Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Virgil Tiran e sigurul aradean implicat la Chicago Storm si banuiesc ca Chicago nu e un tirg unde toti se stiu intre ei cit de potenti finaciar sunt unii sau altii, clubul nu e pt.amatori, din articol reiese ca jucatorii sunt platiti si bugetul e unul acceptabil si daca cauti organizarea clubului ai sa vezi ca in conducerea lui sunt cu mult mai multi decit la UTA, ne mai vorbind de sponsori
adymax cam are dreptate....stiu de tiran ca citisem un articol in romanian tribune.dar vedeti ca nu el de partonul la chicago storm e un simplu actionar...de marinescu stiu ca are fc romania dar cum ziceau alti acesta e un club unde lumea joaca de placere cu bugetul mai mic ca salariul lunar a lui edson

la nici unu dintre ei nu ma gandeam..cel la care ma gandean are mai multi bani dar nu cred ca isi poate pune tot ce are in uta
problema este alta...cam toti bogatasi romani sant in constructii si astea merg foarte prost....in fine, e una sa iti iei un maybach la 4 ani si alta sa bagi 5mil annual in uta...singura modalitate care eu o vad e ca unul dintre acestia a convins ceva prieteni mult mai potenti sa se asocieze...oricum cum ziceau uni ar fii frumos sa vina americani si bage un marketing cum trebuie ca anu trecut am trimis pe 3 oameni sa imi ieie stuff cu uta si doi nici nu au gasit magazinul
cred ca , totusi , cea mai buna varianta pentru noi ar fi moldoveanul de la Tiraspol...ar fi in stare sa se bata cu mafiotii din Bucuresti...financiar sta f bine...a facut o baza minune la tiraspol si a jucat fest in preliminariile Ligii Campionilor intr-un loc unde nimeni nu vrea sa mearga darmite sa mai si joace fotbal...sa vina moldoveanul si sa-i luam de gat pe mitici...asta vreau eu...(la mitici i-am bagat si pe liliachii de pe bega)... PS si daca tot se iubesc asa de mult un cuplu cu Bara ar fi minunat...FORZA UTA!!!!
crristi stai ca nu este chiar asa de usor, chiar daca vine, un implant de bani nu inseamna neaparat ca iti aduce si performanta imediata, uitati-va la movi, cati bani s-au bagat la ei in echipa si ce rezultate sau performante au obtinut?
CFR este un bun exemplu, acolo s-a investit cu cap, se doreste performanta cu adevarat, dar si ei au luat-o treptat si nu s-au batut cu pumnii in piept ca vor sa ia campionatul din prima.
Mai mult de atat, chiar daca ai bani s-ar putea sa nu prea mai ai ce jucatori sa aduci pentru ca in ultima vreme fondul de jucatori romani este tot mai sarac si cu o mentalitate tot mai precara, de ce credeti voi ca CFR-ul s-a axat pe straini? Aici trebuie sa avem grija si de sectorul juvenil pentru ca potential este destul in Arad.
Sa vina investitorii, sa se bata in cuie o strategie bine pusa la punct, sa ne salvam de retrogradare, sa se investeasca in infrastructura si apoi discutam altfel.
corect, kid-ule, sunt constient de asta ....dar hai sa ne gandim in ce mocirla suntem acum si apoi sa ne punem pe emis pretentii de cupe europene....CRED ca varianta Gusan de la tiraspol e cea mai buna...e clar ca omul asta iubeste sportul si fotbalul si nu vine la Arad sa se imbogateasca...pe cand ceilalti sigur de asta ar veni...si in plus cu Gusan patron sunt sigur ca NIMENI nu va vorbi urat de UTA....vom fi mai respectati!!!! nu cred ca ne vom mai injosi in fata nimanui,nu -si mai vor permite sa-si bata joc de UTA.....e un om extrem de DUR dar corect ,dupa cum si Seba Hutan spune pe sportarad.com...
Lacatus, din nou la Arad
Scris de Manager
Friday, 04 January 2008
...pentru o noapte. Fostul antrenor al "Batranei Doamne" a revenit din vacanta in Austria si a poposit aseara la un hotel din orasul nostru impreuna cu familia. De cand si-a dat demisia de la UTA "Fiara" nu a mai fost la Arad, desi - se spune - ca si l-ar dori pe portughezul Edson la Steaua. Problema este ca patronul sau, Gigi Becali, tinteste mult mai sus de atacantul "Batranei Doamne", asa ca Lacatus a abandonat cel putin deocamdata "pista" lusitanului de 24 de ani. Rolando Edson este liber sa-si caute echipa, pretul sau de transfer fiind de 400.000 de euro.

