@coloniauta
, nu cred ca-i vorba sa duca alta echipa in Transnistria.Au deja una acolo. Lovitura o pot da DOAR din Liga lu'...Mitica. Cred ca asta ar fi si acopul, daca ar urmari sa cumpere ceva de pe la noi.Cat despre "brandul" UTA si io is multumit ca se afla la Primarie. Asta nu inseamna ca sunt FOARTE linistit. U never know...
HAIDE UTA!!!
Vor sa mearga in Champions League cu UTA pt. ca coeficientul e net superior Moldovei....si ar avea mai multe sanse de izbanda de aici(Romania)
..cred
VOM FI IARASI CAMPIONII ROMANIEI!!!
Parca vad cati cimisoreni isi rod deja unghile!
FORZZZA UTA!!!!
referitor la articolul din prosport, doar atat: BLA - BLA - BLA!
e din disperare de... jakabhazi si pele balint....
Dar trebuie sa recunoastem ca multi ne-am dori ca Sheriff sa cumpere UTA pt ca atunci chiar am vedea performanta si am putea spera la titlu. Asa cu conducerea actuala stim cu totii ca mai e cale lunga pana la performanta adevarata...daca se va realiza vreodata.
Igas: "Finantele au dat o stire falsa"
Scris de Torcida sportarad.com
Friday, 01 February 2008
Presedintele de onoare al "Batranei Doamne", ardeanul care s-a batut cel mai mult pentru cauza echipei fanion a orasului, regreta stirile false lansate de Directia Generala a Finantelor Publice Arad prin intermediul unui cotidian. Traian Constantin Igas considera ca sunt unii oameni in Arad care nu doresc binele UTA-ei, iar acest lucru s-ar putea materializa prin gonirea investitorilor de la gruparea "textilista" si implicit colapsul celei mai titrate echipe din Provincie.
- Domnule Igas care este situatia reala a conturilor "Batranei Doamne"?
- In primul rand acestea nu sunt blocate asa cum s-a spus in unele ziare locale. Exista intr-adevar anumite datorii catre bugetul de stat, le recunoastem. Insa, astazi, domnul Bara a virat acea suma, care se ridica undeva la suma de 2 miliarde 300 de milioane de lei, astfel ca UTA nu mai are nicio datorie la bugetul de stat. Stim cu totii ca au fost vremuri tulburi la echipa si de aceea s-au creat aceste datorii, insa conturile nu au fost niciodata blocate. Este drept ca cei de la Finante au facut demersuri pentru oprirea acestor conturi, insa toata documentatia nu mergea la nivel de Arad, ci la nivel de Bucuresti. Regret ca angajatii Finantelor din Arad au lansat aceasta stire falsa, nu trebuia sa o faca pana cand conturile nu erau intr-adevar blocate, daca se ajungea pana acolo... Si asta, mai ales ca sunt foarte multe firme cu conturi blocate in Arad si nimeni nu spune nimic despre ele. Sunt persoane din cadrul finantelor care se pare ca nu iubesc UTA.
- Se poate spune ca exista din partea unor institutii din Arad un curent anti-Bara?
- Exista un curent pro-UTA din partea celor care iubesc cu adevarat UTA. Probabil sunt persoane care nu iubesc clubul si implicit nici pe domnul Bara. Eu consider ca cei care au lansat aceasta veste din cadrul Finantelor chiar nu iubesc UTA.
- Care este situatia concreta de la nivelul conducerii?
- Cand presa locala lanseaza asemenea zvonuri, cum putem sa mai atragem oameni de afaceri la echipa? Adica noi din Arad compromitem brandul UTA spunand ca are datorii si atunci mai avem pretentii sa vina si investitori la club. Nu am mai discutat de doua zile cu domnul Tiran si nu stiu daca dansul a vazut aceasta stire cu datoriile, dar, daca a vazut-o, cu siguranta nu i-a cazut bine. Eu am militat intotdeauna pentru ramanerea domnului Bara la echipa, am spus-o si la inceputul anului ca dansul se va intoarce la Arad. Iata ca a facut-o, daca vor mai veni investitori langa el este foarte bine, daca nu, dansul si-a luat un angajament pe care il va duce pana la capat pana. Cu siguranta, Nicolae Bara va ramane la echipa pana in vara, indiferent de ce se va intampla. Eu sper, insa, ca atat Bobby Paunescu, cat si Virgil Tiran sa se alature domnului Bara in conducerea clubului. Pe domnul Tiran il astept sa soseasca saptamana viitoare in Romania sa putem discuta concret.
