EXCLUSIV / Marian Iancu: "Lupescu e omul UTA-ei"
Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, a lansat astăzi un nou atac la adresa lui Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, aducînd în discuţie relaţiile de afaceri dintre Kaiser şi Nicolae Bara, finanţatorul arădenilor de la UTA
Taguri: Iancu Lupescu contre scandal
"Un mincinos, un duplicitar periculos, acesta e Lupescu! A avut impertinenţa şi nonşalanţa să mintă în direct că nu are nicio relaţie de afacere cu Nicolae Bara, patronul UTA-ei. E imposibil ca el să mai poată delega un arbitru care să oficieze la centru un meci al UTA-ei, fără ca să rezulte o suspiciune, cu atît mai mult la Poli-UTA. Pentru mine domnul Bara e în afara oricărui suspiciuni dar, ceea ce mă face să fiu în alarmă e parşivitatea cu care se strecoară acest personaj în planul mass-media ca un proprietar al moralităţii", a spus Marian Iancu pentru violamania.ro. Ionuţ Lupescu este unic acţionar la revista "Sport Magazin", iar Nicolae Bara deţine "Sport Total FM".
De asemenea, Marian Iancu nu crede că mesajul său va avea impactul dorit la Mircea Sandu: "Acesta se vrea a fi un semnal de alarmă pe care Mircea Sandu nu cred că îl va lua în seamă. Dînsul e cel ales şi pe care sînt obligat să-l respect, dar va trebui să recunoască la un moment dat că derogarea de competenţă în sarcina unui asemenea om a fost o eroare".
Sursa:
http://www.violamania.ro/stiri/1823/excl...uta-ei.htm
Haha, mai nou avem si noi butoane. Se vede dupa locul ocupat in clasament si dupa arbitrajele care ne-au masacrat in tur.
Jabba e chiar amuzant.
avem butoaneee, avem butoaneeee, avem butoaneeee, avem butoaneeee...
ce drac', jabba se pregateste deja de "derby"? io fi frica te pomenesti....
mamaaaa, ce tari suntem!!!!!
te pregesti deja!? lasa mai asteapta umpic ca o sa zi surpriza
Marius Mitran, diectorul de imagine al echipei UTA, i-a raspuns lui Marian Iancu, spunand ca parteneriatul dintre Sport Total FM si Sport Magazin exista si in toamna, cand gruparea aradeana a fost desemnata formatia cea mai dezavantajata de catre arbitraje.
"Il inteleg pe domnul Iancu, dar nu sunt de acord cu dumnealui. Din pacate, in razboiul sau cu ionut Lupescu, nu ia in calcul victimele colaterale, cum ar fi si UTA. Nu poate sa ajunga pana la arbitraje de la colaborarea dintre Sport Magazin si Sport Total FM. Aceste contacte existau si in toamna. UTA este la retrogradare, fiind una dintre cele mai dezavantajate echipe de catre arbitri in prima parte a campionatului. Serea a furat ca in codru UTA in meciul cu Timisoara. Iata ca nu a mers, fir-ar sa fie, acea conexiune dintre Sport Total FM si Sport Magazin. Si nu numai atunci, am mai fost calcati in picioare de arbitrii delegati de Ionut Lupescu si in alte meciuri. Domnul Iancu impusca UTA si apoi ia cadavrul de jos si ii mai trage si un sut", a declarat Marius Mitran.
sursa :
http://www.sptfm.ro
d-ul iancu?...:icon_eek:adica balena iancu poate:icon_cheesygrin:
iancu cred ca deja asteapta 15 martie!si nu avea ce face doar sa dea declaratii aiurea!
sunt de parere ca mai bine ramanea in silenzzio stampa decat sa vorbeasca aiurea cred ca si-a pus tot aradul in cap! iancu[/font]
Editat de I 929: Doar moderatorii si adminii acestui forum au dreptul de a folosi alta culoare decat negru in scriere, in speta culoarea rosie in cazul unor atentionari sau corecturi cum este cea de fata.
