Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
@edenbeast, au fost momente mult mai greu de digerat decat o astfel de "picatura"...
1. incercare de preluare a celebrului caz dosarul FC UTA SA si rezolvarea lui.
2. verificarea conditiilor necesare obtinerii licentei pentru sezonul viitor, identificarea punctelor slabe; colaborare in rezolvarea lor.
3. verificarea stadiului ONG-ului necesar pentru obtinerea finantarii publice. implicare in infiintarea lui.

Sunt trei lucruri foarte serioase. Spune-mi orice, doar ca nu e treaba SCU, nu. Stim ca in club, pe partea admnistrativa, lucreaza efectiv... 1 OM, Dorin. Nu-mi spune ca e treaba clubului, ca nu e cazul.

4. lamuriri pentru suporteri, de la FRF, asupra interdictiei la promovare. O adresa catre FRF, un drum la FRF. Eu tot nu inteleg cum e posibil ca regulamentul sa fie schimbat in timpul competitiei.
mai bine nu scriai punctul 4...
lasa punctul 4, ca nu l-am trecut la importante. faci si tu ca pedelistii... arestezi punctul 4 ca sa muti atentia
nu mah. enuntarea punctului 4 de 99,99% din populatia suportoare de UTA ar fi fost ok, dar nu si din partea ta, pentru ca tu stii ce rezultat ar avea demersul nostru = zero, nul, caca de pipi.
nu zic ca nu avem cu cine ci te intreb si daca raspunsul tau e pozitiv o sa incercam si propunerile tale.
deci, crezi ca o initiativa de-a noastra in legatura cu 1,2 si 3 ar primi unda verde si ar fi incurajata de club, nu declarativ ci practic si functional ( punerea la indemana a tuturor "documentelor" necesare pentru un rezultat favorabil)?
si daca da si ne implicam esti de acord sa fi alaturi de noi, in mod direct, practic?
hai SS raspunde...
mi-a fost lene sa fac un edit, ca eram sigur ca asta urmeaza, sa-mi zici... hai tu, daca esti asa destept, de parca asta era ideea sa ma bag eu.

nu cred ca s-ar opune cineva. trebuie doar ca giovanni si olar sa inteleaga ca sunt simple intentii, o mana de ajutor, nimic altceva. sunt convins ca se vor minuna si se vor intreba ce interese sunt, cine e in spate, de ce acum etc pentru ca au parte de destule presiuni si smenuri pedeliste.
trebuie doar pusi la masa amandoi si facuti sa inteleaga ca e un ajutor, o buna intentie si atat.
apuca-te numa' de probleme, nu mai contempla, ca ma implic si eu.

iar pct. 4... asa cum sportarad a obtinut un raspuns pe tema depunctarii, se poate obtine unul si pe tema interdictiei.