- Situatia Societatii pe Actiuni cand va fi rezolvata? Se va merge la fel pana in vara?
- Pana in vara trebuie sa continue Asociatia Fotbal Club UTA. Practic, cei trei vor credita in continuare clubul, urmand ca din momentul in care S.A.-ul se va pune pe picioare, sumele investite de ei sa se transforme in actiuni.
- Ce se mai stie de varianta Sheriff Tiraspol?
- Eu nu am discutat niciodata cu ei, domnul Bara este cel care a purtat tratative cu partea moldoveneasca. Cred, insa, ca daca ar fi dat un semnal serios in ceea ce priveste preluarea clubului, Nicolae Bara mi-ar fi spus. Insa pana acum nu m-a anuntat despre acest lucru.
- Sunt posibile surprize in ceea ce priveste achizitiile in cantonamentul de la Antalya?
- Au fost pana acum transferati trei jucatori, plus Marincau, care va fi urmarit de Marin Barbu. De asemenea, este posibil in cadrul cantonamentului sa fie urmariti unii jucatori care se afla cu echipele lor in Turcia la pregatiri. S-ar putea sa fie unele surprize placute.
- Care a fost situatia reala cu Mario Jardel?
- El este jucator liber de contract si isi cauta echipa. Probabil ca a auzit lucruri frumoase de Arad si si-ar fi dorit sa vina sa ne viziteze orasul. Eu regret foarte mult ca nu s-a gandit in urma cu vreo zece ani sa vina la UTA. Atunci era binevenit, acum insa, tinand cont ca s-a si ingrasat si am imrepsia ca in ultima perioada nu trece prin cea mai buna forma sportiva, nu stiu daca ne-ar fi fost util. Ca nume insa ar fi dat bine.
Oliveira, pe bani
de Dan Brie
UTA îi propune 70.000 de euro pînă în vară lui Oliveira. Azi, la ora 16:00, preşedintele Nicolae Bara şi portughezul Pedro Oliveira vor discuta, la Bucureşti, detaliile transferului. "Vreau să vin la UTA", a anunţat ieri mijlocaşul portughez Pedro Oliveira (26 de ani), primul lusitan adus în România de CFR Cluj. "Am remarcat o atitudine excelentă la preşedintele Nicolae Bara, însă nu am discutat concret. Nu e rezolvat sută la sută, aştept şi confirmarea impresarului", a declarat fotbalistul.
Totuşi, Nicolae Bara e convins că Oli va întări mijlocul "Bătrînei Doamne", mizînd şi pe faptul că preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, şi-a dat acordul pentru împrumutarea, pînă în vară, a jucătorului. "Sigur, n-am semnat încă nimic. Are bilet de avion şi îl aştept mîine (nr. azi) să discutăm concret. Cu el, vom avea o linie de mijloc extrem de solidă", a spus ieri preşedintele arădenilor. Oliveira cîştigă la CFR aproximativ 140.000 de euro pe sezon, iar UTA este dispusă să-i ofere acelaşi salariu. Adică 70.000 de euro pe 6 luni, soluţie convenită deja cu CFR Cluj
gsp.ro
UTA, la primul amical în Turcia: s-au bãtut, au pierdut, iar Varga s-a întors la Arad
Sebastian Şiclovan
UTA a pierdut, ieri, cu scorul de 2-1 meciul amical cu formaţia turcã de Liga a II-a, Eskisehirspor disputat la Side în regiunea Antalya. Utistii ar fi trebuit sã întâlneascã echipa Karpat Lviv, dar diriguitorii grupãrii din Ucraina au refuzat întâlnirea amicalã. Pentru UTA a înscris Alexandru Bãlţoi în minutul 78.
