Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
oameni buni cine va investi la o echipa care nu are dreptul la performanta sportiva timp de trei ani?ce motivatie vor mai avea jucatori sa evolueze aici?presimt ca in retur vom fi gloria bistrita anilor 90,vom vinde meciuri la greu ca oricum nu putem promova,credeti ca tucudean sau purece vor mai ramane la UTA pentru o promovare utopica peste trei ani?sa fim seriosi.
-sincer e greu de inteles si gestul federatiei ,permite unor cluburi sa faca anumite artificii pentru a supravetui iar apoi le "da in cap"ingradindule dreptul la performanta.
(28-01-2011 08:22 PM)dedei Wrote: [ -> ]... De altfel personal si multi cred ca sunt de acord cu mine mi se parea o mare greseala manageriala, ca multele facute pana acum la clubu asta, daca UTA promova anu' asta pentru ca nu aveam bani nici sa mergem pana la bucuresti.
Deci vestea asta mi se pare una buna pentru club. DACA clubul va fi condus cu profesionalism si se va renunta la jucatori imprumutati la jucatori batrani cu salarii mari si se va axa pe jucatori tineri (nu neaparat aradeni, un exemplu ar fi Viitorul Constanta) atunci viitorul poate suna bine. De ce sa nu visam ca peste 3 ani poate vom sta si la infrastructura mai bine, un stadion modernizat si un centru de pregatire performant..
Corect.
Aceeasi parere vad ca o are si edenbeast.
(29-01-2011 11:52 AM)PSV Wrote: [ -> ]oameni buni cine va investi la o echipa care nu are dreptul la performanta sportiva timp de trei ani?ce motivatie vor mai avea jucatori sa evolueze aici?presimt ca in retur vom fi gloria bistrita anilor 90,vom vinde meciuri la greu ca oricum nu putem promova,credeti ca tucudean sau purece vor mai ramane la UTA pentru o promovare utopica peste trei ani?sa fim seriosi.
-sincer e greu de inteles si gestul federatiei ,permite unor cluburi sa faca anumite artificii pentru a supravetui iar apoi le "da in cap"ingradindule dreptul la performanta.

Tucudean din vara merge automat la dinamo!
vad ca sunt tot felul de idei absurde prin zona:
1. nu stau jucatorii in liga 2 pe 3 ani!!!!!!
nici tucudean nici purece si nici alt jucator nu stau la UTA ca sa promoveze!!!!! stau ca sa ia bani si stiu ca in liga 1 i-au mai multi bani. daca erau atat de buni ar fi plecat acum, ieri sau maine dar nu ii ia nici dracu'.
2. nu vin investitori in liga 2 pe 3 ani!!!!!!!
sa fim seriosi. unde ati vazut investitori sa se inghesuie la UTA in liga 1 sau 2 sau taspe. niciodata . cum nu vin in liga 1 asa nu vin nici in a 2 nici daca avvem drept de promovare nici daca nu avem. daca chiar s-ar gasi cineva care sa doreasca ceea ce ne dorim cu toii: profesionalism, consrtructie sanatoasa, parcurgerea unor etape, reorganizare a centrului de copii si juniori cu siguranta acel investitor s-ar bucura sa nu existe presiunea rezultatelor si a promovarii pentru a putea construi
3. FRF-ul e anti UTA!!!!!
fals. frf-ul nu favorizeaza pe nimeni ci doar vinde indulgente unor cluburi sau altora. asa cum in vara ne-au ajutat alunecand prin regulamente si mentinand prevederi sau inventand altele noi la fel si acum lasa deschisa usa magazinului cu vanzare cash in euro de indulgente.
4. NOI suntem mai curati ca altii!!!!
suntem pe dracu. suntem la fel de manjiti insa macar am obtinut si in vara trecuta sa ne mentinem continuitatea si sa nu devenim covaci sau acu sau navodari. iar pentru cesiunea drepturilor de joc de la covaci, scaparea de cel putin 1 mil euro cert plus inca 3 probabile datorii trebuia sa existe si o plata: nepromovarea timp de 3 ani sau cum se aude 1 an doar.
daca vi se pare ca e un pret prea mare inseamna ca sunteti niste cretini nerecunoscatori care ati uitat ca in ultimii 2 ani si in vara la fel UTA a luptat mereu pentru SUPRAVIETUIRE si nu pentru glorie iar clubul e aproape inexistent dpdv organizatoric, financiar, managerial
(29-01-2011 12:00 PM)redNeck Wrote: [ -> ]
(28-01-2011 08:22 PM)dedei Wrote: [ -> ]... De altfel personal si multi cred ca sunt de acord cu mine mi se parea o mare greseala manageriala, ca multele facute pana acum la clubu asta, daca UTA promova anu' asta pentru ca nu aveam bani nici sa mergem pana la bucuresti.
Deci vestea asta mi se pare una buna pentru club. DACA clubul va fi condus cu profesionalism si se va renunta la jucatori imprumutati la jucatori batrani cu salarii mari si se va axa pe jucatori tineri (nu neaparat aradeni, un exemplu ar fi Viitorul Constanta) atunci viitorul poate suna bine. De ce sa nu visam ca peste 3 ani poate vom sta si la infrastructura mai bine, un stadion modernizat si un centru de pregatire performant..
Corect.
Aceeasi parere vad ca o are si edenbeast.