P.S. sacalilor!
Ah da, eterna placa in club sunt putini si n-are cine sa se ocupe dar in timpul asta ne pregatim sa-i platim salariul lu' Versace ala nu? Si altora... SS tie chiar nu ti se pare ca suntem luati de fraieri si astia isi bat joc de noi? Pentru ca eu chiar asta am senzatia.
Luna, da au fost si altele, am trecut peste ele dar nu s-au evaportat. Toate astea s-au tot adunat... nu spun ca e bine, nu spun ca trebuie sa faca si altii la fel, nu spun ca de acum incolo nu mai vreau sa aud de UTA! Dar in momentul de fata eu nu mai pot, nu mai sunt in stare sa ma prefac ca totul e ok, mergem sambata de sambata la mecirui, e greu acum dar rezistam si lucrurile se vor schimba. NU, nu se vor schimba pentru ca cei care conduc clubul nu vor, nu-i intereseaza! Si hai sa fim seriosi, sa nu-mi spuna cineva ca toate punctele alea 3 o sa le facem noi de unii singuri, peste si impotriva conducrerii.
Hai sa dam lucrurile pe fata: mie mi-a fost clar din toamna cu ce fel de oameni avem de a face. La niciuna din intalnirile cu conducerea SCU nu au prezentat niciun act desi asta era intelegerea. Faptul ca actul de cesiune a fost vazut de SS si cip_leo pentru mine a fost o garantie si s-a dovedit ca pana la urma a fost ok insa inca de atunci am simtit ca suntem luati la pret de matineu si bambilicii astia nu dau doi bani pe noi. Niste ipocriti ordinari si Goi si Olaru, sincer nu inteleg Seba cum te poti iluziona ca oamenii astia vor face ceva impreuna cu noi. Au avut n ocazii sa faca asta si de fiecare data n-am primit decat vrajeli, decat tot felul de raspunsuri in doi peri si amanari. Dar daca voi mai credeti, ma bucur pentru voi pentru ca un dram de speranta poate va ajuta sa va simtiti macar unpic mai bine decat ma simt eu acum!
"E adevărat, utiştii au făcut eforturi să obţină permis de muncă pentru fotbalistul de culoare, însă ştiau că au slabe şanse să reuşească acest lucru în decurs de trei luni. La FRF, jucătorul a putut fi legitimat pe baza unei autorizaţii de muncă şi dovada că s-au făcut toate demersurile pentru rezolvarea defintivă a situaţiei."

Eu nu inteleg de ce articolul a inceput asa cum a inceput, dar in primul paragraf apar frazele de mai sus. Sincer, eu din articol nu am inteles unde este dovada incompetentei crase. Am inteles ca oricum jucatorul ar fi avut probleme din astea, chiar daca ar fi fost transferat de orice club din Romania. Ceea ce e discutabil e faptul ca a fost adus Digbeu in conditiile legale date. Insa pe de alta parte, jucatorul poate sa ne fie folositor anul viitor. De aceea eu nu cred ca asta e o fapta atat de grava.

Din punctul meu de vedere ok, putem face acele demersuri la Federatie, putem vorbi cu PDL, cu cei din club. Numai sa vedem in primul rand ce obiective urmarim. Probabil ar trebui sa ne intalnim in cadru mai larg.
Nu mi se pare.
Stiu insa ca UTA are o conducere foarte limitata, atat managerial, cat si financiar si ca in acest moment nu exista solutii. Nici mai bune, nici mai proaste. Ceea ce se intampla nu e caterinca lor catre suporteri, nu pot mai mult. Si ar trebui ajutati. Cel putin pana nu dovedesc ca, de fapt, nu doresc ajutor.

Nu vad ce ar fi atat de complicat?
1. Va intereseaza sa preluam noi transferul actelor SA de la Bucuresti la Arad? Avem juristi si avocati printre noi, umblam noi, mergem noi. Pe Cipri l-a luat gura pe dinainte si-a zis ca el ar fi rezolvat de mult problema.
2. Nu trebuie decat sa se puna la dispozitie manualul de licentiere, studiat si discutat punct cu punct cu Dorin, ca nu e altcineva in club. Unde apar probleme... semnalate, lamurite la FRF si cautate solutii.
3. De vazut daca a existat vreun demers pentru infiintarea ONG. Ce presupune si cum se face, stie Cipri. Imi poate spune el unde sa merg si ce sa fac :D