S-au luat la pumni cu turcii, Mãrginean si Simao având rolurile principale
Partida s-a încheiat cu opt minute înainte de termen din cauza unei încãierãri între jucãtorii celor douã formaţii. „Turcii au jucat gospodãreste, iar bãieţii, pânã la un moment-dat, si-au vãzut de treabã si au replicat fin, prin tehnicã. Probabil acest lucru i-a înfuriat pe turci, care au continuat, iar pe final, meciul a degenerat. A rezultat o îmbrâncealã generalã, s-au împãrţit si pumni si picioare, n-a fost deloc plãcut. În urma unor faulturi repetate, Mãrginean a ripostat, apoi au sãrit turcii, a intervenit si Simao de pe bancã, dupã care nu se mai stia ce e pe teren. Arbitrii au fluierat sfârsitul meciului cu opt minute înainte de final si au fugit de pe teren. Din pãcate, asa e în cantonamente, nervii sunt mai întinsi decât de obicei, dar în cazul nostru e cam devreme, deoarece suntem plecaţi doar de miercuri”, a declarat Marcel Coras.
Şase ocazii ratate, douã goluri încasate
Marin Barbu, antrenorul principal al echipei arãdene a început partida cu o formulã compusã din: D. Tudor - Bãlan, Chiţa, Bumbac, Vasiljevic - Hora, Hidisan, Cr. Todea, Simao - M. Ilie, Bãlţoi. Pe parcursul reprizei secunde, pentru UTA au mai jucat: Mârne, Mihuţ, Marincãu,
R. Mãrginean, Roszel si Edson. „Ne-am miscat circa 30 de minute, perioadã în care am dominat si am dirijat jocul. Apoi, echipa si-a pierdut din limpezime pe fondul oboselii. Se lucreazã tare si bine în antrenamente, iar oboseala s-a resimţit imediat. Turcii au înscris de douã ori, dupã ce noi am ratat sase ocazii si nu exagerez. Simao, Mircea Ilie, de douã ori, Bãlţoi, de douã ori, Chiţa si Hidisan au avut ocazii mari”, a comentat Marcel Coras.
Varga nu poate: s-a întors acasã!
Marin Barbu nu i-a utilizat ieri pe tinerii Lucian Todea, Furdean, Melinte, Polgar, Gornic si nici pe Sebastian Huţan, care s-au antrenat la ora jocului sub comanda lui Roland Nagy. În schimb, Norbert Varga si-a fãcut bagajele si asearã a revenit în ţarã. „Nu se poate antrena. Pentru el e mai bine sã-si facã recuperarea la Arad, are acolo condiţii mai bune”, a subliniat Coras. Contra turcilor de la Eskisehirspor n-a jucat nici Florin Dan, care suferã din cauza unei viroze.
Guriţã si Oliveira sosesc azi alãturi de Halagian
Lotul Bãtrânei Doamne se va completa astãzi cu Mihai Guriţã si Pedro OIiveira. Cei doi vor ajunge în cursul dupã-amiezii la Side si de duminicã vor intra în programul echipei. Alãturi de Guriţã si Oliveira, în Antalya vor ajunge Nicolae Bara si Florin Halagian, ultimul în calitate de prieten al patronului utist, nu de oficial al Clubului UTA. „Florin Halagian este prietenul meu si de câte ori am nevoie mã consiliazã si mã ajutã”, a explicat Nicolae Bara.
Halagian "spioneaza" jucatori pentru UTA
Scris de Manager
Saturday, 02 February 2008
Pe langa ultimele achizitii ale "Batranei Doamne", Mihai Gurita si Pedro Oliveira, Nicolae Bara l-a luat cu el in Antalya si pe Florin Halagian. Sfatuitorul principalului finantator, care a fost la un pas de a accepta si functia de director tehnic la UTA, are un program incarcat in Turcia, deoarece va fi insarcinat cu urmarirea catorva fotbalisti de perspectiva.
Din informatiile noastre, Halagian va fi spion la cateva dintre antrenamentele si meciurile catorva grupe de juniori ale unor scoli de fotbal renumite din Europa, care-si fac si ele stagiul de pregatire in Antalya. In principal, "Armeanul" va fi ochii mai ales pe fundasii centrali, sau jucatori de banda stanga, dar daca va remarca si fotbalisti pe alte posturi ii va comunica repede lui Nicolae Bara. Aceasta actiune va dura pana marti, cand "Batrana Doamna" s-ar putea alege cu 2-3 jucatori straini, de perspectiva. Halagian se va reintalni si cu Marincau, fundasul li FC Arges fiind propus la UTA chiar de fostul antrenor al formatiei din "Trivale".
http://www.sportarad.ro
UTA - Metalurg Kuzbas, marti, de la ora 15:30
Echipa aradeana UTA va intalni marti, 5 februarie, formatia Metalurg Kuzbas (liga a doua din Ucraina), intr-o partida amicala, care va incepe la ora 15:30. Site-ul Sport Total FM va transmite meciul LIVE.