galapagos Wrote:sunt de parere ca mai bine ramanea in silenzzio stampa decat sa vorbeasca aiurea cred ca si-a pus tot aradul in cap! iancu
Oricum avea tot Aradu in cap , sau cel putin suporterii UTA`ei care nu`l suporta.Probabil ca nu mai are cu ce sa`l atace pe Lupescu si i`a venit in capul ala mare ideea de a o baga pe UTA si Bara la inaintare , ca trezim suspiciuni .... ( :lol: )
Asta este , ce poti sa`i ceri mai mult acelui om , pe mine nu mai mai mira nimic.
deci cat tupeu de mitic jegos trebuie sa ai ca sa zici asa ceva?dupa ce cumperi arbitrii in tur,dupa ce omul tau de incredere in club e Chivorchian arunci petarda asta acum...imi e greata tot mai tare de tot ce inseamna sistem in Romania.numai naclaiosii gen Iancu fac bani si au succes in Romania.
La ce a zis Cynic as mai adauga cuvintele circ si tiganie de Bucuresti cu iz de Fanar.Cam asta este Liga I din Romania la ora actuala.Fara reguli si standarde de profesionisti adevarati.
De fapt ce sa mai asteptam de la conducatorii fotbalului romanesc cind talentele lor se manifesta in table,barbut,poker,manele si blaturi.Numai buni de dusi la puscarie si la casa de nebuni !!
La cat e de prost umflatul asta nici nu-si da seama ce serviciu i-a facut lui Lupescu. Pai daca Lupescu si Bara sunt asociati, parteneri sau ce sunt si in ciuda acestui fapt UTA a avut atat de suferit din cauza arbitrajelor in tur, asta nu dovedeste faptul ca Lupescu nu intervine cu nimic pentru a influenta prestatia fluierasilor?
Barbu: "Sunt ingrijorat si nu sunt"
Duminica, "Batrana Doamna" incepe anevoiosul drum spre salvarea de la retrogradare. Dupa o iarna plina de incertitudini si cautari, incheiata - totusi - cu revenirea lui Nicolae Bara la echipa fanion a orasului, Marin Barbu face o scurta radiografie a situatiei din vestiar. "Inca de la sfarsitul anului trecut, am inceput sa ne gandim la meciul cu Bistrita. N-am fost o perioada usoara pentru nimeni, dar asta nu ne scuza cu nimic, in sensul ca va trebui sa jucam asa cum am facut-o in jocurile pe care le-am castigat, cu multa ambitie si determinare. Echipa este la zi cu totul. Clubul UTA, multumita domnului Bara, nu are nicio datorie la niciun jucator. Speram sa-l facem dator pe domnul Bara dupa meciul de duminica, cu o victorie impotriva Bistritei." - a afirmat tehnicianul "alb-rosiilor".
Privitor la campania de achizitii din aceasta iarna, "Magiun" a lasat sa se inteleaga ca ar fi loc de mai bine, pentru ca directorul executiv, Adrian Alexandrescu, sa precizeze ca pana pe 28 februarie, data la care se incheie oficial perioada de transferuri, mai pot aparea jucatori in lot. "Un antrenor nu va fi multumit niciodata de campania de achizitii, nici Ferguson nu e multumit la Manchester United. Dar, trebuie a trebuit ne orietam si in functie de resursele financiare. Avand in vedere ca domnul Bara a ramas singurul finantator, eu zic ca s-au facut eforturi destule ca sa acoperim unele posturi deficitare. Pacat ca unii jucatori care au venit nu sunt pregatiti 100%. Daca jucatorii accidentati erau valizi, am fi putut spune ca avem un lot foarte bun de Liga 1. Aici il includem si pe Varga, care e la 60-70% din capacitatea sa. In momentul acesta, nici portughezii nu sunt pregatiti sa duca un meci pana la capat, dar prin ambitie pot sa recupereze. Spre exemplu, ieri dimineata au facut un antrenament in plus cu preparatorul fizic, iar asa, incetul cu incetul, se vor pune la punct." - a declarat Barbu, care-l considera pe Radu Marginean singurul castig cert pentru primele meciuri ale anului. "Mai avem nevoie de jucatori si incercam sa aducem. Depinde de valoarea celor vizati, de pretentiile lor, nu suntem adeptii DVD-urilor. Un jucator care vine la UTA trebuie sa aiba o anumita carte de vizita." - a completat Adrian Alexandrescu. Tot acesta a mai spus ca deocamdata nu e cazul sa se mareasca primele de joc si asta deoarece: "Echipa e datoare orasului si domnului Bara."
