Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
UTA, lovitã de „utişti“...

Uneori are dreptate Nicolae Bara când spune cã arãdenilor nu le pasã de UTA. În cazul de faţã însã nu e vorba despre nepãsare, ci de rea-voinţã, de frustrare şi de probleme personale mascate însã în jurul numelui UTA. Despre ce e vorba? Din dorinţa de-a le oferi cât mai multor arãdeni posibilitatea sã vadã UTA pe viu dupã o pauzã de douã luni şi jumãtate, oficialii clubului au cãutat un teren acceptabil în Arad, dotat cu tribune, pentru a da astfel posibilitatea suporterilor de-a urmãri echipa. S-a identificat Stadionul CPL din Grãdişte, pãrãsit de câteva luni de echipa de rugby Contor Zenner şi preluat, în chirie, de Pãulişana Pãuliş, cu acte în regulã.

„Am discutat cu Flavius Brandais, fostul fotbalist. El este proprietarul AS Pãulişana Pãuliş. L-am rugat sã gãzduiascã UTA sâmbãtã, pentru amicalul cu CFR Timişoara, pe Stadionul CPL. Ne-am oferit sã plãtim! Ne-am oferit sã stabilim un preţ simbolic, de 2 lei pe bilet, şi sã le oferim încasãrile lor. Nu am vrut nimic, gratis. A fost amabil, mi-a spus cã nu vor fi probleme şi cã ne ajutã. Brandais a revenit cu un telefon, spunându-mi cã în contractul de închiriere cu Contor Zenner existã o clauzã conform cãreia nu poate subînchiria stadionul fãrã acordul scris al proprietarului, dar a spus cã problema e rezolvabilã, şi-a dat interesul. Am înţeles şi
l-am sunat eu imediat pe domnul Caracioni de la Contor Zenner. Mi-a spus cã au închiriat stadionul celor de la Pãuliş şi cã ei nu mai au nici o legãturã, sã discutãm cu Pãulişul. M-a îndrumuat spre un domn Popa, am discutat şi cu dumnealui şi mi-a spus acelaşi lucru, cã n-au treabã cu arena şi cã din partea lor putem sã jucãm. Ulterior a revenit domnul Popa cu un telefon şi a spus cã vom gãsi o soluţie sã nu aparã probleme, sã fie totul în regulã. Între timp, Adi Lucaci (n.r. antrenorul Pãulişanei) l-a sunat pe Paul Cazan şi a spus cã sunt probleme, cã existã acea clauzã, cã e nevoie de acordul Contor Zenner, pe care îl aveam deja. Lucaci i-a mai spus lui Cazan cã prin acest amical i se perturbã programul de antrenamente. În fine, am vãzut cã suntem trataţi cu ostilitate, am renunţat şi am gãsit varianta Pecica” - spune Marcel Coraş, director sportiv al FCM UTA.

Taxaţi ironic, în Observatorul de ieri, oficialii Pãulişanei - culmea doi utişti, Doru Cura şi Adi Lucaci - au sãrit ca arşi. Fluturau contractul de închiriere, se legau de acea clauzã, deşi Contor Zenner îşi dãduse acordul fãrã probleme (în plus, şi-au dat şi interesul pentru a rezolva problema) şi chiar se simţeau frustraţi de reacţia Observatorului. Frustraţi pentru ce oare? Cã au închis uşa în nasul UTA-ei? Cã au fãcut tot
ce-au putut numai pentru a nu gãzdui UTA? Cã au încurcat borcanele, confundându-i pe Cazan şi Coraş cu UTA? Ştiu cã Adi Lucaci şi Coraş nu-şi vorbesc de 11 ani, dar e problema lor. Ştiu cã Doru Cura şi Marcel Coraş nu se înghit, dar iarãşi e problema lor. Ştiu cã lui Adi Lucaci nu-i cade bine cã fostul sãu coleg Paul Cazan nu i-a propus sã lucreze pentru UTA, dar iarãşi e problema lor. UTA nu înseamnã Coraş, Cazan şi chiar nici Bara. UTA e UTA, iar pentru clubul fanion al Aradului, cei de la Pãulişana Pãuliş ar fi trebuit sã se dea peste cap, numai sã-şi deschidã porţile şi sã fie mândri cã UTA le-a solicitat sprijinul. Lucaci şi Cura ar fi trebuit sã facã tot ce depinde de ei pentru UTA, cât se simt ei de frustraţi cã nu fac parte acum din club, deşi poate pânã ieri ar fi meritat, pentru cã ambii au realizãri pentru Bãtrâna Doamnã. S-ar fi stricat gazonul Stadionului CPL dacã juca UTA sâmbãtã pe el? Foarte bine, pentru UTA - nu pentru Coraş, Cazan sau Bara - Cura şi Lucaci ar fi trebuit sã-şi spunã cã mai bine sã rãmânã cu terenul impracticabil trei luni, şase luni, nu conteazã cât, decât sã o refuze. Ei s-au legat de clauze, de amãnunte, de rahaturi de doi lei, numai pentru a trânti uşa în nasul Bãtrânei Doamne. Au reuşit, demonstrând ce? Rea voinţã! Se tot mirã Lucaci şi Cura cã nu sunt bãgaţi în seamã de UTA, cã nu sunt trataţi pe mãsura devotamentului lor faţã de club. Mã tot miram şi eu, dar de acum nu mã mai mir. Nu mai meritã!

