "textilist" ca partenerii sai vor veni sa discute concret de preluarea UTA-ei zilele urmatoare, insa nu au specificat o data precisa.
Altfel, mai in gluma mai in serios, Bara a sustine ca a gasit "investitori" pentru echipa fanion a Aradului. Pe data de 29 ianuarie, la Judecatoria din orasul nostru va avea loc prima infatisare in procesele intentate de fostul finantator lui Sandu Ion si ziarului "Adevarul" pentru calomnie. Nicolae Bara solicita celor doua parti cate 1 milion de euro, bani pe care in eventualitatea in care ii castiga in Instanta ii va dona UTA-ei.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
Nu e nimic concret doar zvonuri.
Acuma vin fratii Paunescu iar maine moldovenii.
Pe cine sa credem?
In nici un caz nu credem ce scrie Fanatik.
Parca D-nul Danciar zicea de cineva care iubeste UTA. Ne iubesc moldovenii asa tare sau doar vor echipa si influente in Ro?
albrosu Wrote:In nici un caz nu credem ce scrie Fanatik.
..................................
De ce nu ??
Ei ar putea fi un Neumman al Aradului !!
Cu suport pentru sport ar trebui sa debuteze in Arad!
A plecat si Miu
Vineri, 11 January 2008 - Sportarad
UTA continua cu succes "operatiunea" de curatare a lotului de jucatorii scumpi sau inutili. Dupa Frasineanu, Vasaie si Codreanu a fost randul lui Iulian Miu sa-si rezilieze contractul de doi ani jumatate ce-l mai avea cu "Batrana Doamna".
Fostul fundas al Stelei, echipa cu care a jucat si in grupele Champions League, a acceptat in cele din urma sa-si incaseze doar diferenta de salar pe luna noiembrie, adica aproximativ 6000 de euro, bani pe care clubul urmeaza sa-i achite pana la finalul acestei luni. "Nu pot sa spun ca UTA a fost un episod trist din cariera mea. A fost o experienta in plus, in general m-am simtit bine la Arad, faptul ca am jucat mai putin la aceasta echipa nu mai conteaza prea mult acum. Eu zic ca ajut mult echipa acceptand aceasta reziliere de contract. In loc sa-mi dea mie clubul bani, mai bine va plati din putinul pe care-l are alti fotbalisti care evolueaza constant. Le doresc multa bafta fostilor mei colegi, sper sa-si atinga obiectivul si sa se rezolve toate problemele de aici." ne-a declarat Miu, care se va intoarce acasa, la Bucuresti si-si va cauta o alta echipa. "Nu pot nici sa ma laud, dar nici sa ma plang." - a adaugat fotbalistul care peste cateva zile va implini 32 de ani.
In mod normal, contractul fotbalistului trebuie sa se deruleze pana in vara lui 2010, timp in care Miu ar fi trebuit sa incaseze de la clubul aradean 322.000 de euro.
Toate cele bune lui Miu , declaratia lui este de mult bun simt, macar atat........
Alaturi de Miu si Frasineanu, vor mai pleca Vasaie si Codreanu, chestie care din punctul meu de vedere este binevenita pentru ca oricum acesti jucator nu au fost deloc utili echipei si au fost platiti degeaba.
Incet incet incep sa se limpezeasca apele si asta este un lucru foarte bun.
P.S Tot la club a mai venit ieri un ajutor de 10.000 de euro pentru cantonamentul de la Felix din partea lui Mihai Verbita, Adrian Mateas si patronul firmei Domplex (lumea il stie de Cucotu'), banii sunt donati si sunt bineveniti chiar daca deja unele persoane rauvoitoare au inceput sa lanseze speculatii vis-a-vis de acest gest, rusine lor pentru ca oamenii au fost bine intentionati iar eu unul le multumesc pentru acest gest.
1. pleaca si Drida
2. 9000 de euro
:smile:
..si poate mai intra ceva banutzi...
e din ce in ce mai clar ca cel care va veni a cerut aceasta curatenie...si m-as bucura sa fie vorba de cuplul Gusan-Bara...ar fi cea mai buna solutie...FORZA UTA!!!!afara cu rebuturile...PS mai sunt si altii care ar trebui sa plece si ma refer in principal la M.Ilie,Djokovici,Stojanovici,Drida poate chiar si Bumbac ,Edson...poate si altii daca mai stau sa ma gandesc ...daca se vrea performanta trebuie taiat in carne vie si nu mai trebuie sa aruncam cu multi bani degeaba...daca tot ii dam sa-i dam pe valori care merita...CLAR
@crristi, nu ai vrea cumva sa dam afara tot lotul pentru ca e aiurea ?Gandeste inainte sa postezi !Ai uitat prestatia lui Bumbac de la Mioveni ?
Pana acum nici unul din cei plecati zilele acestea nu reprezinta o pierdere ci dimpotriva. Bine, daca stam sa ne gandim cat a pierdut UTA platind atata amar de vreme "personajele" astea lucrurile sunt mult mai sumbre dar asta e deja un subiect vechi si epuizat. Mortul de la groapa nu se mai intoarce.
flavius Wrote:http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
Edit by I 929: Am mai spus, fara comentarii pe acest topic. Doar articolele.
legat de partea din articol cu "un club italian" ... va aduceti aminte ca era vorba de o colaborare intre UTA si AC Milan ? sa fie vorba oare despre asta ?
