Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ma ce bazaconii scriu si astia pe prosport,auzi ca UTA trebuie sa plateasca TVA pina la sfirsitul lui februarie1 milion de euro,din cite stiu eu TVA-ul e esalonat pe 5 ani,pe linga ca e situatia cum e ,mai baga bete in roata si gunoaiele astea de la prosport
PSV Wrote:ma ce bazaconii scriu si astia pe prosport,auzi ca UTA trebuie sa plateasca TVA pina la sfirsitul lui februarie1 milion de euro,din cite stiu eu TVA-ul e esalonat pe 5 ani,pe linga ca e situatia cum e ,mai baga bete in roata si gunoaiele astea de la prosport

Din pacate nu sunt bazaconii.. Nu mai exista esalonari la plata in legislatia romaneasca! Asa ca, cu parere de rau o spun, TVA-ul e scadent luna aceasta... Nu stiu ce se va face pt ca la suma care e de plata se mai adauga si majorari de intarziere pt fiecare zi la care e depasita scadenta..
Frasineanu si-a reziliat contractul

Miercuri, 09 January 2008 - Sportarad

Fotbalistul transferat in aceasta vara de la Bursaspor a fost singurul utist care nu a intrat cu echipament de joc in vestiarul UTA-ei cu ocazia reunirii din aceasta dimineata.

Cateva minute mai tarziu, Cornel Frasineanu a iesit din birourile arenei aradene cu actele in mana, putand sa semneze cu orice alta formatie. "Discutiile cu domnii Cazan si Coras au fost scurte. Am reziliat amiabil contractul meu cu UTA, deseara sau maine dimineata urmand sa parasesc Aradul. Restantele financiare s-au adunat si am zis sa nu ne mai chinuim unii pe altii. Eu am renuntat la toti banii ce-i mai aveam de luat, in schimbul rezilierii intelegerii." - a precizat jucatorul de 31 de ani.

Frasineanu si-a negociat la UTA un contract in valoare de 120.000 de euro pe an, iar in plus de asta trebuia sa incasesze si o prima de 40.000 de euro, din care a vazut doar 15.000. Renuntand practic la salariile de pe lunile noiembrie si decembrie si diferenta rezultata de la prima de instalare, fotbalistul de picior stang si-a castigat libertatea de a-si alege singur viitorul. "Am mai multe oferte in acest moment, urmeaza sa ma decid zilele urmatoare." - a precizat fotbalistul, despre care se spune ca s-a inteles deja cu Dacia Mioveni.

Despre "Batrana Doamna", echipa pentru care a evoluat in noua meciuri si nu a reusit niciun gol, Cornel Frasineanu a spus: "Sunt sigur ca daca echipa isi va gasi stabilitatea financiara, adica linistea, se va salva de la retrogradare. Pacat ca au fost acele neintelegeri dintre cei doi finantatori, caci echipa putea fi mult mai sus in clasament. Atat cat am jucat la Arad m-am simtit bine, dar pur si simplu restantele financiare s-au inmultit de pe o luna pe alta si nu mai puteam continua asa." - a incheiat fotbalistul.

Doua noutati la reunirea UTA-ei

In aceasta dimineata a avut loc prima intalnirea a componentilor lotului "Batranei Doamne". 30 de jucatori s-au dezechipat si au intrat pe gazon pentru o prima miscare de dezmortire, care a inceput in jurul orei 11,30, pe arena UTA.
Singurele noutati prezente in vestiarul condus de Marin Barbu au fost Ciprian Branduse de la Gloria Arad si Dumitru Mitu. Mijlocasul ofensiv de 33 de ani se reacomodeaza cu efortul, prezenta in lotul "alb-rosu" pentru retur fiind departe de a fi realizata. Au lipsit motivat Vasiljevic, Florin Dan si portughezii Simao si Edson. De asemenea, au mai fost prezenti sarbii Branko Radovanovic si Ivan Djokovic care au asistat de pe margine la antenamentul colegilor lor.
poate sunt eu prea pesimist,da' cred ca asta e inceputul sfarsitului!(ma refer la prezenta noastra in Liga 1)
chiar daca inca nu e rezolvata problema investitorului,salut politica clubului de a renunta la niste jucatori care nu au nici o treaba cu UTA(frasineanu,miu,vasiie,codreanu,drida,aici ar mai intra si mircea ilie dupa parerea mea),care au fost adevarate gaure negre in bugetul echipei
BIRLADEANCA, PATROANA LA UTA! - Fanatik 09.01.2008

