Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
la modul cel mai serios, cred ca primaria si-a facut datoria fata de stadion, cel putin in contextul curent.
Vrem nu vrem trebuie sa recunoastem ca, conducerea clubului UTA este inca formata din amatori caruia nici eu nu as incredinta bani!!!

Cred ca ambele parti sunt de vina de situatia creata. Ramane de vazut care parte face un pas sau mai multi spre profesionalism! Orasul Arad e condus de niste amatori la fel ca si clubul UTA!

Singura solutie: sa ne implicam si mai mult...
Bara: “U” Cluj mi-a umblat la jucători!
http://www.prosport.ro
Nicolae Bara
Finanţatorul echipei arădene, Nicolae Bara, a lansat marti un atac dur la adresa echipei Universitatea Cluj, la trei zile de când cele două echipe au remizat pe “Ion Moina”, scor 2-2.
"Unul dintre jucatorii care ar fi trebuit cumparat de Universitatea Cluj a marturisit totul. Ne-a indicat si persoana care l-a contactat, iar aceasta, la randul ei, a recunoscut in scris ceea ce a incercat sa faca. Declaratiile in scris le vom pune la dispozitia Federatiei Romane de Fotbal si Ligii Profesioniste de Fotbal, dar nu le vom face publice decat dupa ce comisiile abilitate vor da un verdict", a declarat Nicolae Bara pentru sportarad.ro.
"Stiu foarte bine ca UTA si Bara au foarte multi dusmani in Arad. Tocmai de aceea, aceasta echipa de traditie trece prin momente atat de grele de atata timp. Persoanele care ne vor “binele” sunt si ele cunoscute, dar nu vom da nume acum. Cert este ca in loc sa avem liniste si sa ne gandim doar cum sa acumulam puncte, trebuie sa ne ocupam si lucruri din acestea murdare. Personal, inca odata mi s-a confirmat ca m-am pacalit cand am revenit la UTA", a conchis acesta.

Doboş: ”Sunt aberaţii”
Preşedintele echipei clujene, Toni Doboş, a respins ferm acuzaţiile lui Nicolae Bara. ”Sunt aberaţii. În viaţa mea nu am făcut aşa ceva. Dacă are dovezi să le prezinte, abia aştept. Noi abia avem bani să îi plătim pe cei care sunt le echipa noastră. Probabil i-am cumpărat şi pe cei de la Rapid, de accea am câştigat în Giuleşti”, a zis Doboş.

nu ma prea intereseaza faza cu cumparatul de jucatori pentru ca lucrurile astea se vor intampla in fiecare etapa de acum inainte. ma ingrijoreaza "calitatea" unor jucatori ai UTA-ei pentru viitoare astfel de tentative.
din declaratiile boss-ului nu putea lipsi, din nou, un atac la adresa Aradului, chiar daca de data asta atacul priveste "unele" persoane (ar fi bine sa le nominalizeze daca tot are "sange")
daca e convins ca s-a pacalit ca s-a intors la UTA sa-i lase pe altii :icon_evil:
Bara asta nu-i sanatos daca nu se baga in seama barem de 3 ori pe saptamana. Bine ca atunci cand protejatii lui Chirita si Tudor vindeau meciuri intr-o veselie o dormit.
Se pare ca de data asta nu vorbeste prostii si ca sunt dovezi clare ca s-a incercat sa se cumpere anumiti jucatori pentru a fi pe invers in meciul cu U Cluj.
Toni Dobos pozeaza in sfant, dar prietenii stiu ca a cerut 200.000 doar pt dpartamentul 'fluierasi'. Probabil are alocate niste fonduri si pentru "jucatorii adversarelor" si s-a gandit sa inceapa sa-i foloseasca in meciul cu UTA. Asta daca nu au beneficiat deja de el, fundasii centrali ai Rapidului. :smile:
ACUZATII
Dulca ar fi încercat mituirea lui Chiţa înaintea meciului cu "U"

Observatorul Cristian Dulca, fost director executiv adjunct al clubului Universitatea Cluj, ar fi încercat mituirea fundaşului echipei UTA Arad, Alin Chiţa, înaintea meciului contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, surse federale.

"La Federaţie s-a depus o sesizare din parte clubului UTA în care se arată că observatorul Cristian Dulca a încercat mituirea fundaşului Alin Chiţa înaintea meciului cu Universitatea Cluj. Cazul va fi judecat, miercuri, de Comisia de Disciplină, iar dacă care va fi găsit vinovat atunci riscă să fie exclus din corpul observatorilor, o sancţiune financiară sau chiar suspendarea. Este un articol care prevede sancţiuni pentru încercarea de aranjare sau de manipulare a rezultatelor.

