UTA l-a luat pe Zaharia
28 February 2008
In aceasta dimineata UTA a reusit un nou transfer, intelegandu-se cu clubul Steaua pentru aducerea lui Dorel Zaharia la Arad.
Desi se dorea aducerea stelistului sub forma de imprumut pana la sfarsitul acestui campionat, cu optiune de cumparare din vara, conducatorii UTA-ei s-au lovit de refuzul Stelei, care nu a acceptat decat un transfer definitiv. Nevoia unui om de gol de calibrul lui Zaharia i-a facut pe aradeni sa accepte aceasta varianta, inregimentandu-l definitiv pe cel care marca pentru Steaua pe "Emirates", impotriva lui Arsenal.
Jucatorul si-a dat acordul de a evolua la Arad, urmand sa semneze contractul cu noua sa echipa. In acest moment nu se stie daca Zaharia va fi retinut de antrenorul Marin Barbu in lotul ce va face deplasarea la Cluj-Napoca.
Sursa:sportarad.ro
"Sunt multumit ca am ales UTA"
Scris de Manager
Thursday, 28 February 2008
Atacantul cumparat de Steaua cu o jumatate de milion de euro acum o jumatate de an de la Gloria Bistrita, a ajuns in curtea "Batranei Doamne" pentru aproximativ 200.000 de euro. Desi a dat un randament bun in Ghencea, marcand printre altele singurul gol pe care Arsenal l-a incasat in acest sezon de Champions League pe "Emirates", Dorel Zaharia a fost expulzat la echipa a doua de patronul Gigi Becali, care a mers pe mana atacantilor straini.
Ratand transferul la Tianjin Teda (China), "varful" de 30 de ani (impliniti pe 21 februarie) a fost aproape si de FC Vaslui, dar UTA a insistat si l-a cumparat definitv si asta si pentru ca fost singura varianta agreata de conducatorii stelisti. Totusi, fotbalistul are o clauza de reziliere a contractului in cazul nedorit in care Campioana Provinciei ia drumul Ligii a 2-a la finalul sezonului. "Zaharia este jucatorul UTA-ei pentru urmatorii doi ani si jumatate. El va pleca astazi la Constanta pentru a-si vedea fetita nou-nascuta (n.a. sotia fotbalistului a nascut ieri o fetita, Alesia Gabriela), iar maine contam pe sosirea sa la Cluj. Noi incercam sa-l legitimam cat mai repede, caci avem nevoie de un jucator ca el chiar pentru meciul important de sambata." - ne-a declarat Marius Mitran, ofiterul de presa al "Batranei Doamne".
Fotbalistul care a evoluat in Liga 1 pentru Farul Constanta, Gloria Bistrita si Steaua a reusit 12 goluri, dintre care 11 numai in sezonul 2006-2007 pentru formatia lui Jean Padureanu. "Sunt multumit ca am posibilitatea sa joc, dupa ce am stat atat de mult timp pe marginea terenului. Vreau ca alaturi de colegii mei sa ne salvam de la retrogradare si sper sa inscriu cat mai multe goluri pentru noua mea echipa.", a declarat Zaharia,
sportarad.com
Barbu i-a „citit” pe clujeni
Arad - Referindu-se la meciul de la Cluj, cu Universitatea, Marin Barbu a spus: „Sper să trecem peste prestaţia din meciul cu Bistriţa şi să ne revenim. Suntem îngrijoraţi de faptul că nu ne-a ieşit nimic în atac, dar poate această stare ne va mobiliza şi va da roade.
Chiar dacă jucăm cu ultima clasată, nu ne va fi uşor şi - mai mult decât atât - se poate spune că se întâlnesc două echipe cu moral diferit”.
„Nu pot face două meciuri la fel”
Marin Barbu a declarat că a văzut meciul clujenilor cu Rapid şi va fi greu ca „şepcile roşii” să aibă o evoluţie la fel. „Nu pot face două meciuri la fel. E foarte greu să se întâmple ce s-a întâmplat în Giuleşti.