http://www.observator.info
pina la urma jocul cu cfr tm se joaca totusi pe cpl de la orele 14 30 in gradiste!!!!
Falca: "Paunescu se va implica"
Scris de Manager
Friday, 15 February 2008
Astazi, primarul Aradului, Gheorghe Falca, a avut o intrevedere cu omul de afaceri bucurestean, Bobby Paunescu, care in urma cu o luna de zile a anuntat ca a intrat in parteneriat cu Nicolae Bara, pentru a finanta clubul UTA. Chiar daca intrunirea dintre primul edil si Paunescu a avut ca scop principal demararea constructiei ansamblului de 4000 de apartamente moderne pe locul unde a functionat IMAR-ul, s-a atins si subiectul echipei fanion a orasului. "E adevarat, am vorbit si despre UTA. Din ce am vorbit cu Bobby Paunescu astazi, am inteles ca el va investi in echipa, asa cum a promis. Celelalte detalii, sume si termene, cred ca le va stabili impreuna cu domnul Bara." - ne-a declarat Gheorghe Falca. De la anuntul facut pe 21 ianuarie, in care vorbea despre asocierea sa cu Paunescu, Nicolae Bara nu a primit niciun sprijin financiar concret din partea acestuia, dar nici al celuilalt posibil investitor, Virgil Tiran.

Cine dracu il mai crede si pe asta?

http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
Alexandrescu revine la UTA http://www.sportarad.com
Friday, 15 February 2008
Incepand de luni, Adrian Alexandrescu va prelua functia de manager general al UTA-ei. Fost presedinte executiv din prima zi in care s-a anuntat revenirea "Batranei Doamne" in elita, pe 27 iunie 2006, Alexandrescu a renuntat la functie doua luni mai tarziu. Tanarul conducator format la Liberty Salonta si-a dat demisia la cateva zile dupa victoria UTA-ei in fata Rapidului, la vremea respectiva motivandu-si - astfel - gestul: "Motivele le cunosc doar eu, nu m-am certat cu nimeni. UTA merge bine, dar va continua pe acest drum si fara mine." Adevaratele cauze ale demisiei lui Alexandrescu au ramas o enigma, dar, neoficial, se spune ca acesta avea divergente de opinie cu Sandu Ion, dar si alti "oficiali" din cadrul clubului din Calea Aurel Vlaicu.

Revenit chiar in aceasta dupa-amiaza din Turcia, acolo unde Liberty Salonta a efectuat un stagiu de pregatire, Adrian Alexandrescu ne-a declarat: "Incepand de luni sunt la Arad, pentru a prelua atributiile de manager general. Am inteles ca in 28 februarie va avea loc o sedinta importanta, cand se va mai discuta si situatia mea. Nu cred ca vor fi probleme, eu m-am inteles telefonic cu domnul Bara si pentru mine asta e de ajuns. Revin cu mare placere la UTA si speram sa facem cu totii o treaba cat mai buna." Noul manager general al "Batranei Doamne" nu a dorit sa vorbeasca despre alte schimbari la nivelul staffului de conducere al clubului. "Nu stiu ce se va intampla exact de luni incolo. Eu imi vad de atributiile mele, doar domnul Bara are dreptul sa faca si sa anunte eventuale alte modificari in structura clubului." - a adaugat Adrian Alexandrescu, fiul unuia dintre cei mai apreciati oameni de fotbal din Romania, Gheorge Alexandrescu, membru in Comitetul Executiv al FRF.

