Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sa mor de mai inteleg stirile de pe sportarad. Pai in conditiile in care Cazan e retrogradat zvonurile despre Alexandrescu ar fi normal sa se confirme nu sa se infirme. Si in al doilea rand... care George?
mnerie.................no comment
edenbeast Wrote:Sa mor de mai inteleg stirile de pe sportarad. Pai in conditiile in care Cazan e retrogradat zvonurile despre Alexandrescu ar fi normal sa se confirme nu sa se infirme. Si in al doilea rand... care George?

cred ca e vorba de grigore alecsandrescu tatal lui adrian
Prima Pagina FCM UTA Bara: "Jucatorii imprumutati trebuie sa confirme"
Bara: "Jucatorii imprumutati trebuie sa confirme"
Scris de Manager
Tuesday, 12 February 2008
Suspectat ca ar urmari o vanzare a clubului UTA la vara si ca urmare a acestui fapt se fereste sa cumpere jucatori, optand pentru imprumuturi pe patru luni, Nicolae Bara explica de ce a ales aceasta strategie. "Ne-am ars cu prea multi jucatori care au venit pe bani grei la Arad si care nu au confirmat, iar noi a trebuit sa-i platim. Am invatat din greseli, cred ca e normal sa ne protejam intr-un fel, mai ales ca echipa a trecut printr-o situatie de criza in aceasta iarna. Inca mai exista datorii, nu are rost sa mai facem altele, caci cel putin jucatorii de la Cluj sunt scumpi, o stie toata lumea." - a mentionat finantatorul "alb-rosiilor".

Bara a si specificat si conditiile in care jucatori ca Marincau, Marginean, Oliveira, Gurita sau Amoreirinha vor fi achizionati defintiv in vara: "Toti trebuie sa dea randament, sa contribuie la indeplinirea obiectivului. Mai trebuie sa se si adapteze la UTA, la viata din Arad, nu e deloc un lucru simplu. Nu mai vrem sa facem experimente pe bani multi. Cred ca interesul imediat al clubului este salvarea de la retrogradare si noi tocmai asta facem, ne concentram pe formarea unui lot care sa nu aiba probleme in subsolul clasamentului." - a mai declarat Bara, care mai anunta cel putin doua-trei imprumuturi in zilele urmatoare: un fundas central, un mijlocas stanga si - probabil - inca un atacant

Semne pozitive de la Paunescu
Scris de Manager
Monday, 11 February 2008
In cele din urma, Bobby Paunescu s-ar putea alatura lui Nicolae Bara la conducerea clubului fanion a Aradului. Din informatiile noastre, in ultimele zile, s-au redeschis discutiile cu omul de afaceri bucurestean care in urmatoarele luni va incepe constructia unui complex de apartamente in orasul nostru, iar in zilele urmatoare ar putea vira primii sai bani la UTA. "Infuzia" de capital ar veni la fix intr-o perioada in care "Batrana Doamna" mai are de facut unul-doua transferuri de calitate in vederea reinceperii sezonului. Nu este un secret ca aradenii mai sunt interesati de stelistii Cristocea si Croitoru, dar pana nu vor face o oferta concreta Stelei, Gigi Becali se gandeste sa-i "livreze" pe cei doi mijlocasi la Gloria Buzau. De asemenea, Marin Barbu a mai solicitat achizitionarea unui fundas central macar de nivelul lui Chita, care - probabil - va costa si el ceva bani.

In schimb, Virgil Tiran nu a mai luat legatura de aproximativ 10 zile cu vreun "oficial" al UTA-ei. Aradeanului plecat acum 20 de ani in SUA i s-a transmis printr-un intermediar ca este timpul sa sprijine concret gruparea "textilista", insa deocamdata raspunsul de la Chicago se lasa asteptat.