În primul rând, acum ei joacă acasă şi e mai greu să construieşti decât să distrugi şi să foloseşti arma contraatacului. Va trebui să ne aglomerăm în jumătatea noastră de teren, pentru a nu lăsa spaţii de manevră pentru atacanţii lor, Jovanovic şi Goga” - a spus „Magiun”
aradon.ro
"Halagian, observator la U. Cluj - UTA
Scris de Manager
Friday, 29 February 2008
Aproape de o inregimentare in stafful tehnic al "Batranei Doamne", Florin Halagian a spus "pas" tocmai in ideea de a ramane in structurile federale. In runda a 21-a, drumul "Armeanului" se intersecteaza cu cel al "Batranei Doamne" pe arena "Ion Moina" din Cluj-Napoca, acolo unde aradenii dau piept cu Universitatea lui Alpar Meszaros. Halagian este observator de joc la acest meci, cel de arbitri venind de la Timisoara, in persoana lui Ion Muresan (Timisoara). Arbitrul de centru este Victor Berbecaru, din Ramnicu Valcea, ajutat de asistentul de trista amintire, Octavian Sovre (Oradea) si Sorin Caia (Timisoara). Arbitrul de rezerva este oradeanul Ciprian Dansa. Intalnirea dintre Universitatea Cluj si UTA va incepe la ora 15,30 si este transmis in direct de Telesport si
http://www.sportarad.com"
Sursa:
http://www.sportarad.com
:wink:
Zaharia trebuia sa joace ieri la Buzau
Nicolae Bara a facut eforturi importante pentru a-l "deturna" Dorel Zaharia, care avea bagajele facute pentru Gloria Buzau. "Fotbalistul era la Mogosoaia, pregatit sa joace in meciul de Cupa cu Pandurii. Cu greu l-am intors din drum, sper ca jucatorul sa raspleasca macar pe jumatate eforturile pe care le-am facut pentru a-l aduce la Arad. Cert este ca e un fotbalist bun, de care aveam nevoie." - ne-a declarat finantatorul "alb-rosiilor", care a recunoscut ca Marius Lacatus a avut si el un rol insemnat in transferul anului la UTA. "Ne-a ajutat si Marius, dar nu numai el. Daca si-ar da interesul si consilierii locali sau primarul Falca sa faca eforturile depuse de altii pe care ii stiiti sau vor ramane in umbra, ar fi cel mai bun lucru. Dar, vedeti si dumneavoastra, promisiunile au fost incalcate inca odata." - a adaugat Bara.
Zaharia este asteptat in jurul orei 14 la Cluj si va face si primul antrenament in culorile UTA-ei in aceasta dupa-amiaza. Daca totul decurge normal, atacantul de 30 de ani sosit de la Steaua are sanse mari sa fie titular in confruntarea cu "sepcile rosii".
sursa: sportarad
Cei din umbra sa fie oare Paunescu sau Tiran?:icon_eek:
sergiuarad Wrote:Zaharia trebuia sa joace ieri la Buzau
Nicolae Bara a facut eforturi importante pentru a-l "deturna" Dorel Zaharia, care avea bagajele facute pentru Gloria Buzau. "Fotbalistul era la Mogosoaia, pregatit sa joace in meciul de Cupa cu Pandurii. Cu greu l-am intors din drum, sper ca jucatorul sa raspleasca macar pe jumatate eforturile pe care le-am facut pentru a-l aduce la Arad. Cert este ca e un fotbalist bun, de care aveam nevoie." - ne-a declarat finantatorul "alb-rosiilor", care a recunoscut ca Marius Lacatus a avut si el un rol insemnat in transferul anului la UTA. "Ne-a ajutat si Marius, dar nu numai el. Daca si-ar da interesul si consilierii locali sau primarul Falca sa faca eforturile depuse de altii pe care ii stiiti sau vor ramane in umbra, ar fi cel mai bun lucru. Dar, vedeti si dumneavoastra, promisiunile au fost incalcate inca odata." - a adaugat Bara.