o singura precizare: sedinta importanta are loc in 18.02.2008, ora 11.
bine ai revenit, Adrian Alexandrescu!
foarte ,foarte buna este revenirea lui adrian alecsandrescu,dupa mine cel mai bun transfer al ierni,avem nevoie de oameni tineri si dornici de performanta,cred ca incepem sa avem conducere:icon_cheesygrin:
p.sbravo domnule bara:icon_cheesygrin:
Cel mai bun "transfer" din iarna asta.
off-topic: in sfarsit am aflat si eu cine e George (care acum se pare ca a devenit Gheorge, dar vorba lui bunicu'meo... "whatever")

PSV imi cer scuze pentru "plagiat" dar se pare ca am postat deodata :smile:
O veste excelenta, salut si eu revenirea lui alaturi de noi pentru ca l-am cunoscut personal si am vazut ca este un om serios, tanar si dornic de afirmare.
In sfarsit o veste buna .Acum cred ca incepe sa dispara norii care au mai ramas deasupra clubului.Bine ai revenit Adrian Alexandrescu si spor la treaba.
SASE ARADENI AU FOST TRIMISI IN LIGA A III-A

UTA a decis ca şase dintre jucătorii săi să evolueze pentru formaţia din liga a III-a Victoria Nădlac. Doi dintre aceştia, Cosmin Văsâie şi Adrian Drida, au fost excluşi din lot de antrenorul Marin Barbu şi refuză să îşi rezilieze contractele până nu primesc restanţele salariale. Ei trebuie să decidă dacă vor merge la Nădlac sau dacă vor continua să se antreneze la Arad pe cont propriu.

Ceilalţi patru, portarul Cohan şi jucătorii de câmp Todea, Furdean şi Melinte, au fost de acord să plece la Nădlac. Melinte este cerut însă de o altă echipă din liga a III, CS Ineu, fiind sub contract cu aceasta până la finalul sezonului. Melinte a fost împrumutat de UTA, în vară, pentru un sezon, cei de la CS Ineu solicitând ca jucătorul să îşi respecte contractul, nefiind de acord ca fotbalistul să fie cedat Victoriei Nădlac.
sursa:prosport
Barbu: Terenul nu este o scuza
Pe intreaga durata a partidei tehnicianul UTA-ei a stat in picioare si a dat indicatii eleviilor sai. La finalul partidei incheiate 0-0, "Magiun" Barbu nu era incantat de ceea ce au aratat utistii cu o saptamana inainte de inceputul campionatului.

"Astazi nu ne-a ajutat foarte mult nici terenul insa nici faptul ca nu am putut alinia echipa pe care o vom avea in campionat. A contat poate si faptul ca miercuri ne-am intors din cantonament, le-am dat doua zile libere baietilor si s-a vazut pe undeva acest lucru. In orice caz a fost o partida care trebuie sa ne dea de gandit fiindca trebuie sa ne concentram mult mai bine asupra jocului. Daca vom avea aceeasi prestatie si in prima etapa, Gloria nu ne va ierta", a declarat principalul UTA-ei. Acesta a mai afirmat ca in ciuda faptului ca ninsoarea si terenul ar putea sa constituie scuze pentru prestatia eleviilor sai, acestia nu trebuie sa se bazeze pe aceste lucruri. "Indiferent de starea vremii, de cum se prezinta gazonul de joc noi trebuie sa fim pregatiti. La fiecare partida trebuie sa fim concentrati si sa castigam,a sta e singurul lucru care ne intereseaza."

Marin Barbu a declarat la final si ca a remarcat ziua buna prinsa de portarul aradean al celor de la CFR Timisoara, Claudiu Mutu.

"Pahima nu este de Liga 1"

Marin Barbu l-a testat astazi si pe israelianul venit in probe de la Hapoel Ironi Kir Shmona. Asaf Pahima a intrat in locul lui Ionut Balan in partea a doua a reprizei, evoluand ca mijlocas dreapta, insa nu a avut prea multe realizari. De altfel, la finalul partidei tehnicianul UTA-ei a lasat impresia ca acesta nu va fi pastrat in lotul cu care "Batrana Doamna" va ataca partea a doua a sezonului. "El este putin cam micut din punct de vedere fizic pentru a face fata in Divizia A", a spus Marin Barbu despre Pahima.

