Ce sa mai spui si de chestia asta...Oricum justificare nu vom primi din partea conducerii clubului. Asta este situatia, oricum suporterii "recalcitranti" sau cum ne-am numi, tot pe stadion vom fi...:smile:
Bătrîna Doamnă" este datoare lui CFR cu 180.000 de euro, în contul transferurilor lui Florin Dan şi Robert Roszel
UTA datoreaza bani lui cfr
Bătrîna Doamnă" este datoare lui CFR cu 180.000 de euro, în contul transferurilor lui Florin Dan şi Robert Roszel
"Încă nu ne-au dat acei bani", a spus Mureşan. Mai mult, feroviarii au şi trei jucători împrumutaţi la Arad, pînă la finalul acestui sezon. Este vorba de Amoreirinha, Oliveira şi Radu Mărginean.
http://www.cfrmania.ro
nu ca as vrea sa disculp vreuna din leprele care sunt acum la UTA (de la bara pana la ultimul om de pe teren) insa situatia e tipica pt ziarele de la noi dar si conform campionatului nostru inglodat de meciuri aranjate, arbitrii si jucatori corupti incat suspiciunea planeaza asupra oricarui rezultat!!!
daca vom pierde ..."clar s-au vandut cfr-ului. pai nu aveau datorii la ei, nu i-au ajutat cu jucatori,etc. prietenie mare domle..."
daca vom face egal sau castigam (ma indoiesc sincer)...."pai rezista cineva la banii lui gigi. erau toate semnalele acolo, secundul lui lacatus(de parca roli nu a mai antrenat pana ieri) zaharia in teren, ce mai astia pentru bani o vand si pe masa chiar si bara dupa ce a zis ca au retrogradat acum iasa in presa ca mai au sanse. e clar a dat gigi cata trebuit...."
ce faci tu ca suporter in situatia asta??? te retragi departe de mizeria asta numita "fotbal romanesc" sau continui alaturi de echipa ta de suflet insa nu inainte de a le ura tuturor celor care improasca cu noroi o vorba de duh conform acuzatiilor aruncate :
"mai du-te sa imi sugi p**a"
[micutu] : Domnu huliganu, ultrasu, suporteru, din cauza lu care o retrogradat astia, te rog frumos sa vorbesti mai cuminte. Multumesc anticipat.
Alexandrescu: "Ar fi grav sa primim bani de la Becali"
De la Bucuresti a "transpirat" informatia ca Gigi Becali (foto) pregateste o prima record pentru jucatorii UTA-ei in cazul in care acestia o incurca pe CFR Cluj sambata, in meciul de pe arena din Calea Aurel Vlaicu. Patronul Stelei este dispus sa scoata din buzunar o jumatate de milion de euro pentru a plati un succes al utistilor cu singura contracandidata la titlul de campioana.
Cel putin moral, conducerea UTA-ei se afla in mare incurcatura. Intr-un an de zile, "alb-rosii" au luat cinci jucatori din Dealul Gruia, ori sub de transfer defintiv (Roszel si Fl. Dan, pentru care au fost amanati in doua randuri cu plata), ori imprumut (Amorerinha, Oliveira si Marginean) si in mod normal ar trebui sa existe cel putin respect fata de clubul feroviar de pe Somes. Asta ar insemna ca macar "Batrana Doamna" sa nu accepte bonusul lui Becali, desi patronul Nicolae Bara are prieteni si in Ghencea, mai ales in persoana fostului tehncian "textilist", Marius Lacatus.
Pana una alta, insa, presedintele executiv al UTA-ei, Adrian Alexandrescu, marturiseste cu mana pe inima ca nu stie nimic de prima de 500.000 de euro de la Becali si nici nu se pune problema ca ea sa fie acceptata la Arad. "Nu avem nevoie de banii domnului Becali. Fiind un lucru ilegal, ar fi foarte grav daca se va dovedi ca jucatorii nostri vor primi bani in cazul in care incurca pe CFR Cluj. Dar, nu cred ca acest lucru se poate intampla fara stiinta conducerii." - a spus "oficialul" aradenilor. Tot legat de Steaua si de strategia acestui club inainte de meciul UTA - CFR Cluj, de sambata, Alexandrescu spune ca nu poate lua nicio atitudine oficiala impotriva prezentei magazinului mobil al clubului din Ghencea in orasul nostru, chiar in aceste zile.
"Recunosc, orgoliul imi este zgandarit, dar nu putem face nimic din moment ce acel magazin a primit toate aprobarile din partea municipalitatii." - a puctat directorul executiv al "Batranei Doamne".
http://www.sportarad.com
p.s. N-ar fi rau daca pe viitor, tocmai din cauza acestui orgoliu zgandarit, sa gandeasca si o strategie de marketing pentru promovarea UTA-ei in municipiu si judet.
Vor primă de la Steaua
Deşi oficial se feresc să vorbească despre meciul de sâmbătă, cu CFR Cluj, fotbaliştii „Bătrânei Doamne” îşi pun speranţele în acea confruntare.