Zaharia este asteptat in jurul orei 14 la Cluj si va face si primul antrenament in culorile UTA-ei in aceasta dupa-amiaza. Daca totul decurge normal, atacantul de 30 de ani sosit de la Steaua are sanse mari sa fie titular in confruntarea cu "sepcile rosii".
sursa: sportarad
Cei din umbra sa fie oare Paunescu sau Tiran?:icon_eek:
foarte interesanta declaratia lui bara,e clar ca nu mai e singur la UTA!
bara e ajutat de moldeveni si echipa va fi preluata din luna mai de cei de la seriff!
viitorul suna bine pt noi!
FORZZZA UTA!!!
-sursa maryan,sursa???????????
aveti rabdare!!!
FORZZZA UTA!!!!
daca erau doi de "z" in forzzza nu te credeam dar asa........................
e si Zorro invidios pe unii..
Cred ca l-ar lasa si spada..
serios mariane, ce sursa ai? macar e sigura? sau.. oricum nimic nu e sigur. doar faptul ca bara nu mai e singur la UTA.. va salut!
Din intelepciunea populara: "Un nebun arunca un bolovan in apa si 10 desptepti nu-s in stare sa-l scoata". Oameni buni, nu v-ati obisnuit cu declaratiile in doi peri ale lui Bara? De multe ori cred ca e imprevizibil si pentru el insusi. Asa ca eu zic ca ar trebui sa nu ne grabim in a trage concluzii.
Varga se opereaza maine
De data aceasta, Norbert Varga nu va mai scapa de operatia la genunchi. Astazi, mijlocasul de 27 de ani a primit confirmarea din Ungaria, unde va suferi o interventie chirurgicala la genunchiul drept chiar maine. Totul va avea loc la Clinica din Bekecsaba, perioada de recuperare urmandu-se a stabili numai dupa operatie. "Jucatorului i se vor reface ligamentele incrucisate, dar la momentul acesta nu putem stii cu siguranta cat timp va petrece in afara gazonului. Pe film nu se vede exact cat de grava este accidentarea, cat trebuie curatat in jur." - ne-a declarat Adrian Alexandrescu, directorul executiv al UTA-ei. Aproape sigur, Varga va rata tot restul sezonului, pentru ca in vara sa revina la Wisla Cracovia, clubul polonez imprumutandu-l la Arad pana la finalul campionatului.
sportarad
Pana la vara, autoritatile spun "pas" UTA-ei
Scris de Torcida
Monday, 03 March 2008
In luna decembrie a anului trecut Consiliul Local a decis sprijinirea clubului de fotbal aradean. S-a votat un proiect in care era vorba despre alocarea a 500.000 de euro catre "Batrana Doamna" cu conditia ca in fruntea clubului sa se afle un investitor majoritar cu care sa se poata negocia si pe viitor felul in care autoritatile locale pot sprijini formatia aradeana.
Intre timp lucrurile s-au limpezit la UTA, Nicolae Bara a revenit in fruntea clubului si a anuntat ca doreste sa vada daca cei de la Primarie se vor tine de cuvant. Unul dintre initiatorii proiectului de salvarea a UTA-ei, Ioan Dolha (foto) ne-a declarat astazi urmatoarele: "Din pacate nu cred ca mai putem sa facem ceva acum la echipa. Este nevoie de un proiect din partea lor, proiect care insa se poate face doar la sfarsitul campionatului, prin lunile mai-iunie. Pana atunci nu mai putem sa ajutam financiar in niciun fel echipa. In plus am inteles ca domnul Bara a spus ca nu are nevoie de banii nostri, atunci cand Gheorghe Falca i-a spus ca Primaria poate sa aloce 100.000 de euro clubului de fotbal UTA pe baza unui proiect."
