Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nu cred ca iti poate spune mai mult decat atat.
in conditiile scenariul lui albrosu nu se intampla si FCM -ul intra in faliment, actuala forma juridica va prelua in tihna si palmaresul.

imi pun problema dpdv al creditorului "tepuit" de falimentul FCM UTA (daca exista asa ceva si in realitate, nu doar pe hartie). in situatia asta problema continuitatii ar putea fi o parghie in recuperarea banilor, iar avand in vedere ca la mijloc e si statul... ramane de vazut.

revenind la realitate, drumul ales nu ne face imaculati (nu ca am fi fost pana acum) dar e cu siguranta cel mai pragmatic posibil.
nu poti trai "romantic" in vremurile de acum, vezi exemplele din Anglia (United, City, Liverpool) sau Austria (Salzburg). pana vom avea suficienti bani sa infiintam un club al suporterilor, eu zic sa ne vedem de UTA pe care o avem acum.

hai noroc!
totusi astept si pozitia lui cip... 1
Varga, aproape de revenirea la UTA

Pe 28 mai, Norbert Varga suferea o operaţie la genunchi, pentru refacerea ligamentelor încrucişate. Fotbalistul de 30 de ani se accidentase în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, după ce un adversar căzuse pe genunchiul său stâng, asta după ce arădeanul a mai avut exact aceleaşi probleme la genunchiul piciorului drept. „Ultimii ani parcă am fost blestemat. Am ajuns să-mi cunosc genunchii ca pe ochii mei şi sper ca de acum înainte să fie bine”, a precizat mijlocaşul.

Varga mai recunoaşte că se află în discuţii avansate cu conducerea „Bătrânei Doamne”, care i-a promis sprijin în tentativa de a-şi clarifica situaţia contractuală cu Unirea Alba Iulia. „Cei de la Unirea m-au informat că îmi desfac contractul cu data de 1 iulie, fiindcă echipa retrogradase, însă au omis să o depună la Federaţia Română de Fotbal. Acum trebuie să găsesc o altă cale să devin liber şi nu cred că va fi o problemă, atâta timp cât le-aş putea crea probleme mari şefilor de la Alba Iulia dacă îmi cer toate restanţele financiare”, a adăugat fostul jucător al polonezilor de la Wisla Cracovia.

Conform spuselor sale, valorosul fotbalist ar fi pregătit să redebuteze oricând pentru UTA. „De la începutul lunii iulie alerg aproape zilnic prin pădure şi m-am mai băgat şi la miuţe. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic şi medical, fac sprinturi cu schimbări bruşte de direcţie şi nu mai simt absolut nicio durere. E adevărat, îmi lipsesc antrenamentele cu o echipă adevărată, dar asta cred că se poate rezolva zilele următoare. Până se va clarifica situaţia mea contractuală, voi solicita şi sper că voi obţine o hârtie de la cei de la Unirea Alba Iulia pentru a mă putea antrena cu UTA. Îmi doresc foarte mult să revin în Calea Aurel Vlaicu şi să pun umărul la o eventuală promovare a echipei în Liga 1”, a încheiat Varga.
SportArad.com
(12-10-2010 05:08 PM)red-white78 Wrote: [ -> ]Varga, aproape de revenirea la UTA

Pe 28 mai, Norbert Varga suferea o operaţie la genunchi, pentru refacerea ligamentelor încrucişate. Fotbalistul de 30 de ani se accidentase în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, după ce un adversar căzuse pe genunchiul său stâng, asta după ce arădeanul a mai avut exact aceleaşi probleme la genunchiul piciorului drept. „Ultimii ani parcă am fost blestemat. Am ajuns să-mi cunosc genunchii ca pe ochii mei şi sper ca de acum înainte să fie bine”, a precizat mijlocaşul.

Varga mai recunoaşte că se află în discuţii avansate cu conducerea „Bătrânei Doamne”, care i-a promis sprijin în tentativa de a-şi clarifica situaţia contractuală cu Unirea Alba Iulia. „Cei de la Unirea m-au informat că îmi desfac contractul cu data de 1 iulie, fiindcă echipa retrogradase, însă au omis să o depună la Federaţia Română de Fotbal. Acum trebuie să găsesc o altă cale să devin liber şi nu cred că va fi o problemă, atâta timp cât le-aş putea crea probleme mari şefilor de la Alba Iulia dacă îmi cer toate restanţele financiare”, a adăugat fostul jucător al polonezilor de la Wisla Cracovia.