Inghetati cu tot cu suflete

"Batrana Doamna" nu le-a dat motive celor 500 de aradeni care au iesit din case pe viscol si au inghetat in tribunele subrede de pe arena "CPL" sa se incalzeasca catusi de putin. Ba mai mult, elevii lui Marin Barbu le-au mai "inghetat" si sufletele, caci au aratat fotbal cu "pipeta" inainte cu opt zile inaintea redebutului in campionat, in compania singurei formatii care in sezonul trecut le-a furat toate punctele. "Daca vom evolua tot asa si duminica, Gloria Bistrita nu ne va ierta." - recunostea antrenorul Barbu, dupa amicalul cu CFR Timisoara, semn ca ceva trebuie sa se intample saptamana viitoare, in asa fel incat UTA sa arate cu totul altfel peste opt zile.

Scuze s-ar gasi si de aceasta data pentru prestatia neconvingatoare si scorul nedemn pentru o formatie de prim esalon. Terenul denivelat, inghetat si acoperit cu un strat subtire de zapada a fost la limita practicabilitatii, iar Marin Barbu nu a folosit formula de joc cu care va incepe, probabil, confruntarea cu bistritenii. Hora, Hidisan sau Simao au fost trei absente importante, care ar fi adus putina ordine in jocul UTA-ei, care nu a construit aproape deloc, preferand angajamentele lungi, direct pe varfuri, sau actiunile personale pe cele doua benzi.

ImageDaca a fost un capitol la care UTA a stat bine a fost cel al portarilor. Atat cat au avut de lucru si au cam avut la 3-4 ocazii bune de gol ale timisorenilor, semnate Pecarov, Negru (de doua ori) si Stan , Daniel Tudor si Marne s-au comportat bine. In aparare, s-au ridicat la nivelul pretentiilor cate doi fundasi din patru. Balan si Mihut, pe dreapta, Chita si Bumbac, in centru. In schimb, integralistii Amoreirinha si Vasiljevic au facut un meci destul de slab, cu mentiunea ca - totusi - portughezul s-a mai remarcat si cu doua-trei interventii utile. Prea putine, totusi, avand in vedere ca adversarul ar fi putut marca in doua randuri datorita nesigurantei sale.

La mijlocul terenului, banda dreapta a functionat doar cand Mihut a intrat pe teren, iar Marginean a fost trecut in centru, in locul unui Cristi Todea care nu si-a tinut aproape deloc echilibrul pe terenul inghetat. Pe dreapta, a mai evoluat si israelianul Pahima, care nu s-a remarcat cu nimic, iar fizicul plapand pare ca deja l-a "condamnat" in ochii lui Barbu. Asa cum spuneam, cand Radu Marginean a trecut in centru, pe faza defensiva nu au mai aparut problemele din prima repriza. In schimb, omul de care s-au legat toate sperantele pentru o coordonare eficienta a jocului, Pedro Oliveira, a dezamagit - poate - cel mai mult. ImageEvoluand toate cele 100 de minute ale amicalului cu timisorenii, lusitanul de 26 de ani a disparut minute bune din joc, iar atunci cand a reaparut din nou nu si-a ajutat cu nimic echipa in faza ofensiva. Evident, deranjat si el de suprafata grea de joc, Oliveira pare sa resimta si cele 2-3 kilograme in plus, dar mai ales faptul ca nu se simte cu colegii de la mijloc sau ofensiva. Pe stanga, Florin Dan a facut un meci satisfacator. Adica, mai bun decat cu ceea ce ne obisnuise, dar destul de ineficient pentru cerintele Ligii 1.

Atata timp cat UTA nu a marcat, atacantii pot fi bagati in aceeasi oala, iar prestatia lor catalogata drept slaba. Toate cele patru "varfuri" utilizate de Barbu astazi: Baltoi, Ilie, Edson si Gurita au avut o evolutie trasa la indigou. Au jucat mai mult cu spatele la poarta, dar si atunci au luat rareori fata fundasilor adversi, cat despre accelerari sau driblinguri fine nici nu poate fi vorba. La finalizare s-au vazut doar Edson si Gurita, dupa pauza. Portughezul a prins un sut sanatos direct in pieptul lui Mutu, iar Gurita a inscris cu calcaiul din offside, dar a si tras previzibil din situatie excelenta la ultima ocazie aradeana.