Astfel autoritatile locale sprijina "Batrana Doamna" doar prin lucrarile de amenajare de la stadion, un ajutor financiar fiind exclus pana in vara acestui an, insa nici atunci nu este sigur daca Primaria se va implica si in acest aspect.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
Cu sprijinul moral am ramas.
si asta ,alaturi de golirea pungii la bara, plus amanarea implicarii lui paunescu sau tiran au contribuit la "majestuoasa" campanie de transferuri a noastra!!!
vine vara (scapam sau cadem) , alegerile trec, nocturna se pune, investitiile merg inainte, orasul doarme............sa speram,doar, ca UTA nu moare inconjurata de letargia celor care conduc destinele orasului!!!
p.s. daca se va salva UTA vor aparea din umbra(vezi domle ce ti-am spus eu, stai linistit ca e rezolvata problema!!!).....,daca vom cadea sau Doamne fereste ne desfiintam ( noi am incercat, am investit, ne-am implicat atat cat putem insa altii sunt vinovati aici , nu noi!!!)
p.s.2 vin alegerile si conform actului democratic(...pfffff!!!) al votului sunt la mana noastra.................intrebarea mea si a noastra este " eu cu cine votez???".................mi-e scarba cred ca am sa ma prezint pentru a-mi da votul unui candidat independent lipsit de sanse sau nu am sa ma prezint defel!!!!
Stai linistit ca de desfiintat nu ne mai desfiintam. Cu nocturna e imposibil sa nu fie vreun finantator care sa vrea sa investeasca niste bani. Nu pot sa cred asta. Eu unul daca as avea, si scotand din minte ca sunt UTAist as investi pentru ca chiar este o afacere favorabila, daca te ocupi de ea.
pai de ce stam cu mana-n san? si eu si altii suntem scarbiti de clica ce ne conduce orasul, de mincinosul si perfidul din fruntea primariei, de sleahta de betivi si nonvalori din consiliul local indiferent din ce partid sau grupare ar face parte.
putem face multe, mai ales acum.
e mai important ca noi sa nu renuntam la "lupta" si in toate demersurile sa fim uniti.
pana maine-poimaine pricocesc (si) eu ceva sa le-o dam in barba...
La modul cel mai serios: n-ati vrea sa candidati careva din voi la un post de consilier local ?
Edson: „Să joc”
de Radu Romanescu
Nemulţumit că e rezervă, portughezul Edson a răbufnit ieri
Sosirea jucătorilor Opriţa şi Zaharia l-a scos din primul "11" pe atacantul portughez Edson Rolando da Silva (24 de ani), altădată unul dintre favoriţii lui Marius Lăcătuş la UTA. Vîrful s-a mai contrat cu "Magiun" şi în toamnă, cînd acesta din urmă i-a reproşat că a solicitat să joace cînd nu era încă refăcut după o accidentare.
"Eu nu vreau să fiu înţeles greşit, dar m-am pregătit toată iarna. Am făcut cantonamente, dar am rămas pe margine! Nu cred că e corect faţă de mine", a răbufnit Edson. "Eu vreau să joc. Mă voi pregăti, aşteptînd o şansă", a adăugat fotbalistul.
Cu două zile înaintea meciului de la Cluj, scor 2-2 cu "U", "Magiun" a declarat că Opriţa şi Robert Iacob nu vor fi în primul "11", pentru că au sosit de prea puţin timp la echipă. Totuşi, nu şi-a respectat principiul şi în cazul lui Zaharia, care a fost titular deşi a ajuns în cantonamentul "Bătrînei Doamne" cu numai o zi înaintea meciului.
"De abia aştept ca Edson să marcheze 20 de goluri, să iau pe el 1,5 milioane de euro. De ce n-a marcat cînd i s-a oferit şansa să joace?"
Nicolae Bara, preşedinte UTA
"De la noi, pleacă antrenori numai la Steaua. Nu va ajunge Marin Barbu la Pandurii"
Nicolae Bara, preşedinte UTA
Sursa:gsp.ro