redneck,romania nu este america aici nimeni nu are rabdare toata lumea vrea rezultate imediate,ar fi ideal sa se construiasca ceva cu rabdare si timp dar pur si simplu acest model nu se preteaza pe fotbalul romanesc pe romania,a incercat lupas ceva si a sfarsit aproape prin a fi linsat de suporteri,desi totusi el a reusit cate ceva ....
Dar totusi...sintem in 2011. Nu se vede ca_cu modelul heirupist nu se poate face performanta ? Cluburile-s pline de datorii, liga 1 e o gluma, echipa nationala e de tot kkt-ul.
Pe de alta parte e adevarat ca nu putem noi sa reformam tot fotbalul romanesc.
Of, of, ce sa mai zic ?
Mai bine eram o tara separata Transilvania si nu mai depindeam de spurcatii aia de mitici cu mentalitatea lor cu tot.
Da ce sa zic ca in Transilvania in care traim noi numai mentalitate occidentala intalnim. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece, Transilvania aia de care vorbesti tu era cea condusa de nemti, maghiari si evrei. Si nu vad niciun motiv de satisfactie ca roman in a constata ca tara in care traiesc nu este capabila sa fie una normala decat atunci cand e condusa de alte nationalitati. Asa ca decat sa ne lamentam ce-ar fi putut fi, mai bine am incerca sa ne schimbam mentalitatea si felul de a gandi fiecare dintre noi. Pentru inceput propun sa incercam sa fim realisti, lucizi si analitici, sa judecam argumentat si nu emotional. Ca din pacate inca si noi aici practicam acelasi sport care e tot de sorginte balcanica: ne credem super eroi, visam la reinvierea gloriei trecutului si avem impresia ca mereu altii sunt de vina pentru ca nu o avem.
(29-01-2011 12:06 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]vad ca sunt tot felul de idei absurde prin zona:
1. nu stau jucatorii in liga 2 pe 3 ani!!!!!!
nici tucudean nici purece si nici alt jucator nu stau la UTA ca sa promoveze!!!!! stau ca sa ia bani si stiu ca in liga 1 i-au mai multi bani. daca erau atat de buni ar fi plecat acum, ieri sau maine dar nu ii ia nici dracu'.
2. nu vin investitori in liga 2 pe 3 ani!!!!!!!
sa fim seriosi. unde ati vazut investitori sa se inghesuie la UTA in liga 1 sau 2 sau taspe. niciodata . cum nu vin in liga 1 asa nu vin nici in a 2 nici daca avvem drept de promovare nici daca nu avem. daca chiar s-ar gasi cineva care sa doreasca ceea ce ne dorim cu toii: profesionalism, consrtructie sanatoasa, parcurgerea unor etape, reorganizare a centrului de copii si juniori cu siguranta acel investitor s-ar bucura sa nu existe presiunea rezultatelor si a promovarii pentru a putea construi
3. FRF-ul e anti UTA!!!!!
fals. frf-ul nu favorizeaza pe nimeni ci doar vinde indulgente unor cluburi sau altora. asa cum in vara ne-au ajutat alunecand prin regulamente si mentinand prevederi sau inventand altele noi la fel si acum lasa deschisa usa magazinului cu vanzare cash in euro de indulgente.
4. NOI suntem mai curati ca altii!!!!
suntem pe dracu. suntem la fel de manjiti insa macar am obtinut si in vara trecuta sa ne mentinem continuitatea si sa nu devenim covaci sau acu sau navodari. iar pentru cesiunea drepturilor de joc de la covaci, scaparea de cel putin 1 mil euro cert plus inca 3 probabile datorii trebuia sa existe si o plata: nepromovarea timp de 3 ani sau cum se aude 1 an doar.
daca vi se pare ca e un pret prea mare inseamna ca sunteti niste cretini nerecunoscatori care ati uitat ca in ultimii 2 ani si in vara la fel UTA a luptat mereu pentru SUPRAVIETUIRE si nu pentru glorie iar clubul e aproape inexistent dpdv organizatoric, financiar, managerial