Conform spuselor sale, valorosul fotbalist ar fi pregătit să redebuteze oricând pentru UTA. „De la începutul lunii iulie alerg aproape zilnic prin pădure şi m-am mai băgat şi la miuţe. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic şi medical, fac sprinturi cu schimbări bruşte de direcţie şi nu mai simt absolut nicio durere. E adevărat, îmi lipsesc antrenamentele cu o echipă adevărată, dar asta cred că se poate rezolva zilele următoare. Până se va clarifica situaţia mea contractuală, voi solicita şi sper că voi obţine o hârtie de la cei de la Unirea Alba Iulia pentru a mă putea antrena cu UTA. Îmi doresc foarte mult să revin în Calea Aurel Vlaicu şi să pun umărul la o eventuală promovare a echipei în Liga 1”, a încheiat Varga.
SportArad.com

daca va fi ferit de accidentari cred cu tarie ca norbi va fi liderul UTA-ei din teren.
Bine ai revenit acasa Norbi!
parca era vorba de intinerirea echipei. n-am fost de acord nici cu revenirea lui dragan iar varga e mai tot timpul accidentat. la ora actuala chindris e peste el.
@red_skin, o echipa tanara se construieste in jurul a 3-4 fotbalisti cu experienta. Ajuta enorm si cei "batrani". Nu cred ca nu-ti placea de Cl. Dragan sau de Varga cand jucau la noi. Talent si stinta au, ce le lipseste e pregatirea, si asta cred ca se poate "corecta", pt ca sunt baieti seriosi (cel putin in aparenta). Dupa parerea mea amandoi sunt utili echipei.
(13-10-2010 10:14 AM)red_skin Wrote: [ -> ]chindris e peste el.

nu cred ca cineva care l-a prins pe varga in zilele lui bune poate spune asa ceva, plus ca sirul accidentarilor l-a inceput puand osul si fortand tot pentru UTA.

ma bucur ca a revenit si ii doresc sanatate si multa bafta!
Cred ca red_skin se referea in momentul de fata. Nimeni nu poate spune ca Varga nu a ajutat UTA si ca nu a fost un jucator de baza al echipei in cateva sezoane , insa in momentul de fata mai mult ca sigur ca e sub Chindris.Asta probabil pana se pune la punct cu pregatirea , daca totusi revine la club eu zic ca e un mare castig.Sa nu uitam ca Varga poate juca si in centrul apararii , unde suntem cam subrezi momentan ...
ce inseamna "momentul de fata", acum, azi, saptamana asta?
pe cine comparati cind dati verdictul, pe varga care revine dupa o accidentare si pe chindris care a stat o luna?
bure, despre seriozitatea lui dragan decand a revenit la uta nu vreau sa zic prea multe...cel putin nu aici.

argumentele pe care le aduceti in discutie sunt copilaresti. pai asa putem sa-l aducem pe gaica in aparare ca tot suntem praf, eventual domide mijlocas si cu voia dvs coras atacant...sa cladim echipa in jurul oamenilor experimentati.

oameni buni, genunchii lui norbi-s praf! n-o sa mai puna osu la bataie asa cum o facea altadata. sunt curios ce salar o sa primeasca.
Norbi are 30 de ani, ce Dumnezeu! Mai poate juca inca cel putin 4-5 ani la acest nivel. Doar daca va fi ferit de accidentari, insa nu-i sta in caracter sa nu puna osu'! Chindris mai are timp sa confirme, plus ca i-a cam luat fata Ignea...
alin21:
Ai dreptate...Varga e om de caracter. Daca va fi ferit de accidentari, il vad titular cert.
Nu cred ca i-a luat deocamdata fata Ignea, cu el la mijloc nu mi se pare ca avem aceeasi consistenta. Chindris a fost pedepsit pentru cartonasul rosu de la Deva si eu cred ca va reveni ca titular in meciul cu ACU. Despre Varga, mi-ar placea sa il vad in echipa, mai ales ca la experienta sa trebuie sa stie sa dea si pase inainte.
(13-10-2010 02:24 PM)I 929 Wrote: [ -> ]Nu cred ca i-a luat deocamdata fata Ignea, cu el la mijloc nu mi se pare ca avem aceeasi consistenta. Chindris a fost pedepsit pentru cartonasul rosu de la Deva si eu cred ca va reveni ca titular in meciul cu ACU. Despre Varga, mi-ar placea sa il vad in echipa, mai ales ca la experienta sa trebuie sa stie sa dea si pase inainte.
Pai, o lupta intre jucatori pentru postul de titular nu poate sa faca decat bine echipei! Si eu astept sa-l vad pe Chindris cel din sezonul trecut, insa mi l-as dori si pe Varga la UTA...
EXCLUSIV / Roland Nagy: "Vrem sa aducem Aradul cat mai curand in prima liga"-sptfm.ro
16/10/2010 Vlad Georgescu

Antrenorul formatiei aradene UTA, Roland Nagy, sustine ca "Batrana Doamna" a obtinut o victorie importanta vineri, in fata concitadinei ACU, care o mentine in lupta pentru promovare.

Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca situatia financiara a echipei se imbunatateste, iar pe baza stabilitatii se poate cladi si performanta.

