Bara, intalniri cu Steaua si Dinamo
Scris de Manager
Friday, 25 January 2008
In aceasta seara si maine, Nicolae Bara va avea intalniri cu "oficiali" ai marilor forte bucurestene, Steaua si Dinamo. "Tatonam terenul pentru niste jucatori. N-are rost sa va dau nume, pana ce nu aflam si pretentiile echipelor la care joaca. Deocamdata, e important sa se stie doar atat. UTA va face transferurile care sa o mentina in Liga 1. In aceasta directie se indreapta toate eforturile noastre." - a declarat Bara.
Finantatorul "alb-rosiilor" a mai precizat ca pe marti, in ziua plecarii in cantonamente, ar trebui finalizate doua-trei transferuri. "Asteptam toate rezultatele analizelor efectuate azi de Lalatovic si daca e totul in regula vom semna contractul cu jucatorul sarb. Asa cum am promis, luni ma duc la Cluj, pentru o intrevedere cu cei de la CFR, dar mai avem si alte piste." - a adaugat Nicolae Bara. Conducatorii aradeni fac eforturi ca Marin Barbu sa poata conta in cantonamentul din Antalya pe cat mai multi fotbalisti cu care se va aborda partea a doua a sezonului.
http://www.sportarad.com
Sprijin pentru familia lui Marius Pintea
Scris de Manager
Friday, 25 January 2008
Impresionat la randul sau de tragedia ce a lovit peluza aradeana, dar mai ales familia Pintea, Nicolae Bara se gandeste sa-i sprijine intr-un fel pe cei apropiati regretatului Marius. "E regretabil ce s-a intamplat cu suporterul aradean. Din cate am vazut a fost foarte iubit si respectat de colegi si prieteni. Ma gandesc ca la meciul cu Bistrita sa gasim o modalitate ca macar o parte din incasari sa le donam familiei indoliate. Poate ii mai alinam suferinta, desi in aceste momente e greu sa gasesti o astfel de metoda." - ne-a declarat finantatorul "alb-rosiilor", care, printre altele, a recunoscut ca unul dintre motivele pentru care a acceptat sa revina la UTA sunt fanii acestei echipe. Va reamintim ca Marius Pintea (foto, in dreapta cu sapca, la ultimul sau meci ca sustinator al "Batranei Doamne", cel de la Tileagd, cu FC Bihor) a decedat luni, in urma unui infarct, la numai 34 de ani.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86
pacat ca am pierdut un suporter adevarat si suntem miscati de cele intamplate.....dar viata merge inainte si trebuie sa incurajam si sa sustinem echipa pentru un motiv in plus ....pentru MARIUS care o sa se auda odata cu noi de acolo DE SUS din ceruri cand o sa scandam .....UTA ...VICTORIE..!
'MAGIUN' A OCHIT DOI STRAINISambata, 26 Ianuarie 2008
TINTE Tehnicianul alb-rosiilor a plecat în Portugalia sa vada la lucru un fundas brazilian si un mijlocas portughez.
Marin Barbu, antrenorul principal al UTA-ei, se afla de aseara în Portugalia, unde va urmari mâine doi fotbalisti propusi gruparii aradene.
“Magiun” nu a vrut sa-i vada pe cei doi pe DVD-uri, ci a preferat sa-i urmareasca live. “Mi s-a comunicat ca ne-au fost propusi doi fotbalisti, un mijlocas si un fundas. Am decis sa merg în Portugalia sa-i vad la treaba. Nu vreau sa luam jucatori cu ochii închisi, pentru ca, orice s-ar întâmpla, eu raspund, iar eu tin sa-i urmaresc. Vom lua fotbalisti cel putin de valoarea celor de baza din lot”, a declarat Marin Barbu.
Principalul utist va urmari mâine meciul Vizela - Estoril, din cadrul ligii secunde a Portugaliei. Fotbalistii vizati evolueaza la Estoril, fiind vorba despre fundasul central brazilian Feliciano Emerson, de 25 de ani, si de mijlocasul Luis Carlos, tot de 25 de ani.
Nu stie nici unul daca Tiran si-a dat acordule pentru a veni si el la UTA si sa faca pereche cu Bara si Paunescu,ca in ziare au zis ca joi zice daca vrea sau nu??
tiran si-a dat acordul de principu,au mai ramas de pus la punct mici detalii care tin exclusiv de cei trei finantatori
Tiran va alimenta contul "Batranei Doamne"
Desi anuntul oficial al cooptarii lui Virgil Tiran in actionariatul clubului UTA nu a fost facut, omul de afaceri american cauta calea legala prin care sa alimenteze contul prafuit al "Batranei Doamne". Intr-o discutie avuta aseara cu presedintele de onoare al "textilistilor", Traian Constantin Igas, Tiran a confirmat faptul ca zilele urmatoare va vira cateva sute de mii de euro, prin care sa se acopere restantele salariale catre jucatori si stafful tehnic. Totusi, aradeanul stabilit in Chicago va trebui sa soseasca la inceputul lunii viitoare in Romania, pentru a se aseza la aceeasi masa cu Nicolae Bara si Bobby Paunescu, pentru a discuta procentele detinute de fiecare in viitoarea societate pe actiuni. Oricum, pana la infiintarea UTA-ei SA, toti banii "pompati" la club vor fi luati in calcul in stabilirea numarului de actiuni pe care-l va detine fiecare dintre cei trei.