Revenind la forma echipei inainte de intalnirea cu Gloria Bistrita, Marin Barbu a adaugat: "Sunt ingrijorat si nu sunt. Cand a avut cutitul la os, aceasta echipa cand a jucat cu daruire si ambitie. Ambitia va aparea si datorita faptului ca va veni un public numeros si asta ii va ambitiona pe jucatori. Sunt ingrijorat datorita faptului ca jucatorii noi, in afara de Marginean, au venit destul de tarziu si inca dupa pauze mari. M-au mai ingrijorat accidentarile subite, ca si cea a lui Hora sau m-a mai ingrijorat si nepofta de joc din ultimele doua meciuri amicale. Poate sunt si scuze. N-am aliniat tocmai echipa ce mi-o doream datorita accidentarilor. Dar, cand nu faci un joc bun, poate iti faci o autocritica, te ambitionezi sa-ti iasa urmatorul. S-a demonstrat faptul ca daca nu alergam cu totii si nu suntem uniti nu batem pe nimeni. Asta trebuie sa intelegem noi si sa jucam cu ambitie si determinare, pentru ca am vazut destule meciuri castigate asa, in care a contat mai putin partea tactica."
Sursa:sportarad.ro
ii batem si cu broscoiul de iancu arbitru!!!
FORZZZA UTA!!!
Bara: "Sa astepte Falca proiect pentru 100.000 de euro"
Scris de Manager
Saturday, 23 February 2008
Primarul Aradului a reusit mai degraba sa "jigneasca" clubul UTA oferindu-i doar 100.000 de euro, in conditiile in care discutia a fost cu totul alta in luna noiembrie a anului trecut. Atunci, Consiliul Local a fost de acord sa intre intr-un SA alaturi de un finantator principal si sa aloce pe an 300-400 de mii de euro pentru gruparea fanion a orasului, dar totul a fost dat uitarii.
In plus de asta, Gheorghe Falca a solicitat clubului UTA un proiect bine pus la punct daca doreste sa intre in posesia banilor, ce nu reprezinta nici 5% din bugetul "Batranei Doamne". "Sa astepte Falca sa-i facem noi proiect pentru 100.000 de euro...Am auzit ca a organizat o conferinta de presa la stadionul UTA, laudandu-se cu tabela, nocturna si altele. Mai sa se laude ca planteaza flori in preajma stadionului... De parca toate acestea le face pentru echipa. Stadionul este al Primariei, iar daca domnul Falca doreste sa organizeze un meci intre consilierii locali si cei judeteni la lumina reflectoarelor si sa le puna chipurile pe tabela noua, iar UTA are etapa de campionat, noi vom fi cei care trebuie sa ne luam catrafusele si sa ne cautam alta locatie. Nici pana astazi nu am reusit sa inchei un contract de inchiriere pentru stadion, desi, la un moment dat, mi se promisese acest lucru. Dar cate minciuni am inghitit de cand investesc la UTA, nu ma mai mira nimic." - ne-a declarat Nicolae Bara.