Formatii:

UTA: Tudor (Marne), Balan (Pahima), Chita (Bumbac), Amoreirinha, Vasiljevic - Marginean, Oliveira, Todea (Mihut), Florin Dan - Baltoi si Mircea Ilie.

CFR Timisoara : Mutu - Gosa, Aldana, Dresca, Marchis - Dudas, Neagoe, Straut, Stan - Pecarov, Negru. Au mai jucat: Scarlatescu, Purda, Ciorega, Bozian, Enciu, Cioloca.

Au arbitrat: Razvan Cadar - la centru, asistat de Siviu Mocanu si Claudiu Tripa
Sursa: http://www.sportarad.ro
Jucatori avem, conducatori avem, ne mai trebuie antrenor si suntem okay
da ce are antrenoru asta care il avem acuma???
Domnilor, despre calitatile sau neajunsurile domunului Marin Barbu discutam la topicul destinat lui. OK?
UTA va avea tabelă la meciul cu Oţelul
La câteva ore după ce a fost instalat, cu acte în regulă, în postura de manager general (după o şedinţă a Consiliului Director), Adrian Alexandrescu a făcut primul anunţ important.
UTA va avea tabelă la meciul cu Oţelul

„Tabela de marcaj, mult râvnită de suporteri, va deveni funcţională la meciul de peste două săptămâni, cu Oţelul Galaţi” – a spus noul manager general.

În privinţa nocturnei, despre care a discutat luni cu reprezentanţii firmei care o instalează, Alexandrescu a declarat:

„Nu mă pot pronunţa – deocamdată – ce meci vom putea vedea în nocturnă la Arad. Cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni se va putea găsi răspuns şi la această problemă”.

aradon.ro
"Mai pot veni jucatori straini"
Scris de Manager
Monday, 18 February 2008
De astazi, Adrian Alexandrescu a devenit cu acte in regula noul manager general al clubului UTA. Este vorba, de fapt, de o revenire a tanarului conducator format la Liberty Salonta intr-o functie executiva la Arad, Alexandrescu dandu-si demisia fara argumente in toamna lui 2006...

- Inainte de a discuta despre prezent si viitor, mai doresti sa revii asupra trecutului? Ce te-a determinat, totusi, sa pleci de la UTA?

- Ce rost are sa mai revin asupra motivelor? Le stiu eu si nu are rost sa mai dezgropam mortii. A fost, a trecut, nu are rost sa traim din amintiri. Fiecare sa-si dea cu parerea daca vrea, eu nu comentez mai multe.

- Cum a fost departe de clubul la revenirea caruia pe prima scena a primei ligi ai pus si tu umarul?

- Mi-a fost greu la inceput, dar am mai tinut legatura cu baietii. Am fost la foarte multe meciuri de pe teren propriu ale echipei si ma bucur ca UTA si-a indeplnit obiectivul. Raman la parerea ca echipa a putut si poate mult mai mult decat a aratat, dar cred ca discutiile dintre cei doi finantatori s-au rasfrant si asupra vestiarului. Bine ca s-au rezolvat problemele, speram sa nu fie prea tarziu si sa o scoatem la mal si anul acesta.

- Care ar fi pe scurt povestea revenirii tale la UTA?

- Am fost contactat de domnul Bara in Antalya, unde ma aflam cu Liberty Salonta. Ne-am intalnit si am discutat chiar in timpul meciului UTA-ei cu rusii de la Kuzbas. Miercurea trecuta, domnul Bara m-a mai sunat odata si mi-a oferit acest post. Am acceptat pe loc, pentru ca pe 28 februarie cand dansul revine in tara sa discutam si restul problemelor.

- Ca si in cazul transferurilor de jucatori din aceasta iarna si tu ai o intelegere pe patru luni cu UTA...

- E ceva normal. Ca si in cazul fotbalistilor si eu as putea da gres si nu va mai fi nevoie de serviciile mele. Dar, sper si nu cred ca se va ajunge pana acolo si ne vom indeplni cu totii obiectivul.