De acord 100% cu cip.

UTA este UTA asta e cel mai important lucru. Cu totii ne dorim performanta la UTA si sa ajungem sa o vedem si noi jucand in Uefa, CL sau castigand campionate si cupe. In conditiile actuale(lipsa management profesionist, lipsa investitori seriosi interesati de proiecte pe termen mediu si lung, lipsa sprijin real autoritati locale) mai avem insa de muncit!

Personal am zis-o inca din august si o repet Ma bucur ca nu avem dreptul de promovare! E un fel de reparatie morala pentru faptul ca am inselat diversi creditori am evitat falimentul si caderea in esaloanele judetene prin trecerea de pe ONG pe SA!

Priviti-o ca pe o incepere din divizia a 6-a (onoare parca) si in 3 ani vom ajunge in div. a 2-a (nu in a 3-a ) cu exceptia ca nu vom fi nevoiti sa manjim blazonul UTA-ei jucand meciuri "decisive" pe la sanleani , cruceni sau seitin !

Cu o politica axata pe formarea unei echipe bazata pe tineri de viitor cu contracte ferme cu UTA pe 5 ani , cu un fond de salarii minim , cu o politica orientata spre viitor pe termen minim de 3 ani, avem toate sansele sa crestem frumos. Sper ca Gio & Olaru sa inteleaga asta sau daca nu sa lase locul altora care se pliaza pe planul acesta. Insa indiferent de oamenii de afaceri vom ajunge inevitabil iarasi la cei care conduc orasul. Un astfel de plan are nevoie de sprijinul orasului in primul rand, pe langa liniste, profesionalism si bani
Bine ca m-ai trezit, edenbeast, ca am visat frumos 5 minute...
Acuma serios. Ce putem noi face in momentul de fata ?
Am inteles ca va fi o intilnire marti cu Giovanni & co.
Poate n-ar fi rau sa-i amintiti asa, discret, ca palmaresul e la SCU si ca suporterii vor sa vada si o varianta de strategie pe 3 ani, in caz ca nu-i iasa planul lui de promovare.
Pe mine sincer nu prea ma deranjeaza decizia asta a FRF-ului, oricum nu puteam promova anul asta, nici pe plan sportiv si nici pe cel logistic/financiar, nu mai vorbesc de infrastructura. Probabil ca la anul se va da derogare, se va rezolva cumva problema, asta daca vom fi pregatiti. Partea nasoala e ca nu mai exista miza, nu mai e motivatie, spectatorii nu vor mai veni in numar asa mare la stadion (eu voi fi prezent la fiecare meci, ca si pana acum, atata timp cat UTA exista). Acum e momentul sa se faca ceva serios la club (da sigur... n-avem cu cine 4), suntem la adapostul a 24 de puncte, avem destul timp... sper sa nu il irosim si pe acesta asa cum am facut pana acuma.
(29-01-2011 12:06 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]3. FRF-ul e anti UTA!!!!!