Giuliano: pe mine chiar nu ma intereseaza Gio & Olar, de ce m-as indeparta de UTA din cauza lor? Nu reusesc sa inteleg de ce te cramponezi la persoane. Nu am incredere in nimeni, nu bag mana in foc pentru nimeni. Ei nu se pricep, au cazut ca multi altii in mirajul de-a conduce un club, de-a aduce jucatori, de-a schimba arbitri, de-a pune contre rivalelor, de-a visa cai verzi pe pereti fara a avea fundatie sub ei. N-au viziune, asta e foarte clar si ce e de facut? Ne luam jucariile? Din punctul meu de vedere, daca n-ar exista colaborare si deschiderea pentru incercarea de rezolvare a celor 3 puncte, esentiale in acest moment, urmatorul pas ar fi ... o tentativa de-a gasi alta solutie de finantare. O tentativa, macar
referitor la 1 nu m-a luat gura pe dinainte. le-am spus-o si celor din club ca se tergiverseaza transferul societatii si s-a invocat ca avocatul din bucuresti nu si-a facut treaba. eu le-am zis ca mi se pare aiurea pentru ca un astfel de transfer se face daca ai totul pregatit in cateva minute, hai o ora doua cu tot cu coada de la ORC dupa care se asteapta termenele legale (30 zile, 60 zile sau cat or fi) dar modificarea actului constitutiv scriptic se efectueaza in ore maxim zile daca e avocatul bolovan rau
referitor la 3...de noul ONG s-a ocupat sau se ocupa domn zahoi cu ajutorul direct si total dezinteresat al lui falca.
problema infiintarii ong-ului nou a fost pusa pe tapet clubului inca din vara la fel problema inchiderii cat mai rapide a falimentului fcm UTA si s-a "promis" rezolvarea. ce era sa facem? sa iesim in public si sa spunem ca sunt incapabili? si-au asumat toate cele 3 puncte si multe altele.
ne-am oferit ajutorul in limita timpului disponibil. am incercat de fiecare data sa le acoperim spatele in cazul nerealizarilor de genul asta ( nu ma refer la chestiile sportive) cu riscul de a fi etichetati partasi si pupatori de cururi de italieni ( ceea ce am si fost facuti).
ca tot s-a ajuns aici, ok. personal voi face inca o incercare. voi pune pe hartie cele 3 probleme sau si altele si punctual le voi supune atentiei celor din club cu oferirea sprijinului total "logistic si de personal calificat" in rezolvarea lor.
in afara de asta ...senzatia e de deja vu din 2008, 2009, 2010 si poate ca nu ar trebui sa judecam prea aspru persoane care pur si simplu nu mai pot continua vesnica lupta pentru supravietuire a UTA-ei...
iar revergorarea va mai trebui sa astepte mult si bine
poate nici nu e cazul de implicare directa, poate se lucreaza la toate cele trei probleme. Dar cred ca SCU trebuie sa le urmareasca in mod constant, pentru ca sunt importante, indiferent de numele finantatorului si al conducatorilor. Posibil sa se lucreze deja la ele, iar prin interesul pe care SCU il manifesta sa fie tinuti in priza cei care se ocupa de ele.
Asa cum clubul nu informeaza prin conferinte de presa, pentru ca nu realizeaza si nu intelege importanta lor, nu pentru ca ar avea neaparat ceva de ascuns (parerea mea), SCU poate sa se puna la curent cu cele trei puncte. Avand informatii directe, se poate organiza o conferinta de presa de catre SCU, in care se comunica:
Ne ingrijoreaza urmatoarele aspecte, drept pentru care..
.. conducerea/finantatorul ne-a comunicat ca ... in x zile se rezolva punctul 1, cutare si cutare se ocupa de dosarul de licentiere, cutare si cutare pedelisti s-au angajat sa rezolve punctul 3 si lucreaza la el. E o minima forma de presiune si de a-i tine in joc de glezne. Ce folos ca stim cativa ca Zahoi la cererea lui Falca se ocupa de ONG? Falca nu va ezita sa spuna cand e tras de maneca... ca clubul nu s-a ingrijit nici macar sa-si faca ONG-ul sa ia banu' public. Fix asta va spune. Si multi vor pune botul, va asigur.
Asta in cazul in care intr-adevar se lucreaza, dar cred ca e nevoie de implicare directa.