Continuand pe un ton ironic la adresa primarului Gheorghe Falca, finantatorul "textilistilor" a spus ca, totusi, poate va face un proiect pentru 100.000 de euro, dar numai cu conditia ca primul edil sa-i spuna cum sa cheltuiasca acei bani. "Poate, Falca vrea sa-l platim pe Stojanovic si sa scapam de o plangere la UEFA, poate sa acoperim jumatate din datoria pentru Florin Dan si Roszel la Cluj. Mai bine nu ne jignea cu aceasta suma, dar mai vorbim de luna viitoare de cand ma voi muta la Arad." - a adaugat Bara, suparat si pentru faptul ca la Timisoara autoritatile locale sunt pe cale sa dea un ajutor serios lui Poli, iar la Arad se umbla cu "maruntisuri". "Daca domnul Falca crede ca-si incepe campania electorala cu mine si cu clubul UTA, ii spun de pe acuma ca a gresit directia."- a concluzionat Nicolae Bara.
...solicita Nicolae Bara staffului tehnic al "Batranei Doamne". Finantatorul "alb-rosiilor" nu crede ca exista motive intemeiate pentru care antrenorul Marin Barbu sa mai solicite jucatori, mai ales in acest moment al sezonului cand nu mai este timp pentru probe. "Eu zic ca ar trebui acordata mai multa incredere baietilor din actualul lot. Majoritatea dintre ei au fost adusi pe sume importante si sunt jucatori bine cotati in Liga 1. De ce nu ar trebui sa le acordam credit unor jucatori ca Roszel sau Florin Dan (foto), spre exemplu? Iau salarii bune, au meciuri in spate in Liga 1, dar trebuie responsabilizati mai mult. Daca solicitam alti jucatori in locul lor se vor plafona si mai mult. De acum inainte, sper sa nu mai avem probleme nici cu accidentarile musculare din moment ce am adus preparator fizic." - ne-a declarat Nicolae Bara.
Pe de alta parte, seful utistilor recunoaste ca in primele etape va fi ceva mai dificil pentru antrenor, dar de la sfarsitul lunii martie nu ar mai trebui sa fie motive de ingrijorare. "Chiar ieri am vorbit cu Buican. Vinerea viitoare revine la Arad, inca o saptamana se va antrena mai usor, dar apoi se va pregati normal. Si de la Radovanovic sunt semnale incurajatoare. Am inteles ca la sfarsitul lunii martie va fi sanatos si ne-ar putea ajuta. Pana atunci avem trei atacanti, dintre care oricum vor juca doar doi. Mai revine si Roszel... Parerea mea e ca trebuie responsabilizati mai mult cei care sunt in lot si nu cautati inlocuitori pentru ei." - a mai spus Bara, care, totusi, a acceptat si ideea unor ultime transferuri daca antrenorul Barbu crede de cuviinta ca jucatorii vizati merita efortul si vor ajuta echipa in partea a doua a sezonului.
Concluzionand, finantatorul "textilistor" a spus ca in opnia sa exista un "nucleu" de jucatori care este in stare sa duca UTA in prima parte a clasamentului. "Sunt 14-15 jucatori in lot care ar trebui sa aduca echipei un salt de 6-7 locuri in clasament. Acum nu mai sunt probleme financiare la club, au stapan, voi fi si foarte aproape de ei in urmatoarele luni. Sper sa ne indeplinim obiectivul fara prea mari emotii." - a adaugat Bara, care considera meciul de maine cu Gloria Bistrita unul foarte important, dar nu decisiv.
http://www.sportarad.com/index.php
IBEH NU STIE DACA RAMANE LA UTA
Sambata, 23 Februarie 2008
Marin Barbu, tehnicianul formatiei UTA, a declarat ca Ike Ibeh, nigerianul de 21 de ani aflat in probe la formatia aradeana, nu a fost inca legitimat. El mai tebuie sa evolueze in doua trei meciuri pentru ca Marin Barbu sa se edifice in privinata sa. Tehnicianul s-a declarat multumit de evolutia nigerianului dar mai trebuie sa se edifice asupra pregatirii fizice si sanatatii jucatorului.
Gruparea olandeza la care este legitimat Ike Ibeh nu are pretentii asupra jucatorului care are si statut de comunitar avand cetatenie spaniola. Intre altele Ike Ibeh a evoluat in amicalul cu Victoria Nadlac inscriind si golul victoriei cu 2-1 a formatiei aradene.