Portughezul Pedro Oliveira va ajunge in cantonamentul aradenilor marti.
Daniel Adao Amoreinrinha se va alatura lotului abia lunea viitoare, pe data de 11 februarie. El este la Lisabona, in aceasta saptamana, pentru a-si trata ruptura musculara.
Antrenorul Ion Barbu s-a declarat foarte multumit de noile achizitii Radu Marginean (foto) si Raul Marincau. Primul a fost, de asemenea, desemnat cel mai bun jucator de pe teren, in partida de duminica, disputata impotriva turcilor de la Ankaragucu, pierduta cu scorul de 2-3.
http://www.sptfm.ro/Fotbal-intern/2962.html
am facut un nou transfer?sau vorbesc prostii cei de la sport total?!
S-a mai pus problema transferului sau, de fapt si Magiun si Bara au tot spus ca avem nevoie de solutii mai multe si pentru banda stanga. Ce ma surprinde e faptul ca porughezul a revanit in carti in ciuda faptului ca se spusese despre el ca are o accidentare care il va tine mai mult timp departe de gazon. Insa daca e refacut, cu atat mai bine.
Ar fi excelent Amoreirinha fundas stanga si Simao mijlocas stanga super ar fi dar, trebuie sa fie si adevarat stirea.
iar incepi ma, iar ....???
UTA l-a pierdut şi pe Filaret!
În timp ce gruparea textilistă achiziţionează fotbalişti de 35 de ani, cei mai buni juniori arădeni semnează cu Celtic şi Hearts of Midlothian
Daniel Berar
Poate cel mai bun fundaş stânga din ţară la nivelul juniorilor de 17 ani, Richard Filaret, va pleca vineri în Scoţia, pentru a-şi negocia transferul cu Celtic Glasgow. Fotbalistul arădean, crescut de CS Atletico, a fost în urmă cu aproximativ o lună în Scoţia, acolo unde a susţinut probe de joc la echipa din primul eşalon, împreună cu George Ţucudean, un alt jucător talentat de la gruparea condusă de Alexandru Meszar. La finalul celor câteva zile petrecute la Celtic, conducerea clubului a trimis o scrisoare de felicitare clubului Atletico şi a lăsat de înţeles că în scurt timp vor fi reluate discuţiile. Cum Celtic are nevoie în prezent de un fundaş stânga, Richard Filaret a fost contactat şi i s-a propus semnarea unui contract. În acest sens, fotbalistul arădean va descinde în ţara unde în urmă cu un an un alt fotbalist de la Atletico a prins un contract „beton”, fiind vorba de Dumitru Copil de la Hearts of Midlothian. „Nu pot decât să mă bucur pentru fostul meu coleg de la Atletico. Îl aştept în Scoţia şi cu câteva sfaturi. Principalul sfat ar fi să fie serios şi să muncească şi să nu uite de unde a plecat”, a declarat Dumitru Copil, fotbalistul rivalilor de la Celtic, Herats of Midlothian.
05 Feb 2008
http://www.observator.info
Barbu: "Mai vin clujeni"
Scris de Manager
Tuesday, 05 February 2008
Fara indoiala, rezultatele nefavorabile din amicale se datoreaza si unei crize de efactiv la UTA. Pe hartie, primul "unsprezece" al aradenilor arata relativ bine, dar jucatori ca Marincau, Marginean sau Gurita nu sunt pregatiti 100%, iar rezervele rareori se ridica la nivelul titularilor.
Au mai aparut si problemele de ordin medical, toate acestea facandu-l pe Marin Barbu sa mai solicite conducerii intariri. Nicolae Bara nu a stat cu mainile in san si i-a si comunicat tehnicianului ca cel putin in compartimentul defensiv va fi acoperit pana la startul partii a doua a campionatului. "Am fost asigurat ca vor mai sosi jucatori de la CFR Cluj. Nu ma intrebati nume, caci nu stiu acum, dar cred ca ne vom acoperi posturile deficitare." - a spus Barbu, pentru care principalul finantator are pregatiti doi fundasi centrali din curtea lui Ioan Andone: ivorianul Viera (20 de ani) si portughezul Amoreirinha, cu mentiunea ca acesta din urma poate evolua si pe banda stanga a apararii.