posibil ca si anuntul recent sa intre in aceasta categorie, a indulgentelor vandute. si asta pentru ca:
- noi stiam din primul moment ca un club aflat in situatia UTA-ei nu are drept de promovare timp de 3 sezoane. Stiam in baza regulamentului UEFA de fair-play financiar.
Numai ca: FRF nu a adoptat acel regulament, incluzandu-l in ROAF, pana in 26 ianuarie 2011. Deci, stiam ca exista un regulament UEFA de fair play financiar, doar ca pana in 26 ianuarie 2011 el NU era aplicabil la nivelul FRF, pentru ca nu exista nicaieri, in nici un regulament.
UTA nu are drept de promovare in baza articolului 5 bis, inclus in ROAF in 26 ianuarie 2011. Iar in finalul articolului 5 bis scrie: intra in vigoare in momentul validarii de catre blabla, adica din 26 ianuarie 2011.

Si atunci, cum poate fi el aplicat retroactiv, cluburilor care au facut smecherii in iulie 2010? Intreb, nu ma pricep, juristii stiu mai bine.

Tinand cont ca la FRF e posibil orice, oricand, nu imi fac nici un fel de sperante si nici nu vreau sa transmit aiurea sperante. Doar ca e posibil ca FRF mizeze intentionat pe reactia cluburuilor aflate in imposibilitatea de-a obtine promovarea, cluburi care pot organiza o "cheta" care sa mearga unde trebuie si apoi sa apara un avocat destept, care sa le "demonstreze" celor de la FRF ca e corect ce spun ei, dar nu pentru sezonul in curs, regulamentul fiind adoptat in timpul unui sezon, nu inaintea lui. Asta apropo de indulgentele vandute.
educativ forumul asta al UTEI...unii predau lectii de istorie(edenbeast), altii ne invata cum e cu dreptul(cipri in speta) iar altii baga pumnul in gura altora care au curajul sa nu fie de acord cu opiniile lor...incredibil...la nici 24 ore de la comunicatul FRF concluzia generala e ca ne-au facut un mare bine miticii ca ne-au pus cu botul pe labute, dand drumul aranjamentelor care se vor face cu echipele care nu mai au nici o miza...pentru ce jucam in returul asta???ce suntem noi ma satelitul lu dinamo sau steaua sa nu avem voie sa facem performanta? de ce participam daca nu avem voie sa castigam practic...voi auziti ce spuneti???unii dintre voi vad ca aveti si adepti pe aici,doar sunteti lideri de opinie...dar ,credeti-ma ca de data asta chiar gresiti...cum Dumnezeu sa nu ii lasi pe copiii astia...Tucudean,Chindris,Purece etc sa intre in elita(ma rog asa cum e ea)fotbalului romanesc iar pe alde Oprita,F Dumitru si Pompiliu Stoica sa le croiesti drumul spre marea performanta...cum suna asta???ce vina au copii nostrii???cand vor merge la Petrolul si de-am fi pe primul loc atunci(primul loc obtinut in iarba prin sudoare) sa fie luati la mistouri de jucatorii Petrolului care vor fi pe locul 3 si vor putea promova...ce ati ma zice atunci fani impatimiti ai Batranei Doamne...ma ganditi-va inainte sa bateti prin tastaturile voastre...veti spune ca asa sunt legile,dar legile cine le-au facut???nu se pot schimba ele???sau se pot doar ptr unii...s-au dat ordonante de urgenta si s-au schimbat lucruri in tara asta...de ce ati capitulat asa usor,dragii me colegi de suferinta de pe stadionul UTA???...mai reflectati inca o data...si ganditi-va ca ati juca ptr UTA acolo pe teren,in iarba...cum ar fi???
subscriu celor scrise de crissti, mai bine jucam intr-un esalon inferior cu drept de promovare decat in liga a 2-a degeaba. Pana la urma care e sensul competitiei fara obiectiv?
Mie mi-e frica sa nu devenim un fel de bistrita sau rocarul din trecut impartind puncte in stanga si in dreapta in functie de cat se ofera pe meci.
(30-01-2011 01:20 AM)crristi Wrote: [ -> ]educativ forumul asta al UTEI...unii predau lectii de istorie(edenbeast), altii ne invata cum e cu dreptul(cipri in speta) iar altii baga pumnul in gura altora care au curajul sa nu fie de acord cu opiniile lor...incredibil...la nici 24 ore de la comunicatul FRF concluzia generala e ca ne-au facut un mare bine miticii ca ne-au pus cu botul pe labute, dand drumul aranjamentelor care se vor face cu echipele care nu mai au nici o miza...pentru ce jucam in returul asta???ce suntem noi ma satelitul lu dinamo sau steaua sa nu avem voie sa facem performanta? de ce participam daca nu avem voie sa castigam practic...voi auziti ce spuneti???unii dintre voi vad ca aveti si adepti pe aici,doar sunteti lideri de opinie...dar ,credeti-ma ca de data asta chiar gresiti...cum Dumnezeu sa nu ii lasi pe copiii astia...Tucudean,Chindris,Purece etc sa intre in elita(ma rog asa cum e ea)fotbalului romanesc iar pe alde Oprita,F Dumitru si Pompiliu Stoica sa le croiesti drumul spre marea performanta...cum suna asta???ce vina au copii nostrii???cand vor merge la Petrolul si de-am fi pe primul loc atunci(primul loc obtinut in iarba prin sudoare) sa fie luati la mistouri de jucatorii Petrolului care vor fi pe locul 3 si vor putea promova...ce ati ma zice atunci fani impatimiti ai Batranei Doamne...ma ganditi-va inainte sa bateti prin tastaturile voastre...veti spune ca asa sunt legile,dar legile cine le-au facut???nu se pot schimba ele???sau se pot doar ptr unii...s-au dat ordonante de urgenta si s-au schimbat lucruri in tara asta...de ce ati capitulat asa usor,dragii me colegi de suferinta de pe stadionul UTA???...mai reflectati inca o data...si ganditi-va ca ati juca ptr UTA acolo pe teren,in iarba...cum ar fi???