Asta nu pentru a mai salva din impresia lăsată în campionat, ci în ideea că un eventual rezultat pozitiv le-ar aduce o primă din partea Stelei. De trei etape, fotbaliştii de la UTA joacă fără prime. Cum salvarea de la retrogradare nu mai este posibilă decât în cadrul unui scenariu SF, e limpede că fotbaliştii arădeni nu vor mai încasa nicio primă.
Nicolae Bara a simţit că există posibilitatea ca jucătorii de la UTA să fie mult mai motivaţi decât trebuie în confruntarea de sâmbătă, astfel că a ţinut să se delimiteze din start. „Au mai fost intenţii de acest gen şi nu s-a luat nicio măsură. Este treaba celor care recurg la astfel de gesturi. Se va vedea pe teren ce va fi, la mine nu va veni nimeni, pentru că am relaţii bune atât cu conducerea CFR-ului, cât şi cu a Stelei”, a declarat Bara.
http://www.prosport.ro
Editat de cip_leo: am sters anteriorul material postat de tine pentru ca un link cu respectiva stire apare cu 3 posturi inainte
Incepand de astazi pentru mine gsp.ro si gazeta sporturilor nu mai exista. Nu neaparat pentru articol ci pentru titlul acela mizerabil!
eu nu le mai citesc de mult timp...doar asa am putea sa le multumim pt. "stirile" extraordinare pe care le dau...
p.s scuze de off-topic
Si eu citesc foarte rar gazeta si prosportul, cat despre fanatik sau mai stiu eu ce prostie... Sunt inexistente.
Cele mai bune stiri le gasim pe sportarad.ro, observator.info sau in Fotbal Vest!
Se pare ca sintem destul de multi care nu citim gsp si prosport. Si eu gasesc cam tot ce-mi trebuie pe
http://www.sportarad.com. Pacat ca nu au sectiune video cu UTA.
Buuuuun. S-a inteles, cred, de toata lumea ca nu ne plac cele 2 "ziare". Deci, in concluzie, putem sa ne intoarcem la subiect.
LA MULTI ANI BATRANA DOAMNA...sanatate tuturor utistilor adevarati...sambata sa mergem cu totii la stadion si sa cantam pentru UTA (nu pentru gunoaiele alea de mercenari)...CU UTA PANA LA MOARTE
Sa se termine odata campionatul!"
Roland Nagy era extrem de dezamagit la finalul partidei. Felul incare elevii sai au abordat partida de astazi cu CFR Cluj, nu l-a multumit deloc pe principalul UTA-ei.
"Umilinta ar fi fost la fel de amre si daca primeam doar un gol sau doua. Fotbalul nu poti sa il pacalesti, iar la noi acest lucru se vede prin rezultate si ceea ce aratam in clasament." Nagy a continuat pe acelasi ton dur: "E greu sa mai gasim motivatie, multi dintre noi suntem resemnati si e greu ca dintr-un lot numeros sa gasesti pe acei jucatori care sa gandeasca la fel. Lucrurile sunt foarte grave la noi si asteptam sa termine campionatul si sa se faca ceea ce trebuie sa se faca la acest club. Pana atunci insa, cei care mai suntem aici trebuie sa ne facem datoria, pentru a duce totul la bun sfarsit, pentru ceea ce ne-a oferit UTA in acesti doi ani de zile."
Nagy a afirmat ca noul obiectiv al echipei este salvarea de la retrogradare, lucru insa destul de dificil de realizat. Concluzia a tras-o tot fostul jucator al UTA-ei: "La finalul acestor patru partide trebuie ca toti jucatorii sa fie constienti cu ei insisi ca au facut tot ce pot pentru a mai salva situatia. Trebuie sa iasa de pe teren cu capul ridicat."
-sursa sportarad
pai roli de ce spui lucrurile astea acum,de ce nu le-ai spus in iarna cand se mai putea face ceva,chiar si voi aradeni sunteti poate mai vinovati ca ceilalti pentru bataia de joc ce a fost la clubul asta in iarna asta si nu numai,iar acum tragem ponoasele
mah frate, de-o fi ceva adevarat, chiar toti antrenorii de la UTA sa vina pe filiera halagian? mai da-o-n ma-sa...
Cine mai poate sa stie daca e varianta potrivita ....e ca mata-n sac
Cu asta macar vom avea multi tineri in lot.
Da, dupa cate il stiu eu pe Chirila e un antrenor care pune foarte mult accent pe promovarea tinerilor, pe constructia de durata. In plus e un tip intransigent care impune respect (fara ca pentru asta sa recurga la "capete in gura"). Mai mult, ar fi chiar interesant ca peste ani sa ajunga antrenor la UTA fiul celui care a dat echipei noastre supranumele de "Batrana Doamna". Dar sa nu ne grabim totusi pana nu vom avea o confirmare oficiala.
Daca totusi e adevarat inseamna ca Bara s-a hotarat sa ramana.
chirila a fost o speranta in ale antrenoratului acum vreo 10 ani, cu generatia lui haldan, pare-mi-se. de atunci..obscur rau de tot.