BORDEA, IMPRUMUTAT LA LIBERTY ORADEA
UTA Arad l-a împrumutat pe portarul Cristian Bordea la Liberty Salonta, in Liga a II-a, deoarece acesta avea sanse mici sa evolueze în primul esalon, fiind doar al patrulea portar din lotul "Batranei Doamne".
"Acolo are ocazia sa se afirme. Aici, în afara de antrenamentele cu Tapos (n.r. - Dan Tapos, antrenor cu portarii la UTA) nu avea unde sa apere", a spus antrenorul Marin Barbu.
SUPERNORBI
Norbert Varga
Norbert Varga
UTA Marin Barbu a fost impresionat de ambiţia şi dăruirea mijlocaşului Varga.
Singurul utist care a ratat ambele cantonamente este Norbert Varga (foto), dar el ar putea juca împotriva Bistriţei.
La Arad, Bucureşti, Cracovia şi Szeged, a primit acelaşi diagnostic: ciupitură de menisc şi leziune a ligamentelor încrucişate. Varga s-a străduit să se antreneze în Antalya, dar n-a rezistat şi a revenit în ţară. S-a pregătit singur.
Eforturile fotbalistului au fost remarcate, astfel că Marin Barbu l-a dat exemplu de dăruire. Mai mult, l-a convocat pentru meciul de mâine, deşi variante la mijloc mai sunt Mărginean, Oliveira şi Fl. Dan. „Varga a ajuns la 60-70 la sută din potenţialul fizic, a dat dovadă de multă ambiţie şi n-a pierdut timpul de pomană, așa că l-am convocat pentru jocul cu Bistriţa", a declarat „Magiun".
Sursa:prosport
Pe
http://www.uta-Arad.ro in dreptul partidei UTA-GLORIA e trecuta ora 15:30 si nu 14:30 cum este programat meciul .Sper sa remedieze aceasta eroare cineva.Greseala e omeneasca.
E clar!La 14.30 e meciul.Prosportul,nu stie altceva decat steaua,dinamo si rapid!De parca ei sant ''buricul pamantului''!Halal reporteri au.Rusine lor!
HAIDE UTA!
Coraş s-a despărţit de UTA
Arad - Directorul sportiv al „Bătrânei Doamne” şi-a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu clubul.
Coraş s-a despărţit de UTA
Ce era de aşteptat s-a întâmplat. Nicolae Bara şi Marcel Coraş au pus capăt colaborării la UTA.
Cei doi nu mai aveau ochi să se vadă unul pe altul, iar asta nu putea aduce decât la despărţire. Acest lucru s-a întâmplat luni, dar primul semn că lucrurile degenerează a fost la meciul de duminică.
A simţit că trebuie să plece
La meciul cu Gloria Bistriţa, Marcel Coraş nu a mai fost delegatul echipei arădene. Era clar că ruptura dintre el şi UTA e aproape.
„Dulapul” a fost pus la tribuna oficială, să aştepte invitaţii, iar pe mai departe urma să aibe aceleaşi atribuţiuni, dar trebuia să se ocupe şi de primirea a arbitrilor. O poziţie de neacceptat, iar când lui Coraş îi era limpede că se încearcă îndepărtarea lui de la UTA şi-a prezentat demisia. Luni, la orele prânzului, după o ultimă discuţie cu Nicolae Bara, Marcel Coraş a cerut lichidarea, începând cu data de 1 martie 2008, iar Adrian Alexandrescu a aprobat-o imediat.
„Perioada aceasta la UTA a fost una foarte frumoasă. Mi-am dat tot concursul pentru a face totul cât mai bine” – a spus Marcel Coraş.
p.s primul cap a cazut sper sa mai urmeze si alteleUtiştii au primit avertisment
Arad - Managerul general de la FCM UTA, Adrian Alexandrescu a declarat că elevii lui Marin Barbu au primit un avertisment verbal din partea conducerii clubului, după înfrângerea cu Gloria Bistriţa.
