cica marincau...ma bate gandu sa ma duc sa dau si io probe...poate vede careva in mine o tanara speranta
punem pariu ca bara nici nu s-a consultat cu barbu pt el??
UTA vrea 3-4 ceferisti
Scris de Torcida
Monday, 28 January 2008
Astazi Nicolae Bara (foto) a ajuns la Cluj, unde se va intalnii cu oficialii echipei aflate pe primul loc la finalul turului de campionat. In primul rand se va discuta despre modalitatea de plata a celor 110.000 de euro, datorie a "Batranei Doamne" catre CFR Cluj ca urmare a transferurilor lui Robert Roszel si Florin Dan.
Nicolae Bara va incerca sa obtina si imprumutul sau transferul definitiv a trei sau patru jucatori de la CFR, primul nume vizat fiind Radu Marginean. Ceilalti jucatori pe care presedintele UTA-ei incearca sa ii obtina ar putea sa fie Pedro Oliveira, Nicolas Canales si Adrian Anca. Nicolae Bara nu e foarte linistit, deoarece nu l-a mai putut contacta de cateva zile pe asociatul sau Bobby Paunescu iar Virgil Tiran nu a dat inca un raspuns concret in ceea ce priveste implicarea sa la clubul aradean.
In alta ordine de idei astazi Marin Barbu va conduce primul antrenament al echipei dupa cantonamentul de la Baile Felix. Tehnicianul "Batranei Doamne" va da si numele jucatorilor pe care doreste sa ii aduca la echipa din Portugalia, dupa ce a vizionat aseara partida din liga a doua dintre Vizela si Estoril.
http://www.sportarad.com
robitzi Wrote:Nicolae Bara nu e foarte linistit, deoarece nu l-a mai putut contacta de cateva zile pe asociatul sau Bobby Paunescu iar Virgil Tiran nu a dat inca un raspuns concret in ceea ce priveste implicarea sa la clubul aradean.
Oare si Paunescu ne trage o teapa?:icon_eek:
stimate fanatic, n-ai cumva impresia că Păunescu evită ţeapa, nu ne-o trage?
nu stiu daca paunescu are cale de intoarcere. cred ca e suficient de constrans incat sa nu faca vreo magarie de genul asta.
Neoficial va spun ca Bara va ramane singur pana la vara asta mi-a povestit cineva ce activeaza in cadrul clubului ( m-am intalnit accidental cu el in drum spre casa se pregatea de plecare in Turcia) era foarte dezamagit si la fel sunt si eu in momentul de fata repet este inca neoficial si mi-a mai spus ca pe plan local sunt marile piedici pe care le intampina Bara ( daca e adevarat) nu stiu ce interese sunt dar ar fi pacat sa se adevereasca asa ceva.
mira-m-as....:wink:
daca dam crezare oricarei vorbe aruncate in vant atunci o sa o luam razna in curand
Nu stiu de unde tot scorniti zvonurile astea insa v-am spus clar sa precizati sursa de unde ati luat informatia altfel veniti numai si lansati discutii inutile.
Vis-a-vis de cele de mai sus m-am interesat si eu pe la presa si nu numai si pot sa va spun ca nimic din ce spuneti voi aici nu este adevarat, mai mult de atat vreau sa stiu si eu cine este persoana aia din club care a lansat chestia asta.