- Cum a fost prima ta zi la UTA?

- Prea multe nu am facut astazi. In primul rand, am fost confirmat dupa o scurta sedinta de Comitet Director, iar apoi am avut mai multe dicutii libere cu restul conducatorilor. Pe la ora 14 am intrat in vestiarul echipei, i-am revazut pe o parte dintre jucatori, iar cu cealalta parte am facut cunostiinta. Le-am comunicat fotbalistilor ca usa mea le este intotdeauna deschisa, dar si ce mi-as dori eu de la ei. Acum, dupa-amiaza voi avea si o intalnire cu domnul primar Falca, sa ma pun la curent cu ceea ce inseamna investitiile municipalitati la UTA. In rest, il astept pe domnul Cazan sa-mi predea actele, pentru ca nu ma pot eu sa ma bag in lucrurile sale. Dansul vine maine seara, iar de poimaine, probabil, imi voi intra cu totul in atributii.

- In aceste conditii ce functie va avea domnul Paul Cazan la club?

- O sa facem o conferinta de presa miercuri sau joi in care vom anunta totul. Ii asteptam pe domnii Cazan si Mitran, vom avea o scurta sedinta, iar apoi vom comunica deciziile noastre si ale domnului Bara, bineinteles.

- E posibil sa mai soseasca jucatori noi la UTA in aceasta saptamana?

- Din pacate, timpul e scurt, ar mai fi cateva piste, dar asta depinde si de banii disponibili. Am avea ce sa aducem si inca pe posturile deficitare la UTA, un fundas central si un mijlocas stanga. Vorbesc aici despre jucatori straini, caci cei romani sunt inabordabili in aceasta perioada, iar cei care nu si-au gasit echipa pana acum nu au valoare.

- Cat de bine il cunosti pe domnul Marin Barbu?

- Am vorbit cu dansul in Antalya, de vreo doua ori la telefon... Il astept sa revina de la Bucuresti si vom discuta mai multe privind problemele ce se ivesc in vestiar si poate cerintele ce le mai are privind una-doua achizitii.

http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=98
asta nu ca ar avea merite deosebite alexandrescu, dar parca ma simt mai bine citind declaratii care nu abunda de amatorism si prostie si chiar daca inca nu si-a intrat nici el "in paine" se vede diferenta de la o posta!!!

cum zicea timpul este scurt pentru a mai aduce plombe cat de cat valoroase dar daca se vrea(a se intelege daca "dau bani seriosi nu 5-10.000 de euroi/jucator) se poate!
pe aradon ,adi a spus ca are o lista cu 3 jucatori straini foarte valorosi care sunt exact pentru cele 3 posturi sensibile la echipa fundas central,mijlocas stinga si atacant dar mai trebuie sa discute cu bara daca accepta sa ii cumpere,deoarece ei costa MULTI BANI.
Ferencz Bajko, noul preparator fizic al UTA-ei
Joi, 19 February 2008 - Sportarad.ro

Pana la a-si ajusta lotul de jucatori, cu o achizitie - doua, "Batrana Doamna" si-a completat stafful tehnic. De maine, echipa aradeana va avea preparator fizic, asa cum si-a dorit antrenorul Marin Barbu, in incercarea de a evita repetatele accidentari, respectiv problemele musculare ale jucatorilor sai. Ferencz Bajko a mai lucrat cu Marin Barbu la Petrolul Ploiesti, iar in prezent soseste de la formatia de liga secunda, Forex Brasov. "Bajko e de varsta mea, dar cred ca are o pregatire fizica mai buna decat multi jucatori. Sunt multumit ca am reusit aceasta mutare, mi s-a luat o piatra de pe inima. Din cate stiu eu, Bajko isi va incepe de maine munca la Arad." - ne-a declarat tehnicianul aradenilor. In cariera sa, noul preparator fizic al utistilor a mai lucrat la FC Brasov cu Razvan Lucescu, Gabriel Stan sau Gigi Multescu, dar a si a activat si ca antrenor principal in liga secunda, la Botosani si Sacele.
http://www.transfermarkt.de/de/wettbewer...seite.html