1. din cei 3 "copii ai nostrii" niciunul nu e al nostru
2. scopul echipei e sa castige toate meciurile prin joc, scopul clubului e sa se organizeze in asa fel incat promovarea sa vina normal, de la sine ca urmare a jocului bun, al conditiilor oferite si datorita existentei unei structuri de performanta la nivel managerial si sportiv
3. UTA daca e buna trebuie sa termine in primele doua locuri bazandu-se pe joc fara nici o ingerinta din afara si atunci poate ridica mandra capul indiferent daca i se va permite sa promoveze sau nu
4. prefer sa se investeasca cu cap 50000 de euro in centrul de copii si juniori decat ca acesti bani sa mearga pentru arbitraje si pt coruptii din FRF cu unicul scop de promovare cu orice scop
5. desi forumul e educativ probabil ca lectorii nu sunt deloc intelesi mai ales la partea de istorie a clubului din ultimii 30 de ani. UTA nu si-a creat in niciun moment o structura capabila sa promoveze echipa si sa o mentina in liga 1 cu eventual sanse si la primele locuri. totul s-a facut la voia intamplarii, heirupist chiar si momentele in care am revenit pasager in liga 1 iar consecinta cu fiecare retrogradare a fost un recul de cativa ani sportiv si managerial, asa ca noi in acest moment ne aflam undeva ca organizare sub anul 1980
6. nici acum nu am invatat sa privim in propria ograda si sa vedem realitatea:
cantonamentele le facem tot la moneasa ca acum jumatate de secol, amicale jucam tot cu taut, sicula, cermei ca acum 30 de ani, centru de copii si juniori nu a mai produs nici un jucator cat de cat valoros de la Ungur incoace, finantarea e la limita subzistentei, ajutoarele sponsorilor inca sunt sub forma de carne, oua, legume, apa minerala la bax, salariile angajatilor se platesc cu intarziere, motorina pentru deplasare se obtine prin rugaminti adresate unor pseudosponsori, autocarul echipei e imprumutat functie de buna dispozitie a proprietarului si multe multe altele
(30-01-2011 01:20 AM)crristi Wrote: [ -> ]educativ forumul asta al UTEI...unii predau lectii de istorie(edenbeast), altii ne invata cum e cu dreptul(cipri in speta) iar altii baga pumnul in gura altora care au curajul sa nu fie de acord cu opiniile lor...incredibil...la nici 24 ore de la comunicatul FRF concluzia generala e ca ne-au facut un mare bine miticii ca ne-au pus cu botul pe labute, dand drumul aranjamentelor care se vor face cu echipele care nu mai au nici o miza...pentru ce jucam in returul asta???ce suntem noi ma satelitul lu dinamo sau steaua sa nu avem voie sa facem performanta? de ce participam daca nu avem voie sa castigam practic...voi auziti ce spuneti???unii dintre voi vad ca aveti si adepti pe aici,doar sunteti lideri de opinie...dar ,credeti-ma ca de data asta chiar gresiti...cum Dumnezeu sa nu ii lasi pe copiii astia...Tucudean,Chindris,Purece etc sa intre in elita(ma rog asa cum e ea)fotbalului romanesc iar pe alde Oprita,F Dumitru si Pompiliu Stoica sa le croiesti drumul spre marea performanta...cum suna asta???ce vina au copii nostrii???cand vor merge la Petrolul si de-am fi pe primul loc atunci(primul loc obtinut in iarba prin sudoare) sa fie luati la mistouri de jucatorii Petrolului care vor fi pe locul 3 si vor putea promova...ce ati ma zice atunci fani impatimiti ai Batranei Doamne...ma ganditi-va inainte sa bateti prin tastaturile voastre...veti spune ca asa sunt legile,dar legile cine le-au facut???nu se pot schimba ele???sau se pot doar ptr unii...s-au dat ordonante de urgenta si s-au schimbat lucruri in tara asta...de ce ati capitulat asa usor,dragii me colegi de suferinta de pe stadionul UTA???...mai reflectati inca o data...si ganditi-va ca ati juca ptr UTA acolo pe teren,in iarba...cum ar fi???

