si la noi is prostituare si mai nou isi fac veacul in zona stadionului, le punem sa cotizeze 20% la club :))
of doamne, nu stiam ce ne asteapta... prefer droguri, ce-i aia fagot, nu cumva instrument muzical...?
fagot=gay :)
Extreme care ar fii rpblema daca UTA ar avea un owner cara are afaceri in domeniul jocurilor de noroc? Chiar nu inteleg...daca omul vine cu inima deschisa. Dar stai sa vedem daca e alba sau neagra...
oleg boiko este in top 10 al celor mai bogati oameni din Rusia,si locul 65 in lume conform publicatiei Forbes.
inainte sa va entuziasmati de venirea mafiei ruse la Arad va reamintesc ca si la galati era mital steel cu patron in primii 10 din lume (nu mai stiu exact locul) si acum un an era sa se desfiinteze iar acum traiesc doar din contributiile primariei si drepturi tv plus catvea meciuri vandute pe an (galati e noua bistrita a fotbalului din liga I).
E bine ca oameni potenti financiar vin la UTA insa mai important e cu ce scop vin si cat de interesati sunt de UTA si/sau Arad. Vin sa ne sponsorizeze cu 1-2 mil/an sau vin sa investeasca intr-un plan mai serios pe termen lung ?
ps. in continuare nu vreau sa iau in calcul varianta 3 ca nu vin defel ,fiindca atunci...........
Mital Stell sunt indieni...cei mai zgarciti de pe planeta. Daca combinatul de acolo nu mai merge de ce ar baga bani in echipa. Nu are nici o legatura cu rusii.
pana la urma vin rusii sau nu? Trebuia deja sa se stie ce si cum.
asteapta finalul saptamanii
Investitorii ruşi par a se îndepărta de UTA
Arădenii rămân în şah pentru următoarele zile, cu pericol de mat pentru „Bătrâna Doamnă”. Anunţata vizită a investitorilor ruşi pentru finalul acestei săptămâni nu va mai avea loc şi – din câte se pare – este tot mai improbabilă o mutare fericită pentru echipa fanion a Aradului.
Constantin „Ţil” Popescu vorbea despre o clarificare a lucrurilor în zilele de sâmbătă sau duminică, pentru ca de luni-marţi Ionuţ Popa să se pună pe treabă pe baza unui buget. Astăzi, însă, Eusebiu Pistru, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, considerat omul de legătură între autorităţile locale arădene şi oamenii de afecri din Est, spune că deocamdată nu există nimic concret în ceea ce o priveşte pe UTA şi lasă să se înţeleagă că „pista” s-ar putea înfunda. „Nu ştiu cine v-a informat că azi sau mâine trebuie să vină cineva la Arad, căci nu e vorba de aşa ceva. La ora actuală, nu putem vorbi despre un proiect pentru UTA, fiindcă nu există nicio o înţelegere cu nimeni”, ne-a declarat Eusebiu Pistru.
Întrebat dacă mult vehiculaţii investitori ruşi rămân, totuşi, interesaţi de „Bătrâna Doamnă”, preşedintele de onoare al „alb-roşiilor” a adăugat: „Nu vreau să vorbesc despre firme sau persoane. Cert este că e greu ca cineva care nu este interesat să-şi facă imagine să investească într-o echipă cu datorii de 1 milion şi jumătate de euro şi care se mai bazează doar pe patru jucători. În total ar fi vorba de 2,5 milioane de euro, cu buget de 1 milion de euro în sezonul următor. Repet, în acest moment nu există nimic concret, să vedem zilele următoare...”.
Aşadar, e greu de prevăzut ce soartă va avea Campioana Provinciei, care până la startul noului sezon ar avea nevoie de minim 600 de mii de euro, reprezentând datoriile către Ion Pietraru (200 de mii), cluburile care l-au format pe Nikola Vasiljevic (230 de mii de euro) şi trei salarii pentru jucătorii şi stafful tehnic care au încheiat pe locul 4 ediţia de campionat 2009-2010 a ligii secunde.
sportarad.ro
(18-06-2010 07:04 PM)adymax Wrote: [ -> ]Mital Stell sunt indieni...cei mai zgarciti de pe planeta. Daca combinatul de acolo nu mai merge de ce ar baga bani in echipa. Nu are nici o legatura cu rusii.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-...mpics.html
hai ma..ca o dat 16 mil pe kktu asta...sa fim seriosi..
@Xtreme: "fagot", in limba romana, chiar e instrument muzical. Aici se folosea "fagot" din limba engleza, care se traduce ... "pederast"
@redpunk: in varianta 3, presimt ca toata conducerea si o parte din lotul echipei de anul viitor au cont pe acest forum

pd=l-istii astia fara sa minta nu pot trai? Pana la urma nu cred ca vine cineva, un om de afaceri care se respecta nu amana la infinit intalnirile, iar Popescu asta pare ca prea se baga-n seama. PE politicieni nu-i mai cred de vreo 2-3 ani.
E tot mai clar ca nu vine nimeni...iarasi ne-am luat teapa, dar o teapa la care ma asteptam. Dar sa nu ne pierdem speranta...am auzit ca au intrat pe fir niste arabi.
Cred ca nici daca intra Dumnezo pe fir nu o fi bine la UTA...
(18-06-2010 07:41 PM)Cristi_86_UTA Wrote: [ -> ]E tot mai clar ca nu vine nimeni...iarasi ne-am luat teapa, dar o teapa la care ma asteptam. Dar sa nu ne pierdem speranta...am auzit ca au intrat pe fir niste arabi.
in caz ca nu vin arabii, am inteles ca vine Ahmetov cu tot cu lucescu si muta si stadionul. Bine asta se va intampla dupa Euro 2012.
Ne tot invartim in jurul cozii de cativa ani si ne amagim, doar o minune poate aduce clubul la normalitate si nu cred ca e cazul sa o asteptam.Dupa parerea mea singura varianta ar fi D-ul.. ar fi foarte greu, insa daca vom reusi sa ne ridicam din D, dupa parerea mea doar atunci vom putea sa speram ca vor veni zile bune si pentru noi.
Asta-i bataie de joc deja!!! Mai bine din D cum au luat drumul si alte echipe , scapam de datorii si ne ridicam usor usor!
Trebuie sa fim uniti chiar daca incepem din D, sa nu o stergem pe UTA din cap... Sa o sustinem si sa o ducem unde ii este locul!
Ziceti voi ca D-ul e o solutie... n-as crede ca ne-ar ajuta prea mult in afara de faptul ca dispar datoriile si ca pierdem cel putin 2 ani pana sa ajungem la nivelul la care suntem acum.
Liga a IV-a reprezinta o solutie ? Nu cred. Se va ajunge in aceeasi situatie. Voi chiar va imaginati UTA jucand pe coclauri la Seitin, Taut sau Macea, cu vestiarele intr-un container, si dusul la un furtun de la chiuveta ? Doamne fereste.