http://www.sportarad.com

Era sa fac cu inima .........
Un lucru e sigur din toate discutiile acestea...Dorinta.Aceasta dorinta care momentan este o iluzie ar putea sa se transforme in realitate dar poate ramane si la stadiul acesta de iluzie atata timp cat nimeni nu spune nimic concred si totul se rezuma doar la zvonuri.De ce tace primaria din Arad?!!!!Unde este acum primarul?!De ce Dl Bara nu face o conferinta de presa?!Pentru ca nu au nimic concret?Adevarul ca aceasta tacere nu miroase a bine....da Doamne sa ma insel dar am impresia ca e linistea din fata furtunii.
dar furtuna de data asta va aduce un soare si un cer senin!!!
FORZZZA UTA!!!!
eu sincer cred ca va fi foarte bine pentru UTA,sunt convins ca cel putin discutiile cu Gusan sunt mult mai avansate decit stim noi,un lucru e cert dupa cum ziceau si colegi de-ai mei de pe forum,daca vine gusan UTA VA FI RESPECTATA

scuze de off-topic,dar declaratia asta are oarecum legatura cu UTA:"stefan a hotarit sa se retraga de la ceahlaul avind serioase probleme financiare"-sursa gsp.se pare ca ,chiar daca vom fi sa retrogradam nu ne vor lasa alti
Tiran da raspuns saptamana viitoare        

Saturday, 05 January 2008 

Dovada a faptului ca Virgil Tiran, omul de afaceri aradean din Chicago, este interesat de a investi la UTA, aseara, Traian Constantin Igas a fost intrebat in detaliu despre ce inseamna "Batrana Doamna" in momentul de fata. "Telefonic, i-am comunicat aproape totul. De la conflictul dintre domnii Bara si Sandu si pana la ceea ce este UTA astazi. Cati jucatori are, ca lotul este mult mai valoros decat lotul din clasament, ce inseamna din punct de vedere financiar preluarea echipei in acest moment. A ramas sa ne auzim pe luni sau marti." - ne-a marturisit presedintele de onoare al "alb-rosiilor".

Traian Constantin Igas a mai spus ca Tiran i-a cerut timp de gandire si pentru a se sfatui cu asociatul sau, sarbul Viktor Jakovljevik, principalul investitor de la echipa de fotbal in sala, Chicago Storm. "Am inteles ca astazi sau maine vor discuta la modul cel mai serios despre UTA, iar la inceputul saptamanii viitoare sa ne dea un raspuns clar. Sper ca de Sfantul Ion sa le dam o veste buna suporterilor aradeni." - a adaugat Igas.

http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
adymax,coloniauta si ceilalati din Chicago,ce stiti de acest Tiran?

ColoniaUTA

PCC Wrote:adymax,coloniauta si ceilalati din Chicago,ce stiti de acest Tiran?
...........................
He's a very nice young dude !!
Bine bine toti zic ca acest Virgil Tiran vine si baga bani si ca el finanteaza si pe Chicago Storm dar de ce le ei pe Site nu apare nimic despre el la Staff Directory( http://www.chicagostorm.net/staff/ )
Pentru ca a fi finantator nu e neaparat o functie.Devii automat fiintantator cand bagi bani intr-un club.Asta nu inseamna ca apari in organigrama clubului.Asta ramane la atitudinea ta daca vrei sau nu.Cel putin asa cred eu .

ColoniaUTA

Si crezi bine.
LLC partnership.
Chicago nu e Arad iar eu unul nu am auzit de el. Daca il convinge pe sarb sa bage bani atunci ar mai merge dar singur nu are cum sa faca fata ca finantator majoritar la UTA. Daca vin ei si inca 2-3 actionari majoritari va merge totul bine.Cred ca el a asociat la DEVA Development de nu apare niciunde in staff.
ideea e ca oricine vine trebuie sa revizuiasca contractele fiecarui jucator,ne plingem ca nu avem bani dar tinem jucatori cu contracte foarte mari care nu joaca.intreb de ce la sfirsitul campionatului nu s-a reziliat contractele unor jucatori ca :frasineanu,miu,codreanu s-au drida , jucatori care nu ajuta echipa dar cel putin primi doi au contracte foarte mari ,acum chiar daca li se vor rezilia contractele oricum vor trebui platiti si pe decembrie si se vor pierde alti bani pretiosi cu,care de exemplu se poate plati cantonamentul de la herculane

ColoniaUTA

@PSV--Pentru ca UTA nu are o conducere activa si profesionista.
Ma intreb daca tot asa conduce Bara si Frigotehnica.....
Dupa ultimul interviu dat de Nicolae Bara, se pare ca trebuie sa ne rugam sa mearga telefoanele. Dar daca totusi el nu este in pozitia de a negocia, ce va face in cazul in care il va suna cineva? Il va suna pe Cazan? Pe Falca?
Pase între Păuneşti
Implicarea familiei Păunescu la UTA nu e deloc sigură. Viorel Păunescu, omul care a finanţat şi Steaua, nu s-a arătat prea interesat  ieri de subiect. "Personal, nu am vorbit cu nimeni despre acest lucru şi nici nu pot să spun nimic despre o posibilă venire a mea la UTA. Am fost în vacanţă, am revenit abia sîmbătă în ţară. Nici de Bobby nu ştiu nimic, poate s-a vorbit cu George", a declarat Viorel Păunescu. (Radu Romanescu - Arad)

Falcă: "Sînt în concediu"
Nici Primăria nu dă semne că doreşte să se implice mai mult la UTA. "Sînt în concediu, poate ştie mai multe domnul Bara", a spus ieri primarul din Arad, Gheorghe Falcă. "La Arad e cheia problemelor, nu la mine. Acolo se vor purta negocierile legate de posibilii investitori", a replicat Nicolae Bara.

http://www.gsp.ro/UTA/Carte-de-credit.ht...308/186826
Reference URL's