Nu iti baga nimeni pumnul in gura, poti sta linistit insa nici nu imi poti cere sa fi redenumit Covaciul in UTA doar pentru a juca in liga 1.
Cu totii ne dorim performanta daca pot numi liga 1 performanta insa nu cu orice cost, si asa a trebuit sa digeram atatea.
Daca asta a fost hotararea, ce pot sa zic? Asta e. Ne conformam si gata fara scenarii si acuze lamentabile. Pur si simplu m-am saturat de atatea derogari si brese in regulament. Am beneficiat in trecut de ele si am ajuns tot de unde am plecat. Mai repetam odata?
Nu a capitulat nimeni, faptul ca voi merge in continuare in peluza sa sustin echipa alaturi de cei care gandesc ca mine inseamna pentru mine ca nu am capitulat. Chiar cu pretul a inca 3 ani de B. Stiu, am aspiratii modeste, eu nu am avut bucuria sa vad UTA campioana cum se lauda unii pe aici de parca asta i-ar face mai utisti, zic doar ca sunt realist si pentru mine este important ca UTA exista. Restul suporterilor sa faca ce cred ei de cuviinta. Cum le dicteaza sufletul si constiinta ca e mai bine asa sa isi aleaga calea.
UTA cu o echipa manageriala buna poate face performanta jucand in divizia B, avand buget de div B, echipa de tineri care sa creasca de la an la an cu care in final sa se incerce castigarea cupei, nu promovari in divizii de kkt
Gio: „Ne-am ambiţionat, atacăm promovarea cu toate forţele”-SPORTARAD.COM