din cite am inteles s-a anuntat si-n observatorul de sambata ca familia paunescu a emis un comunicat de presa prin care isi anunta implicare la clubul UTA prin doua societati Arcadia si IMAR,asa ca by cool man ca nu cred ca poate fii vorba de un nou S.I
Dupa cum vedeti Nicolae Bara transfera (mda, el o face..) jucatori pana in vara, si nu cine stie ce jucatori. Cred ca cei 3 actionari au ajuns al un fel de acord pentru a sustine activitatea clubului pana in vara, urmand ca de la inceputul campionatului viitor sa isi inceapa activitatea S.A.-ul intr-o forma sau alta a actionariatului. Din aceasta cauza cred ca deocamdata nu prea iese nimeni in fata, adevaratele investitii urmand a fi facute incepand din iunie-iulie. :biggrin: Obiectivul imediat este salvarea de la retrogradare , urmand ca apoi sa fie pus in aplicare, sper, un proiect. :smile:
Oliveira, rezolvat 99%
Scris de Manager
Monday, 28 January 2008
Zi cat se poate de buna pentru Nicolae Bara la Cluj, acolo unde s-a intalnit cu cunducatorii liderului Ligii 1 la fotbal. In primul rand, finantatorul aradenilor a discutat despre datoria de 180.000 de euro in contul transferurilor lui Fl. Dan si Robert Roszel, pe care: "Am reusit sa o ingropam deocamdata. Nu conteaza cum, important este ca am gasit intelegere la CFR si am pus chiar si bazele unei colaborari." - a precizat Bara, care a amintit si de primele rezultate ale acestei colaborari. "Maine, Marginean va fi la antrenamente. Este un jucator aradean de care avem nevoie, insa mijlocul terenului va mai fi intarit cu inca un fotbalist, cu profil ofensiv. Ne-am inteles cu CFR-ul si pentru Pedro Oliveira, iar jucatorul si-a dat si el acceptul de principiu pentru a se transfera la Arad. In proportie de 99% este al nostru." - ne-a declarat Nicolae Bara, care a mai mentionat ca in cazul ambilor fotbalisti este vorba de imprumut pana in vara, cu posibilitate de cumparare defintiva in vara. Mijlocasul de 26 de ani a facut, poate, cel mai bun sau in tricoul CFR-ului, sezonul trecut in acel 5-0 administrat de trupa "visinie" echipei antrenate la acea vreme de Marius Lacatus.
Finantatorul "textilistilor" a mai adaugat ca pana la reluarea campionatului la UTA ar mai putea ajunge si alti fotbalisti clujeni, chiar daca acest lucru se va intampla doar la revenirea echipei din Antalya. "CFR-ul are un surplus de jucatori in lot, care ar trebui sa evolueze undeva in retur. Pe noi ne-ar ajuta mult in incercarea noastra de a se salva de la retrogradare." - a incheiat Bara, care se refera in primul rand la atacantii Anca si Canales.
http://www.sportarad.com/
Doar restantele pe noiembrie
Scris de Manager
Tuesday, 29 January 2008
Jucatorii "Batranei Doamne" nu au fost prea fericiti sa afle ca pana maine, cand vor decola in directia Antalya, conturile le vor fi alimentate doar cu restantele salariale de pe luna noiembrie a anului trecut. "Sper ca in decursul acestei zile, daca nu maine dimineata, sa le dam banii jucatorilor. Domnul Bara a mai facut un efort, insa trebuie sprijinit rapid de cei care au promis ca vin alaturi de dansul la club." - a precizat Paul Cazan, directorul executiv al UTA-ei, care spune ca toate datoriile fata de jucatori si celelalte cluburi trebuie achitate in urmatoarele doua saptamani.
Tot Cazan a confirmat cele dezvaluite de sportarad ieri si anume faptul ca Bara a ramas deocamdata singurul finantator al gruparii "textiliste" si asta pentru ca Bobby Paunescu nu a mai putut fi contactat telefonic de zile bune, iar Virgil Tiran nu a dat un raspuns final cu privire la implicarea sa la club. "In cel mai rau caz, domnul Bara va sustine de unul singur pana in luna mai activitatea la UTA, dar, totusi, speram ca partenerii sai sa se tina de cuvant si sa vina alaturi de el cat mai repede." - a adaugat fostul fundas al Sportului Studentesc.
A cazut transferul lui Lalatovic
Nenad Lalatovic nu va juca la UTA. Fundasul sarb a dorit in avans 50% din contractul sau cu "Batrana Doamna", dar aradenii l-au refuzat in conditiile in care jucatorul nu a fost vazut nici macar la un antrenament. "Domnul Barbu a spus nu, iar eu nu trec peste principiile antrenorului. A dorit sa-l vada la lucru un timp, iar jucatorul a refuzat sa se antreneze pana si sub comanda secunzilor. Degeaba s-a rugat impresarul de jucator sa se pregateasca si sa-si vada de treaba, caci Lalatovic a refuzat si s-a intors acasa, la echipa sa la care oricum nu prea juca." - ne-a declarat Nicolae Bara, finantatorul "alb-rosiilor". Asadar, singura noutate certa in lotul care va zbura spre Antalya este Radu Marginean, insa nu este exclus sa apara surprize pe ultima suta de metri, mai ales ca Marin Barbu are programata o intalnire cu Nicolae Bara in jurul orei 17, la Bucuresti.
Felicitari domnului Barbu !!!! Daca era maestrul ii dadea 50% din contract ! Bravo Barbu !!!