Cip a punctat bine, e deja deja-vu la ce s-a intamplat in ultimii ani. Si ii mai dau dreptate intr-o privinta desi el se referea la tara nu la club, dar cred ca se aplica: aici e nevoie de tanc, trotil si aruncatoare de flacari. Poate asa urmatorii conducatori s-ar dovedi responsabili si ar arata respect pentru clubul asta!
la partea cu conf de presa..
adica noi sa informam publicul in locul clubului? asta e ca aia aruncata de gio: "suporterii stiau de depunctare ca i-am zis lu jurma". sau sa iesim in fata ca sa ne facem imagine de "fecioare" :uite, noi le-am cerut da ei rade de noi. ca putem si una si alta
la fiecare informatie serioasa pe care o primim tapam un comunicat sau o conf de presa in care trambitam: valoarea contractului cu umbro este de...... sau avocata clubului care se ocupa de cazul nepromovariii(sau depunctarii ca nu se stie de ce caz cine ce cum se ocupa) este doamna mirandolina principiala.
hai zau, mai Seba...
dupa ultima mare intalnire am iesit si am spus ca am discutat cu cei din club si ca pana miercuri sediul sa-ului e in Arad ( era o miercuri prin ianuarie/februarie) si ca pana sambata gio si macavei se intalnesc si pun la punct detaliile colaborarii ( era o sambata de prin ianuarie/februarie) dupa care nu s-a intamplat nimic.
poate ca va veni momentul in care cei din club vor avea nevoie de noi cu adevarat si nu doar pentru bravura in presa si atunci discutia se va purta altfel. si poate ca atunci cand vor avea nevoie de noi sa fim noi aia care sa punem conditii de care cei din club sa fie obligati sa tina seama
cand va ascult pe voi, parca nu mai e nimic de facut, asa vorbiti. ei se comporta asa si pentru ca le-ati dat voi pace, resemnati si scarbiti fiind
nah ca o sa o spun si pe asta:
in ultimele zile se solicita din partea clubului acordarea siglei, culorilor si numelui UTA-ei. nu stiu daca se solicita acordarea efectiva a "brandului" sau doar dreptul de folosinta. daca e vorba de drept de folosinta asa cum am votat anul trecut nu e nici o problema cu indeplinirea unor conditii. iar aceste conditii , multam Seba ca mi-ai luminat calea, pot fi exact punctele 1,2 si 3 plus unul privind imaginea clubului UTA.
deci, daca ar fi numai dupa mine clubul ar beneficia de dreptul de folosinta al brandului pentru sezonul competitional 2010-2011 ( cu drept de prelungire pt fiecare an) daca clubul rezolva problema depunctarii, daca clubul rezolva problema transferului sa-ului ca sediu, actionari, etc, daca clubul rezolva problema licentei pentru 2011 ( eventual rezolva si acordarea dreptului de promovare) si daca clubul se obliga sa respecte imaginea UTA-ei, prin actiunile conducatorilor, transparenta actiunilor conducatorilor , antrenorilor si angajatilor, respectarea suporterilor echipei prin informari ( vestitele conferinte de presa saptamanale promise) si prin evitarea oricaror acte care sa aduca prejudiciu de imagine clubului
nah vezi. Mai pe Giuliano sa-l aducem la meciuri si nu numai, si bine-i.
Las' ca nasti tu in curand si scapi de hormonii rai :P

Depunctarea e cu cantec. Sa nu cumva sa obtina anularea ei, fiind pe FCM, si sa se intoarca in sezonul viitor, sa zicem, pe FC. Alt punct
cand am zis sa rezolve depunctarea m-am gandit sa rezolve cauza nu efectul
Hai baieti ca se poate. Trebuie implicare ca astia duc UTA la sapa de lemn daca nu au dus-o deja. Va multumesc tuturor din suflet pentru implicarea voluntara si fara beneficii materiale in viata clubului. Fara voi poate UTA noastra nu mai exista!! Va multumesc!
Ce sa mai faci cu cauza? E decizie definitiva. NU vad cum s-ar putea pierde depunctarea. Si daca platesti 230,000, si daca sarbii renunta, prin absurd, la pretentii, depunctarea tot ramane fiind o sanctiune directa FIFA. Eu ma gandeam sa fie problema intoarsa pe toate fetele si acceptata depunctarea in sezonul actual, daca exista riscul ca ea sa fie anulata acum dar sa revina in campionatul viitor.
Reference URL's