"A fost o victorie importanta impotriva celor de la ACU Arad. Am tinut o linie de rezultate pozitive. Am controlat jocul de la un capat la altul si numai nesansa si alte aspecte au facut ca scorul sa ramana doar 1-0, cu un gol marcat in minutul 87. La inceputul sezonului s-a incercat sa se faca o echipa competitiva, iar acum am o echipa tanara, cu cativa fotbalisti tineri. Ne dorim sa ne batem la promovare si aici se ia in considerare performanta. Fanii de aia vin la stadion si noi de aia lupta. Se doreste ca Aradul sa activeze cat mai curand posibil in prima liga. Vom incerca sa scoatem cat mai mult din meciurile care urmeaza si vom vedea ce va fi", a declarat Roland Nagy, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu", realizata de Horatiu Sima.

"Urmeaza sa se faca niste plati, sa se achite salariile. Situatia e inspre pozitiv si asta e imbucurator. Pe baza stabilitatii putem aspira la performanta si la lucruri mai indraznete. In momentul de fata sunt echipe care efectiv se chinuie", a mai spus antrenorul.
(17-10-2010 08:59 AM)PSV Wrote: [ -> ]EXCLUSIV / Roland Nagy: "Vrem sa aducem Aradul cat mai curand in prima liga"-sptfm.ro
16/10/2010 Vlad Georgescu

Antrenorul formatiei aradene UTA, Roland Nagy, sustine ca "Batrana Doamna" a obtinut o victorie importanta vineri, in fata concitadinei ACU, care o mentine in lupta pentru promovare.

Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca situatia financiara a echipei se imbunatateste, iar pe baza stabilitatii se poate cladi si performanta.

"A fost o victorie importanta impotriva celor de la ACU Arad. Am tinut o linie de rezultate pozitive. Am controlat jocul de la un capat la altul si numai nesansa si alte aspecte au facut ca scorul sa ramana doar 1-0, cu un gol marcat in minutul 87. La inceputul sezonului s-a incercat sa se faca o echipa competitiva, iar acum am o echipa tanara, cu cativa fotbalisti tineri. Ne dorim sa ne batem la promovare si aici se ia in considerare performanta. Fanii de aia vin la stadion si noi de aia lupta. Se doreste ca Aradul sa activeze cat mai curand posibil in prima liga. Vom incerca sa scoatem cat mai mult din meciurile care urmeaza si vom vedea ce va fi", a declarat Roland Nagy, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu", realizata de Horatiu Sima.

"Urmeaza sa se faca niste plati, sa se achite salariile. Situatia e inspre pozitiv si asta e imbucurator. Pe baza stabilitatii putem aspira la performanta si la lucruri mai indraznete. In momentul de fata sunt echipe care efectiv se chinuie", a mai spus antrenorul.

ganduri de promovare.....dupa ce ne-am facut de ras la craiova si din deplasare am dus doar 4 puncte107
dar ce ai vrea sa zica ca ne luptam la retrogradare? e foarte bine ca vorbeste asa deoarece le da moral jucatorilor! referitor la punctele din deplasare in afara de craiova unde am fost varza cu un pic de sansa luam mai multe puncte.

pt noi doar UTA conteaza!!!
Nicicum nu e bine, anul trecut Popa zicea ca ne batem pentru salvarea retrogradarii, acum Roly spune ca echipa isi doreste sa se bata pentru promovare. Oare nu asta e telul fiecarui fotbalist, sa se bata pentru performanta?
Echipa si stafful tehnic nu trebuie sa aiba in cap decat un singur lucru: sa castige fiecare meci. Daca la sfarsit sunt pe loc promovabil cu atat mai bine. Ca din punct de vedere organizatori suntem departe de cerintele ligii I e alta poveste insa asta e treaba conducerii. Echipa insa nu trebuie lasata sa se complaca in mediocritate.
http://www.sportuldevest.ro/fotbal-inter...80%9D-1836
Giovani Catanzariti, în căutări de investitori:„Sunt în discuții cu cei care au dorit să preia Verona”

Italianul din fruntea conducerii formației arădene încearcă să atragă oameni de afaceri spre UTA

Președintele „Bâtrânei Doamne”, Giovani Catanzariti, visează la promovarea UTA-ei pe prima scenă fotbalisitcă românească, dar caută în continuare și investitori puternici care să susțină clubul din Calea Aurel Vlaicu.

Conducătorul trupei de pe Mureș a dezvăluit, în emisiunea „Dincolo de gazon”, că se află în tratative cu un grup de oameni de afaceri din Italia, care ar putea să preia din iarnă pachetul majoritar de acțiuni al echipei. „Sunt în discuții cu investitorii ce au dorit să cumpere formația Verona. Sper să îi pot convinge și din retur să vină la Arad și să cumpere acțiuni la societatea noastră” a anunțat optimist Catanzariti.

Încrezător înainte de bătălia cu Dacia

Șeful grupării antrenate de Roland Nagy privește, de asemenea, cu multă încredere și viitoarea partidă a alb-roșiiilor, din deplasarea de pe terenul Daciei din Mioveni. „Sezonul precedent ne-am impus în confruntarea cu argeșenii, iar acum vom încerca să facem din nou același lucru” a fixat Catanzariti obiectivul golgheterului Adrian Voiculeț și a celorlalți coechipieri ai acestuia pentru bătălia cu galben-verzii.
Reference URL's