Iar a ramas Bara singur. Telenovela continua. M-am saturat!
Barbu: "E dificil sa luam jucatori de la Estoril"
Scris de Manager
Tuesday, 29 January 2008
Antrenorul "Batranei Doamne" a revenit doar astazi din Portugalia, dupa ce, ieri, a incercat sa afle pretentiile clubului Estoril pentru cei doi fotbalisti ochiti de el in deplasarea de la Vizela. "Am vazut un fundas central de 24 de ani si un mijlocas ofensiv - atacant de 29 de ani care ne-ar putea ajuta. Problema este ca Estoril trage la promovare si nu-si prea poate permite sa vanda jucatori. Sunt la trei puncte distanta de un loc ce duce in prima liga, iar duminica au un meci relativ simplu cu Aves. Jucatorii nu ar fi foarte scumpi, 100, 120 de mii de euro unul, dar din pacate nu poate decide vanzarea lor decat actionaratul si nu doar finantatorul principal." - a precizat tehnicianul "alb-rosiilor", care isi pune mai degraba sperantele intr-o colaborare cu liderul campionatului. "Sa vedem mai intai ce jucatori primim de la CFR Cluj si apoi vom decide daca e cazul sa mai insistam pentru cei doi fotbalisti de la Estoril." - a mai precizat Barbu, care, pe langa Marginean si Oliveira, spera sa mai primeasca una-doua intariri din Dealul Gruia. Numele cele mai vehiculate sunt cele ale fundasului central/stanga Amoreirinha si a atacantului Adrian Anca.
In ceea ce priveste transferul ratat al lui Nenad Lalatovic, Marin Barbu a precizat: "Niciodata nu m-au interesat pretentiile jucatorilor, ci cat de utili sunt ei in angrenajul echipei. Pe fundasul sarb nu l-am vazut deloc si era normal sa se lase testat indiferent pe la ce echipe a evoluat in trecut. Eu nu l-am vazut jucand niciodata, asa cum s-a intamplat cu Marginean sau Oliveira, despre care pot spune sigur ca ne vor ajuta." Tehnicianul aradenilor a mai adaugat ca Raul Marincau va trebui sa sustina probe de joc inainte de a ramane in lot, altfel el nu poate avea incredere intr-un fotbalist care a lipsit de pe gazon in ultimul an si jumatate.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
Au anuntat la stirile din sport de pe protv ca impresarul lui Jardel (coleg cu hagi la galata) la propus pe acesta Uta-ei. Conditiile lui Jardel ar fi ca sa nu stea mai mult de 6 luni si sa castige cel putin 10 000 euro pe luna.
Jardel la UTA?
Fostul international brazilian Mario Jardel este foarte aproape de un transfer la UTA Arad, anunta Pro TV.
In prezent liber de contract, Jardel a transmis prin intermediul impresarului sau ca doreste sa evolueze pentru UTA insa numai daca intelegerea va fi pana la finalul sezonului, cerand totodata un salariu lunar de cel putin 10.000 de euro.
Mário Jardel Almeida Ribeiro este atacant si a evoluat ultima oara la Newcastle Jets, in prima liga australiana.
In varsta de 34 de ani, Mario Jardel a disputat sapte jocuri in echipa nationala a Braziliei pentru care a marcat un gol, iar in cariera sa a schimbat 13 echipe printre care Porto, Galatasatay, Sporting Lisabona sau Bolton Wanderers.
In anul 2000, atacantul a fost achizitionat de Galatasaray de la FC Porto pentru nu mai putin de 16 milioane de euro. In sezoanele 1998/1999 si 2001/2002 acesta a castigat Gheata de Aur, un top in care sunt premiati cei mai prolifici fotbalisti din Europa.
Onlinesport: Daniel Popescu
27 pentru Antalya
Scris de Manager sportarad.com
Tuesday, 29 January 2008
"Batrana Doamna" a parasit in aceasta seara Aradul pentru cel de-al doilea cantonament al iernii. Utistii vor fi cantonati pentru 12 zile in localitatea Kemer din Antalya (Turcia), perioada in care vor avea si sase partide de pregatire: 1 februarie - FK Brno (Liga I, Cehia), 3 februarie - Haladasz (Liga II, Ungaria), 5 februarie - o echipa din Rusia, 7 februarie - Hiroshima (Japonia, Liga II), 9 februarie - Raba Gyor (Ungaria, Liga I), 10 februarie - FC Kosice (Slovacia, Liga I). Aradenii vor ajunge la destinatie maine dupa-amiaza, cand isi vor lua in primire camerele de la Hotelul Limra.