nu mai suntem pe ultimul loc suntem pe 9
Creste nelinistea
Scris de Manager sportarad.com
Wednesday, 20 February 2008
Despartirea imbecila de Gurita, negasirea jucatorilor solicitati in repetate randuri de Marin Barbu, dar mai ales jocul fara substanta a echipei cu patru zile inaintea primului meci pe puncte din campania de primavara in Liga 1 nu fac decat sa creasca nelinistea in randul suporterilor aradeni. Cu mici exceptii, jucatorii considerati titulari de Marin Barbu la ora actuala au dezamagit crunt cu ocazia ultimei repetitii inainte de confruntarea cu Gloria Bistrita, tehnicianul aradean fiind nevoit sa se uite atent pe banca, la cei care au intrat pe teren in a doua repriza, daca doreste sa alcatuiasca o echipa mai aproape de nivelul Bistritei.

Din pacate, nu exista posibilitatea ca Edson si Todea sa-i inlocuiasca pe Ilie, respectiv Oliveira, din moment de primii doi sunt suspendati, iar sansele ca Varga, Ibeh si chiar Amoreirinha sa fie preferati lui Marginean, Simao si Bumbac sunt, de asemenea, foarte mici.

Revenind la jocul cu "vamesii", respectiv la prima repriza, UTA a aratat foarte rau. O singura ocazie importanta de gol, ratata de Oliveira din 10 metri, este foarte putin pentru o formatie de prim esalon in fata uneia de Liga a 3-a. Mai mult, "textilistii" s-au vazut condusi dupa eroarea lui Tudor, care a scapat loviura libera a lui Drida in poarta, dar, repetam, problema cea mare a "alb-rosiilor" a fost exprimarea in teren. De la mijloc in sus doar Hidisan s-a scuturat de "haina" mediocritatii. Oliveira, Simao, Ilie si in majoritatea timpului si Marginean sau Baltoi au facut mai debraba anti-joc, pentru ca Bumbac si Tudor sa arate si ei destula nesiguranta in faza defensiva.

Lucrurile s-au schimbat dupa pauza, dar asta si datorita faptului ca Dan Cuedan a introdus o parte din juniorii de pe banca de rezerva. Totusi, alta a aratat fata echipei cu Amoreirinha, Varga, Todea, Ibeh si Edson, Cohan si Betea avand de data asta foarte mult de lucru in poarta Nadlacului. Doar Florin Dan si atacantii Baltoi si Ilie, care s-au alternat langa Edson nu s-au ridicat la inaltimea situatiei. Mihut, foarte activ si intr-o buna forma sportiva, a egalat cu o executie splendida, la "paianjen", pentru ca finalul de meci sa apartina nigerianului Ibeh. Mijlocasul de picior drept, dar folosit pe banda stanga, a impresionat prin cateva driblinguri si pase de efect, dar a si marcat pentru 2-1, o victorie ce mai panseaza moralul utistilor inainte de meciul cu Gloria. N-am amintit nimic de Balan, caci jucatorul de banda dreapta si-a facut din nou constiincios datoria, pentru ca fundasul Pascariu si portarul Marne sa nu aiba aproape nimic de lucru in repriza secunda.

Concluzionand, amicalul cu Nadlacul ii dau semnale importante antrenorului "Batranei Doamne". Jucatori considerati titulari de drept ar trebui serios reevaluati in zilele ce urmeaza si poate incercate doua-trei surprize, care, daca-si pastreaza concentrarea si determinarea din partida de astazi ar putea fi oamenii cheie pentru un succes necesar ca aerul. Cat despre automatismele de joc, adica omogenitatea echipei, poate cu o alta ocazie, UTA mai avand mult de lucru pana a se pune la punct la acest capitol.

UTA: Tudor (46 - Marne) - Balan, Chita (46 - Amoreirinha), Bumbac (46 - Pascariu), Mihut - Hidisan (46 - Fl. Dan), Marginean (46 - Varga), Oliveira (46 - C. Todea), Simao (46 - Ibeh) - Baltoi (70 - M. Ilie), M. Ilie (46 - Edson). Antrenor: Marin Barbu

Nadlac: Cohan (Betea) - Cojocaru (Tuleu), Dragu, Iaros, Vasaie (Cipos) - Furdean, L. Todea, Banilivieci, Turcus (Sabau) - Drida (D. Mitu) - Goldis. Antrenor: Dan Cuedan

Au arbitrat: Carlos Boruga - Paul Ardelean, Daniel Bondar
Reference URL's