Ce frumos ar fi ca UTA sa fie preluata de Gusan si Berlusconi... ce vise am si eu...
Pasini vrea sa revina la UTA
Scris de Torcida
Friday, 11 January 2008
O noua varianta prinde contur in ceea ce priveste viitorul investitor al "Batranei Doamne". Astazi, Gian Pio del Monaco (foto) ne-a declarat ca in Italia interesul in ceea ce priveste clubul aradean este foarte ridicat.
Maine, va sosi in Arad Roberto Passini, fostul presedinte al gruparii din Calea Aurel Vlaicu. Acesta a fost mandatat de catre doi investitori italieni sa vina la Arad pentru a discuta posibilitatea preluarii clubului. "Am fost contactat de catre Pasini si cei doi oameni de afaceri sa le vorbesc despre UTA. Le-am spus ce inseamna pentru Romania acest club, am vorbit despre talentul copiilor aradeni si despre posibilitatile de dezvoltare. Ei mi-au spus ca isi doresc sa vina aici, sa investeasca iar de aceea maine Pasini va sosi in Arad. Ce va fi de aici inainte nu mai depinde in totalitate de mine. Voi merge alaturi de Roberto la club, sa discutam, iar de acolo vom vedea ce va fi. Cert este ca pe langa acesti investitori, mai exista un club din Serie A care doreste sa preia UTA. Acestia vor demara probabil discutiile saptamana viitoare.", ne-a declarat fostul tehnician al celor de la West Petrom Pecica si ACU Arad.
http://www.sportarad.com
Pasini sa fie oare omul de care vorbea domnul Danciar ?
Robitzi, nu mai pune intrebari din astea ca iti sterg imediat votul proaspat acordat! :lol:
Pasini a fost toata viata un simplu functionar bancar si organizatorul nostru de competitii se numeste totusi Danciar, nu Nostradamus.
Seba ....chiar daca pare greu de crezut Pasini e doar mandatat de altii sa-i reprezinte...intelegi?...e corect cand ai spus ca-i un functionar dar s-ar putea sa iasa ceva de aici...si sunt convins ca Danciar se referea la Pasini si la oamenii lui...se pare ca de la Vest va veni soarele...si nu de la Est cum se credea...iar curatenia asta cu gaurile negre trebuia facuta inainte de aparitia italienilor....asta e scenariul meu...plauzibil,nu credeti????PS daca va fi asa cum am zis imi acordati si mie voturi??? :P
...mersi anticipat
Bobby Paunescu, abordabil de luni incolo
Saturday, 12 January 2008
Zilele trecute primarul Gheorghe Falca il sfatuia pe Nicolae Bara sa-l contacteze pe Bobby Paunescu (foto), omul de afaceri bucurestean care urmeaza sa investeasca 775 de milioane de euro in constructia unui ansamblu de 4000 de apartamente moderne, insa fostul presedinte i-a luat-o inainte. "Am vorbit cu Bobby, dar stiam ca nu are rost sa insist fiindca de abia luni se intoarce din vacanta. Iar domnul Falca stie si el bine acest amanunt, caci, din cate stiu eu, vorbeste mult mai des la telefon cu Bobby decat mine. Probabil, de luni incolo voi fixa o intalnire cu Bobby Paunescu, dar asta numai daca el nu doreste sa mearga direct la Arad." - ne-a declarat Nicolae Bara, fostul principal finantator al "Batranei Doamne".
De asemenea, presedintele Frigotehnica spune ca spera ca saptamana viitoare sa aiba si o intrunire cu cei de la Sheriff Tiraspol. "Mi-au transmis de doua ori printr-un intermediar ca doresc sa ne intalnim pentru a discuta de UTA, acum astept sa vedem cand se va intampla acest lucru. Cert este ca la sfarsitul acestei saptamani se vor incheia sarbatorile si pentru ei si probabil se vor gandi si la alte activitati." - a mai spus Bara, care, pana una alta, apreciaza ajutorul oamenilor de afaceri aradeni care au ajutat clubul in aceste zile.
http://www.sportarad.com
@crristi: O fi Italia la vest din punct de vedere geografic dar niciodata nu i-am considerat pe italieni niste occidentali adevarati din punct de vedere al mentalitatii. Din experienta mea de pana acum precum si a altor cunoscuti am ajuns la concluzia ca nu prea sunt oameni demni de incredere (Gandolfi iese din categoria asta). In plus daca ai citit respectivul articol nu se poate sa nu-ti fi sarit in ochi amanuntul ca se precizeaza ca este vorba de un club din Italia interesat de preluarea UTA-ei; asta inseamna ca vom ajunge un fel de satelit?... nu prea mi-ar surade ideea. Acum intr-adevar nu suntem in situatia de a face mofturi, as fi multumit sa se concretizeze oricare dintre variante, dar deocamdata cei de la Tiraspol sunt singurii care au o experienta mai mult decat reusita in spate in ceea ce priveste investitia si managementul in fotbal.