Dacă Dulca va spune că cei din cadrul clubului Universitatea i-au cerut să facă asta, atunci şi acesta va fi tras la răspundere", au declarat sursele citate. Chiţa a evoluat pe toata durata partidei "U" Cluj -UTA, scor 2-2. Finanţatorul echipei UTA, Nicolae Bara, a declarat, marţi, că înaintea meciului contând pentru etapa a XXI a Ligii I, cu Universitatea Cluj, s-a încercat cumpărarea unui jucător arădean, fără a face cunoscut despre cine este vorba. "Unul dintre jucătorii care ar fi trebuit cumpărat a mărturisit totul. Ne-a indicat şi persoana care l-a contactat, iar aceasta, la rândul ei, a recunoscut în scris ceea ce a încercat să facă. Declaraţiile în scris le vom pune la dispoziţia Federaţiei Romane de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal, dar nu le vom face publice decât dupa ce comisiile abilitate vor da un verdict", a declarat Bara, citat de site-ul sportarad.com

http://www.gsp.ro/stire/dulca-ar-fi-ince...56646.html
Pai nu prea imi e clar. Bara a declarat ca s-a incercat cumpararea unor jucatori prin intermediul unor persoane rauvoitoare din Arad. Si-o fi facut Dulca buletin de Arad si nu stiu eu? :rolleyes:
Dulca era cumparatorul, intermediarul e altul. :smile:
Pai Dulca din cate am inteles e observator, nu mai lucreaza la U.Cluj. Ma indoiesc ca a vrut sa faca tranzactia in nume propriu. Deci pana la urma tot intermediar e si el. Incurcate ite...
1. Boss-ul "Batranei Doamne", Nicolae Bara isi critica dur jucatorii dupa egalul, 2-2, de la Universitatea Cluj.

Astfel, finantatorul formatiei UTA a catalogat prestatia apararii, dar in special a portarului Daniel Tudor, drept "de curtea scolii".
"Nu-mi explic greşelile uluitoare în apărare. Ambele goluri au fost de curtea şcolii, după desincronizări incredibile între fundaşii centrali şi portarul Tudor. Daniel Tudor a fost de nerecunoscut, nu ştiu ce se întâmplă cu el. Avem lot dar, nu avem echipă", a spus Bara, citat de site-ul sportarad.ro.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...or-2428186

2. UTA pareazã atacurile presei centrale

Clubul UTA a luat poziţie, printr-un comunicat de presã, dupã ce unul dintre ziarele centrale de sport, în ediţia de internet, a publicat un articol intitulat: „Nicolae Bara mãturã pe jos cu Tudor”.

„În articol se reia o declaraţie referitoare la jocul echipei noastre
în meciul cu U Cluj, dar care e interpretatã cel puţin tendenţios, cu intenţie evidentã de-a arunca în aer vestiarul formaţiei”, se precizeazã în comunicatul de presã, utiştii întrebându-se dacã o asemenea reacţie, înaintea unui meci crucial, cum este cel cu Oţelul Galaţi de sâmbãtã, este întâmplãtoare. (S.S.)

http://www.observator.info
Eu cred ca pe langa Chita trebuiau mituiti si Tudor si Balan asa cred eu si Tudor nu stiu daca nu a si luat bani la cum a jucat numa pe la sfarsit s-a trezit si el din mahmureala...iar cat despre intermediator parca vad ca ii coras sau boruga:)))
Sincer sa fiu clujul era o echipa usor de batut, nu au jucat nimic.
Golurile lor au fost din greseli grave de aparare a aparatorilor nostrii nu a creatiei atacantilor lor.
In plus de asta la acest rezultat ,favorabil noua la urma urmei ,nu e Bara genul de om sa arunce vorbe aiurea prin ziare pentru a cauta senzationalul.
Este de apreciat ca si cu vanzatorii in teren , si in 10 oameni tot am obtinut un egal.
Noroc cu Todea, ca n-a stiut nimic de toata treaba asta !:biggrin:
Nici nu vreau sa ma gindesc unde eram fara el !
Oricum, nu stiu ce tot ii da Bara la declaratii cu Aradul...are un complex, ca si cum toti aradenii i-ar fi dusmani. Pacat...nu stiu daca-si mai revine...La Tudor am avut suspiciuni cind am vazut golurile (m-am gindit si la meciul tur cu U Cluj). Mi-e tare greu sa admit...dar s-ar putea ca el sa fi fost cumparat, chiar daca nu va fi dovedit niciodata.
Suspiciuni de mituire la Universitatea Cluj
Autor: Catalin SUCIU

Numele Universitatii Cluj a fost tirit intr-un scandal de coruptie. UTA Arad, prin vocea lui Nicolae Bara, a precizat ca o persoana din „anturajul lui «U» Cluj“ a incercat sa mituiasca un fotbalist aradean inaintea jocului direct disputat simbata trecuta la Cluj.