Viera sau Sandberg de la Cluj?
Scris de Manager
Tuesday, 12 February 2008
"Batrana Doamna" doreste sa profite la maximum de bunele relatii cu CFR Cluj si a solicitat in imprumut si un al patrulea jucator, dupa Marginean, Oliveira si Amoreirinha. Initial, utistii s-au gandit doar la ivorianul Veira, dar dupa ultimele partide amicale, Ioan Andone s-ar putea dispensa de Niklas Sandberg (foto, in albastru), pentru a-l pastra pe jucatorul de culoare ca rezerva la Cadu, De Sousa sau chiar Muresan. Aradenii au intrat repede pe fir si doresc imprumutul fundasului sudezul pana in vara. "Oficialii" din Dealul Gruia vor cantari serios oferta "alb-rosiilor" si o vor comunica la revenirea echipei din cantonamentul din Cipru, adica la finalul acestei saptamani.

Pana una alta, insa, Paul Cazan este astazi la Cluj pentru a parafa imprumurile lui Marginean, Oliveira si Amoreirinha. In ceea ce-l priveste pe Sandberg, directorul executiv al UTA-ei a spus: "Nu putem vorbi in numele sefilor de la Cluj. Noi l-am vrea, dar ultimul cuvant il vor avea ei." Asadar, probelemele defensive ale "textilistilor" ar putea fi rezolvate prin cedarea sudezului, un fundas puternic, care exceleaza in special la jocul cu capul si la capitolul plasament.

http://www.sportarad.com/index.php
Arma secretă - GSP
Mijlocaşul Stelei, Vasilică Cristocea (27 de ani), e curtat cu insistenţă de UTA

UTA încearcă să-şi acopere postul de mijlocaş stînga prin aducerea lui Vasilică Cristocea. Jucător de creaţie, dribleur fin în regim de viteză şi cu un bun simţ al porţii, stelistul este considerat soluţia ideală la Arad.
"E pe lista noastră, Cristocea. Rămîne de văzut, însă, dacă îl putem aduce. Deocamdată nu pot să spun mai multe", a declarat ieri preşedintele Nicolae Bara. Jucătorul, aflat în dizgraţia lui Gigi Becali, ar urma să vină la UTA sub formă de împrumut pînă în vară. "Toţi jucătorii pe care i-am adus pînă acum sînt împrumutaţi, cu opţiune de cumpărare definitivă din vară. Am adoptat strategia şi din cauza situaţiei în care ne aflăm acum: gîndim pe termen scurt, avem un obiectiv de îndeplinit. Dacă reuşim, sigur că totul se schimbă. E şi prudenţă, pentru că s-au dat bani pe jucători care n-au corespuns", a adăugat preşedintele "Bătrînei Doamne".
Cristocea a mai jucat la Hîrşova şi la Farul. În ultimele două sezoane a jucat la Steaua, dar şansele sale de-a prinde lotul sînt infime.
Daca s-ar rezolva transferurile lui Sandberg si Cristocea cred ca am putea sta linistiti. Nu zic nu, ar mai merge si un atacant adevarat, ca deocamdata doar Baltoi se manifesta ca atare.
Cel putin pana in vara, stelistul Vasilica Cristocea va juca la UTA. Nicolae Bara a recunoscut ca s-a inteles atat cu gruparea din Ghencea, cat si cu fotbalistul de 27 de ani, iar de maine acesta se va afla la dispozitia lui Marin Barbu. "Am batut palma cu jucatorul, dar pana ce acesta nu semneaza actele la Arad nu pot spune ca transferul este realizat in proportie de 100%. Deseara, sau cel tarziu maine, fotbalistul ar trebui sa ajunga la Arad si sa inceapa pregatirile alaturi de noii sai colegi." - a precizat principalul finantator. "Ca si ceilalti jucatori sositi la UTA in aceasta iarna sub forma de imprumut, Cristocea va fi transferat definitiv la finalul sezonului, daca va intruni asteptarile noastre." - a adaugat Bara.