Aflata in pragul desfintarii, „Batrina doamna” pare sa fi gasit solutia iesirii din impas, dupa ce cuplul Monica Birladeanu – Bobby Paunescu a decis sa investeasca la Arad

Desi initial Nicolae Bara a anuntat ca-si retrage sprijinul de la UTA, faptul ca echipa risca sa nu mai fie programata la meciurile din Liga I l-a determinat pe investitor sa revina asupra deciziei si sa finanteze in continuare clubul pina in momentul in care „batrina doamna” isi va gasi un nou patron. Lucrurile la Arad par sa se stabilizeze in perioada urmatoare, mai ales ca familia Paunescu, reprezentata de cuplul Monica – Bobby, sint tentati sa salveze UTA si sa o readuca in elita fotbalului românesc.

Investitie de familie: 775 de milioane de euro!
Birladeanca, mare amatoare de sport, este artizana ideii de a investi la o echipa de fotbal, lucru caruia lui Bobby Paunescu i-a suris, binecunoscut fiind faptul ca implicarea in „sportul rege” atrage extrem de multa imagine. Un alt motiv pentru care Monica si Bobby vor investi la UTA este faptul ca familia Paunescu a demarat, nu cu mult timp in urma, un proiect imobiliar chiar in inima Aradului. „Arcadia” este numele compexului imobiliar construit pe terenul unei foste fabrici de mobila, relocata in zona industriala a orasului, pe un teren de circa 20 de hectare urmind sa se ridice 4.000 de apartamente, birouri, centre comerciale, terenuri de tenis, piscine, etc, investitia totala invirtindu-se in jurul sumei de 775 de milioane de euro.

:sleepy2:
sa aveti in vedere ca stirea e difuzata de fanatik...
Doamne Ajuta!!!

Poate cineva sa confirme stirea?

ColoniaUTA

[attachment=467]Sa fie asta (Birladeanca+ Bobby),tronful de mac al domnului Danciar??
Ar fi bine de UTA !!
vine Bara si gata...nu isi permite sa piarda atatia bani...el a finantat din umbra si pana acuma....CU UTA PANA LA MOARTE
coloniauta Wrote:Sa fie asta (Birladeanca+ Bobby),tronful de mac al domnului Danciar??
Ar fi bine de UTA !!

Ma indoiesc!! Domnul Danciar a spus ca e cineva care iubeste UTA.
mai bine fara Bara, a facut multe lucruri bune la UTA dar si unele foarte aiurea cauzate de stilul lui de managment falimentar.

Tin minte ca atunci cand a preluat clubul acesta avea datorii de 700.000, acum cand la lasat are datorii de 2.500.000.

Eu unul numai vreau sa aud de o reintoarcerea d-lui Bara chiar daca iubeste clubul nu e deajuns iubirea mai trebuie si minte!
Dar nu uita ca atunci avea 0 (zero) jucatori, iar acum are 30 si ceva...Si daca ii vinzi cu 100.000 bucata (in medie) ajungi mai sa acoperi datoriile si sa mai si ramai cu ceva.
Nu sunt nici eu mare fan Bara, dar nu putem sa-l acuzam de asa ceva...Omul a bagat vreo 3 milioane si a renuntat la ei...
Falca: "Ar fi bine ca Bara sa-l sune pe Bobby"

http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86

Desi multe dintre sperantele aradenilor in gasirea unei solutii de continuitate la UTA se leaga de primarul Gheorghe Falca, acesta spune ca puterea este inca la Nicolae Bara. "Eu am avut o discutie cu Bobby Paunescu si parea interesat de subiectul UTA. Totusi, eu cred ca domnul Bara ar trebui sa ia legatura cu el, fiindca el stie cel mai bine ce este la club in acest moment. Poate un telefon din partea domnului Bara ar fi bun in acest moment." - este de parere primul edil al orasului in ceea ce priveste posibila cooptare la UTA a celui care se va ocupa de construirea complexului imobiliar "Arcadia" din Arad.