Chita, vizat pentru mita
Bara asteapta luarea primelor sanctiuni in acest caz

„Studentii“ trag din greu pentru a evita matineul ligii secunde. Cu o saptamina inaintea deplasarii de la Vaslui, echipa a fost implicata intr-un scandal fara precedent, declansat de Nicolae Bara. Principalul finantator de la UTA Arad a facut un anunt soc ieri, spunind ca un fotbalist de la Arad ar fi primit o „oferta“ pentru a „trinti“ meciul cu Universitatea. Toata povestea ar fi fost dirijiata de un apropiat al clubului Universitatea Cluj, prin intermediul unei persoane din Arad. „Am declaratia in scris a celui care a intrat in contact direct cu un fotbalist pentru a-i oferi bani. In aceasta declaratie apare si un nume de la Cluj, o persoana din anturajul Universitatii Cluj. De asemenea, avem si declaratia fotbalistului ofertat“. Am trimis aceste hirtii de joi la Federatie si acum asteptam derularea anchetei. „Cel care a oferit mita a riscat enorm de mult. Pus in fata faptului implinit, ne-a dat in scris o declaratie, pentru ca nu avea ce sa faca“, a precizat Bara. Acesta l-a nominalizat in final pe Alin Chita ca fiind jucatorul cautat pentru a primi bani in schimbul cedarii partidei.

In atentia FRF

Situatia nu a fost trecuta cu vederea nici de Federatia Romana de Fotbal. Sesizat de clubul UTA, forul de la Bucuresti va analiza astazi intr-o sedinta a Comisiei de Disciplina declaratiile scrise trimise de formatia aradeana. La intrunire vor participa, printre altii, jucatorul Alin Chita si cel care a intrat in contact direct cu fotbalistul. „Federatia va decide ce masuri se impun in acest caz. Eu mi-am facut datoria morala si am denuntat aceste fapte. Miine (n.r., astazi) va avea loc o sedinta la care vor participa Chita si persoana care l-a contactat. Probabil se va da un comunicat in care se vor anunta primele decizii“, a declarat Bara.

„Dorim sa fim respectati“

La auzul acuzatiilor care arunca o umbra asupra numelui Universitatii Cluj, presedintele Toni Dobos a luat foc, negind cu vehementa orice implicare in „astfel de manevre“: „Nu cumparam nici un arbitru, nici un jucator, n-am facut niciodata asa ceva. Avem problemele noastre. Noi ii respectam pe toti si nu ne dorim decit sa fim respectati. Nu ma intereseaza ce zice Bara“.

„Capul“ afacerii: Dulca?

Potrivit agentiei de presa Mediafax, persoana de la Cluj care ar fi pus la cale aranjamentul este Cristian Dulca, fost director executiv adjunct la „U“ Cluj. „La Federatie s-a depus o sesizare din partea clubului UTA in care se arata ca observatorul Cristian Dulca a incercat mituirea fundasului Alin Chita inaintea meciului cu Universitatea Cluj“, a precizat Mediafax, citind surse federale.

Sursa:Monitorul de Cluj

Ofertă din Germania
de Cătălin Barzaghideanu
Atacantul Dorel Zaharia ar putea pleca, în vară, de la Arad. Echipa germană Greuther Fürth din liga secundă este dispusă să achite clauza de reziliere a contractului, 150.000 de euro, pentru a-l achiziţiona la vară. Salariul pe care Zaharia l-ar avea în Germania se învîrte în jurul sumei de 170.000 de euro pe sezon.
Sursa:gsp.ro
numa de asta nu aveam nevoie pt simbata.
Bara ii clar ca ii frustrat pt ca nimeni nu se baga linga el la club dar da dovada de amatorism .nu stiu ce crede ca face ? curatza fotbalu de smecherii?apoi face declaratii prea la gramada cind vine vorba de Arad.nu stiu da nu cred ca avem o situatie foarte stabila la echipa.pe termen scurt pina la vara poate .da mai departe cu Bara de unul singur ii clar ca nu mai merge.ii clar omu ii k lumea da atita poate financiar si emotional.
Pai ce ai vrea mai, sa taca din gura cand cineva a incercat sa ii mituiasca jucatorii? Cred si eu ca pe banii lui s-a mai saturat si el sa fie luat de fraier.
Cam putine comentarii fata de tentativa de trantire a meciului la Cluj.Personal cred ca ca ne priveste pe toti afirmatiile lui Bara,cat despre Bara sarind peste deja obisnuitele atacuri la Arad si aradeni cu care ne-am obisnuit deja desi eu nu-l simpatizez sper sa nu se fii bagat aiurea cu capu in fata pt ca in mocirla asta de liga afirmatiile astea se vor intoarce impotriva lui si implicit asupra utei.Oricum atata timp cat ce s-a intamplat nu are legatura cu marsul glorios al echipelor din bucale nici federalii nu se vor pre sinchisi si probabil treaba va ramane moarta.
The_Kid Wrote:Pai ce ai vrea mai, sa taca din gura cand cineva a incercat sa ii mituiasca jucatorii? Cred si eu ca pe banii lui s-a mai saturat si el sa fie luat de fraier.

De asta e tara asta asa cum e din cauza unor indivizi ca acesta ! Sa isi bata taoata lumea joc de noi si noi sa tacem doar ca avem meci important sambata ???
Stie careva daca s-a luat legatura cu Dumitru Copil pentru un eventual transfer? Dupa cum se vede ar fi dispus sa vina la UTA.
Dumitru Copil....un viitor Simao, parerea mea, are besini in cap de nu-ti vine sa crezi; le avea de inainte de a mere in Scotia .... dar poate e bun profesional, dar ma indoiesc!
Reference URL's