Anunţul Federaţiei Române de Fotbal, cu privire la luarea dreptului de promovare pentru 21 de grupări din ligile doi şi trei, printre care se află şi UTA, nu a avut darul să-i descurajeze pe arădeni. Dimpotrivă, conducerea grupării „textiliste” anunţă că echipa se va bate cu toate puterile pentru promovare şi, între timp, conducerea clubului, alături de alte formaţii nemulţumite, vor încerca să întoarcă decizia FRF. „Nu poate să rămână aşa, pentru simplul fapt că, nu se pot schimba regulile la mijlocul jocului. Dacă se adopta acel articol ce ne pedepseşte acum în vară era – poate – altceva, dar acum nu ni se poate impune să ne schimbăm toţi strategiile făcute la început de sezon. Apoi, după regulament, aproape toate cluburile din Liga a 2-a nu ar avea drept de promovare, inclusiv Mioveniul care văd că face vâlvă pe acest subiect în aceste zile. O să mă deplasez la Bucureşti, am cerut şi sprijin juridic din străinătate şi eu cred că vom avea câştig de cauză”, este de părere Giovanni Catanzariti.

Preşedintele „Bătrânei Doamne” mai spune că echipa arădeană ar fi putut evita disconfortul de a se afla pe lista neagră afişată de forul conducător al fotbalului românesc, însă nu acesta a fost scopul „artificiului” din vara anului trecut. „Dacă nu aveam respect pentru suporteri şi pentru tot ceea ce înseamnă UTA în fotbalul românesc, fuzionam cu Fortuna Covaci şi, se pare, că totul ar fi fost în regulă. Dar, nu m-am gândit niciodată la aşa ceva, fiindcă acest club nu merită să-şi piardă vreodată identitatea”, a adăugat şeful italian al „alb-roşiilor”.

Mergând mai departe, „Gio” promite că va face tot posibilul să creeze condiţiile pentru promovare. „Ne-am ambiţionat şi mai mult acum. Dacă înainte vorbeam despre promovare cu jumătate de gură, acum suntem mai hotărâţi ca oricând să terminăm pe unul din primele două locuri. Nu zic că acest lucru se va şi întâmpla, s-ar putea ca alte echipe să fie mai bune decât noi, dar UTA îşi va face lot de primele locuri. Am discutat cu antrenorii, jucătorii şi toţi cei din club să-şi vadă de treabă şi să-şi pună în gând că trebuie să joace la victorie fiecare meci din retur”, ne-a mai mărturisit preşedintele arădenilor.

În fine, acesta este convins că „Bătrâna Doamnă” nu poate fi împiedicată să ajungă în Liga 1 dacă va termina pe loc de promovare. „În fotbal şi în general orice sport automat tinzi să fii cel mai bun, te laşi de meserie dacă cineva îţi pune beţe în roate. Nu văd ce va putea face Federaţia şi contracandidatele noastre dacă UTA va fi mai bună şi-şi va câştiga pe teren dreptul a de a merge într-o ligă superioară. Oricum, staisfacţia noastră, a conducătorilor, antrenorilor, jucătorilor şi suporterilor este să terminăm pe primul loc şi istoria să consemneze că UTA este campioana ediţiei 2010-2011 a Ligii a 2-a, seria de Vest”, a concluzionat Catanzariti
E nebun Gio.Eu nu inteleg , ne dorim promovarea cu orice pret , ne facem si lot pentru promovare (?) , dar cu toate astea suntem saraci lipiti , nu exista niciun finanatator si n`avem deloc sprijin din partea autoritatilor locale.Chiar nu pot sa`mi dau seama de ce doreste atat de mult promovarea cand noi abia avem puterea financiara sa ne mentinem in liga II-a.Are vreun as in maneca , o fi vreun sponsor fantoma care sa ajute clubul in cazul in care promovam? Ca de promisiuni si zvonuri de genul eu unul sunt satul ...
Si pe langa multele semne de intrebare legate de mult dorita promovare, totusi Gio chiar crede ca ne omologheaza cineva stadionul ptr liga I ? Sa fim seriosi..
Reference URL's