In alta ordine de idei, grupul de italieni reprezentati de Roberto Pasini nu se mai implica la UTA. Peninsularii ar fi dorit sa preia gruparea fanion a Aradului fara datorii, situatie in care Nicolae Bara ar fi avut o solutie: "Le dadeam clubul fara jucatori. Pretentiile lor erau cam mari. Totusi, ar fi luat o echipa in Liga 1."
Igas: "Urmarim zece jucatori"
Dupa Nenad Lalatovic, "Batrana Doamna" mai doreste sa mai faca cel putin trei-patru achizitii. Marin Barbu ii va urmari pe fundasul brazilian Emerson si mijlocasul portughez Carlos in meciul din aceasta seara din liga a doua lusitana, dintre Vizela si Estoril, insa nu este exclus ca "Magiun" sa mai ocheasca si alti fotbalisti. Apoi, Nicolae Bara a recunoscut ca a avut aseara o prima runda de negocieri cu "oficiali" ai Stelei pentru unu-doi jucatori, cei vizati fiind renegatii Cristocea si mai ales Croitoru. "Azi ma vad si cu cei de la Dinamo, iar luni plec la Cluj. Deocamdata sunt doar tatonari, e putin probabil sa facem anunturi oficiale pana marti." - ne-a declarat Bara.
La randul sau, Traian Constantin Igas recunoaste ca se lucreaza intens la capitolul achizitii. "Urmarim zece jucatori, dintre care, probabil, vom alege cinci. Confirmarile le veti primi in ziua plecarii echipei spre Antalya sau poate si dupa aceasta data." - a spus presedintele de onoare al "alb-rosiilor".
marin barbu a renuntat pentru moment din lotul deplasat la felix la brinduse,joarza si bordea,care nu vor pleca in antalya,in schimb din lot vor face parte varga si lalotovic-sursa sportarad
raul08 Wrote:La randul sau, Traian Constantin Igas recunoaste ca se lucreaza intens la capitolul achizitii. "Urmarim zece jucatori, dintre care, probabil, vom alege cinci. Confirmarile le veti primi in ziua plecarii echipei spre Antalya sau poate si dupa aceasta data." - a spus presedintele de onoare al "alb-rosiilor".
De cand e T.C.I. atat de implicat in activitatea clubului? Nu inteleg care sunt atributiile lui la UTA, sau mai bine spus nu stiu de cand are el atributii .
Pai s-a calmat falca si a inceput igas acum? din punctul meu de vedere "activitatea" lui traian e cel putin penibila, asta tinand cont in primul rand de interesele ascunse pe care le are. Cat despre rezutatele activitatii...nu stiu daca are vreun merit la tot ce s-a intamplat in ultima vreme la UTA. Pana la urma cred ca situatia este convenabila tot pentru falca. Igas mai strange niste simpatizanti, iar la alegeri va mai lua din voturile opozantilor lui falca...Opinia mea
Mara, din nou in alb-rosu?
Scris de Manager
Saturday, 26 January 2008
Revenirea lui Nicolae Bara la Arad a alimentat zvonurile conform carora Bogdan Mara ar putea imbraca din nou tricoul UTA-ei. „Am auzit si eu ca se vorbeste de acest lucru, dar eu nu am vorbit cu Bogdan despre acest lucru”, a spus Bara. „UTA ramine in amintirea mea, pentru ca am petrecut o perioada frumoasa la Arad, dar eu am inca doi ani de contract cu Urziceniul, asa ca nu se poate pune problema, deocamdata”, a completat si Mara
nicolae bara a anuntat pe gsp.ro ca luni va anunta transferului unui fundas roman,cine sa fie oare acela?
probabil vreo "tanara speranta" gen miu sau frasineanu!!! .......parca vad ca iarasi o luam de la inceput!!!
eu, nu stiu am o premonitie ca e vali nastase
acum bara la radio timisoara
din ce-am inteles eu din speak-ul lui bara e ca din 15 februarie se va sti cite procente va detine fiecare in viitorul SA,el a mai tinut sa sublinieze ca transferurile care se vor face in aceasta iarna(probabil miine si poimiine) sunt transferuri de avarie pe 4 luni si ca probabil se va da credit si unor tineri,de asemenea el a mai facut un apel la tribuna sa fie cit mai aproape de echipa,chiar mai mult decit pina acum.