Mijlocasul va castiga la "Batrana Doamna" pana la sfarsitul acestui campionat aproximativ 50.000 de euro, urmand ca din vara salariul sau sa fie renegociat in cazul in care Cristocea va fi transferat defintiv din Ghencea. Plecarea lui Frasineanu si accidentarile dese ale lui Roszel l-au obligat practic pe Marin Barbu sa mai ceara conducerii un mijlocas de banda stanga, iar Vasilica Cristocea poate fi considerat, cel putin pana acum, achizitia iernii la UTA.

Pe de alta parte, Nicolae Bara spune ca intarirea lotului cu inca un fundas central nu este imperios necesara. "Asteptam raspunsul clujenilor pentru un fundas central, dar nu mai suntem foarte disperati sa luam unul. Chita, Bumbac si Amoreirinha sunt valizi, iar Marincau si Buican vor reveni intr-o saptamana, doua." - a adaugat finantatorul "textilistilor". UTA va afla vineri daca Viera sau Sandberg vor fi lasati la Arad pana la finalul sezonului, in cazul unui raspuns negativ din partea liderului Ligii 1 existand posibilitatea ca aradenii sa ramana cu fundasii centrali pe care-i are acum in lot.

sportarad.com
Se pare ca nu s-a ajuns la nici un acord cu Cristocea
http://www.sptfm.ro/Fotbal-intern/Liga-I/3253.html
Colaborare cu Sparta Rottterdam

Beneficiind de ajutorul lui Mircea Petescu, UTA a pus bazele unei colaborări cu Sparta Rotterdam.

Clubul olandeaz, care are un centru de copii şi juniori foarte tare, va pune la dispoziţia UTA-ei jucători tineri, care dacă dau satisfacţie pot să se transfere la Arad, trebuind doar acordul jucătorilor.
-sursa aradon
se pare ca incet incet incepem sa miscam si noi ceva
Noi avem pepiniera la Atletico aici langa noi dar noi colaboram cu olandezii...ma apuca rasul...
colaboram pe dracu'.....suntem in aer
ce porcarie asta cu colaborarea cu Sparta Roterdam!!!! va dati seama ce echipa e asta si ce pepiniera beton are daca l-au luat pe speranta Daniel Chirita de la noi...faina treaba...Copil,Filaret ,Tucudean,Balgradean...etc au plecat asa de devreme din Arad...din cauza cui oare?????...mii de scuze de offtopic...a fost o exceptie
Video de la antrenamentul de pe ICRTI:

http://video.aradon.ro/members.aradon/fl...iewer.html
Dupa ce a contribuit la achitarea de catre "Batrana Doamna" a cantonamentului de la Baile Felix, Mihaita Verbita a mai gasit o modalitate de a sprijini gruparea din Calea Aurel Vlaicu. Omul de afaceri aradean a achizitionat pentru o parte din subordonatii sai 40 de abonamente pentru partea a doua a sezonului, dar a si demarat formalitatile pentru ca impozitele pe salarii platite de angajatii sa fie directionate la UTA. Conform legislatiei, 2% din veniturile fiecarui salariat pot intra in contul unei asociatii sportive, iar Mihai Verbita a hotarat sa profite de aceasta portita legala pentru a sprijini echipa "textilista".

http://www.sportarad.com
Multi din oamenii de afaceri aradeni ar putea lua exemplul lui Verbita. Totusi este de laudat faptele lui care denota inca odata ca iubeste UTA.
Suna bine deocamdata... sper doar sa fie stabilitate si liniste la nivelu conduceri si rezultatele nu vor intarzia sa apara
"Dupa ce Vasilica Cristocea a avut pretentii exagerate pentru un contract pana in vara, conducatorii UTA-ei trebuie sa se orienteze spre un alt mijlocas stanga. Avand relatii bune cu clubul Dinamo, Nicolae Bara se gandeste la imprumutul lui Marius Alexe, un fotbalist crescut de clubul din Stefan cel Mare, care peste cateva zile va implini 18 ani. Tanarul mijlocas stanga, care se descurca bine si in avanposturi, a inscris un gol pentru "caini" in succesul cu 3-0 in fata polonezilor de la Lech Poznan si ar fi o varianta viabila pentru portughezul Simao. Marin Barbu a declarat recent ca doreste neaparat sa-si dubleze posturile inaintea debutului campaniei de primavara si asta si pentru ca jucatorii care nu-si simt postul de titular amenintat nu au motivatie la antrenamente. Tot de la Dinamo, in discutie ar mai fi si Predescu, insa e putin probabil ca pe Barbu sa-l intereseze un al treilea mijlocas dreapta, atata timp cat, oricum, concurenta dintre Hidisan si Hora e pe muchie de cutit."

