Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stiri despre UTA 2007-2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hai ma, ce dracu!? Nu pleaca nimeni de la UTA!
Daca pleaca Popica se duce totul de rapa. Vai de curul nostru!
omul pleaca pt.bani,mi pare normal,insa viata lunga acolo nu va avea,din motive lesne de inteles,dar cum ramane cu promisiunea; RAMAN LA Arad SA CONSTRUIM O NOUA ECHIPA.
de acea nu ma voi ruga niciodata de antrenorul Ionut Popa sa nu plece,cum am citit mai sus.
in ultimele zile a cam lipsit de la meciurile de pregatire(pt cei cu nasul fin da de gandit)tocmai de acea la Arad fotba nu incepe si nu se termina cu Ionut Popa.
e cam devreme sa aruncam cu pietre,si in conditiile actuale,si pentru aia cu nasul fin..ce putem cere mai mult de la omul asta?mi se pare aiurea cum pentru o stire aruncata de site-urile de "specialitate" facem atata valva si improscam cu noroi...hai sa lasam lucrurile sa evolueze de la sine,si dupa ce avem finalitatea..punem sa facem o analiza a celor intamplate..cred ca Ionut Popa nu va pleca nicaieri..cel putin pentru moment..
stirea cu vaslui e luata de pe sportarad si nu a mai aparaut niciunde nici macar ca si zvon !!!

q.e.d.
(16-03-2010 02:55 AM)iceman Wrote: [ -> ]e cam devreme sa aruncam cu pietre,si in conditiile actuale,si pentru aia cu nasul fin..ce putem cere mai mult de la omul asta?mi se pare aiurea cum pentru o stire aruncata de site-urile de "specialitate" facem atata valva si improscam cu noroi...hai sa lasam lucrurile sa evolueze de la sine,si dupa ce avem finalitatea..punem sa facem o analiza a celor intamplate..cred ca Ionut Popa nu va pleca nicaieri..cel putin pentru moment..

nu improsca nimeni cu noroi,am spus ca e normal sa plece,pt ca sunt bani la mijloc,sunt curios daca va pleca,va pleca singur?
Pentru un contract bun nu va spune pas Popica ce draq banu conteaza.Eu zic ca promovam si fara el.Si m-am cam obisnuit cu Popica sa ne lase de fiecare data cand sar altii bani.
(16-03-2010 01:10 PM)L_U_K Wrote: [ -> ]Pentru un contract bun nu va spune pas Popica ce draq banu conteaza.Eu zic ca promovam si fara el.Si m-am cam obisnuit cu Popica sa ne lase de fiecare data cand sar altii bani.

Acum Ionut Popa e plecat,pentru mai multe zile,se zice ca e in Italia,dar....
Pe site-ul FRF-ului UTA continua sa fie pe locul 4 cu 32 de puncte, in vreme ce pe liga2.ro este pe locul 1 cu 35 puncte.
Are cineva noutati cu privire la rejucarea partidei cu FC Maramures, sau e tot in coada de peste?
Baia Mare îşi află soarta mâine
După aproape trei săptămâni de incertitudini şi amânări peste amânări, mâine echipa băimăreană va primi verdictul final din partea Federaţiei Române de Fotbal. Dan Hotico, preşedintele celor de la FC Baia Mare, a depus la FRF un memoriu la Comisia de Recurs, ca urmare a deciziei de excludere din campionat pentru două neprezentări. Băimărenii vor să demonstreze faptul că partida cu U Cluj trebuia să se joace, deoarece achitaseră datoriile pentru care nu au fost programaţi în primă instanţă.
mai multe pe : http://www.sportarad.ro/fotbal-frf/liga-...arta-maine
(16-03-2010 03:12 PM)Leret Wrote: [ -> ]
(16-03-2010 01:10 PM)L_U_K Wrote: [ -> ]Pentru un contract bun nu va spune pas Popica ce draq banu conteaza.Eu zic ca promovam si fara el.Si m-am cam obisnuit cu Popica sa ne lase de fiecare data cand sar altii bani.

Acum Ionut Popa e plecat,pentru mai multe zile,se zice ca e in Italia,dar....