Marincau, ca si rezolvat la UTA
Dupa Nenad Lalatovic, UTA este pe cale sa-si mai intareasca lotul cu inca un fundas central. Nicolae Bara a recunoscut ca aradenii sunt foarte aproape de achizitionarea lui Raul Marincau, de la FC Arges, fotbalist scos din circuit de un an si jumatate datorita unei probleme de sanatate, dar si a faptului ca a refuzat prelungirea contractului cu "alb-violetii".
"Cu jucatorul ne-am inteles deja, probabil maine vom primi si acceptul final al clubului. Marincau e din Hunedoara, stie totul despre UTA, isi doreste sa evolueza la Arad. Stim ca nu a mai jucat demult, dar avem incredere in el." - ne-a declarat finantatorul aranebilor, care i-a propus fundasului de 1,96 metri un contract pana in vara, cu posibilitate de prelungire pe inca unul.
Aparatorul de 26 de ani, fost international de tineret, spune ca transferul sau la UTA ar reprezenta un nou imbold pentru cariera sa. "Ca fost jucator al Corvinului imi aduc aminte cu placere de jocurile cu UTA. Pe vremea cand jucam eu acolo, cele doua echipe se bateau pentru promovarea in Divizia A, erau meciuri pe muchie de cutit. Imi aduc aminte si de suporterii aradeni, foarte generosi cu echipa lor. Mi-as dori foarte mult sa joc pentru culorile echipei aradene." - ne-a declarat Marincau, care spera ca si cluburile sa bata palma, dupa ce el a acceptat deja un transfer la "Batrana Doamna".
"Stiu ca lumea crede ca sunt nepregatit, insa de cand m-am insanatosit (n.a fotbalistul a stat pe margine pentru un an de zile din pricina Hepatitei B) m-am antrenat separat cu un antrenor de atletism din Pitesti. Cel putin din punct de vedere fizic eu zic ca sunt pus la punct. Am nevoie de cateva meciuri ca sa-mi intru in mana, dar nu cred ca va fi o problema sa-mi revin repede." - e de parere fotbalistul, care in prima parte a sezonului a fost trimis de conducerea lui FC Arges la echipa a treia a clubului din Liga a 4-a, dar pentru care nu a fost lasat sa joace, numai sa se antreneze. Aceasta masura radicala s-a datorat faptului ca Raul Marincau a refuzat sa-si prelungeasca cntractul cu FC Arges, contract care expira in aceasta vara. "S-au intamplat multe lucruri urate cu mine in ultimul timp, nici nu mai gandesc sa raman la Pitesti." - a incheiat fundasul, care de maine ar trebui sa devina jucatorul "Batranei Doamne". Sursa : sportarad
"VIN ACASA!"
Duminica, 27 Ianuarie 2008
Mijlocasul Radu Marginean a primit acceptul sefilor lui CFR Cluj sa se transfere la "Batrâna Doamna", unde va juca pâna la vara.
Mijlocasul nascut la Arad, care nu mai intra în planurile lui Ioan Andone pentru retur, s-a înteles verbal cu cei de la UTA si are acordul de principiu al conducerii din Gruia pentru un împrumut pe patru luni.
Adus în vara anului 2004 la CFR, imediat dupa ce echipa din Gruia a promovat, mijlocasul Radu Marginean este aproape sa revina la formatia aradeana. Disponibilizat de Ioan Andone la începutul acestui an, Marginean s-a antrenat cu echipa a doua a lui CFR Cluj, antrenata de Sorin Oncica, fost echipier al "Batrânei Doamne" pâna acum un an. Situatia lui Marginean se va clarifica mâine, dupa o întâlnire dintre presedintele Iuliu Muresan si Nicolae Bara, actionar al echipei aradene. "Eu m-am înteles cu cei de la UTA, iar presedintele Muresan mi-a spus acum câteva zile ca îmi da voie sa plec la Arad. Sper ca luni sa semnez contractul, fiindca abia astept sa revin pe teren", spune mijlocasul, care mai are contract cu CFR pâna în vara anului 2010.
Singurul impediment care ar mai putea bloca mutarea este datoria de 200.000 de euro pe care UTA o are la liderul Ligii I în contul transferurilor lui Florin Dan si Robert Roszel, efectuate în vara anului trecut.
Sursa :prosport
Am ajuns echipa expiratilor din Liga1. In plus de asta facem si imprumutiri de pe urma carora nu vom castiga nimic ci dimpotriva. E adevarat ca trebuie sa salvam corabia de la inec dar cu disperarea asta nu rezolvam mare lucru. Sa se aduca jucatori adevarati si de perspectiva.
http://www.romaniansoccer.ro/players/m/marincau.shtml