In ceea ce priveste jucatorii veniti recent la echipa, "Magiun" este aproape convins ca toti trei vor fi utili de-a lungul returului. "Marincau si Marginean au calitati certe pentru posturile pe care joaca. Se vede ca n-au prea multe jocuri in picioare, dar in curand isi vor da drumul. Marginean chiar incearca si de multe ori si reuseste sa faca lucruri de la care nu te astepti neaparat de la el. In ceea ce-l priveste pe Gurita, cand va fi pus si el la punct din punct de vedere fizic, o sa arate tot ce poate. Deocamdata, la 60-70% din capacitate nu-i putem cere prea multe." - a apreciat Barbu, care nu este ingrijorat de rezultatele din amicale. "Este vina mea ca nu m-am prea interesat de terenul de astazi, care a fost ceva mai mic decat unul obisnuit si nici de brigada de arbitri. Ne-au arbitrat exact acei giorgieni, care nu au putut tine in mana primul nostru meci din Antalya. Dar, una peste alta, echipa a jucat atat cat a putut, poate cu mai putine realizari in ofensive, dar a jucat." - a adaugat tehnicianul "textilistilor", care spera ca pana la urmatorul meci, cel de joi cu o echipa din liga a 3-a germana, sa-i recupereze pe Vasiljevic (contractura musculara) si Baltoi, care a acuzat o lovitura la tendon in meciul de astazi
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=98
"Batrana Doamna" va debuta in campania de primavara a Ligii 1 la fotbal duminica, 24 februarie. De la ora 15,30, aradenii pregatiti de Marin Barbu vor intalni in cadrul rundei a 20-a pe Gloria Bistrita, in fata propriilor suporteri, intr-un meci ce ar putea insemna pentru "alb-rosii" parasirea zonei retrogradante. Intalnirea de pe stadionul din Calea Aurel Vlaicu va fi transmisa in direct de Telesport, acelasi post TV transmitand in direct si urmatoarele doua partide ale "textlistilor": sambata, 1 martie: U. Cluj - UTA si sambata, 8 martie: UTA - Otelul Galati. Si meciurile din etapele 21 si 22 sunt programate sa inceapa tot la ora 15,30.
sportarad.com
Las ca-i bine ca dau astia Telesportul in State.
Simao, cel mai scump utist
Scris de Torcida sportarad.com
Wednesday, 06 February 2008
Site-ul german
http://www.transfermarket.de a facut o analiza financiara a campionatului romanesc si a valorii jucatorilor ce activeaza in Liga I. UTA Arad este situata pe locul 10 intre cele 18 echipe romanesti, suma totala la care se ridica valoarea lotului condus de Marin Barbu ridicandu-se la suma de 9.450.000 de euro.
In opinia nemtilor cel mai scump jucator de care UTA dispune este protughezul Bruno Simao (foto), care valoreaza 850.000 de euro. Dupa el urmeaza conationalul sau Edson cu o jumatate de milion de euro, la fel ca si capitanul Cristian Todea. Cel mai scump transfer al "Batranei Doamne" de la revenirea in primul esalon, Branko Radovanovic, adus in vara anului trecut la Arad pentru 600.000 de euro, valoreaza in acest moment conform site-ului german doar 300.000 de euro, dar asta pentru ca sarbul este grav accidentat din toamna anului trecut. Pentru a vedea la cat este cotat fiecare jucator al UTA-ei, accesati link-ul
http://www.transfermarkt.de/de/verein/95...daten.html .