Pe de alta parte, Falca a adaugat ca oamenii de afaceri aradeni stau departe de "Batrana Doamna" fiindca nu doresc sa fie injurati pe banii lor. "Presa si unii suporteri au creat o moda in Arad, cel care ajuta si implica e hulit si in cele din urma gonit de la UTA sau din orice alta activitate." - a mai spus primarul Aradului

Iar incepe.... ping-pong-ul
Da mai dar acum sincer, ce ar trebui sa faca Falca? Nu ii iau apararea insa nu este el vinovat pentru tot circul gretos care il face Bara la club, nu este el de vina ca Bara sufera de paranoia si vede numai conspiratii in jurul sau.
Prea mult il ridicam in slavi pe Bara si el prea mult intinde coarda, prea improasca cu noroi in stanga si in dreapta si nimeni nu zice nimic, sa isi mai vada dracului de treaba si sa se hotarasca odata ce vrea ca ne-am saturat cu totii de telenovelele si de vrajelile lui, ne-am umilit destul, GATA!
Corect Clau....dar nici asta nu e o solutie sa arunce ''pisica'' de la unul la altul...
Bineinteles ca decizia finala in ce priveste soarta echipei o are Bara, insa logic gandind, orice potential investitor ar avea de discutat in egala masura si cu Bara si cu Falca...
Hai sa fim sinceri, oricine vine la UTA in primul rand doreste imagine, sustinere din partea oficialitatilor orasului si nu in ultimul rand profit...Asa ca nici Falca nu ar trebui sa fie atat de pasiv, cred ca amandoi au cam aceleasi obligatii...nu cred ca sunt oameni atat de potenti financiar in Romania, dispusi sa investeasca intr-o echipa, care sa nu aiba pretentia unei sustineri din partea municipalitatii...
Si pana la urma au venit Monica Birladeanu si Bobby Paunescu ?
Sursa: Onlinesport.ro via Mediafax
UTA Arad va disputa patru meciuri amicale la Baile Felix

Echipa UTA Arad are perfectate patru meciuri amicale in cantonamentul din statiunea Baile Felix, contra formatiilor FC Bihor (19 ianuarie), Politehnica Iasi (21 ianuarie), Bihorul Beius (22 ianuarie) si Lotus Felix (25 ianuarie), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mijlocasul Florin Dan a fost invoit si a ajuns mai tarziu la echipa aradeana, singurul absent nemotivat fiind fundasul Nicola Vasilijevici. "Nu stim ce e cu el. Incercam sa ne interesam sa aflam de ce nu s-a prezentat", a spus presedintele executiv al UTA, Paul Cazan.

Paul Cazan a mentionat ca va astepta pana sambata sa afle informatii despre un eventual transfer al portughezilor Edson si Simao, care au oferte de la echipe din strainatate. "Deocamdata nu a mai plecat nimeni, dar ne putem astepta oricand la asta", a mai spus Cazan.

Fotbalistul Cornel Frasineanu a primit, miercuri, acordul sa-si rezilieze contractul cu UTA, dupa ce a renuntat la 49.000 de euro, reprezentand banii restanta pe ultimele doua luni, primele de joc si o parte din prima de instalare. Frasineanu sustine ca are mai multe oferte, cea mai tentanta fiind de la Dacia Mioveni, unde a fost solicitat de antrenorul Sorin Cartu.

Portarul Daniel Tudor vrea sa plece si el in Ungaria, la FC Debrecen, insa solicita salariul la zi, ca si Iulian Miu care a fost anuntat ca nu mai intra in vederile antrenorului Marin Barbu

Fotbalistii Corneliu Codreanu, Adrian Drida si Cosmin Vasaie au fost lasati in afara lotului de antrenorul Marin Barbu si sunt liberi sa-si caute echipe.

Jucatorii sarbi Boban Stojanovic si Ivan Djokovic, carora clubul le-a solicitat rezilierea contractelor, cer sume compensatorii pentru a pleca. Stojanovic cere onorarea integrala a contractului, aproximativ 200.000 de euro, in schimb ce Djokovic doreste doar onorarea salariului restant.

Mediafax
aradonul anunta ca cel tirziu saptamina viitoare moldoveni de la seriff tiraspol vor veni la bucuresti pentru o noua runda de negocieri cu nicolae bara
@The_Kid Bara nu are nici un interes ca sa vina altcineva. Eu unul cred ca el vrea sa vina inapoi ca " Marele Salvator" si va face tot posibilul sa puna bete in roate si sa dezimformeze.
Sigur ca daca va gasi un partener va fi mai bine pentru el dar se pare ca toti care au vrut sa vina pana acum din zvonurile astea pe care le citim cu totii, deci se pare ca ei vor sa fie de unii singuri si nu "ajutati " de nimeni.
Cum putem noi sa ne imaginam ca Bara o sa dea cu piciorusul lui grasut la milioane de euro facand caritate?
Reference URL's