"Popa la Vaslui, probabil după derby-ul de la Iaşi
MARŢI, 16 MARTIE 2010 16:22 MANAGER

Directorul tehnic al „Bătrânei Doamne” a plecat în această seară în Italia, pentru a-şi rezolva o nouă problemă de ordin familial. Pentru câteva zile, echipa a rămas pe mâna lui Roland Nagy, Dan Stupar şi Dan Ţapoş, absenţa lui „Mister” nefiind foarte importantă, atâta timp cât UTA are etapă liberă la finalul acestei săptămâni. Însă, la revenirea în ţară, Ionuţ Popa ar putea da curs ofertei celor de la FC Vaslui, care au amânat „asaltul” final până după derby-ul moldav cu Poli Iaşi. Acesta va avea loc joi, în „Copou”, iar dacă Lăcătuş nu ia toate cele trei puncte aproape sigur va fi schimbat. Prima opţiune a lui Adrian Porumboiu ar fi Ionuţ Popa şi, doar în cazul în care utistul nu acceptă, se va apela la Mircea Rednic. „Mister” a declinat deocamdată oferta lui Porumboiu şi pentru că nu a dorit să debuteze la Vaslui exact împotriva fostei sale formaţii, Poli Iaşi."
sportarad

Nu e o sursa prea credibila dar dupa cum il cunosc pe Ionut Popa, tind sa-i cred.
E VORBA DE SPORTARAD , ACEST "CLICK,LIBERTATEA,CAN-CAN" DIN Arad (aici mai intra si aradon si mai recentul vestic dar nu despre asta este vorba acum)

Aceste stiri nu au nici un fundament real si ele sunt pure speculatii , zvonuri,etc. daca se confirma "vedeti ca sportarad a fost singurul care a stiut" , daca nu se confirma (si in 99% din cazuri nu s-au confirmat zvonurile aiuristice ale lui mnerie) atunci ne facem ca nu s-a intamplat nimic si mergem mai departe!!!!!!!!!

ps. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...um-5751494

Prietenos cu Lăcătuş la antrenamentul de ieri, adrian Porumboiu îl aşteaptă la cotitură

Îl vrea pe Rednic acum!
Articol publicat de Mihai Nejneru in Liga 1 | 17.03.2010 | 09:09
Adrian Porumboiu (foto), patronul echipei FC Vaslui, a purtat deja o rundă de negocieri cu Mircea Rednic, care ar trebui să-l înlocuiască pe Lăcătuș.

Zilele actualului antrenor par numărate pe banca galben-verzilor. Fostul arbitru internaţional a discutat cu Mircea Rednic preluarea conducerii tehnice a Vasluiului, insistând ca acesta să vină deja la antrenamente! S-a lovit însă de refuzul tehnicianului de a se prezenta la Vaslui până la rezolvarea oficială a situaţiei "Fiarei". Porumboiu doreşte să păstreze pentru moment un climat de linişte aparentă. Ieri după-amiază, el a fost prezent la antrenament şi a petrecut destul de mult timp discutând amical cu Lăcătuş pe tema derby-ului de mâine cu Poli Iaşi.

"Dragoste cu năbădăi"

"Puriul" a mai stat pe banca tehnică a moldovenilor în 2005, reuşind să-i promoveze în prima ligă. Ruptura dintre cei doi a apărut după meciul din ultima etapă a sezonului 2005-2006, când Vasluiul a pierdut pe teren propriu în faţa Stelei, scor 0-4, iar Porumboiu l-a acuzat pe Rednic că a "vândut" meciul. Din acel moment, declaraţiile belicoase au început să curgă din ambele părţi. Porumboiu l-a numit pe Rednic "om cu 998 de feţe" şi "pervers", iar "Puriul" i-a răspuns sec: "Nu mai vreau să aud de Porumboiu. Vorbeşte prea mult". Scandalul dintre cei doi a mai avut un episod în toamna lui 2008, odată cu celebrul "SMS" trimis de Rednic în care spunea: "Eşti cel mai deştept patron pe care l-am avut. Nu ca proştii ăştia de la Dinamo care stau şi fumează trabucuri", ulterior tratat de "Puriu" ca o simplă farsă.

"Dacă era să schimb antrenorul, vă anunţam. Lăcătuş e vinovat de eşecul cu Gloria. Orice antrenor care nu are rezultate are viaţă grea la Vaslui", Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

40 de meciuri a stat Mircea Rednic pe banca vasluienilor, fiind cel mai longeviv tehnician din istoria echipei moldovene
Porumboiu: "Lăcătuş rămâne! Nu sunt interesat de aducerea altui tehnician la echipa"

Adrian Porumboiu s-a mai calmat, după ce "luase foc" în urma eşecului suprinzător pe teren propriu al Vasluiului, 0-1 cu Gloria Bistriţa. Atunci, Porumboiu şi-a criticat jucătorii şi că declarat că va avea o întrevedere cu Lăcătuş, pentru a-i cere explicaţii acestuia în legătură cu jocul echipei. În plus, au apărut informaţii că Porumboiu ar dori instalarea lui Rednic pe banca tehnică a "galben-verzilor".