Renuntand chiar astazi la fundasul sarb Lalatovic, care a dorit jumatate din valoarea contractului fara a fi efectuat niciun antrenament cu "textilistii", UTA pleaca cu doar doua noutati in lot fata de Baile Felix. Acestea sunt Radu Marginean (foto), imprumutat pana in vara de la CFR Cluj si Raul Paul Marincau, fundasul central al lui FC Arges care va fi testat de Marin Barbu in Turcia si care se va alatura echipei maine dimineata in Aeroportul de la Bucuresti. "Alb-rosiii" vor incepe stagiul de pregatire cu 27 de jucatori si anume:
Portari: Daniel Tudor, Sebastian Hutan, Marius Marne
Fundasi: Ionut Balan, Dorin Mihut, Alin Chita, Raul Marincau, Constantin Bumbac, Claudiu Pascariu, Nikola Vasiljevic
Mijlocasi: Ioan Hora, Florin Hidisan, Cristian Todea, Florin Dan, Radu Marginean, Bruno Simao, Andrei Gornic, Norbert Varga, Norbert Polgar, Lucian Todea, Valentin Furdean, Cristian Melinte
Atacanti: Rolando Edson, Alexandru Baltoi, Mircea Ilie, Robert Roszel.
Cu siguranta, pe parcursul stagiului de pregatire din Antalya vor mai ajunge sub comanda lui "Magiun" inca 5-6 fotbalisti, intre care singura certitudine pentru retur ar putea fi portughezul Pedro Oliveira, de la CFR Cluj. Pe langa sarcina de a suda actualul lot, antrenorul aradean va fi chemat sa testeze cativa fotbalisti, UTA mai avand nevoie in acest moment de doi fundasi centrali, un mijlocas ofensiv si un atacant. Desi in aceasta seara, a fost aruncat pe piata numele lui Mario Jardel, fosta "Gheata de Aur" a Europei si golgeter al Ligii Campionilor, atat Nicolae Bara, cat si Marin Barbu, au numit transferul brazilianului la Arad drept o gluma buna. "Varful" de 34 de ani isi ofera serviciile mai multor echipe, cerand un csalar de 10000 de euro pe luna, dar UTA nu s-a gandit niciun moment la achizitionarea lui Jardel.
In schimb, in Antalya ar putea aparea cei doi fotbalisti de la Estoril ochiti de Marin Barbu la finalul saptamanii trecute. "Asteptam raspunsul clubului portughez, noi am inaintat o oferta pentru un fundas de 24 de ani si un atacant de 29 de ani." - a precizat tehnicianul aradenilor, care e decis sa nu accepte in lot jucatori tinand cont doar de cartile lor de vizita sau evolutiile de pe DVD-uri.
UTA si-a schimbat programul de amicale in Turcia
Scris de Manager sportarad.com
Wednesday, 30 January 2008
Odata aterizata in Antalya in jurul orei 17,30, delegatia "Batrana Doamna" nu a mai apucat directia statiunii Kemer, ci au ajuns la Side. Aici, "alb-rosii" s-au cazat la unul dintre hotelurile din lantul Hane Resorts si au si efectuat un prim antrenament, de 30 de minute, pe unul terenurile din vecinatatea hotelului. Maine va fi prima zi plina pentru echipa lui Marin Barbu, cu doua sedinte de pregatire programate la orele 10,30 si 16,30.
Schimbarile nu se opresc aici pentru UTA. Formatia din Calea Aurel Vlaicu nu va mai da piept cu niciunul dintre adversarii stabiliti initial, ci va infrunta alte sase echipe, dupa cum urmeaza: 1 februarie, ora 11: Karpathy Lvov (Ucraina), 3 februarie: Ankaraspor (echipa lui Giani Kirita - Turcia), 5 februarie: Academica (Brazilia), 7 februarie: echipa a doua a Borusiei Moenchengladbach (Germania), 9 februarie: Sartid Smederevo (Serbia), 10 februarie: Shakhtyor Soligorsk (Belarus). "Datorita faptului ca in unele zone din Antalya starea terenurilor s-a inrautatit, majoritatea echipelor cu care trebuia sa jucam initial au plecat acasa." - a explicat Marcel Coras modificarea neprezuta a programului partidelor de verificare.