Cei mai valorosi cinci jucatori care activeaza in campionatul Romaniei in opinia germanilor sunt:
Nicolae Dica (Steaua) - 3.200.000 de euro
Cristiano Fabbiani (CFR Cluj) - 2.700.000 de euro
Mirel Radoi (Steaua) - 2.600.000 de euro
Robinson Zapata (Steaua) - 2.100.000 de euro
Cledimir Didi (CFR Cluj) - 2.100.000 de euro
De asemenea iata cum se prezinta situatia celor 18 echipe din Liga I, "Batrana Doamna" aflandu-se pe un loc 10 ce ar trebui s-o tina, cel putin din acest punct de vedere, departe de zona retrogradarii:
1. Steaua - 29.875.000 de euro
2. CFR Cluj - 25.625.000 de euro
3. Rapid - 21.900.000 de euro
4. Dinamo - 21.525.000 de euro
5. Poli Timisoara - 16.800.000 de euro
6. FC Vaslui - 13.975.000 de euro
7. Unirea Urziceni - 11.000.000 de euro
8. Otelul - 10.600.000 de euro
9. Pandurii - 9.850.0008 de euro
10. UTA - 9.450.000 de euro
11. “U” Craiova - 8.835.000 de euro
12. Poli Iasi - 8.675.000 de euro
13. “U” Cluj 8.025.000 de euro
14. Dacia Mioveni 7.600.000 de euro
15. Ceahlaul 7.125.000 de euro
16. Gloria Bistrita 6.750.000 de euro
17. Farul 6.745.000 de euro
18. Gloria Buzau 5.000.000 de euro
UTA l-a ratat pe Deac, sanse pentru Amoreirinha
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat joi, agentiei NewsIn, ca mijlocasul Ciprian Deac va fi imprumutat la Otelul Galati pana in vara anului 2009, urmand ca gruparea ardeleana sa aiba prima optiune de cumparare a mijlocasului Janos Szekely.
"Deac ne-a fost solicitat de cei de la Galati si am acceptat oferta pentru ca e spre binele jucatorului. Aici nu ar fi avut prea multe sanse sa prinda echipa, asa ca la Otelul va avea mai multe meciuri in picioare. Il vom imprumuta pe un an si jumatate la Otelul, iar CFR va avea prima optiune de cumparare a lui Janos Szekely. Acum nu ne intereseaza, probabil din vara", a spus Muresan.
International de tineret, Ciprian Deac este mijlocas stanga, are 22 de ani, si s-a transferat la CFR Cluj in urma cu trei ani de la Unirea Dej. In turul campionatului, acesta nu a evoluat decat in 10 partide pentru formatia pregatita de Ioan Andone, acumuland un total de 109 minute jucate.
CFR Cluj si Otelul Galati au negociat la inceputul acestui an pentru Szekely, insa transferul acestuia a intrat in impas dupa ce oficialii liderului Ligii I au oferit o suma mai mica de bani decat cea ceruta de partea galateana.
Un alt jucator pe care conducerea clujenilor doreste sa il imprumute pana la finalul sezonului este portughezul Amoreirinha (foto). "El este acum accidentat, dar probabil pana saptamana viitoare il vom imprumuta la o echipa din Liga I. Avem cateva oferte pentru el. Una este de la UTA.", a spus Muresan.
Achizitionat in vara de la Estrela Amadora pentru un milion de euro, Daniel Amoreirinha nu a fost folosit decat in doua jocuri de Ioan Andone, iar in aceasta iarna s-a accidentat la coapsa stanga, ratand astfel un transfer la o echipa din prima liga greaca.
Sursa: Sportarad.ro
Amoreirinha vine duminica, Buga - o varianta pentru UTA
Scris de Manager
Thursday, 07 February 2008
Dupa ce Iuliu Muresan a confirmat interesul "Batranei Doamne" pentru Amoreirinha, Nicolae Bara a recunoscut ca jucatorul este cu un pas in curtea aradenilor. "Portughezul soseste duminica de la Lisabona, va pleca probabil la Cluj, iar pe 13-14 februarie il asteptam la Arad, daca totul decurge normal." - a spus finantatorul "textilistilor", care nu exclude posibilitatea ca pana la finalul saptamanii viitoare sa mai soseasca in imprumut si un al patrulea jucator de la CFR Cluj, probabil ivorianul Viera.
De asemenea, Bara lasa deschisa o "portita" si pentru ceea ce ar putea deveni transferul iernii la UTA. "Ne gandim si la Buga, dar deocamdata nu am facut niciun pas in directia achzitionarii sale. Ar fi un jucator bun pentru banda stanga, acolo unde mai dorim intariri, dar mai avem si alte variante pentru acel post." - a adaugat Nicolae Bara despre atacantul pus pe liber de Mircea Rednic la Rapid
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86