sportarad.com

Deci eu chiar nu mai inteleg nimic. Il dam pe Lucian Todea, care e jucatorul nostru, la o echipa de B, ca cica e prea crud ca sa ne ajute acum si imprumutam un pustan de la Dinamo. Asta o fi vreun Messi si nu stiu eu? Dupa cate stiu, inca n-am ajuns satelitul lui Dinamo... sau ma insel?
N-am ajuns satelitul lui Dinamo, dar nici departe nu suntem. Spre exemplificare, a se (re)vedea şi rezultatul din tur (3-0 pentru Seku), când Ţălnar trebuia musai să (re)debuteze pe banca din Groapă cu dreptul. Cam trist, nu?
alexe nu va veni din simplul fapt ca sa accidentat foarte grav in amicalul lui dinamo 2,eu insa am mari sperante ca va veni cel putin inca un fundas central in speta sandberg
AS Păulişana Păuliş a trimis UTA la Pecica

UTA a renunţat la mijlocaşul Vasilică Cristocea de la Steaua din cauza pretenţiilor exagerate ale fotbalistului, dar arădenii studiază la modul serios posibilitatea completării lotului cu jucători de la CFR Cluj şi Dinamo.
Altfel, UTA va susţine sâmbătă un meci amical împotriva echipei CFR Timişoara, pe Stadionul din Pecica, începând cu ora 14,30. Iniţial, partida ar fi trebuit să se dispute pe Stadionul CPL din Arad, dar diriguitorii AS Păulişana Păuliş, care au închiriat arena de la Contor Zenner, nu au fost de acord să găzduiască Bătrâna Doamnă, probabil pentru a-şi proteja imaginea şi mai ales pentru a avea posibilitatea să-şi pregătească meciurile din Champions League. (S.Ş.)

De fapt betele in roate au fost puse de Dorel Cura si Adi Lucaci, niste ipocriti care pe deasupra (mai ales Cura) se dau mari utisti. Cand ma gandesc cum poza analfabetul de Cura in mare utist la mitingul din 17 noiembrie. Mereu a fost un profitor iar acum, din cauza unei divergente personale cu Coras, nu a permis UTA-ei sa joace pe CPL. Sa invoci perturbarea programului echipei Paulisana Paulis cand UTA vine si joaca pe acel ogor, e nesimtire pura.

Mai mult, se pare ca au mers sa planga pe umarul vechiului nostru 'prieten' Daniel Scridon.

Acuzaţi pe nedrept
Acuzaţi că ar fi fost ostili faţă de UTA, oficialii grupării de Liga IV, Păulişana Păuliş, au ţinut să lămurească lucrurile.
Acuzaţi pe nedrept

Managerul Adi Lucaci şi directorul sportiv, Dorel Cura ne-au prezentat contractul de închiriere al terenului CPL, din care, reiese cât se poate de limpede, că Păulişana Păuliş nu poate cesiona sau închiria arena unei alte grupări, fără acordul scris al proprietarului, Contor Zenner.

„Nu ne pregătim pentru Champions League, iar cei de la UTA, pe lângă faptul că ar mai fi avut şi alte terenuri în Arad unde să joace amicalul de prezentare, trebuiau să ştie cine decide asupra dreptului de folosinţă al terenului din Grădişte” - ne-a declarat Dorel Cura.D.S.

http://www.aradon.ro/stiri/sport/articol...4-03133296

Astia sunt aradenii nostri, 'uniti' in jurul unui simbol al orasului. Niste gunoaie...
Reference URL's