Utiştii au primit avertisment
„Nu este momentul să-i amendăm pe jucători. Trebuie să strângem rândurile, căci ne aşteaptă un meci greu la Cluj.
I-am informat pe jucători despre pretenţiile noastre, i-am avertizat că nu mai acceptăm o situaţie precum cea de duminică” - a declarat Alexandrescu.
p.s adi esti singurul om in care mai am incredere de la UTA
Meszaros: “Cu UTA e de zece ori mai greu ca în Giuleşti!”
Antrenorul Universităţii, Alpar Meszaros, îşi ţine “în priză” fotbaliştii înaintea derby-ului suferinţei, de sâmbătă, cu UTA Arad. Tehnicianul “Şepcilor roşii” spune că el şi elevii săi au uitat complet victoria din Bucureşti, cu Rapid, şi apreciază meciul cu UTA ca fiind de zece ori mai dificil decât cel din Giuleşti.
La finalul lunii octombrie a anului trecut, Universitatea obţinea prima victorie din Liga I, 2-1 cu Steaua Bucureşti, echipă care la acea vreme se duela cu Arsenal şi Sevilla în grupele Ligii Campionilor.
La trei zile distanţă, euforia “studenţilor” s-a transformat în suferinţă, după ce au clacat dramatic în fieful Gloriei Buzău, o contracandidată directă la evitarea retrogradării. Acum, scenariul se repetă, dar pe jumătate. “U” a debutat fulminant în noul an fotbalistic, cu o victorie de prestigiu, 2-1 pe terenul Rapidului, şi urmează să joace cu UTA Arad, o altă contracandidată la evitarea retrogradării.
“Mesi” spune că euforia victoriei în faţa giuleştenilor a trecut, iar jucătorii săi sunt concentraţi doar pe meciul cu UTA Arad. “Am uitat deja de victoria de sâmbătă. Am sărbătorit duminică, după meci, dar gata. S-a terminat. De luni vorbim doar de UTA şi am uitat ce s-a întâmplat cu Rapidul. Le-am spus băieţilor că meciul cu UTA este de zece ori mai greu decât ce a fost în Giuleşti. Sunt convins că au înţeles asta, după modul în care se pregătesc”, a spus antrenorul “Şepcilor roşii”.
Dancia, incert
Deşi se antrenează alături de colegii săi, fundaşul stânga, Cristian Dancia, este incert pentru meciul de sâmbătă. “Internaţionalul” adus de la Poli Timişoara s-a accidentat în a doua zi a stagiului de pregătire din Antalya, fiind suspect de entorsă la genunchi.
Până la urmă s-a dovedit că accidentarea fotbalistului nu a fost atât de serioasă, el revenind în urmă cu două săptămâni la antrenamente. Cu toate astea, antrenorul Meszaros spune că există şanse mici ca jucătorul să fie folosit din primul minut. “Dancia mai are de recuperat. Nu e într-o stare fizică atât de bună încât să intre din primul minut. Ar putea fi în lot, însă nu cred că voi începe cu el titular”, a spus “Raţa”.
în schimb, Andrei Cordoş şi Milan Jovanovic, jucători care nu au făcut deplasarea la Rapid din pricina unor probleme medicale, au fost recuperaţi şi vor fi apţi pentru duelul cu “Bătrâna Doamnă”. De asemenea, Meszaros spune că şi francezul Fabien Boudarene are şanse mari să intre în calcule pentru partida de sâmbătă, de la 15.30.
“Aş avea nevoie de Olah”
Tehnicianul “Şepcilor roşii” spune că nu ştie care sunt şansele ca Adrian Olah să revină la echipă. în cursul zilei de astăzi, Comisia pentru Statutul Jucătorului va judeca recursul depus de “U” şi există şanse mari ca “studenţii” să aibă câştig de cauză, având în vedere că au achitat cei 20.000 de euro restanţi către fotbalist. “Ca fotbalist aş avea nevoie de Adi Olah, însă nu ştiu ce a discutat el cu Toni Doboş”, a spus Meszaros.
Alin ŞUTEA
Sursa:Ziua de Cluj