Astăzi, finanţatorul Vasluiului şi-a mai temperat declaraţiile şi a infirmat că ar dori să-l schimbe pe Lăcătuş.

"A fost o greşeală că mi-am exprimat nemulţumirile vis-a-vis de jocul echipei în public. Nu trebuia să fac acest lucru şi să mă rezum la a discuta doar cu Lăcătuş, ceea ce de altfel s-a şi întâmplat. Nu sunt interesat de aducerea altui tehnician la echipa", a spus Porumboiu, pentru "Prosport".

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...pa-5752826
......si sportarad merge mai departe!!!
Mnerie / manarie 1
Odata a dat un raspuns unui comentator ceva de genul "si daca ar fi sa scriu tot ce stiu despre ce se intampla la club toti v-ati speria ce situatie dezastroasa e in realitate".
Mnerie acest Mourinho al internetului sportiv! 109
maine de la ora 12 pe stadionul i.c.r.t.i e UTA-poli la republicani! jegosi au fost campioni nationali sezonul trecut!
UTA, curată la FRF şi Stat

Efort financiar de proporţii la gruparea fanion a Aradului. Ameninţat cu neprogramarea de Federaţia Română de Fotbal şi cu pierderea susţinerii din partea autorităţilor locale, clubul UTA s-a „uşurat” de aproximativ 75 de mii de euro chiar astăzi. „I-am virat prima tranşă lui Florin Dan, adică 15 mii de euro, iar la Finanţe am plătit 60 de mii de euro. Nu mai contează cum am făcut rost de bani, important este că am rezolvat două dintre problemele majore ale clubului”, ne-a declarat Alexandru Meszar. „Pe lângă suma de 30 de mii de euro de la Universitatea de Vest Vasile Goldiş Arad am mai beneficiat de o serie de sponzorizări. De acum înainte, ar fi bine să ne concentrăm cu toţii pe ceea ce avem de făcut pe teren, iar primul hop este la Covaci, unde trebuie să câştigăm”, a precizat şi Adrian Zăhoi, membru în Comitetul Director al FCM UTA.

Alexandru Meszar mai spune că la rând vor veni fotbaliştii şi stafful tehnic. „Chiar mâine, jucătorii şi antrenorii îşi vor primi restanţele salariale pe luna ianuarie. Sperăm ca de acum înainte să nu mai avem astfel de întârzieri”, a adăugat preşedintele executiv al „Bătrânei Doamne”. În acest moment, utiştii au de încasat un salar şi jumătate, dar şi trei prime de joc.

http://www.sportarad.ro/top-news/top-new...rf-i-stat-
O veste buna. Acum sa arate echipa ce stie in teren.
Federaţia Română de Fotbal continuă să şocheze. La simpla solicitare a „oficialilor” Bătrânei Doamne cu privire la dreptul de joc al lui Claudiu Pascariu pentru meciul cu Fortuna Covaci, forul conducător al fotbalului românesc a dat un răspuns care le întrece pe toate. „Ni s-a comunicat că meciul UTA – FC Baia Mare nu a fost omologat încă la <> şi drept urmare Pascariu nu avea când să-şi ispăseaşcă etapa de suspendare. Altceva nu ni s-a spus, în acest moment nu mai ştim nici noi dacă vom mai juca sau nu cu Baia Mare în acest retur de campionat”, ne-a declarat Alexandru Meszar, directorul executiv al „alb-roşiilor”.

Aşadar, Claudiu Pascariu nu poate intra pe teren sâmbătă, la Covaci, iar UTA cade pe poziţia a patra în clasamentul Ligii a II-a, seria de Vest înainte de runda a 21-a. Cert este că Federaţia calcă din lac în puţ, una anunţă azi, alta mâine, fără să ţină cont de competitoarele care încearcă să-şi facă un anumit program de pregătire, ca să nu mai vorbim de calculele în îndeplinirea obiectivelor.
SportArad.com
Reference URL's